2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gunaydin nasiliz bugun anneler?benim bebek iki gundur bana sorun cikarmiyor insallah boyle gideresim bi kac gundur kulagini gobegime dayayip bebegi dinliyor bir de duyuyorum hareketlerini diyor,ben de benim gaz hareketlerim olmasin onlar diyorum ,iddia ediyor duyuyormus

dun bende demıstım ya ılkdefa elımı karnıma koyunca ufak bır kıpırtı hıssettım 2 3 defa bebısmı seğirmemı bılemıyorum bende ..

senin dogrudur o hissettigin bebekle ilgilidir
yok ben bebekle ilgili demedim kendi acimdan zaten bebegin oldugu yerde degil
ta gobek deliginin yukarisinda midenin sol tarafinda
orda atma oldu gece, uyandim durdum uyandigimda da oldu ara ara
ne diye kafayi taktim baya neyseki su an durmus rahatladim

biraz rahatladik sanki di mi
bana da oyle geliyor, dun benim biraz bulantim oldu aksam uzeri ama siddetli degil ara ara gelecek sanirim oyle hissettim
onun haricinde hersey normal gibi gorunuyor
bakalim bugun doktor kontrolum var

offf pazaresı kontrolum varrr ıcım ıcıme sıgmıyorrr gecmıyor gunlerrr bebegım kocaman olmjs olucakkkk

ben de hep aynı heyecanla gidiyorum doktora ama 10. hafta gittiğimde bir fasülyeydi, 10 gün sonra ikili test için gittiğimde ellerini ayaklarını sürekli hareket ettirdiğini görünce çok heyecanlandım. sadece 5,5 cm ma aynı bir bebek gibi olmuştu. sonraki kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum :)

Mucize gibi bir değişim göreceksin emin ol, aynı heyecanı bir kaç gün önce yaşadım. Anlatmıyorum, yaşa ve gör :))

biraz rahatladik sanki di mi
bana da oyle geliyor, dun benim biraz bulantim oldu aksam uzeri ama siddetli degil ara ara gelecek sanirim oyle hissettim
onun haricinde hersey normal gibi gorunuyor
bakalim bugun doktor kontrolum var

Ne guzel goreceksin kuzunu,benim 1 ay sonraya verdi dr ultrason kontrolunu o zaman 18 hafta olacagiz kuzum buyumus olacak

Ne guzel goreceksin kuzunu,benim 1 ay sonraya verdi dr ultrason kontrolunu o zaman 18 hafta olacagiz kuzum buyumus olacak

ufff ya iletisim sorunu mu oldu yoksa doktorum mu unuttu bilmiyorum
bugunden haberi yok kadinin
heveslendim o kadar
bugun calisitigi yerde usg yok sadece kalp atisi dinletme cihazi var ileri hamilelik icin
ben de yarin gelmek istiyorum dedim saat 1e vedi randevuyu
umarim bu sefer sorun cikmaz

Çok yakınındayken ben bile özlüyorum. Hamileyken daha da zorlaşacak istanbul kaçamaklarım. Sen çok daha uzaklardasın sanırım.
Evet uzaktayim ama gelmeyi dusunuyorum bakalim kismet

Cikmaz uzulme,almissin randevunu ne guzel

ne olurr benımkıde kıpırdasın cok merak edıyorummmm
3 haftada bır cagırıyor canımmm ona bıle zor abredıyorummm

sımdı nasıl buyumustur bebeklerımızzz

gunaydınnn

kızlar benım 1 haftadır hıc gecmeyen bas agrım var parol cııyorum ama yıne tam gecmyıor sızdede oluyormu???korkmayabasladım

eşim bugun köye gıdecek dedesi rahatsız bırkaç gun gormek ıstedı buyuk ıhtımal pazartesı burda olamayacak veeee eger doktorum bugun yerındeyseee bugun gıdıyoruzz kontroleeeohh zaten bahane arıyordum erken gıtmek ıcın esım de cok merak edıyr byumus halını 8:30 da arıcam ınsallah ordadır kalbım cıkacak heyecandan 5 ten berı ayaktayımmm saatler gecmıyooooo

Mucize gibi bir değişim göreceksin emin ol, aynı heyecanı bir kaç gün önce yaşadım. Anlatmıyorum, yaşa ve gör :))

uyuyamadım yaaa 1 saat sonra cıkca evden simdiden basladım tatlı yemeye ...eger benim kolbastı oynarsa hiç sasırmam...tatlı üstüne tatlı yiyom ac karnına sırf fındıgımın hareket ettigini görmek için..........ayyyyyyy cok heyecanlıyımmmm =))))

hee bu arada allah nasıp ederse bebegımın mobılyalarının yarın sıparısını verıcez esım kendı yaptırmak ıstedı hazır almak ıstemedı...nettenbır suru arastırdım onun bıle heyecanı başka

Basagrin icin buz torbalari oluyor ya ben onu havluya sarip basima koyuyorum birde karanlikta oturuyorum o zaman rahatliyorum ilac pek fayda etmiyor bana

Günaydınnnn anneleerrr
Yoğun bir gecenin ardından baş ağrısıylaa huzurlarınızdayız
Herkes doktorlara gidiyor, kısmetse bende yarın gideceğim
Rabbim güzel haberler duyurtsun her birimizee

Canımm güle güle gitt
öyle güzel haberler al ki; Güle güle gel inşAllahh
Bebişine bizden

Hu huuuu bu takvimm nasıl bişey yahuuu
Günlükk tutturuyor maşallahhh

Zaman zaman baş ağrısı, baş dönmesi ve hafif baygınlık hali hissedebilirsiniz. Eğer hafif sersemlik hali hissederseniz, ayaklarınızı başınızdan daha yüksek bir yere koyarak uzanabilirsiniz.

günaydınnnn güzell annelerrr

canım baş ağrısı bende ilk haftalarda oluyo minoset içiyodum banamısın demiyoduu buz koyuyodum ara ara çok uzun tutmamak kaydıyla umarım geçeer bitanemm bu arada eşyeler için biraz erken degilmi :26: bende bakıyorum hatta kafamda oluştu bile ama almakk için sankii biraz erken canım hımm

canım senindemi başın agrıyor :26:

bende mayıs annesiyim =) haftaya 2 li teste gidicem.alttan ultrasonla bakılmıyor dimi.sadece kan tahlili ve ense ölçümü yapılıyor diye biliyorum ama korkuyorum alttan bakılır mı diye.bu arada göbeğim çıktı biraz 2 kilo aldım.sizin kilolarınız nasıl?birde çatlaklar için badem yağı kullanan var mı?çok mu soru sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…