2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
selam kızlar bugün ikili testimin sonucunu doktorumdan öğrendim.Sonuçların temiz endişe edilecek birşey yok dedi.Böylelikle birinci aşamayı atlatmış olduk.:)))

kızlar markafonideki disney bebe kıyafetlerini gördünüz mü çok güzeller kızı da erkeği de bayıldım ya cinsiyetinin kesin erkek olduğunu bilseydim alırdım hemen çok güzeller tek parçalar 10 lira takımlar 20 renkleri modelleri çok tatlı cinsiyeti belli olan arkadaşlar bir bakın

selam kızlar yaa bugün şoktayım ben yaa şaşkınım sizle payaşmadan edemicem bugün kan tahlili için hastaneye gittim o arada muayene oldum bebegimi gördüm elleri havaya dikmiş allıyo bi oraya bi buraya hıçkırıyo gibi zıplıyo birden ayaklarnı karnına doğru çekiyo sonra uzatıyor kocaman olmuş yaaa offff büyümüş bebeğim izlemmeye doyamadım kuzucuğumu

öyle bir anlatmışsın ki ultrason resmine elimi uzatıp sevesim geldi büyüyünce kimbilir neler yapacaklar bize cinsiyeti belli oldu mu onu da gösterdi mi kereta?

Son düzenleme:
öyle bir anlatmışsın ki ultrason resmine elimi uzatıp sevesim geldi büyüyünce kimbilir neler yapacaklar bize cinsiyeti belli oldu mu onu da gösterdi mi kereta?

bak senine az kallmış eşimebun yalvarıyorumeve ultrason cihazı alalım diye insn doyamyo ya doğsada sevsek bugün ona tulum aldım bide patik cinsiyetini sordum da sölemediler bende merakdan ölüyorum alışverişe başlıcam

canımm allah nasıp ederse bende yapmayı dusunuyorumm ama bıraz turk işi yapacagım benn boreklı çoreklı dogumdan once hem motıvasyon amaçlı hemde aılenın ılk gozagrısı olacak bebegım ınsallah herkez te bır telas halalım kuzenlerım annem kayınvalıde tarafı harıl harıl bıze calsııyorlar
benım fıkrım evde bırseyler hazırlamak mavi mavi balonlar vs suslemek bana yağılan bohcalarla gelınecek:)ve hatıra olsun dıye süsler yaptırıp dagıtmak ayrıca davet edecegım kısler shoower davetıyesı falan flan sımdıden arsstırdım bırcok sey bakalım bı o zaman gelsın hayırlsııyla ınsallah nasıp olur
istanbulda olanlar bulusalımmı kızlar ?
tabikideee yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ben gelirimmm
Ama anadoluyakası olsun lütfeenn
woowwwww anaadoluu taıkıııkııı
oo ben hemen bulusmaktan bahsedıyorum canım ılerkı aylardada tabı bulusuruz
nılayda kesınlıkle gelır oda anadolu yakasında kı bı manı olmazsa hafta sonu buluscaz onunla :)
tabıkıde kesın gelırım balım ama su sıralar olmasa bılıyorsun pazar gunu zaten bızım bi bulusmamız var ayda 2 bulusma benım ıcın yanı esım acısından bıraz sıkıntılı olabılır ama ayralarız yanıı yeterkı bulusulsun:)

merhaba kızlar...ben de mayısta doğum yapacağım ALLAH izin verirse..beni de aranıza alır mısınız? :18:
hosgeldın aramızaaa
Kızlar 2 li test icin ac mı tok mu gitmek gerekiyor?
farketmıyor cnm bende ac gıtmıstım

canımm allah nasıp ederse bende yapmayı dusunuyorumm ama bıraz turk işi yapacagım benn boreklı çoreklı dogumdan once hem motıvasyon amaçlı hemde aılenın ılk gozagrısı olacak bebegım ınsallah herkez te bır telas halalım kuzenlerım annem kayınvalıde tarafı harıl harıl bıze calsııyorlar
benım fıkrım evde bırseyler hazırlamak mavi mavi balonlar vs suslemek bana yağılan bohcalarla gelınecek:)ve hatıra olsun dıye süsler yaptırıp dagıtmak ayrıca davet edecegım kısler shoower davetıyesı falan flan sımdıden arsstırdım bırcok sey bakalım bı o zaman gelsın hayırlsııyla ınsallah nasıp olur
istanbulda olanlar bulusalımmı kızlar ?
tabikideee yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ben gelirimmm
Ama anadoluyakası olsun lütfeenn
woowwwww anaadoluu taıkıııkııı
oo ben hemen bulusmaktan bahsedıyorum canım ılerkı aylardada tabı bulusuruz
nılayda kesınlıkle gelır oda anadolu yakasında kı bı manı olmazsa hafta sonu buluscaz onunla :)
tabıkıde kesın gelırım balım ama su sıralar olmasa bılıyorsun pazar gunu zaten bızım bi bulusmamız var ayda 2 bulusma benım ıcın yanı esım acısından bıraz sıkıntılı olabılır ama ayralarız yanıı yeterkı bulusulsun:)

merhaba kızlar...ben de mayısta doğum yapacağım ALLAH izin verirse..beni de aranıza alır mısınız? :18:
hosgeldın aramızaaa
Kızlar 2 li test icin ac mı tok mu gitmek gerekiyor?
farketmıyor cnm bende ac gıtmıstım

selam kızlar bugün ikili testimin sonucunu doktorumdan öğrendim.Sonuçların temiz endişe edilecek birşey yok dedi.Böylelikle birinci aşamayı atlatmış olduk.:)))

Hadi gözün aydı inş hep böyle mutlu haberler alırsın.darısı başımıza biz de 2 hafta sonra gitcez çok heyecanlıyım

offf pazaresı kontrolum varrr ıcım ıcıme sıgmıyorrr gecmıyor gunlerrr bebegım kocaman olmjs olucakkkk

kimbilir kaç yıllık maaşıdır eşini o ultrasonlar biraz sabırla canlısını görmek daha hesaplı olacak galiba hareketlenince daha farklı oluyor galiba benimki mışıl uyuyordu daha küçücük 9+2 ydi pazartesi günü beyaz mı aldın tulum ve patiğini ben alayım dedim bakalım dedim eşim alt kata inmeye üşendi mağazda:44: cinsiyetini niye söylememiş ki sen gördün mü peki birşeyler benimkimi bile benzetti

devlet hastanesinde gittim ücretsiz doktorum özelde rutinlere çok para istediler tahlillere bende devlette yaptırıp doktoruma götürcem işte.rutin ultrason muayenesiydi benimki okadar büyüdü kereta beyaz aldım tatlım bugün onu öle kıpır kıpır görünce dedim kendi kendime kuzucum büyüyor ve ben daha bişey almadım diye girdim magzaya aldım ona tulum patik beyaz erkekde kızda olsa giye bileceği gibi seçtim. al sende al çok çabuk büyüyorlar

offf pazaresı kontrolum varrr ıcım ıcıme sıgmıyorrr gecmıyor gunlerrr bebegım kocaman olmjs olucakkkk

ben enson 1 ay önce gitmişdim canım ve seninle aynı haftadayız inan bir ayda nekadar büyüdü şok oldum elleri ayakları zıplıyor ay yine duygulandım öyle tatlıki pazartesi olsun sende onu görünce gözyaşlarını tutamıcan

okurken koptum canım ya esıme okudum bırazını yok ya bu kadar yardımcı olmaz
kıskanclık modunda oda :) ay mıdem kalkmısken bu mesajın super ıyı geldı
hele dumansız supurge olayını kolay kolay unutmam :)

şimdi arkadaşım yazıyor gül gül öldüm

sakız çiğneme salyası akar

ete dokunma ,ayva yeme , nar yeme

etek giy ,2 yumurtayı cebine sokup çıkar gamzeli olsun

valla hepsini yaptım :)

ay daha neler duycaz seftalı nar yersen sakın bı yerıne surme dedıler banada:)

Allahtan bu donem balık mevsımı tazedır balık bıdaha aman dıyım canım
gercı benı mesım ayranla yer balıgı mevsımınde olmasada bısey olmaz ona
ama bız kendımızı rıske atmıyalım

hosgeldın aramıza

ya çok kıskandım ama ben eskişehirdeyim siz hepiniz istanbul ne güzel

ah gelebılsen ne guzel olurdu canım

Eki Görüntüle 543460 Eki Görüntüle 543461

güzel anneler çok net değil ama idare eder bakın benim yavruma:)

ay masallah 1 ay once neydıler sımdı nasıl buyumusler yaa

midemde sol tarafta atiyor birsey
son birkac dakikadir durmadan
gecmiyor
ne bu acaba :44:

dun bende demıstım ya ılkdefa elımı karnıma koyunca ufak bır kıpırtı hıssettım 2 3 defa bebısmı seğirmemı bılemıyorum bende ..

ya cıldırıcammmm beklemıcem ıste doktorun dedıgı gun gıdıcem bende doktora olmazsa cınsıyetı sonra ögrenırım
yavrumu görmek ıstyorummmmmmmm :) masallah canım yavruna

oh masallah doktorun senı sık sık cagırıyor galıba canım ben doktora gıdene kadar senın cocuk dogucak :)

evet ya başıam geldıgınden bu sefer tedbırımı alacagım..az beklesınler ne yapayım.[/QUOTE]

banada resim verdi wala şimdi kuşkulandım bide annemler maviş bilişler almaya başladı bunu bahane edip tekrar doktoramı gitsem

Gunaydin nasiliz bugun anneler?benim bebek iki gundur bana sorun cikarmiyor insallah boyle gideresim bi kac gundur kulagini gobegime dayayip bebegi dinliyor bir de duyuyorum hareketlerini diyor,ben de benim gaz hareketlerim olmasin onlar diyorum ,iddia ediyor duyuyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…