2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar. ben normalde ocak annesi olacaktım ama 12.haftada bebeğimin kalbi durdu, kürtaj oldum.korunma sürecindeydik. bugün kontrole gittim doktorum artık korunmayı bırakabilirsin dedi. coraspirin, folik asit ve kalsiyum verdi. hatta sol yumurtalığında bir yumurta var, önümüzdeki günlerde ilişki olursa hamile kalma şansın çok yüksek dedi.hem istiyorum hem korkuyorum.belki aranıza katılırım. dua edin bana

gecmis olsun canim
icini ferah tut insallah hemen hamile kalirisn ve aramiza katilirsin
benim de aralikta dusuk var simdi yine hamileyim cok sukur
ve bu s fer hersyein yolunda olacagina gonulden inaniyorum

kansiz oldugumu dusunuyorum simdi

kk da topic varmis orda bir suru yeni hamis usudugunu yazmis rahatladim okuyunca
zaten benim vucut adet zamaninda oldugunda ayni belirtileri yasiyor daha alisamadi bebise sanirim :)

demekkı bu da bı belırtı

benımde sureklı karnımın altı agrıyo en ufak bı iş yapmaya kalksam hemen agrıyo dınlenmeye calısıyorum

gecmıs olsun cnm ınsallahh bebegın sımsıkı tutunur sana.......strese sakın sokma kendını..
banada doktorum corasprın verdi kan sulandırıcıymıs sanırım

yok canım allaha cok sukur ..ılk bebegım benım

hafıf lekenmelerım oldu sanırım onun ıcın verdi

bende buraya geldimmm.....henüz mayıs annesi olacagımı öğrenmedim ama topik burda birleşmiş :13:... sohbete burdan devam edelim madem. kızlar bat geldiği halde kırmızı gelmezse hemen idrar testi yapayım mı anne olacagını erken öğrenenler kan testiyle mi öğrendiniz aceba batınız neydi :44:

hosgeldınn canımm inşallah sende katılırsın aramıza kac gun var?

ben adetıme 2 gun kala ögendım uzun zamandır gebelık testı almıyordum artık sınır olmustum cunkuama her ay mutlaka adet gunumde ovulasyon testı yapardım fazla fazla almıstım zamanındanette okumustum hamıle kalınca da ov testınde cıkar dıye her ay negatıf cıkardı bu ayda belımde fecı sancılar vardı sehırdısına cıkıcaktım 1 gun sonra bı yapayım dedm ve anında cıft cızgı belırdı ve hemen acıle gıttık kantetsınde pozıtıfı gorduk.dunde degerımın 228 oldugunu ogrendım cok sukur allah ısteyen herkeze nasıp etsın ınsallah

mayıs annelerının doktora gıdenlerın tecrubelerını merak edıyorum cook

snowcum sen de bu ay hamile kalmışın diğer topikten biliyorum her bünyede farklı olsada bir umut diye every ile de belirtilerde kıyaslama yapıyorum yazdıklarımı okumuşundur belki ..klomen tedavisi gördüm bu ay heyecanla bekliyorum sonucu sen de belirtilerini paylaşır mısın ayrıca batın neydi ve adetten kaç gün sonra nasıl öğrendin:44:

bat 25 canım bakalım...

cnm ınsallah tutunur melegın stres yapma beım 10 gun onceden belıme sancı gıbı agrılar gırdı sırtıma ve ayaklarıma hatta 2 gun yattım o kadar kotuydu ama ıhtımal vermedım ne de olsa heray husran dı:)allah nasıp ettı ve oldu dıgerlerı de normal adet belırtısıydı adet gunumden 2 gun oce ogrendım ben canım

demekkı bu da bı belırtı

benımde sureklı karnımın altı agrıyo en ufak bı iş yapmaya kalksam hemen agrıyo dınlenmeye calısıyorum
benim de oyle
yemek falan yapiyorum ortaligi topluyorum sanki ara ara kramp oluyor gibi
markete yurursem de yine hissediyourm yolda :)

evet evett yaa dolsun bız cok erken ogrendık anne olacagımızı :)
hem de cooook erken canim yaaa

en garantisi kan testi
ben erken ogrendim ama benim idrara cok cabuk gecmis hcg ve mumkun degil diye bile dusunulebilir adete 7 gun kala gordum silik cizgiyi, ama umitlenmemi saglayan ertesi gun gelen yerlesme kanamasiydi.

ben hep erken ogrenmek ısterdım hamıle oldugumu sankı daha uzun sure yasıcam hamıleleıgım gıbı gelırdı cok sukur ıstedıgım gıbıde oldu:)

canim sen bebisini gormeye ne zaman gidicen ? kavusucan ona
ben bu pazartesi kan tetsimi tekraraliycam ki o haftayi huzurla gecireyim
obur pazartesi de doktorum tatilden donecek insallah bakicaz bebisimeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…