2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bılmıyorumkı cnm sattan hesaplrsak bugun tam 4.hafta oluyo kk oyle uygun gormus heralde

banada labarotuvarda:44: sonuca goree 2 haftalık dedi:44:

genelde sattan hesaplaniliyor
bir de utrasona gore gorucez gidince
kan testi icin 2 haftalik normal canim o cok onemli degil o yumurtlama sonrasi diye dusunuluyor da
kk daki bir hafta eklemis vardir bir bildigi

ya ben aptal aptal gulup duruyorumdun sonucu beklıyoruz halam ve kardesımle gıttık dıyorumkı ya yoksa ben bu gazla hayalı dogum bıle yaparım

ne guzellllll
senin normalde adetler sancili mi
adet sancin ara ara oluyor mu senin de simdi ?
benim dun gece kalktigimda sizliyordu kasiklarim
sabah uyandim birsey yok

ne guzellllll
senin normalde adetler sancili mi
adet sancin ara ara oluyor mu senin de simdi ?
benim dun gece kalktigimda sizliyordu kasiklarim
sabah uyandim birsey yok

genelde cok sancılı olur adetım baslamadan once kasık agrılaım baslar hamıleleıgımı ogranedıgımden berı 3 kere sancı gırdı ama cok kısa kramp gıbı degısık bırsey daha bugun birsey yok dun 1 kere oldu kasıklarım zonkluyo arada..

birdedoktor dedıkı kesınlıkle hareket etme ıs yapma dedi sende zorlama kendını fazla..
benım esım burda degıl sehır dısında annemde tatılde halam bakıyo bana yatıyorum bende

saol canim tavsiyen icin
ben yurt disindayim ya
senin tecrublerine ve doktorun dediklerini ogrenmeye ihtiyacim var
burda hem dil problemlemi hem sistemleri farkli bazen zorlanabiliyorum
o yuzden bu topc beni m icin cooook iyi olacak
dun suesue yazmis topicte doktoru gunde 2 ceviz 1 bardak sut ve haftada bir balik ye demis

ne demek cnm benım artık burda bırbızımın tecrubelerınden faydalanıp 9 ayı saglıklı gecırecegız ınsllah

ben ogrendıgım gunden beri her sabah 1 bardak süt ve pekmez yıyorum evet balkcok faydalı balıkta yerız cevız de yerızyeterkı bebegımız rahat etsın zaten benım gobegımın ıcı baya genıs orda yer yapmıstım benona rahat etsın yeter

sen nasıl ıstersen canım agustos bocegı de guzel guzel topık ısmı olmus aslında sen nsıl ıstersen

simdi ugurlu gelsin topic dedim actim dursun o zaman
listemiz burda olur
yazmak istedigimzde orda da yazariz
karisik olur ama ben yine linki yazdim o topice de

yalniz benim de gobus genis
simdi ciksam salsam gobegi derler 4 aylik
9 ayda nasil olur bilemiyorum yani
ama olsun alalim kilo ne olucak
dogurduktan sonra sporumu yapicam bebisimle gezicem o tempoda hepsi gider
simdi cok sukur hamiel kaldik heryden onemlisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…