2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Yok aradığı şeye bak anlamında dedim yoksa kapatsın kapatmasınn farketmez tabii
Bide diyor kii köpürüyor buu Onlar işte gaz dedim at onlarıı hmmm fenaymış ozaman bu fasulyeler diyor
Şimdi yine aradı, arama beni insanlar bakıyor artık dedimm yaa pirinci ıslatıyım mı diyor sıcak suylaa istediğini yap hayatımm ama o pilavı sadece sana yedircem dedim
Ben saolsunlar boş durmam, ağırda geçmediği için gelen başım üstüne cok severim misafiri ben
Bizim evde de tiyatro başladı bu hamilelikle,baş rol oyuncusu olmak varken oyüzden gitmiyorum ben dışarlara

Oyyyyy canım yaaaaaa çok güldüm hakkını helal et ​ALLAH yardımcın olsun..:)

:
ay allah iyiliğini versin valla çok güldüm akşam akşam
ama bakma bende öyle oluyrum adamı öldüresim geliyo
allahım diyorum bu adam hep gerizekalıda sevdiğimden mi görmüyom

Son düzenleme:
yok yok gerek yok hem çok güzel hali silerken yeride sil , koltuklarıda sil geç ,deterjanda koyabiliyorsun

haklısın canım :)

Bak iyi oldu buu kullanan birinden yorum almak
Ozaman o koca koca şeylere para dökmeye gerek yokk
Hem ufonun markasıymışş iyidir
Alırım ben onu

Yaa biliyorum biliyorumda işte dedim, belki dedim ama demez olaydıımm
Ben yapsaydımm iyiydiii
Ben şu eve varaydım iyiydi
Valla bazen öyle çıldırtıyor kii beniii saf rolleriyle
Geçen yine misafirim gelecek Allahım tepemde bııt bııt bııtt bııtt
Aradım arkadaşımı (bir oğlu var) dedim yaa sen şu büyük oğlanı (kocasını) kapta erken gelde bizim büyük oğlanla(eşim) bi oynasın bırakmıyor paçamı dedii
Eşimin adı ogünden sonra 'büyük oğlan' oldu 'büyük iskender' gibiii sevdim ben bunu diyorr bide
Benim ilk cocuğum mu demiştimm pardon yaa evdekini unutmuşum

Son düzenleme:
şimdi arkadaşım yazıyor gül gül öldüm

sakız çiğneme salyası akar

ete dokunma ,ayva yeme , nar yeme

etek giy ,2 yumurtayı cebine sokup çıkar gamzeli olsun

valla hepsini yaptım :)

Oyyyyy canım yaaaaaa çok güldüm hakkını helal et ​ALLAH yardımcın olsun..:)

Rabbim gülmekten alıkoymasın
Helali hoş olsun canım beniimm
Hep beraber hep gülelimm

:

ay allah iyiliğini versin valla çok güldüm akşam akşam
ama bakma bende öyle oluyrum adamı öldüresim geliyo
allahım diyorum bu adam hep gerizekalıda sevdiğimden mi görmüyom

Al bende de okadar
Yaa bu adam bekarkende böylemiydide okuttu üfletti bağlattı gözlerimi diye düşünmekten kendimi yiycem
Allahımmm noluuurrr cocuuğumm bana benzesiinnn (Gözleri babası olsun ama ) (amin)

şimdi arkadaşım yazıyor gül gül öldüm

sakız çiğneme salyası akar

ete dokunma ,ayva yeme , nar yeme

Aynen büyük görümcem banada çiğnetmiyor
Ama onlarda yaa geveze olur denilirmiş yada boklu-çişli olur denilirmişş
Bende cocuk buu tabii boklu-çişli olacak dedim
Geveze konusunda eşim yorum yaptı anasına çekerse çingene olur carrt carrt konuşur zaten dedi

aynen cnm birden anlaması falan hep bana benzesin gözleri babasına yada dedelerine benzesin
boşverr çeneside bize benzesin hiç susmasınlar

Mayıs anneleri nasılsınız? Nasıl gidiyor? Cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış..herkes iyi mi? çok sık giremiyorum işyeri çok yoğun.. akşam da evde çocuk.

kızlar ya ben balıktan tiksinmiştim komşumda yemen lazım diye hamsi göndermiş sağolsun

bende koydum agzıma suyla yuttum
ama ben ondan önce küçük kase yoğurt yedim unuttum onu

birşey olmaz inşallah , yoğurdu yiyelin yarım saat, 1 saat arası olmuştu

tüh ya 3 aydır ilkez yedim aksiliğe bak

yok yok gönlümü ferah tutayım 4 tane hamsiden ne olur minicik zaten

yok cnm tazedir zaten bu mevsimde
hiç bişi olmaz

Arkadaşlar sizlere doyum olmaz ben kaçıyorum
bide eşim aradı akşam arkadaşına bebek görmeye gidecekmişiz
öpüldünüz hepiniz
buarada sabah dr a gidicem 2 li testin sonucu anca çıktı biraz beni özleyin en geç öğlene burdayım

​ALLAH!a emanet ol canım .. iyi haberlerini bekliyoruz... :)

geldim kızlar paşayı seve seve bitirdim pek şekerdi seneye bu zamanlar kısmet olursa bizimkilerde aynı kıvamda olacak ayağımda salladım uyuttum pek şekerdi sıpa
bu arada ben yokken 13 sayfa ilerlemiş şimdi onları okuyalım bakalım neler olmuş
giderken dolmuşum kapısı sağ belime çarptı aklım çıktı bişey oldu diye hemen annemi aradım bişey olmaz merak etme daha bebek aşağıda öyle hemen bişey olur mu bebeklere dedi

geldim kızlar paşayı seve seve bitirdim pek şekerdi seneye bu zamanlar kısmet olursa bizimkilerde aynı kıvamda olacak ayağımda salladım uyuttum pek şekerdi sıpa
bu arada ben yokken 13 sayfa ilerlemiş şimdi onları okuyalım bakalım neler olmuş
giderken dolmuşum kapısı sağ belime çarptı aklım çıktı bişey oldu diye hemen annemi aradım bişey olmaz merak etme daha bebek aşağıda öyle hemen bişey olur mu bebeklere dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…