- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.541
merkezde bı dondurmacı vardı meshurmus orda dondurma yedım inanoğluydu
beledıyenın oldugu caddeyı kac tur attım bılmyorum esımın topragı dıye her yerı gezmek ıstedım hasankeyf beşiri bu ılcelere bayıldım
bıde beyaz sumu soguk sumu oyle bıyer oraya asık oldum ınsallah geldıgımde haberdar edıcem canım senı ne guzel bulusuruz kayınpederler kardesler hepsı merkezdeydı
sımdı tokının evlerıne gectıler cok kalabalılar masallah adım bası akraba tanısmaktan basım döndü :)
haklısın canım gece bısey olursa mesafe uzak gel burda doğur beraber donerız uzulsemmı bızı karsılar:)
Ya ben herseye uyarımda anadolu yakasını pek bılmıyorum .. yanı hiç yalnız gitmedim... buyuzden çekımser davrandım.. bencede canım ıkısının ortası en makul olanı :))
oo ben hemen bulusmaktan bahsedıyorum canım ılerkı aylardada tabı bulusuruz
nılayda kesınlıkle gelır oda anadolu yakasında kı bı manı olmazsa hafta sonu buluscaz onunla :)
​Bence şuan tam zamanı daha sonra yok soğuk cıkarsam hasta düşerim düşünceleri olusur herkeste =)) ha bide ben haftasonları cıkamam herhalde..hafta içide sana uymaz sanırım(
Gökçe'de gelebilseydi keşke
canım benim iş yeri çok yakın oraya :) belediyeye.söylediğin yerin de tatlısı dondurması süperdir..beyazsu var,bize 3 saat uzakta..o mardine bağlı ama..hasankeyf de tarihi bir ilçemiz,yakında sular altında kalacak malesef.. evet ben buralardayım..karşılamaya da hazırım sizi..sevindim ya,buralarda yabancı hissetmiştim kendimi,artık yalnız değilim :)
Aşk olsun istemez olurmuyum :) bilmezmisin seni ne çok sevdiğimiBana uyar ben buluşurum hemen
Sen beni istemiyormusunn
Gelemem tabii haftaiçi
Gökçede geleceğim mutlaka ozaman görüşürüz demiştii
Onlada görüşürüz bişekill
Benim çevrem bol çok şükür
Gençlerde boldaa
Bünyemizde yok yaa hediye istemek o zorluyor iştee
Diyorum kapa gözünü fazla olsa nolur göz mü çıkaracak
Sonra ama ne gerek boşa para diyorum diyorum diyorumm...
Du bakalım ozamanlar bi gelsinn esersee yapacağım galibaa
Hem senin yerine hem kendi yerimee
​Bence şuan tam zamanı daha sonra yok soğuk cıkarsam hasta düşerim düşünceleri olusur herkeste =)) ha bide ben haftasonları cıkamam herhalde..hafta içide sana uymaz sanırım(
Gökçe'de gelebilseydi keşke
Biz de buluşalım :)
ay sen küçüğünün ne fena oldugunu bılmıyorsun =)) onunla tek başıma bi yere gitmek resmen eziyet illakı bababsı olacak yanımdabelki biz bile geliriz :)
haftasonu yaparsanız gelirim 2-2,5 saat sürüyo burdan nasıl olsa (gölcükteyim ya)
valla sağlığım yerinde olsun hiç kaçırmam ama çalışıyorum
haftasonu ancak
zeynepp sen çocuklarıda alır gelirsin haftasonu ne olcak o kadar kişi bakarız herhalde
deneyim olur hem :)
2013 mayıs anneleri buluşması
kızlar benden alıntı yapıp
gelebilcekler ve ne tarafta oturduğunu yazabılırse buna göre ortak karar veririz
gülsevdam anadolu haftaiçi hafta sonu farketmez anadolu yada avrupa yakası çoğunluğa uyarım
yer olarak üsküdar kadıköy beşiktaş gibi yerleri tavsiye ederim ...
ay sen küçüğünün ne fena oldugunu bılmıyorsun =)) onunla tek başıma bi yere gitmek resmen eziyet illakı bababsı olacak yanımdaSen gölçükten buraya gelirsen benım karsıya gecmemem resmen ayıp olur
valla ben yoldaan geleceğim için kadıköy bana daha çok uyar
ama avrupaya da uyarım
e kuzum ben gölcükteyim buluşuruzda
ist grubunuda katılırız
2 saat yol gideriz istanbula
millet güne gidip geliyormuş ist dan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?