- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #8.641
dun bende demıstım ya ılkdefa elımı karnıma koyunca ufak bır kıpırtı hıssettım 2 3 defa bebısmı seğirmemı bılemıyorum bende ..
Gunaydin nasiliz bugun anneler?benim bebek iki gundur bana sorun cikarmiyor insallah boyle gideresim bi kac gundur kulagini gobegime dayayip bebegi dinliyor bir de duyuyorum hareketlerini diyor,ben de benim gaz hareketlerim olmasin onlar diyorum ,iddia ediyor duyuyormus
offf pazaresı kontrolum varrr ıcım ıcıme sıgmıyorrr gecmıyor gunlerrr bebegım kocaman olmjs olucakkkk
selamm hatunlarrr inş.. yarın kontrole gidecem iple cekiyodum yaaa yarını... =))) bakalım bebişim bebişe benzemiş mi??cünkü en son 7hafta 6 günlükken kuyruklu bişeyee benziyodu....=))))meraktan catlıyom yaaa
biraz rahatladik sanki di mi
bana da oyle geliyor, dun benim biraz bulantim oldu aksam uzeri ama siddetli degil ara ara gelecek sanirim oyle hissettim
onun haricinde hersey normal gibi gorunuyor
bakalim bugun doktor kontrolum var
Istanbul u ozledim,bogazi ozledim
Ne guzel goreceksin kuzunu,benim 1 ay sonraya verdi dr ultrason kontrolunu o zaman 18 hafta olacagiz kuzum buyumus olacak
Evet uzaktayim ama gelmeyi dusunuyorum bakalim kismetÇok yakınındayken ben bile özlüyorum. Hamileyken daha da zorlaşacak istanbul kaçamaklarım. Sen çok daha uzaklardasın sanırım.
ufff ya iletisim sorunu mu oldu yoksa doktorum mu unuttu bilmiyorum
bugunden haberi yok kadinin
heveslendim o kadar
bugun calisitigi yerde usg yok sadece kalp atisi dinletme cihazi var ileri hamilelik icin
ben de yarin gelmek istiyorum dedim saat 1e vedi randevuyu
umarim bu sefer sorun cikmaz
ne olurr benımkıde kıpırdasın cok merak edıyorummmmben enson 1 ay önce gitmişdim canım ve seninle aynı haftadayız inan bir ayda nekadar büyüdü şok oldum elleri ayakları zıplıyor ay yine duygulandımöyle tatlıki pazartesi olsun sende onu görünce gözyaşlarını tutamıcan
3 haftada bır cagırıyor canımmm ona bıle zor abredıyorummmah gelebılsen ne guzel olurdu canım
ay masallah 1 ay once neydıler sımdı nasıl buyumusler yaa
dun bende demıstım ya ılkdefa elımı karnıma koyunca ufak bır kıpırtı hıssettım 2 3 defa bebısmı seğirmemı bılemıyorum bende ..
ya cıldırıcammmm beklemıcem ıste doktorun dedıgı gun gıdıcem bende doktora olmazsa cınsıyetı sonra ögrenırım
yavrumu görmek ıstyorummmmmmmm:) masallah canım yavruna
oh masallah doktorun senı sık sık cagırıyor galıba canım ben doktora gıdene kadar senın cocuk dogucak :)
ben de hep aynı heyecanla gidiyorum doktora ama 10. hafta gittiğimde bir fasülyeydi, 10 gün sonra ikili test için gittiğimde ellerini ayaklarını sürekli hareket ettirdiğini görünce çok heyecanlandım. sadece 5,5 cm ma aynı bir bebek gibi olmuştu. sonraki kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum :)
Mucize gibi bir değişim göreceksin emin ol, aynı heyecanı bir kaç gün önce yaşadım. Anlatmıyorum, yaşa ve gör :))
gunaydınnn
kızlar benım 1 haftadır hıc gecmeyen bas agrım var parol cııyorum ama yıne tam gecmyıor sızdede oluyormu???korkmayabasladım
eşim bugun köye gıdecek dedesi rahatsız bırkaç gun gormek ıstedı buyuk ıhtımal pazartesı burda olamayacak veeee eger doktorum bugun yerındeyseee bugun gıdıyoruzz kontroleeeohh zaten bahane arıyordum erken gıtmek ıcın esım de cok merak edıyr byumus halını 8:30 da arıcam ınsallah ordadır kalbım cıkacak heyecandan 5 ten berı ayaktayımmm saatler gecmıyooooo
hee bu arada allah nasıp ederse bebegımın mobılyalarının yarın sıparısını verıcez esım kendı yaptırmak ıstedı hazır almak ıstemedı...nettenbır suru arastırdım onun bıle heyecanı başka[/QUO
canım mobilya için erken değil mi ?? ben 7. aya kadar hiçbirşey hazırlamamayı düşünüyorum da..
gunaydınnn
kızlar benım 1 haftadır hıc gecmeyen bas agrım var parol cııyorum ama yıne tam gecmyıor sızdede oluyormu???korkmayabasladım
eşim bugun köye gıdecek dedesi rahatsız bırkaç gun gormek ıstedı buyuk ıhtımal pazartesı burda olamayacak veeee eger doktorum bugun yerındeyseee bugun gıdıyoruzz kontroleeeohh zaten bahane arıyordum erken gıtmek ıcın esım de cok merak edıyr byumus halını 8:30 da arıcam ınsallah ordadır kalbım cıkacak heyecandan 5 ten berı ayaktayımmm saatler gecmıyooooo
gunaydınnn
canım baş ağrısı bende ilk haftalarda oluyo minoset içiyodum banamısın demiyoduu buz koyuyodum ara ara çok uzun tutmamak kaydıyla umarım geçeer bitanemm bu arada eşyeler için biraz erken degilmi :26: bende bakıyorum hatta kafamda oluştu bile ama almakk için sankii biraz erken canım hımmhee bu arada allah nasıp ederse bebegımın mobılyalarının yarın sıparısını verıcez esım kendı yaptırmak ıstedı hazır almak ıstemedı...nettenbır suru arastırdım onun bıle heyecanı başka
Günaydınnnn anneleerrr
Yoğun bir gecenin ardından baş ağrısıylaa huzurlarınızdayız
Herkes doktorlara gidiyor, kısmetse bende yarın gideceğim
Rabbim güzel haberler duyurtsun her birimizee
Canımm güle güle gitt
öyle güzel haberler al ki; Güle güle gel inşAllahh
Bebişine bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?