2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım benim iş yeri çok yakın oraya :) belediyeye.söylediğin yerin de tatlısı dondurması süperdir..beyazsu var,bize 3 saat uzakta..o mardine bağlı ama..hasankeyf de tarihi bir ilçemiz,yakında sular altında kalacak malesef.. evet ben buralardayım..karşılamaya da hazırım sizi..sevindim ya,buralarda yabancı hissetmiştim kendimi,artık yalnız değilim :)

Ya ben herseye uyarımda anadolu yakasını pek bılmıyorum .. yanı hiç yalnız gitmedim... buyuzden çekımser davrandım.. bencede canım ıkısının ortası en makul olanı :))

Oyy kıyamam sanaa
Anadolu yakasında en azından gidilcek yerleri biliriz
Gerçi sende avrupa yakasındakileri bilirsin
Tamam ogün gelsin ayarlarızz
Sen kıdemlisin bizden oyüzden uyarız birşekilde birbirimize

oo ben hemen bulusmaktan bahsedıyorum canım ılerkı aylardada tabı bulusuruz
nılayda kesınlıkle gelır oda anadolu yakasında kı bı manı olmazsa hafta sonu buluscaz onunla :)

Bana uyar ben buluşurum hemen

​Bence şuan tam zamanı daha sonra yok soğuk cıkarsam hasta düşerim düşünceleri olusur herkeste =)) ha bide ben haftasonları cıkamam herhalde..hafta içide sana uymaz sanırım (

Sen beni istemiyormusunn
Gelemem tabii haftaiçi

Gökçe'de gelebilseydi keşke

Gökçede geleceğim mutlaka ozaman görüşürüz demiştii
Onlada görüşürüz bişekill

eşimede soyledım ınsallah canım bundan sonra her batmana gıttıgımde senlede bulusuruz bebişlerimiz arkadaş olur :)

Bana uyar ben buluşurum hemen

Sen beni istemiyormusunn
Gelemem tabii haftaiçi

Gökçede geleceğim mutlaka ozaman görüşürüz demiştii
Onlada görüşürüz bişekill
Aşk olsun istemez olurmuyum :) bilmezmisin seni ne çok sevdiğimi ​uff yaa cumartesi günü oğlumun kursu var..pazar günüde malum eşim evde ( nasıl yaparız bılmıyorum...neyse günü gelsinde ayarlamaya çalışırım inş...

2013 mayıs anneleri buluşması

kızlar benden alıntı yapıp
gelebilcekler ve ne tarafta oturduğunu yazabılırse buna göre ortak karar veririz

gülsevdam anadolu haftaiçi hafta sonu farketmez anadolu yada avrupa yakası çoğunluğa uyarım
yer olarak üsküdar kadıköy beşiktaş gibi yerleri tavsiye ederim ...

belki biz bile geliriz :)

​Bence şuan tam zamanı daha sonra yok soğuk cıkarsam hasta düşerim düşünceleri olusur herkeste =)) ha bide ben haftasonları cıkamam herhalde..hafta içide sana uymaz sanırım (

Gökçe'de gelebilseydi keşke

haftasonu yaparsanız gelirim 2-2,5 saat sürüyo burdan nasıl olsa (gölcükteyim ya)
valla sağlığım yerinde olsun hiç kaçırmam ama çalışıyorum
haftasonu ancak
zeynepp sen çocuklarıda alır gelirsin haftasonu ne olcak o kadar kişi bakarız herhalde
deneyim olur hem :)

ay sen küçüğünün ne fena oldugunu bılmıyorsun =)) onunla tek başıma bi yere gitmek resmen eziyet illakı bababsı olacak yanımda Sen gölçükten buraya gelirsen benım karsıya gecmemem resmen ayıp olur

valla ben yoldaan geleceğim için kadıköy bana daha çok uyar
ama avrupaya da uyarım

ohhh ne güzelll vallaa kızlar çogunuz istanbuldasınız artık foto çekilir gönderirsiniz

kocamnnn 2013 mayıs annelerinde bitek benmiyim izmirli

valla ben yoldaan geleceğim için kadıköy bana daha çok uyar
ama avrupaya da uyarım

gölcükten gelıceksınız kızlar avrupa yakasına siz yormuyalım kadıköy sanırım herkese uyar karsından gelebılcekler nedıyorsunuz ?
topık acayımmı bulusma ıcın ordan daha rahat yazısırız ?

​Herkes kız çocuğunu diri diri toprαğα gömerken, Kızını omzunα alıp Mekke sokαklαrındα dolαşαn ilk kişi ;
Hz Muhammed (S.A.V) ♥

Son düzenleme:
galiba Istanbuldaki anneler buluşuyor, bende anadolu yakasındayım ve katılmak isterim, bana da haber verirseniz memnun oluruz

e kuzum ben gölcükteyim buluşuruzda
ist grubunuda katılırız
2 saat yol gideriz istanbula
millet güne gidip geliyormuş ist dan :)

ben hamile olduğumu öğrendiğim hafta, sonra zor olur deyip arkadaşlarımla buluşmaya gittim. şikayetim olmadığından da gezdim de gezdim, ertesi gün kanamam oldu. Şimdi eşime istanbul'a gidiyorum desem ne der hiç bilmiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…