- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.501
Teyzem demişti canımm
Oda hamileyken bi kocabaş ayvayı yemiş
Üstüne lıkır lıkır suyu içmişş
Hoppp hastaneyee
Doktor ne yaptınn çatlamak mı istiyorsun demişş
Su içilmez ayvanın ardından demişş
Banada amann sakın dedii
Oyüzden de temkinli yiyorum ayvayı
Dilim dilim dinlenerekk
Ne güzel canımm
Valla bulur bulur beni bulurr
Ben içmemm
Hele ki söyledi yaa direk gelir burnumda biterr
AnimAllahh çatlamayım şimdi durduk yere
istiyorsan yap canım , bebeğin şekerlerini falanda hazırlarsın , olmadı 3-4 arkadaş çağır çok kalabalık yapma
işyerinde nasıl yapacaksın onu anlamadım ,
yulaf birşeylere iyi mi geliyor kızlar?
Kızlar benim goguslerimdeki ağrı, hassasiyet gecti denebilir. Sizde de böyle bir durum var mı?
Bi arkadaşım öğle arasında bi masayı doldurmuş kurabiye, süslü çerçevesi ıvırı zıvırı
Bizde öğle arasında gittik hem sohbet muhabbet hem hediyeleri verdik geldikk
Bizim işyerinde 10 bayanız onlarda yeter zaten, 2-3 yakın arkadaş çağırırım filan diye geçti aklımdam
Ama görmemişlik gibi düşünmesi ayrı caydırıcı tabii
Kızlar benim goguslerimdeki ağrı, hassasiyet gecti denebilir. Sizde de böyle bir durum var mı?
kızlar...dün ne düşündüm. acababizim kuzucuklarımız ne zaman 'Annem için..'demeye başlıcak..bu çiçekleri annem için topladım.bu resmi annem için yaptım..
düşününce çok duygulandım..allah saglıklı evlatlar versin inşallah...
valla bencede çok mantıklı heleki ist kesin yapmalısın
insanlar fuzuli şeyler getirmedikleri için sen
işe yarar şeyler getirdikleri için onlar mutlu olacak
ben çok isterdim ama buraya 1 sene oldu ve cevrem yok
zaten yobaz bi yer tuhaftaa..
neyse ama ben erdekteyken babyshower, doğumgünü doğum gibi organizasyonlar yapardım
bebek şekeri oda süslemesi falan
zevki de ayrı yaa
yap valla benim içimde kaldı senin kalmasın :)
2...3 yasından sonra bekleyebilirssin :) çocuklar o kadar çabuk buyuyorlarkı nasıl buyuduklerını anlayamayacaksınız... benım bebişlerımde kucukkken hep bunları dusunurdum :) gun geldi biri 8 diğeri 6 yasında oldu :) RABBİM o gunlerı yaşamayı nasip etsin...kızlar...dün ne düşündüm. acababizim kuzucuklarımız ne zaman 'Annem için..'demeye başlıcak..bu çiçekleri annem için topladım.bu resmi annem için yaptım..
düşününce çok duygulandım..allah saglıklı evlatlar versin inşallah...
walla bana uyar haftaya salı istanbulda olacam sonra her haftasonu uyar bana
çok bişey almadı o zamanla büyüdükçe alırım demişti tek eşi çalıştıgı kredi ödedikleri için açılamadılar gerçi en iyisini yaptılar
bana bıraksalar her gördüğümü alacamhep çok şey alma 1 kere giyiyolar ilk zamanlar hediye de cok geliyor demişti illaki alacaksan kaliteli şeylerden birkaç parca al ki bebek görmeye geldiklerin de onları giydirirsin dedi bugün de sorarım
telefondan da mümükn oldugunca girerim
Kızlar siz ne zaman uyanıp ne zaman bu kadar şeyi yazdınız=)))) okumak yarım saatimi aldı​gece kımsecıkler olmaz,, sabah berektleniyor :)
haklısın akdenız bolgesı sıcak oldugu ıcın orda ınce seyler ılk ay gıydırılebılır ama marmara mayısda bıle cok sıcak olmuyorbence yaşadıgımız bolgeye gore degışır.ılıman bı yerde yaşıyorsak akdenız gıbı sıg-fır kollu bady ler rahatlıkla gıyılır.ama karadenız ve dogu gıbı yerlerde hava tam ısınmamaış olur o zaman uzun kollu bady ler daha mantıklı.hemen zuzuyolar zaten bucurler.az almak daha mantıklı.
Kızlar bizim kültürümüzde pek yok ama merak ediyorum ve kararsız kaldım :44:
Baby shower yapacakmısınız doğum yaklaşırken?
Yani aslında bir yandan mantıklı geliyorr hanii bebeğin eksiklerini listeliyorsunn kişilere yolluyorsun onlarda kendilerine uyanı alıyor
Böylece bebeğin eksiği tamamlanmış oluyor, işimize yaramış oluyor ve hediyesini vermiş oluyor
Ama dediğim gibi bizim kültürümüzde olmadığı içinn şunu alda gel demek ne kadar doğru olur ki
Ama biyandan da hem insanlar boşa para harcayıp bize lazım olmayan birşeyi almamış olacak,
hem fuzuli fazla eşya,giyim,gereksiz araç-gereç gelmemiş olacak
Ben işyerimde yapmak istiyorum ama daha önce hiç olmadı görmemiş derler mi
gulsevdam şimdi ben ayvamı soydum baş ucuma koydum .şimdi ben ya 3 yedım ayva ya 4.emın olamıyorum ne etcez.kaçtan saycaz.bıde nıyet falanmı yapmak lagzım anlat bakım
2...3 yasından sonra bekleyebilirssin :) çocuklar o kadar çabuk buyuyorlarkı nasıl buyuduklerını anlayamayacaksınız... benım bebişlerımde kucukkken hep bunları dusunurdum :) gun geldi biri 8 diğeri 6 yasında oldu :) RABBİM o gunlerı yaşamayı nasip etsin...
istanbulda olanlar bulusalımmı kızlar ?
istanbulda olanlar bulusalımmı kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?