2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ayy çok hoşsunuz,çok güldüm size Malesef hamilelikte hormonlar tavan yaptığından duygusallık diz boyu ama beyler hala odun
biraz etkilenmeliler ama di mi?

merhaba kişiden kişiye değişiyor canım benımkı bellı olmadı mesela tarama ıcın gıtıtıgımde tottosu donuktu :) melegımızın doktor suan ımkansız dedı bende belkı yarın gorebilirz diye heycan yapıyorum arkadsımdaa 12ncı haftada gordu oglusu olcagını :)
değişiyor iştee kısmet bakalım hayırlısııı

evet canım cok haklısın kesın gıdıcem karar verdım artık canım sonucuun cıktıgı yerı aradım ama doktorunuzdan ogreneceksınız dıyor bende artık yarına kadar sabredıcem oyle ogrenıcem sonucu hayırlısıı bakalım

ben ayvaya dayanamam ve en sevdigim meyvedir diyebiirim
arka arkaya iki tane ayva yiyebiliyorum
ve ustune de su iciyorum
beni etkilemedi simdiye kadar
ve hamile oldugumdan beri sanirim 16.yi dun yedim

ben ayvaya dayanamam ve en sevdigim meyvedir diyebiirim
arka arkaya iki tane ayva yiyebiliyorum
ve ustune de su iciyorum
beni etkilemedi simdiye kadar
ve hamile oldugumdan beri sanirim 16.yi dun yedim

Ne güzel canımm
Valla bulur bulur beni bulurr
Ben içmemm
Hele ki söyledi yaa direk gelir burnumda biterr
AnimAllahh çatlamayım şimdi durduk yere

gönül isterki birde yüzyüze tanışşak
istanbulda olanlar ne dersınız ? hamıleler cıkartması yapartık bulustugumuz yerde:)

walla bana uyar haftaya salı istanbulda olacam sonra her haftasonu uyar bana

canım arkadasın mayısta dogurdu ya tecrubelıdır neler almamız gerek bıze lıste yapabılırmı ?

çok bişey almadı o zamanla büyüdükçe alırım demişti tek eşi çalıştıgı kredi ödedikleri için açılamadılar gerçi en iyisini yaptılar
bana bıraksalar her gördüğümü alacam hep çok şey alma 1 kere giyiyolar ilk zamanlar hediye de cok geliyor demişti illaki alacaksan kaliteli şeylerden birkaç parca al ki bebek görmeye geldiklerin de onları giydirirsin dedi bugün de sorarım
telefondan da mümükn oldugunca girerim

canım allah gonlune gore versın.ınşallh erkektır.:)

nası kesin erkek sora kız dedi yaf mesela nası bi kesinlik yüzde kaç demişti hatırlıyomusun hani bizede doktor erkek dediği için meraklanım şimdi
bana yuzde vermedı ısrarla dedım gormuyormuusn bunun yuzdesımı olur dıye bıde ben bılırım sen bılkmezsın endamında yuz ıfadesı vardı.bana bıde resım çektı verdı.16.haftada ya kordonmuş pıpı degılmış dıye bıde sırıtmıştı.

maşallh kuzuya
ayyy ayvayı çok severım ama su içemezsen kız takılır kalır o bogazda

annalık ç gudusu işte. yıytemedın oylemı

basına gelmıs bılıyorsun :) kımısı dogumda doktorun yanıldıgını öğrenıyor kı en kotusude bu :)

darısı basıma inşallah[/QUOTE]

evet ya başıam geldıgınden bu sefer tedbırımı alacagım..az beklesınler ne yapayım.

Kızlar siz ne zaman uyanıp ne zaman bu kadar şeyi yazdınız=)))) okumak yarım saatimi aldı ​gece kımsecıkler olmaz,, sabah berektleniyor :)

bence yaşadıgımız bolgeye gore degışır.ılıman bı yerde yaşıyorsak akdenız gıbı sıg-fır kollu bady ler rahatlıkla gıyılır.ama karadenız ve dogu gıbı yerlerde hava tam ısınmamaış olur o zaman uzun kollu bady ler daha mantıklı.hemen zuzuyolar zaten bucurler.az almak daha mantıklı.

Kızlar bizim kültürümüzde pek yok ama merak ediyorum ve kararsız kaldım :44:
Baby shower yapacakmısınız doğum yaklaşırken?
Yani aslında bir yandan mantıklı geliyorr hanii bebeğin eksiklerini listeliyorsunn kişilere yolluyorsun onlarda kendilerine uyanı alıyor
Böylece bebeğin eksiği tamamlanmış oluyor, işimize yaramış oluyor ve hediyesini vermiş oluyor
Ama dediğim gibi bizim kültürümüzde olmadığı içinn şunu alda gel demek ne kadar doğru olur ki
Ama biyandan da hem insanlar boşa para harcayıp bize lazım olmayan birşeyi almamış olacak,
hem fuzuli fazla eşya,giyim,gereksiz araç-gereç gelmemiş olacak
Ben işyerimde yapmak istiyorum ama daha önce hiç olmadı görmemiş derler mi

Kızlar siz ne zaman uyanıp ne zaman bu kadar şeyi yazdınız=)))) okumak yarım saatimi aldı ​gece kımsecıkler olmaz,, sabah berektleniyor :)

gece sız oturuuken ben çoktan uymuş oluyorum.sabahta ev topla yemek yap onla ugraşıırm.şimdi kuçuk uyudu buralardayım..

gönül isterki birde yüzyüze tanışşak
istanbulda olanlar ne dersınız ? hamıleler cıkartması yapartık bulustugumuz yerde:)

Bende istanblda olsaydm keşke cok cok isterdim sizlerle tanısmak görüşmek

Ayy çok hoşsunuz,çok güldüm size Malesef hamilelikte hormonlar tavan yaptığından duygusallık diz boyu ama beyler hala odun
biraz etkilenmeliler ama di mi?

Evet cnm etkilenmeliler ama odun yani bildiğin ilgilen braz diyorum pc kucagnda oyun oynuyo kucagına yatıyorum sev benı dıyorm bak bebgmz özlems babasını dıyorm ozaman deli gibi sarılıyo bırakıyo elnde ne varsa ilgilenio ama 5dk snra gene aynı tabı :):) napcan yapı meselesi :):) kızlar bu ay dogum gunm var ama dogum gunum esımın tarafnn bı dugunune denk gelıo orya gıtcez nasl kutlucaz napcz esım napcak cok cok mrk edıyrm parasıda yok su sıralar :44:

ben hiç duymamaıştım boyle bışey.oralarda yaygın bışeyse kıms eyadırgamazki zaten nıye sıkıntı yapıyosunki.

canım arkadasın mayısta dogurdu ya tecrubelıdır neler almamız gerek bıze lıste yapabılırmı ?

gulsevdam şimdi ben ayvamı soydum baş ucuma koydum .şimdi ben ya 3 yedım ayva ya 4.emın olamıyorum ne etcez.kaçtan saycaz.bıde nıyet falanmı yapmak lagzım anlat bakım

İlk defa duydum ama mantıklı geldı Ben yapsam görmemişn cocugu olms tutmus baby shower yapmış derler

ben hiç duymamaıştım boyle bışey.oralarda yaygın bışeyse kıms eyadırgamazki zaten nıye sıkıntı yapıyosunki.

Sıkıntı yapmak değilde tatlımm çok fazla yapan yokk
Ben en fazla 3 kişininkini gördüm
Şimdi 3 kişi biliyor 20 kişi bilmiyorsaa fosss
Ayrıca oralar dediğinde İstanbul buralar canım

istiyorsan yap canım , bebeğin şekerlerini falanda hazırlarsın , olmadı 3-4 arkadaş çağır çok kalabalık yapma

işyerinde nasıl yapacaksın onu anlamadım ,

Sıkıntı yapmak değilde tatlımm çok fazla yapan yokk
Ben en fazla 3 kişininkini gördüm
Şimdi 3 kişi biliyor 20 kişi bilmiyorsaa fosss
Ayrıca oralar dediğinde İstanbul buralar canım

kız nerde yaşadıgını bılmıyom tabı.ama gelenekler farklılaşıyor elbet.3 kışıde gorduysen yapan var demektır..ıstersen yap bence canı ısteyen uyar eder.ıstemeyen yapmaz.hım olmazmı

İlk defa duydum ama mantıklı geldı Ben yapsam görmemişn cocugu olms tutmus baby shower yapmış derler

Ben katıldımda bikaç keree
Ama dediğim gibi çok bilinmediği içinn insanlar garip karşılayabiliyorr (büyükler)
Gençler yine bir şekill aa alırım o mu eksik süper oldu bak fikir oldu bende ne alacağımı bilmiyordum diyerek hoş tepki veriyorlar
Ben öyle demiştim mesela ve işine yarabilecek bir şeyi aldım götürdüm

valla bencede çok mantıklı heleki ist kesin yapmalısın
insanlar fuzuli şeyler getirmedikleri için sen
işe yarar şeyler getirdikleri için onlar mutlu olacak
ben çok isterdim ama buraya 1 sene oldu ve cevrem yok
zaten yobaz bi yer tuhaftaa..
neyse ama ben erdekteyken babyshower, doğumgünü doğum gibi organizasyonlar yapardım
bebek şekeri oda süslemesi falan
zevki de ayrı yaa
yap valla benim içimde kaldı senin kalmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…