- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.521
Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com
kızlar doğum izni ile ilgili imza kampanyası var mümkün oldukça formda yayalım lütfenn....
annecikler fikrinizi alabilir miyim acababen yeni atandım 10 eylülde istanbuldan geldim doğuya benim ailem de istanbulda.şiimdi gittiğiim hastane batmanda 1,5 saatlik mesafede bana hastane güzel ama gece gidlmez kendi arabamızla yollar tehlikeli burdaki devlet hastanesinde pek yapmak istemiyorum ben izne ayrılıp istanbula giderim doğumu orda yaparım diye düşünüyordum geçen evli çocuklu arkadaşlarım burda yap en güzeli kendi evin babanın evinde rahat edemezsin diyorlar kararsızlığa düştüm burda olursa da annem mayısın 20 25i gibi gelebilecek ancak kardeşim okuyor çünkü
hayır buluşmayın canım..hem sonra yazacaksınız buraya biz buluştuk,gezdik,şöyle ettik diye,,biz uzaktakiler üvey evlat gibi okuyacaz yazdıklarınızı :) şaka bir yana keşke hepimiz aynı şehirlerde olsaydık..efkarlandım şimdieee batman' dan kimse yok mu?
Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com
kızlar doğum izni ile ilgili imza kampanyası var mümkün oldukça formda yayalım lütfenn....
batmana hastaneye geliyorum ama malesef orda yaşamıyorumhangi hastaneye gidiyorsun orda?
Kız toplam 9 adet, günde 9 tane yersek başka bişey yiyemezdik Senin de az kalmış sende bence minik sarı olanlardan seçip yemeye başla Bi de hamileyken yusuf suresini okuyun diyolar..henüz okuyamadım ama okuyacam inşallah..tanıdığım bir hoca vardı hamileyken her ay bir hatim yapmıştı..ayy bizde her gün 1 yasin mi okusak bebeğimiz hayırlı bi evlat olsun diye...şimdiden korkuyorum ben, ya büyüyünce asi olur beni dinlemezse diye :2:
olur canım ama avrupa yakası olsun mümkünse...malüm hamile bir bayanım benistanbulda olanlar bulusalımmı kızlar ?
ah sende ben gıbısın.bende kara kara onu duşunuyorum.burda yaşadıgım yerde dogum yapmak ıstemıyorum aılemın yanına gıdeyım ablam baksın dıyyorum.ama buyuk kızın okulu var ne yapacagım nasıl olacak bende bılmıyorum.hep neyse o gunler gelsın bakalım deyıp duruyoruz..gıdebılıyosan gıt tabı..en guzelı.
annecikler fikrinizi alabilir miyim acababen yeni atandım 10 eylülde istanbuldan geldim doğuya benim ailem de istanbulda.şiimdi gittiğiim hastane batmanda 1,5 saatlik mesafede bana hastane güzel ama gece gidlmez kendi arabamızla yollar tehlikeli burdaki devlet hastanesinde pek yapmak istemiyorum ben izne ayrılıp istanbula giderim doğumu orda yaparım diye düşünüyordum geçen evli çocuklu arkadaşlarım burda yap en güzeli kendi evin babanın evinde rahat edemezsin diyorlar kararsızlığa düştüm burda olursa da annem mayısın 20 25i gibi gelebilecek ancak kardeşim okuyor çünkü
hayır buluşmayın canım..hem sonra yazacaksınız buraya biz buluştuk,gezdik,şöyle ettik diye,,biz uzaktakiler üvey evlat gibi okuyacaz yazdıklarınızı :) şaka bir yana keşke hepimiz aynı şehirlerde olsaydık..efkarlandım şimdieee batman' dan kimse yok mu?
Ben gelirimmm
Ama anadoluyakası olsun lütfeenn
ben şaka yapmıştım halbuki,batmana yakın biri çıktı..canım ben dünya hastanesine gidiyorum..ama madem o kadar yoldan geliyorsun medical park da kemal coşkun diye bir doktor var,buralarda meşhurdur :) ama randevusunu ancak 2-3 gün önceden alman gerekiyor..sen kime geliyorsun?
olur canım ama avrupa yakası olsun mümkünse...malüm hamile bir bayanım ben
batmanda saglıkcı kaynım orda cok ıyı doktorlar var canım babamın evınde cıddende kendı evın gıbı rahat edemezsın ama sen bılırsın tabıkıde ..
oy kuzum ya sen batmanın neresındensın dogumdan sonra batmana gıtmeyı dusunuyruz esım oralı ve aılesıde orda
gercı kendı koyumu trabzonada gıtmek ıstıyorumda bebısle okadar acılmıyım :) geldıgımde senle ve zehrah ılede gorusurz bakarsın :)
anadolu yakası bende ıstıyorum merkez uskudar kadıkoy capıtol neresı uyarsa once gelecekler bı belırlensınde:)
batmanda saglıkcı kaynım orda cok ıyı doktorlar var canım babamın evınde cıddende kendı evın gıbı rahat edemezsın ama sen bılırsın tabıkıde ..
oy kuzum ya sen batmanın neresındensın dogumdan sonra batmana gıtmeyı dusunuyruz esım oralı ve aılesıde orda
gercı kendı koyumu trabzonada gıtmek ıstıyorumda bebısle okadar acılmıyım :) geldıgımde senle ve zehrah ılede gorusurz bakarsın :)
anadolu yakası bende ıstıyorum merkez uskudar kadıkoy capıtol neresı uyarsa once gelecekler bı belırlensınde:)
pöfff batmanda yaşasaydım hiç düşünmezdim gitmeyi bir sürü hastane var ve iyimiş doktorları dediğin gibi ama oldu ki gece aksam 5 ten sonra birşey ooldu burdaki hastaneye mahkumum o zaman
olur canım ama avrupa yakası olsun mümkünse...malüm hamile bir bayanım ben
canım sen ilçede misin...
ben merkezdeyim..doğma büyüme buralı..gelirsen mutlaka haberim olsun..
pöfff batmanda yaşasaydım hiç düşünmezdim gitmeyi bir sürü hastane var ve iyimiş doktorları dediğin gibi ama oldu ki gece aksam 5 ten sonra birşey ooldu burdaki hastaneye mahkumum o zaman
Ya ben herseye uyarımda anadolu yakasını pek bılmıyorum .. yanı hiç yalnız gitmedim... buyuzden çekımser davrandım.. bencede canım ıkısının ortası en makul olanı :))Huuu huuuuBizde hamileyiiizz
Ortada buluşalım ozaman canımm ama kar kıyamet başlamadan
veya karlar bitince şölee 7 aylık filan
Huuu huuuuBizde hamileyiiizz
​Bence şuan tam zamanı daha sonra yok soğuk cıkarsam hasta düşerim düşünceleri olusur herkeste =)) ha bide ben haftasonları cıkamam herhalde..hafta içide sana uymaz sanırımHuuu huuuuBizde hamileyiiizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?