2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canımm benimde oldu 4.5. hafta arası ama yerleşmeyle beraber oldu..iğne ve ilaç kullanmıştım ozaman 11. haftamdayım tekrar oldu..kendimi yoracak bişide yapmıyorum ama progesteeron eksikliğinden oluyomuş sanırım nette okudum..bizede yasağa devam dedi 12 kasımda 2li test için gidicem bakalım hayırlısı...İNŞALLAH olmaz birdaha RABBİM meleklerimizi korusun

Çok gecmis olsun canım.

Kocamla yabanci dizi izliyoduk,hamile kadinin biri dusmus bilegini incitmis o ara bebege bakiyolardi,bebek olmus tabibir de dogurttular bebegi ay nasil agladik ikimizde,allahim sen uzak tut bizden,cok etkilendik cok

avrupa yakasında oturyorum ama hiç farketmez bana her yol paris

şimdi oluşturdum çünkü :)

duyan gelir diye umuyorum..
daha önce de face muhabbeti olmuştu uyarı alacaktık dikkatinize

inş tekrarlamaz aklım cıkıyor o zaman amin canım inşallah

Son düzenleme:

ya çok kıskandım ama ben eskişehirdeyim siz hepiniz istanbul ne güzel

yulaf birşeylere iyi mi geliyor kızlar?

sindirim sisemi icin cok onemli, ozellikle sabahlari yenildigi zaman kabizlik sikayeti olmaz
B grubu vitaminler ile başta kalsiyum, magnezyum, potasyum, fosfor ve demir mineralleri olmak üzere mineraller bakımından da zengindir.
ozellikle de bal ve cerezlerle, kuru meyvelerle karistirip yenildiginde tam bir vitamin deposu bebislerimize
o yuzden ben de baslamak istiyorum burda vazgecilmez birsey de henuz hazir hissetmiyorum bulanti olur mu diye

selamm hatunlarrr inş.. yarın kontrole gidecem iple cekiyodum yaaa yarını... =))) bakalım bebişim bebişe benzemiş mi??cünkü en son 7hafta 6 günlükken kuyruklu bişeyee benziyodu....=))))meraktan catlıyom yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…