- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.601
kızlar ben bu cinsiyet olayını hiç anlamıyorum. doktorum 16 hafta olmadan göremeyiz diyor. millet 11-12.haftadan öğrenmiş cinsiyetini. 4 boyutlu falan mı baktırmak gerekiyor acaba? gerçi ben cinsiyetini merak etmiyorum bebişimin. sağlıklı olup olmadığını merak etmekten başka derdim yok. ama herkes bu kadar erken nasıl öğreniyor onu merak ettim sadece. saat 1 de doktor randevum var. içim sıkılıyor bu ara umarım hayra çıkar..
bunu doktorlara sormak lazım yoksa aldığınız yerde herşeyi sölüyolar benimkide air clean hepa filtreleme bilmemnesi varbu torbasız olanların hepsimi sulu eğer öyleyse duyduğuma eminim torbalı olanların daha i olduğunu ama yok torbasız olanların susuz olanlarından bahsediyolardıysa o konuda bi fikrim yok
Noluyor foruma hersey bir tuhaf,bebek takvimi yokolmus
kızlar ben bu cinsiyet olayını hiç anlamıyorum. doktorum 16 hafta olmadan göremeyiz diyor. millet 11-12.haftadan öğrenmiş cinsiyetini. 4 boyutlu falan mı baktırmak gerekiyor acaba? gerçi ben cinsiyetini merak etmiyorum bebişimin. sağlıklı olup olmadığını merak etmekten başka derdim yok. ama herkes bu kadar erken nasıl öğreniyor onu merak ettim sadece. saat 1 de doktor randevum var. içim sıkılıyor bu ara umarım hayra çıkar..
OOO canım geç bile kalmışsın ,hiç kilo almadınmı , gerçi boyun uzunsa ihtiyaçın olmaz
valla ben ilk günden beri giyiyorum :)
karnımda hafifce çıkıyor :)
Kızlar bu ikili testin kan sonucu tam 1 haftada mı çıktı sizlerde :26:
Bugün baktım netten hala çıkmamış
Cumartesi dahil 3 gün oldu ama 1 hafta beklicekmiyim böyle acaba?
Arasam telefonla farkeder mi acaba?
hooyyttt girebildimm sonunda bee
Ama iyi oldu buarada işlerimi hallettim
Ve hamilelikkk takviminn yok olmuşşşSevmedim ben bu bakımı
kızlar bu ikili testin kan sonucu tam 1 haftada mı çıktı sizlerde :26:
cumartesi dahil 3 gün oldu ama 1 hafta beklicekmiyim böyle acaba?
1 hafta dedıler 5.gun aradım hastaneyı cıkmıstı:)
Kızlar bu ikili testin kan sonucu tam 1 haftada mı çıktı sizlerde :26:
Cumartesi dahil 3 gün oldu ama 1 hafta beklicekmiyim böyle acaba?
ya kızlar alakasız bişey sorcam size ama bulamıyorum çıldırcam film izlemek istiyorum izlenmiiyo indirmek istiyorum indiremedim siz hangi siteden indiryosunuz bana yardımcı olurmusunuz
Hmmm ama yine 5-7 günü buluyorr
En yakın 2 gün daha bekleyeceğim demek bu :18::18: Hayırlı sonuclar olsunda 10 günde beklerimama işte merak rahat bırakmıyor
Peki siz merak edip sordunuz mu neden bukadar uzun sürede çıkıyor / ben sormadım da :26:
Yani yoğunluktan mı yoksa anca incelemekten mi
Hmmm ama yine 5-7 günü buluyorr
En yakın 2 gün daha bekleyeceğim demek bu :18::18: Hayırlı sonuclar olsunda 10 günde beklerimama işte merak rahat bırakmıyor
Peki siz merak edip sordunuz mu neden bukadar uzun sürede çıkıyor / ben sormadım da :26:
Yani yoğunluktan mı yoksa anca incelemekten mi
ben bugün ilk kez aile hekimine gittim. 26kasım da gitmemi tetanoz aşısı olucamı söylediler. tam 17 haftayı doldurmuş oluyorum o gün. erken değil mi aşı için? internette 20. haftada diye okumuştum. sizin tarihleriniz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?