- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.621
maşallah canım ya tam bebek olmuş..yarın benimde kontrol var inşallah buna benzer bi görüntüyle dönerim..ama benim bebişim 5 gün küçük seninkinden:)Eki Görüntüle 543460 Eki Görüntüle 543461
güzel anneler çok net değil ama idare eder bakın benim yavruma:)
selam kızlar yaa bugün şoktayım ben yaa şaşkınımsizle payaşmadan edemicem bugün kan tahlili için hastaneye gittim o arada muayene oldum bebegimi gördüm elleri havaya dikmiş allıyo bi oraya bi buraya hıçkırıyo gibi zıplıyo birden ayaklarnı karnına doğru çekiyo sonra uzatıyor kocaman olmuş yaaa offff büyümüş bebeğim izlemmeye doyamadım kuzucuğumu
öyle bir anlatmışsın ki ultrason resmine elimi uzatıp sevesim geldibüyüyünce kimbilir neler yapacaklar bize cinsiyeti belli oldu mu onu da gösterdi mi kereta?
canımm allah nasıp ederse bende yapmayı dusunuyorumm ama bıraz turk işi yapacagım benn boreklı çoreklı dogumdan once hem motıvasyon amaçlı hemde aılenın ılk gozagrısı olacak bebegım ınsallah herkez te bır telas halalım kuzenlerım annem kayınvalıde tarafı harıl harıl bıze calsııyorlarKızlar bizim kültürümüzde pek yok ama merak ediyorum ve kararsız kaldım :44:
Baby shower yapacakmısınız doğum yaklaşırken?
Yani aslında bir yandan mantıklı geliyorr hanii bebeğin eksiklerini listeliyorsunn kişilere yolluyorsun onlarda kendilerine uyanı alıyor
Böylece bebeğin eksiği tamamlanmış oluyor, işimize yaramış oluyor ve hediyesini vermiş oluyor
Ama dediğim gibi bizim kültürümüzde olmadığı içinn şunu alda gel demek ne kadar doğru olur ki
Ama biyandan da hem insanlar boşa para harcayıp bize lazım olmayan birşeyi almamış olacak,
hem fuzuli fazla eşya,giyim,gereksiz araç-gereç gelmemiş olacak
Ben işyerimde yapmak istiyorum ama daha önce hiç olmadı görmemiş derler mi
tabikideee yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiistanbulda olanlar bulusalımmı kızlar ?
woowwwww anaadoluu taıkıııkıııBen gelirimmm
Ama anadoluyakası olsun lütfeenn
tabıkıde kesın gelırım balım ama su sıralar olmasa bılıyorsun pazar gunu zaten bızım bi bulusmamız var ayda 2 bulusma benım ıcın yanı esım acısından bıraz sıkıntılı olabılır ama ayralarız yanıı yeterkı bulusulsun:)oo ben hemen bulusmaktan bahsedıyorum canım ılerkı aylardada tabı bulusuruz
nılayda kesınlıkle gelır oda anadolu yakasında kı bı manı olmazsa hafta sonu buluscaz onunla :)
hosgeldın aramızaaamerhaba kızlar...ben de mayısta doğum yapacağım ALLAH izin verirse..beni de aranıza alır mısınız? :18:
farketmıyor cnm bende ac gıtmıstımKızlar 2 li test icin ac mı tok mu gitmek gerekiyor?
canımm allah nasıp ederse bende yapmayı dusunuyorumm ama bıraz turk işi yapacagım benn boreklı çoreklı dogumdan once hem motıvasyon amaçlı hemde aılenın ılk gozagrısı olacak bebegım ınsallah herkez te bır telas halalım kuzenlerım annem kayınvalıde tarafı harıl harıl bıze calsııyorlarKızlar bizim kültürümüzde pek yok ama merak ediyorum ve kararsız kaldım :44:
Baby shower yapacakmısınız doğum yaklaşırken?
Yani aslında bir yandan mantıklı geliyorr hanii bebeğin eksiklerini listeliyorsunn kişilere yolluyorsun onlarda kendilerine uyanı alıyor
Böylece bebeğin eksiği tamamlanmış oluyor, işimize yaramış oluyor ve hediyesini vermiş oluyor
Ama dediğim gibi bizim kültürümüzde olmadığı içinn şunu alda gel demek ne kadar doğru olur ki
Ama biyandan da hem insanlar boşa para harcayıp bize lazım olmayan birşeyi almamış olacak,
hem fuzuli fazla eşya,giyim,gereksiz araç-gereç gelmemiş olacak
Ben işyerimde yapmak istiyorum ama daha önce hiç olmadı görmemiş derler mi
tabikideee yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiistanbulda olanlar bulusalımmı kızlar ?
woowwwww anaadoluu taıkıııkıııBen gelirimmm
Ama anadoluyakası olsun lütfeenn
tabıkıde kesın gelırım balım ama su sıralar olmasa bılıyorsun pazar gunu zaten bızım bi bulusmamız var ayda 2 bulusma benım ıcın yanı esım acısından bıraz sıkıntılı olabılır ama ayralarız yanıı yeterkı bulusulsun:)oo ben hemen bulusmaktan bahsedıyorum canım ılerkı aylardada tabı bulusuruz
nılayda kesınlıkle gelır oda anadolu yakasında kı bı manı olmazsa hafta sonu buluscaz onunla :)
hosgeldın aramızaaamerhaba kızlar...ben de mayısta doğum yapacağım ALLAH izin verirse..beni de aranıza alır mısınız? :18:
farketmıyor cnm bende ac gıtmıstımKızlar 2 li test icin ac mı tok mu gitmek gerekiyor?
selam kızlar bugün ikili testimin sonucunu doktorumdan öğrendim.Sonuçların temiz endişe edilecek birşey yok dedi.Böylelikle birinci aşamayı atlatmış olduk.:)))
kimbilir kaç yıllık maaşıdır eşini o ultrasonlar biraz sabırla canlısını görmek daha hesaplı olacak galibabak senine az kallmış eşimebun yalvarıyorumeve ultrason cihazı alalım diye insn doyamyo ya doğsada sevsek bugün ona tulum aldım bide patik cinsiyetini sordum da sölemediler bende merakdan ölüyorum alışverişe başlıcam
kimbilir kaç yıllık maaşıdır eşini o ultrasonlar biraz sabırla canlısını görmek daha hesaplı olacak galibahareketlenince daha farklı oluyor galiba benimki mışıl uyuyordu daha küçücük 9+2 ydi pazartesi günü beyaz mı aldın tulum ve patiğini ben alayım dedim bakalım dedim eşim alt kata inmeye üşendi mağazda:44: cinsiyetini niye söylememiş ki sen gördün mü peki birşeyler benimkimi bile benzetti
offf pazaresı kontrolum varrr ıcım ıcıme sıgmıyorrr gecmıyor gunlerrr bebegım kocaman olmjs olucakkkk
İstanbul, İstanbul... Ankaralılar neredesiniz
Bu adam çıldırtacak beni yaaa (bugün oyüzden cok durumadım buralarda)
Bugün keyfi işe gitmedi bayramda çok yoruldu diye
Bugün evlilik hayatım boyunca konuştuğum telden daha cok konustum adamla
Sağolsun sabah kalkmış temizliğe başlamış
Çamaşır suyuyla buaralar haşır neşir olamadığımdan banyoda banyo yapmış çamaşır suyuylaa
Gitmiş çıkarmışş
O yetmedi elektrik süpürgesinin motorunu patlatmışş
Anlamadım dumanlar çıkmaya başladı diyor
Bide yüzsüz arıyor internette süpürgelere baksana diyor
Neden dedimm
Ya bu duman çıkarıyor dumansız olanı var mı bunun bak bi diyorr
Çıldırdııımmmmmmmm
Bende alflere baktım reklamda görüyordum buharlı süpürgee
Ohh onu aldırırım artık
Bide aksi gibi misafirim geliyor üzerine afiyet Rabbbim günah yazmasın ama tek başına et almıyor artık midem
Fasulye ıslat dedim 1 bardak (Bide ben boş zamanlarımda fasulye ıslatırım suyunu süzer buzluğa atarım, dolaptada 1,5 bardak gibi vardı)
Sen buzluktakini at içine beraber tekrardan suda beklet
Yaa dedim buzluktaki zaten yumuşamıştı hamur olcak şimdii, bişey olmaz gaz yapmaz diyor bidee bilmişş
Bide pirinci ıslat dedimm onuda git soğuk suda ıslatmış
Tarhanayı ıslat demiştim ona sıcak su koymuşşş
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Bugün bitmez bana
Allahtan arkadaşım eşiyle erken geçecekte pilavı yapacak
Bak yine arıyor
şimdi arkadaşım yazıyor gül gül öldüm
sakız çiğneme salyası akar
ete dokunma ,ayva yeme , nar yeme
etek giy ,2 yumurtayı cebine sokup çıkar gamzeli olsun
valla hepsini yaptım :)
Allahtan bu donem balık mevsımı tazedır balık bıdaha aman dıyım canımkızlar ya ben balıktan tiksinmiştim komşumda yemen lazım diye hamsi göndermiş sağolsun
bende koydum agzıma suyla yuttum
ama ben ondan önce küçük kase yoğurt yedim unuttum onu
birşey olmaz inşallah , yoğurdu yiyelin yarım saat, 1 saat arası olmuştu
tüh ya 3 aydır ilkez yedim aksiliğe bak
yok yok gönlümü ferah tutayım 4 tane hamsiden ne olur minicik zaten
merhaba kızlar...ben de mayısta doğum yapacağım ALLAH izin verirse..beni de aranıza alır mısınız? :18:
ya çok kıskandım ama ben eskişehirdeyim siz hepiniz istanbul ne güzel
Eki Görüntüle 543460 Eki Görüntüle 543461
güzel anneler çok net değil ama idare eder bakın benim yavruma:)
midemde sol tarafta atiyor birsey
son birkac dakikadir durmadan
gecmiyor
ne bu acaba :44:
selam kızlar yaa bugün şoktayım ben yaa şaşkınımsizle payaşmadan edemicem bugün kan tahlili için hastaneye gittim o arada muayene oldum bebegimi gördüm elleri havaya dikmiş allıyo bi oraya bi buraya hıçkırıyo gibi zıplıyo birden ayaklarnı karnına doğru çekiyo sonra uzatıyor kocaman olmuş yaaa offff büyümüş bebeğim izlemmeye doyamadım kuzucuğumu
oh masallah doktorun senı sık sık cagırıyor galıba canım ben doktora gıdene kadar senın cocuk dogucak :)offf pazaresı kontrolum varrr ıcım ıcıme sıgmıyorrr gecmıyor gunlerrr bebegım kocaman olmjs olucakkkk
canım allah gonlune gore versın.ınşallh erkektır.:)
bana yuzde vermedı ısrarla dedım gormuyormuusn bunun yuzdesımı olur dıye bıde ben bılırım sen bılkmezsın endamında yuz ıfadesı vardı.bana bıde resım çektı verdı.16.haftada ya kordonmuş pıpı degılmış dıye bıde sırıtmıştı.
maşallh kuzuya
ayyy ayvayı çok severım ama su içemezsen kız takılır kalır o bogazda
annalık ç gudusu işte.yıytemedın oylemı
basına gelmıs bılıyorsun :) kımısı dogumda doktorun yanıldıgını öğrenıyor kı en kotusude bu :)
darısı basıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?