2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

benim doktorumun ultrasonundan da benim cinsiyeti ogrenmem mumkun degil pek
cok gelismis degil ve erkenden soyleme taraftari degil
ama ben 12+1de ogrendim cunku ultrason 4 boyutluydu ve doktor bunun ikili testi yapan, ayrica egitimini almis tecrubeli bir doktordu

benim bahsettiğim makina hem susuz hem torbasız. haznesi var orada birikiyo tozlar kendin boşaltıyosun hazneyi. ben 2-3 defada birkez temizliyorum yeterli oluyo benim için.

Noluyor foruma hersey bir tuhaf,bebek takvimi yokolmus

Evet yaa, bebek takvimimizi geri istiyoruzzz...

ben ikili testi yaptırdığımda 4 boyutlu ultrasonda öğrendim, henüz 11+4tü, cihazla mı ilgilidir emin değilim.

Son düzenleme:

İşte bu yaa
Hamiş takvimimde var
Beğen butonumda var

Yalnız şu bakımları gece yapsalar yaa

Melekcim ben ve Zeynep alacak süpürge, dumanlı süpürgeden dumansız hava sahasına ulaşmaya çalışıyoruzda (Bozuldu makinalarımız )

OOO canım geç bile kalmışsın ,hiç kilo almadınmı , gerçi boyun uzunsa ihtiyaçın olmaz
valla ben ilk günden beri giyiyorum :)

karnımda hafifce çıkıyor :)

yok boyum çok uzun değil ama, eşofman altlarıyla dışarda idare ettim. okulda da pantolon gibi duran eşofmanlar var ya onlardan giydim benim de çıktı göbişim. zaten vardı. şimdi daha belirgin...

benim doktorum da 16dan önce söylemem dedi net olmaz dedi. 4 boyut falan gerekmiyo aslında bebişin kendini göstermesi gerekiyo :)

Kızlar bu ikili testin kan sonucu tam 1 haftada mı çıktı sizlerde :26:
Bugün baktım netten hala çıkmamış
Cumartesi dahil 3 gün oldu ama 1 hafta beklicekmiyim böyle acaba?
Arasam telefonla farkeder mi acaba?

1 hafta dedıler 5.gun aradım hastaneyı cıkmıstı:)

hooyyttt girebildimm sonunda bee
Ama iyi oldu buarada işlerimi hallettim
Ve hamilelikkk takviminn yok olmuşşş Sevmedim ben bu bakımı

kızlar bu ikili testin kan sonucu tam 1 haftada mı çıktı sizlerde :26:
cumartesi dahil 3 gün oldu ama 1 hafta beklicekmiyim böyle acaba?

farketmez cnm bnm
bizimki iki haftaya yakın sürdü çıkması
genelde başka yerede yaptırıyolar ondan kaynakalnıyo sanırım

ya kızlar alakasız bişey sorcam size ama bulamıyorum çıldırcam film izlemek istiyorum izlenmiiyo indirmek istiyorum indiremedim siz hangi siteden indiryosunuz bana yardımcı olurmusunuz

1 hafta dedıler 5.gun aradım hastaneyı cıkmıstı:)

Hmmm ama yine 5-7 günü buluyorr
En yakın 2 gün daha bekleyeceğim demek bu :18::18: Hayırlı sonuclar olsunda 10 günde beklerim ama işte merak rahat bırakmıyor
Peki siz merak edip sordunuz mu neden bukadar uzun sürede çıkıyor / ben sormadım da :26:
Yani yoğunluktan mı yoksa anca incelemekten mi

evet canım ben vandayım , yaptırdığım hastane sonucu ankara ya gönderdi gelmesini bekledik , büyük hastanler hemen yapıyormuş ,100 liramı 115 liramı verdik

birde ikili testi temiz çıkanlar 4 lü yaptıracakmısınız ?

ben aslinda tam aksi neyi merak ettim biliyor musun
ikili testi yaotrdik kana gittim
kan sonucum 2 saat sonra cikti
nedne bu kadar erken cikti diye merak ettim doktora sordum sen burda parali kontrol oldugun icin dedi
ama yine de bu test sonucu bu kadar erken nasil cikti diye dusundum durdum

snucun temiz çıkar inşallah bence detaylı inceledikleri için bu kadar geç çıkıyodur sonuçların yanlış çıkması kötü olaylara yol açabilir o yüzden bırak detaylı incelesinler

ben bugün ilk kez aile hekimine gittim. 26kasım da gitmemi tetanoz aşısı olucamı söylediler. tam 17 haftayı doldurmuş oluyorum o gün. erken değil mi aşı için? internette 20. haftada diye okumuştum. sizin tarihleriniz nasıl?

kötü kokudan dolayı yemekhaneye gidemediğim için öğle tatilimi elimde bir koca ayva, bir kaşık geçmişi okuyarak geçirdim..yine açım ..şu ayva da olmasa halim harapmış

ben de 20. hafta diye okudum duydum herkesten
saglik ocaginda 17. hafta demisler bir arkadasa daha bebek isteyenler topicinden o da merak ediyordu nedne erken diye
20. hafta oldugunu soylediler topicteki kizlar da

Bebeğinin cinsiyetini hala öğrenemeyen anneler bakın kadınlar kulübü hamilelik takviminde ne yazıyor..

12+6
Bebeğinizin genital bölgeleri artık iyice belirginleşti ve gelişti. Ultrason ile kız mı erkek mi olduğu artık net olarak görülebilir. (tabi bebeğiniz izin verirse)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…