2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ah sende ben gıbısın.bende kara kara onu duşunuyorum.burda yaşadıgım yerde dogum yapmak ıstemıyorum aılemın yanına gıdeyım ablam baksın dıyyorum.ama buyuk kızın okulu var ne yapacagım nasıl olacak bende bılmıyorum.hep neyse o gunler gelsın bakalım deyıp duruyoruz..gıdebılıyosan gıt tabı..en guzelı.

batmana hastaneye geliyorum ama malesef orda yaşamıyorum hangi hastaneye gidiyorsun orda?

batmana hastaneye geliyorum ama malesef orda yaşamıyorum hangi hastaneye gidiyorsun orda?

ben şaka yapmıştım halbuki,batmana yakın biri çıktı..canım ben dünya hastanesine gidiyorum..ama madem o kadar yoldan geliyorsun medical park da kemal coşkun diye bir doktor var,buralarda meşhurdur :) ama randevusunu ancak 2-3 gün önceden alman gerekiyor..sen kime geliyorsun?

tam müşteriyi arıyor ve biyandanda senın yazdıgın okuyordum musterı alo dıyor ben gulmemek ıcın kendımı cok zor tuttum neyskeı hemen kapattım telı yoksa gulmekten konusamıcaktım musterıylee canım :)
dolapta var ankaradan getırdım tamda tarıf ettıgın gıbı kayınvalıdem de yememı ıstemıstı almıs koydu hemen yıyım barı sımdıye kadar bı 4 tane yedımse 5 tanede yıyım hemn :)
yusuf suresını bı arastırayaım ben okumaya calısayım canım gercekten zaman kotu nasıl bı zamanda gelıcek yavrularımız bazen bende cok korkuyrmm rabbım hayırlı evlat versın dogru evlat ınsallahhh

seninki de bayağı zormuş canım çocuğun okulu olunca daha zorannenin kayınvalidenin falan gelme imkanı var mı canım kimi diyo ikincisi hemen olsun diye burdan gideyim de öyle diyorum artık
bende bu yüzden 15 tatilde gidip gitmemekte kararsızım şimdi bilet almak iyi olmayacak galiba

batmanda saglıkcı kaynım orda cok ıyı doktorlar var canım babamın evınde cıddende kendı evın gıbı rahat edemezsın ama sen bılırsın tabıkıde ..

oy kuzum ya sen batmanın neresındensın dogumdan sonra batmana gıtmeyı dusunuyruz esım oralı ve aılesıde orda
gercı kendı koyumu trabzonada gıtmek ıstıyorumda bebısle okadar acılmıyım :) geldıgımde senle ve zehrah ılede gorusurz bakarsın :)

Ben gelirimmm
Ama anadoluyakası olsun lütfeenn

anadolu yakası bende ıstıyorum merkez uskudar kadıkoy capıtol neresı uyarsa once gelecekler bı belırlensınde:)

tesadüf işte:)) bende önce medicalparkta nejla hanıma gittim kemal beyden randevu alamamıştım hemen gitmem gerekiyordu sonrakine baran beye gittim o daha iyiydi dediğin doktoru çok duydum ama gitmek kısmet olmadı

ben merkezdeyim..doğma büyüme buralı..gelirsen mutlaka haberim olsun..

pöfff batmanda yaşasaydım hiç düşünmezdim gitmeyi bir sürü hastane var ve iyimiş doktorları dediğin gibi ama oldu ki gece aksam 5 ten sonra birşey ooldu burdaki hastaneye mahkumum o zaman

ben merkezdeyim..doğma büyüme buralı..gelirsen mutlaka haberim olsun..

merkezde bı dondurmacı vardı meshurmus orda dondurma yedım inanoğluydu
beledıyenın oldugu caddeyı kac tur attım bılmyorum esımın topragı dıye her yerı gezmek ıstedım hasankeyf beşiri bu ılcelere bayıldım
bıde beyaz sumu soguk sumu oyle bıyer oraya asık oldum ınsallah geldıgımde haberdar edıcem canım senı ne guzel bulusuruz kayınpederler kardesler hepsı merkezdeydı
sımdı tokının evlerıne gectıler cok kalabalılar masallah adım bası akraba tanısmaktan basım döndü :)

pöfff batmanda yaşasaydım hiç düşünmezdim gitmeyi bir sürü hastane var ve iyimiş doktorları dediğin gibi ama oldu ki gece aksam 5 ten sonra birşey ooldu burdaki hastaneye mahkumum o zaman

haklısın canım gece bısey olursa mesafe uzak gel burda doğur beraber donerız uzulsemmı bızı karsılar:)

Huuu huuuu Bizde hamileyiiizz
Ortada buluşalım ozaman canımm ama kar kıyamet başlamadan
veya karlar bitince şölee 7 aylık filan
Ya ben herseye uyarımda anadolu yakasını pek bılmıyorum .. yanı hiç yalnız gitmedim... buyuzden çekımser davrandım.. bencede canım ıkısının ortası en makul olanı :))

oo ben hemen bulusmaktan bahsedıyorum canım ılerkı aylardada tabı bulusuruz
nılayda kesınlıkle gelır oda anadolu yakasında kı bı manı olmazsa hafta sonu buluscaz onunla :)

​Bence şuan tam zamanı daha sonra yok soğuk cıkarsam hasta düşerim düşünceleri olusur herkeste =)) ha bide ben haftasonları cıkamam herhalde..hafta içide sana uymaz sanırım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…