- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.481
Aklıma yenı geldı sızlerle paylasmak ıstedım :) dun aksam mandalina yıyodm mevsımı oldugu ıcın canınzn cekmycegnı dusundugm ıcın meyvenn ısmını yazdm kızlar dilimin yanında kucucuk bı mandalına dılımı vardı yavru mandalınakücücüktü görünce o dilimi yemek ıstemedım ağladım eşime bizim yavrumzda bukadrcıktı dedm cok duygulandım cok agladım esimde agladıgın seye bak summ ver ben yerim dedı :26: sonra yanındakı yapışık oldugu dilimide yiyemedim bak buda annesı gıbı dedım hamıleymıs dedım nasıl sacmaladım bılmıyorm :44: Eşim aldı ikisinide ağzına attı sonra ODUN
merhaba kişiden kişiye değişiyor canım benımkı bellı olmadı mesela tarama ıcın gıtıtıgımde tottosu donuktu :) melegımızın doktor suan ımkansız dedı bende belkı yarın gorebilirz diye heycan yapıyorum arkadsımdaa 12ncı haftada gordu oglusu olcagını :)herkeslere merhabalar. Allah nazarlardan korusun herkesin işleri yolunda çok şükür. Ben de yarın gidicem kontrole hem de ikili test için. Herkesin 12. Haftadan hemen sonra belli olmuş cinsiyeti. Merak ettim ben de hemen belli oluyor mu ki? Ben 3,5 aylıkken belli olur diyordum. Benim de 12. Haftam bitiyor bugün acaba yarın benim de belli olur mu ki? Bir de yanılma payı olabilir mi? Ayyy heyecan yaptım :d:d:d
evet canım cok haklısın kesın gıdıcem karar verdım artık canım sonucuun cıktıgı yerı aradım ama doktorunuzdan ogreneceksınız dıyor bende artık yarına kadar sabredıcem oyle ogrenıcem sonucu hayırlısıı bakalımgit git hiç düşünme, eşin bu halini bi daha göremeyecekki ufaklığın..sonucu veren yeri arayıp sana mail yada fax atmalarını istesen olmaz mı sonra çıktı alırsın mailden onu gösterirsin doktora..yada değerlerini telefondan öğrenebilirsin..doktor niye geldin dese bile boşver kimin umurunda işini yapsın bebişe baksın
Teyzem demişti canımm
Oda hamileyken bi kocabaş ayvayı yemiş
Üstüne lıkır lıkır suyu içmişş
Hoppp hastaneyee
Doktor ne yaptınn çatlamak mı istiyorsun demişş
Su içilmez ayvanın ardından demişş
Banada amann sakın dedii
Oyüzden de temkinli yiyorum ayvayı
Dilim dilim dinlenerekk
ben ayvaya dayanamam ve en sevdigim meyvedir diyebiirim
arka arkaya iki tane ayva yiyebiliyorum
ve ustune de su iciyorum
beni etkilemedi simdiye kadar
ve hamile oldugumdan beri sanirim 16.yi dun yedim
gönül isterki birde yüzyüze tanışşak
istanbulda olanlar ne dersınız ? hamıleler cıkartması yapartık bulustugumuz yerde:)
canım arkadasın mayısta dogurdu ya tecrubelıdır neler almamız gerek bıze lıste yapabılırmı ?
canım allah gonlune gore versın.ınşallh erkektır.:)benim geçen hafta erkek gibi dedi doktor.kız-erkek hiç ferketmz.ama kv'e inat erkek olmasın istiyorum.çünkü eşimin 3kız kardeşi var. Kendisi tek erkek.allahım günah yazmasın.yine de sağlıklı olsun da.farketmez ikisi de bizim...
bana yuzde vermedı ısrarla dedım gormuyormuusn bunun yuzdesımı olur dıye bıde ben bılırım sen bılkmezsın endamında yuz ıfadesı vardı.bana bıde resım çektı verdınası kesin erkek sora kız dedi yafmesela nası bi kesinlik yüzde kaç demişti hatırlıyomusun hani bizede doktor erkek dediği için meraklanım şimdi
maşallh kuzuyamerhaba güzel anneler bugün doktor kontrolüm vardı bebeğim bugün 10+2 ama 9+3 çıktı doktor merak etme bağdaş kuruyo onun için küçük çıkmış olabilir dedi allahım ne kadar büyük bu bebekler bi mucize allahın bize armağanı ellerini dirseğini herşeyini gördüm çok güzel kalbi nasıl güçlü atıyo bide sanslıymışım yüzü bize dönüktü ulturason fotorafında yüzü bile belli uzun yüzlü olcak burnu aynı benimki gibi küçücük herseyi belli fotorafını da göstercem bebişimin size teyzeleri:)
ayyy ayvayı çok severım ama su içemezsen kız takılır kalır o bogazdaÖğle yemeğimizi yedikk
1 orta ayvamızıda yediikkk
Veee çoooookk susadımmm
Ama suyu içersemdee bu sefer tam ayvayı yerimm
Sıkım sıkım sıkışırımm çatlarımm
Ayvanın ardından su içilmezmiş bayanlar buarada sıkıştırırmışşş
Aklıma yenı geldı sızlerle paylasmak ıstedım :) dun aksam mandalina yıyodm mevsımı oldugu ıcın canınzn cekmycegnı dusundugm ıcın meyvenn ısmını yazdm kızlar dilimin yanında kucucuk bı mandalına dılımı vardı yavru mandalınakücücüktü görünce o dilimi yemek ıstemedım ağladım eşime bizim yavrumzda bukadrcıktı dedm cok duygulandım cok agladım esimde agladıgın seye bak summ ver ben yerim dedı :26: sonra yanındakı yapışık oldugu dilimide yiyemedim bak buda annesı gıbı dedım hamıleymıs dedım nasıl sacmaladım bılmıyorm :44: Eşim aldı ikisinide ağzına attı sonra ODUN
Kızlar siz ne zaman uyanıp ne zaman bu kadar şeyi yazdınız=)))) okumak yarım saatimi aldı​gece kımsecıkler olmaz,, sabah berektleniyor :)
Gözümde canlandırdım o halinizii hem çok sevimlii bir okadardaa çok komik geldii
Mandalinanın yavrusuuu
Bizde hepimiz mandalinayız
Güldüm güldüm güldümm
Deli diye bakıyorlarrÇok yaşa sen emii
gönül isterki birde yüzyüze tanışşak
istanbulda olanlar ne dersınız ? hamıleler cıkartması yapartık bulustugumuz yerde:)
Ayy çok hoşsunuz,çok güldüm sizeMalesef hamilelikte hormonlar tavan yaptığından duygusallık diz boyu ama beyler hala odun
biraz etkilenmeliler ama di mi?
Kızlar bizim kültürümüzde pek yok ama merak ediyorum ve kararsız kaldım :44:
Baby shower yapacakmısınız doğum yaklaşırken?
Yani aslında bir yandan mantıklı geliyorr hanii bebeğin eksiklerini listeliyorsunn kişilere yolluyorsun onlarda kendilerine uyanı alıyor
Böylece bebeğin eksiği tamamlanmış oluyor, işimize yaramış oluyor ve hediyesini vermiş oluyor
Ama dediğim gibi bizim kültürümüzde olmadığı içinn şunu alda gel demek ne kadar doğru olur ki
Ama biyandan da hem insanlar boşa para harcayıp bize lazım olmayan birşeyi almamış olacak,
hem fuzuli fazla eşya,giyim,gereksiz araç-gereç gelmemiş olacak
Ben işyerimde yapmak istiyorum ama daha önce hiç olmadı görmemiş derler mi
Kızlar siz ne zaman uyanıp ne zaman bu kadar şeyi yazdınız=)))) okumak yarım saatimi aldı​gece kımsecıkler olmaz,, sabah berektleniyor :)
canım arkadasın mayısta dogurdu ya tecrubelıdır neler almamız gerek bıze lıste yapabılırmı ?
Yani aslında bir yandan mantıklı geliyorr hanii bebeğin eksiklerini listeliyorsunn kişilere yolluyorsun onlarda kendilerine uyanı alıyor
Böylece bebeğin eksiği tamamlanmış oluyor, işimize yaramış oluyor ve hediyesini vermiş oluyor
Ama dediğim gibi bizim kültürümüzde olmadığı içinn şunu alda gel demek ne kadar doğru olur ki
Ama biyandan da hem insanlar boşa para harcayıp bize lazım olmayan birşeyi almamış olacak,
ben hiç duymamaıştım boyle bışey.oralarda yaygın bışeyse kıms eyadırgamazki zaten nıye sıkıntı yapıyosunki.
Sıkıntı yapmak değilde tatlımm çok fazla yapan yokk
Ben en fazla 3 kişininkini gördüm
Şimdi 3 kişi biliyor 20 kişi bilmiyorsaa fosss
Ayrıca oralar dediğinde İstanbul buralar canım
İlk defa duydum ama mantıklı geldıBen yapsam görmemişn cocugu olms tutmus baby shower yapmış derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?