- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.601
canımm benimde oldu 4.5. hafta arası ama yerleşmeyle beraber oldu..iğne ve ilaç kullanmıştım ozaman 11. haftamdayım tekrar oldu..kendimi yoracak bişide yapmıyorum ama progesteeron eksikliğinden oluyomuş sanırım nette okudum..bizede yasağa devam dedi 12 kasımda 2li test için gidicem bakalım hayırlısı...İNŞALLAH olmaz birdaha RABBİM meleklerimizi korusun
olmaz mı canım ben varım gecen hafta istanbuldan ankaraya geldim bir baktım lekelenme var istanbuldaki doktoruma aradım düşük başlangıcı olabilir dedi nasıl uzuldum anlatamam ( 4 ay önce de kahverengi lekelenmeyle düşük olmuştu) neyse aynı gun konyaya geçince hemen doktora gittim ultrsona aldı melegim çok iyiyd rahim içinde kanaman var dedi iğneyle ilaç verdi 2 gun geçmedi 3. gun hiç kalkmadan yattım şükür o gün bittidikkatli olmak lazım pazartesi de kontrole gittik şükür risk kalmamıştı ama ben her ihtimale karşı 3 tane daha iğne istedim şükür şimdi iyiyiz
dikkat et kendine bol bol dinlen rabbimin izniyle bişey olmaz bir de lekelenme varken kesinlikle birlikte olmayın dedi doktorum 10 gün yasak koydu
merhaba kızlar...ben de mayısta doğum yapacağım ALLAH izin verirse..beni de aranıza alır mısınız? :18:
merhaba kızlar...ben de mayısta doğum yapacağım ALLAH izin verirse..beni de aranıza alır mısınız? :18:
günaydınlar,
bu sabah servisimiz kaza yaptı ve ben ikinci sırada oturuyordum baya bir korktum
çok şükür ciddi bir hasar olmadı ama benim ödümü koparmaya yetti, kazadan beri kramplar başladı kasıklarımda
Allah hayırlara çıkarsın Inşallah,
dün akşam kuzey güney başlarken uyudum biterken uyandımyatağa yatar yatmaz da devam ettim uyku konusunda Maşallah'ım var
sürekli uyuyabilirim
2013 mayıs anneleri buluşması
kızlar benden alıntı yapıp
gelebilcekler ve ne tarafta oturduğunu yazabılırse buna göre ortak karar veririz
gülsevdam anadolu haftaiçi hafta sonu farketmez anadolu yada avrupa yakası çoğunluğa uyarım
yer olarak üsküdar kadıköy beşiktaş gibi yerleri tavsiye ederim ...
daha önce de face muhabbeti olmuştu uyarı alacaktık dikkatinizeşimdi oluşturdum çünkü :)
duyan gelir diye umuyorum..
canımm benimde oldu 4.5. hafta arası ama yerleşmeyle beraber oldu..iğne ve ilaç kullanmıştım ozaman 11. haftamdayım tekrar oldu..kendimi yoracak bişide yapmıyorum ama progesteeron eksikliğinden oluyomuş sanırım nette okudum..bizede yasağa devam dedi 12 kasımda 2li test için gidicem bakalım hayırlısı...İNŞALLAH olmaz birdaha RABBİM meleklerimizi korusun
2013 mayıs anneleri buluşması
kızlar benden alıntı yapıp
gelebilcekler ve ne tarafta oturduğunu yazabılırse buna göre ortak karar veririz
gülsevdam anadolu haftaiçi hafta sonu farketmez anadolu yada avrupa yakası çoğunluğa uyarım
yer olarak üsküdar kadıköy beşiktaş gibi yerleri tavsiye ederim ...
yulaf birşeylere iyi mi geliyor kızlar?
mrb canm hoş geldin allahım tamamını erdirdisn inş hayırlısıyla al kucağına bebişini
Hoşgeldiiiin
Eki Görüntüle 543460 Eki Görüntüle 543461
güzel anneler çok net değil ama idare eder bakın benim yavruma:)
duzelir araniz umarim canim
Kızlar 2 li test icin ac mı tok mu gitmek gerekiyor?
Kızlar 2 li test icin ac mı tok mu gitmek gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?