2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
simdi ugurlu gelsin topic dedim actim dursun o zaman
listemiz burda olur
yazmak istedigimzde orda da yazariz
karisik olur ama ben yine linki yazdim o topice de

bende baktım 2013 mayıs annelrı yazdım geldım topk bombos kazen acmıs:)sonra bana devretti ..olsun cnm ne fark eder konumuzuz aynı netıcede

aynen aynen benımde ole ben 10 kılo verdım aslında belkıde verıdgımkılo sayesınde de hamılekalmıs olabılırım ama gobegım hala mevcut

benımde hıc umrumda degıl hersey yolunda gtsın ıstedınmı verıyormussun kılo bunu anladım

merhabalar, arkadaslar ben de bu topikte olabilmeyi çoook istiyordum ama sanırım şansımı kaybettim. bat 29 agustos ama bu ay bal-tarçın- çörekotu kürü yapmıstım ve ovulasyon erken oldu. 10 agustosta yumurtlama oldu ovulasyon testinden takip ettiğim kadarıyla. bugun ovulasyondan sonraki 13. gün ve kahverengi lekelenme başladı. ah ne kadar isterdim yerleşme olsun ama diildir di mi? boş yere umutlanmamalıyım di mi?

inşallah senınledır melegın sımdıden stres yapma canım bırsey kalmamıs gunune allah gonlune gore versın ınsllah

inşallah senınledır melegın sımdıden stres yapma canım bırsey kalmamıs gunune allah gonlune gore versın ınsllah

canım sagol, günleri sayıyordum ben de az kaldı diye ama o güne kalmayacak galiba, kahverengiler gelmeye basladıgına göre

canım sagol, günleri sayıyordum ben de az kaldı diye ama o güne kalmayacak galiba, kahverengiler gelmeye basladıgına göre

canım daha once de o kahverengıler gelırmıydı?bede hıc olmazdı ben gebelıgımı reglımden 2 gun once ogrendım ogrendıkten 1 gun sonra yanı reglıme 1 kala lekelenmelerım basladı benım

canım daha once de o kahverengıler gelırmıydı?bede hıc olmazdı ben gebelıgımı reglımden 2 gun once ogrendım ogrendıkten 1 gun sonra yanı reglıme 1 kala lekelenmelerım basladı benım

maşaallah canım, Allah tamamına erdirsin, düşük tehlikesi falan yoktur inş, lekelenme falan??? benim son zamanlarda lekelenme hep oluyor, gecen sefer de 27 temmuzda lekelenme başladı, 29 temmuzda da kanama. bu ay cok umutluydum ama napalım kısmetten ote yol yok

merhaba mayıs annelerii:)
bende mayıs annesi aday adayıyım haftaya ıkı mınık donsurulmus bebişim transfer edılecek
şimdiden tıckerını yaptım umarım rabbım sıldırmez 9 ay orda kalır
hem doğum oncesı ve sonbrası ızınler acısından da cok guzel bı ay:)
lutfen benım ıcın de dua edın olurmu..

every tatlım nerelerdsınnn yoksunmeak ettımm....
geldim canim
ben cok usuyorum nilacim ya titriyorum resmen anlamadim gitti
atesim de cok dusuk nasil hamileyim anlamadim ben :)

umarim hamile kalirsin ve aramiza katilirsin canim

amin canım cok sukur doktor oyle bırsey soylemedı ama yıne onlemını aldı ılaclarla cogalırsa haberım olsun dedi...allah korusun meleklerımızı

oyle cnm hersey ıcın hayırlısı amanı e-gelınce melegın senınle olur ınsallah

dulalarımız senınle sakın strese gırme .......

geldim canim
ben cok usuyorum nilacim ya titriyorum resmen anlamadim gitti
atesim de cok dusuk nasil hamileyim anlamadim ben :)

umarim hamile kalirsin ve aramiza katilirsin canim

hosgeldın

neden acaba ben bıldıgın yanıyorum oglen uyumusum ter ıcınde uyandım havalarda esıyo eskı sıcaklar kalmadı aslında....atesmede bakmadım hıc ...sıkı gıyın:)

hosgeldın

neden acaba ben bıldıgın yanıyorum oglen uyumusum ter ıcınde uyandım havalarda esıyo eskı sıcaklar kalmadı aslında....atesmede bakmadım hıc ...sıkı gıyın:)

kansiz oldugumu dusunuyorum simdi

kk da topic varmis orda bir suru yeni hamis usudugunu yazmis rahatladim okuyunca
zaten benim vucut adet zamaninda oldugunda ayni belirtileri yasiyor daha alisamadi bebise sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…