2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ne güzel canımm
Valla bulur bulur beni bulurr
Ben içmemm
Hele ki söyledi yaa direk gelir burnumda biterr
AnimAllahh çatlamayım şimdi durduk yere

rendele canım bugün ben iilkini yedim

rendeleyip üzerine 1 kaşık bal tarçın ve fıstık döktüm :)

Son düzenleme:
istiyorsan yap canım , bebeğin şekerlerini falanda hazırlarsın , olmadı 3-4 arkadaş çağır çok kalabalık yapma

işyerinde nasıl yapacaksın onu anlamadım ,

Bi arkadaşım öğle arasında bi masayı doldurmuş kurabiye, süslü çerçevesi ıvırı zıvırı
Bizde öğle arasında gittik hem sohbet muhabbet hem hediyeleri verdik geldikk
Bizim işyerinde 10 bayanız onlarda yeter zaten, 2-3 yakın arkadaş çağırırım filan diye geçti aklımdam
Ama görmemişlik gibi düşünmesi ayrı caydırıcı tabii

yulaf birşeylere iyi mi geliyor kızlar?

canım ben akşamları çok acıkıyorum

tok tutsun diye yulaf ezmesini süte karıştırıp yiyorum tadını sevmedim ama, tok tutyor sabah midem kazınarak uyanmıyorum ,eti lifalif mi

vanda dia varmı bilmiyorum bu arada

1 ayva yedin geriye 8 kaldı :)

kızlar...dün ne düşündüm. acababizim kuzucuklarımız ne zaman 'Annem için..'demeye başlıcak..bu çiçekleri annem için topladım.bu resmi annem için yaptım..
düşününce çok duygulandım..allah saglıklı evlatlar versin inşallah...

[h=3]Anneye Moral Veren Gün BABY SHOWER !!!![/h]

Baby Shower her ne kadar bizim kültürümüzde yer almasada (çocuk doğmadan önce ya bir aksilik olursa mantığıyla) , Amerikadan sonra bizim kültürümüze de adapte olmaya başlayan bir kavramdır. Türkçesi aslında 'Hoşgeldin Bebeğim Partisi' veya ' Bebeğe hazırlık partisi' olarak adlandırılan bu partinin asıl amacı bebek doğmadan önce annenin ve babanın bebek ile ilgili ihtiyaçlarına yardımcı olmak ve bu esnada da doğum öncesinde anneye keyifli vakit geçirmektir.

Baby shower nasıl düzenlenir öncellikle onun hakkında bilgi vermek isteriz. Her ne kadar annenin yakın arkadaşlarından birinin bu partiyi organize etmesi gereksede , çoğu anne artık kendisi düzenlemeye başlamıştır. LaDia ekibi olarak biz bu aşamada devreye giriyoruz. İster babyshower ürün alımında ister partinin organizasyonu anlamında LaDia sizi ve anneyi en çok neyin mutlu edeceğini uzun tecrübeler sonucunda çok iyi biliyor.
Öncellikle dışarıda bir yerde mi yoksa ev ortamında mı partinin düzenleneceğine karar vermeniz gerekiyor. Misafirleri evde veya dışarıda ağırlamak sizin kararınız olmakla beraber gelecek kişi sayısının da çok büyük önemi var. Verdiğiniz mekan kararı sonucunda size tavsiyemiz bir konsept belirlemeniz ve bu doğrultuda davetiye bastırmanız veya mail yoluyla göndermenizdir. Konseptlere örnek vermek gerekirse melek, leylek, renk(turuncu,yeşil,sarı), ayıcık, korsan, arı vb. .

​Benim yapmama gerek yok herhalde...=)))

hım valla bizim hocalarda eve birkaç arkadaş çağırıyordu

hediye falan işte o arada bebeğin şekerini odasını falan toparlıyor,

öyle yapıyorlar , sen bilirsin canım ama eve çağırıp şekerleri falan yapsanız daha güzel olur

ben evde buluşmayı daha çok seviyorum

biraz eziyetli oluyor ama ortam daha samimi

Kızlar benim goguslerimdeki ağrı, hassasiyet gecti denebilir. Sizde de böyle bir durum var mı?

haftasini hatirlamiyorum ama sanirim 11. haftaydi hassasiyet cok az kaldi
oyle ilk zamanlardaki zonklama sizlama hicbiri yoktu
ustune yatsan etkilemiyordu
ara ara gecer hata 3. aydan snra azalma olmasi normal nette de oyle yaziyor
neyse benim oyle devam etti etti 2 gun once yeniden basladi
ama yine de ilk haftalarimdaki kadar siddeti degil

ay okuyunca bende tuhaf oldum , rabbim dileyen herkese nasip etsin bizede sağ salim kucağımıza almayı

Benim çevrem bol çok şükür
Gençlerde boldaa
Bünyemizde yok yaa hediye istemek o zorluyor iştee
Diyorum kapa gözünü fazla olsa nolur göz mü çıkaracak
Sonra ama ne gerek boşa para diyorum diyorum diyorumm...
Du bakalım ozamanlar bi gelsinn esersee yapacağım galibaa
Hem senin yerine hem kendi yerimee

Kızlar benim goguslerimdeki ağrı, hassasiyet gecti denebilir. Sizde de böyle bir durum var mı?

Canım bendeki hassasiyet geçti denebilir önceden dokunamıyodum bile ama artık geçti normal bnce bu durm ağrısıda geçti göğslerm brden bıre büyüdü htta sag gögsmde catlaklar var bıkac tane nedn oldu nasl oldu anlamadm :44:

Başım çok fena agrıyo ıkı gundur napabilirm?? yaaaaa

Son düzenleme:
2...3 yasından sonra bekleyebilirssin :) çocuklar o kadar çabuk buyuyorlarkı nasıl buyuduklerını anlayamayacaksınız... benım bebişlerımde kucukkken hep bunları dusunurdum :) gun geldi biri 8 diğeri 6 yasında oldu :) RABBİM o gunlerı yaşamayı nasip etsin...

ay hadı bulusalım ya :)
canım bende pek bısey almıcam yengemde cok az aldı bır ay gıydıgını öbür ay gıymıyorlar zatı cabuk buyuyorlar
ılk cocuk ya elım ayagıma dolasıyor ne alcam dıye:)

Kızlar siz ne zaman uyanıp ne zaman bu kadar şeyi yazdınız=)))) okumak yarım saatimi aldı ​gece kımsecıkler olmaz,, sabah berektleniyor :)

hıc sorma 5 dk bıraktım 2 sayfa akmıs yıne :)

haklısın akdenız bolgesı sıcak oldugu ıcın orda ınce seyler ılk ay gıydırılebılır ama marmara mayısda bıle cok sıcak olmuyor

ben dusunmuyorum canım zatı cınsıyet bellı olunca annem bıseyler alcak ablamda oğlunun esyaları duruyor
erkek olursa vercek yanı aıle ıcı kendı aramızda bu paylasımı zatı yapıyoruz :)
bırde sunu al demek ne bılım kendı ablama bıle dıyemem bız yengemıze sorduk ne aldı dıye
eksıklerı alıyoruz oyle .. bırde kuran okunuyor dogunca gelen hedıyesıyle gelıyor dogum oncesı kımse almazkı
ama sen bılırsın canım nılayda yapmayı dusunuyordu .

gulsevdam şimdi ben ayvamı soydum baş ucuma koydum .şimdi ben ya 3 yedım ayva ya 4.emın olamıyorum ne etcez.kaçtan saycaz.bıde nıyet falanmı yapmak lagzım anlat bakım

nıyet bellı evlatlarımız ıcın canım 3 yedıysen kaldı 6 canım
daha once yıyıp yemedıgnı hatırlamıyorsan bısye dıyemıcem :)

Amin canım bizde ogünleri görürüz inşallah Allah bağışlasın kuzucuklarını

annecikler fikrinizi alabilir miyim acababen yeni atandım 10 eylülde istanbuldan geldim doğuya benim ailem de istanbulda.şiimdi gittiğiim hastane batmanda 1,5 saatlik mesafede bana hastane güzel ama gece gidlmez kendi arabamızla yollar tehlikeli burdaki devlet hastanesinde pek yapmak istemiyorum ben izne ayrılıp istanbula giderim doğumu orda yaparım diye düşünüyordum geçen evli çocuklu arkadaşlarım burda yap en güzeli kendi evin babanın evinde rahat edemezsin diyorlar kararsızlığa düştüm burda olursa da annem mayısın 20 25i gibi gelebilecek ancak kardeşim okuyor çünkü

istanbulda olanlar bulusalımmı kızlar ?

hayır buluşmayın canım..hem sonra yazacaksınız buraya biz buluştuk,gezdik,şöyle ettik diye,,biz uzaktakiler üvey evlat gibi okuyacaz yazdıklarınızı :) şaka bir yana keşke hepimiz aynı şehirlerde olsaydık..efkarlandım şimdi eee batman' dan kimse yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…