- Konu Sahibi snowflakeN
-
kiz cok sabirsizsin senheyecanini anliyorum inanilmaz bir sey bu icinden nasil geliyorsa oyle davran canim
5.hafta yaziyor sende
benim hesaplamada 3 hafta icindeyim daha
internet hesaplayicilarinda da 3 hafta 6 gun yaziyor
kk daki takvimde neden 5 hafta :44:
ama ismimi demiyim olur mu:44:tek o kaldi gizli zaten kk da cok ayrinti verdim kendimle ilgili
bılmıyorumkı cnm sattan hesaplrsak bugun tam 4.hafta oluyo kk oyle uygun gormus heralde
banada labarotuvarda:44: sonuca goree 2 haftalık dedi:44:
genelde sattan hesaplaniliyor
bir de utrasona gore gorucez gidince
kan testi icin 2 haftalik normal canim o cok onemli degil o yumurtlama sonrasi diye dusunuluyor da
kk daki bir hafta eklemis vardir bir bildigi
ayy görelım bıran oncee içimiz rahatlasın sonra cınsıyet derdıne duserız artık
o gorecegimiz anin hayalini kurup duruyorum
her halde gozlerim yasarir cok duygulanirim
hayal ederken bile duygulaniyorum
ya ben aptal aptal gulup duruyorumdun sonucu beklıyoruz halam ve kardesımle gıttık dıyorumkı ya yoksa ben bu gazla hayalı dogum bıle yaparım
ne guzellllll
senin normalde adetler sancili mi
adet sancin ara ara oluyor mu senin de simdi ?
benim dun gece kalktigimda sizliyordu kasiklarim
sabah uyandim birsey yok
genelde cok sancılı olur adetım baslamadan once kasık agrılaım baslar hamıleleıgımı ogranedıgımden berı 3 kere sancı gırdı ama cok kısa kramp gıbı degısık bırsey daha bugun birsey yok dun 1 kere oldu kasıklarım zonkluyo arada..
birdedoktor dedıkı kesınlıkle hareket etme ıs yapma dedi sende zorlama kendını fazla..
benım esım burda degıl sehır dısında annemde tatılde halam bakıyo bana yatıyorum bende
saol canim tavsiyen icin
ben yurt disindayim ya
senin tecrublerine ve doktorun dediklerini ogrenmeye ihtiyacim var
burda hem dil problemlemi hem sistemleri farkli bazen zorlanabiliyorum
o yuzden bu topc beni m icin cooook iyi olacak
dun suesue yazmis topicte doktoru gunde 2 ceviz 1 bardak sut ve haftada bir balik ye demis
ben benim diger topicin son sayfasina link koyup buraya yonlendirsme olur di mi canim
o anlamsiz olacak bu varken
iki tarafta yazismayalim
ne demek cnm benım artık burda bırbızımın tecrubelerınden faydalanıp 9 ayı saglıklı gecırecegız ınsllah
ben ogrendıgım gunden beri her sabah 1 bardak süt ve pekmez yıyorum evet balkcok faydalı balıkta yerız cevız de yerızyeterkı bebegımız rahat etsın zaten benım gobegımın ıcı baya genıs orda yer yapmıstım benona rahat etsın yeter
sen nasıl ıstersen canım agustos bocegı de guzel guzel topık ısmı olmus aslında sen nsıl ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?