- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #9.781
Sağlıcakla al kucağına meleğini
Benimde sanırım prensesim olacakk Rabbim güzel ömürler versin miniklerimize
Oyyy özür dilerim canım yaa
Benim yüzümden :26:
Ama eşin yaparım demiş rahatladım
gunaydın kızlar.nasılsınız artık haftalar ılerledıkçe maşallh iştahlar açılıyo çogunda aman maşallh..bulantısı gecene gozun aydın dıyımbende çok kotu degılım artık yanı bulantım oluyo ama surunmeden gecıryorum işte.buna çok şukur..12.haftayı umutla beklıyorum..10,haftada bebegı gormeye gıttık 10+3 çıktı çok hareketlıydı maşallh..12.hafta cınsıyet bekleme benden dedı neden dedım.16.haftaya kadar demıyorum dedı.en son ben kalacagım herhal:) olsun en azından daha garantı olur degılmı...
kızlar benım karnım agrıyo sureklı ya.artık şükür kabızda degılım 12.hfata gıdınce soracagım neden dıye onceden sormuyodum kabaızlıga verıyodum ama şimdi gectı ahal agrıyo nıyeki:26:..özlemışım bak sızı.unuttunuzmu deyın bakım sız benı
cnmsanıyorumkı erken dogum rıskı ıcn her ıhtımale karsı verdı dıye dusunuyorum...ferro sanol kan ılacı mı bakmadım da hıc:)
gunaydın kızlar.nasılsınız artık haftalar ılerledıkçe maşallh iştahlar açılıyo çogunda aman maşallh..bulantısı gecene gozun aydın dıyımbende çok kotu degılım artık yanı bulantım oluyo ama surunmeden gecıryorum işte.buna çok şukur..12.haftayı umutla beklıyorum..10,haftada bebegı gormeye gıttık 10+3 çıktı çok hareketlıydı maşallh..12.hafta cınsıyet bekleme benden dedı neden dedım.16.haftaya kadar demıyorum dedı.en son ben kalacagım herhal:) olsun en azından daha garantı olur degılmı...
kızlar benım karnım agrıyo sureklı ya.artık şükür kabızda degılım 12.hfata gıdınce soracagım neden dıye onceden sormuyodum kabaızlıga verıyodum ama şimdi gectı ahal agrıyo nıyeki:26:..özlemışım bak sızı.unuttunuzmu deyın bakım sız benı
günaydın kızlar yağmurlu bir gün inşallah bereketiyle yağar
ben bu sabah öyle huzurlu uyandım kii rüyamda bebeğimi gördüm
sarı saçlı tombiş çok tatlı bir erkek bebekti
emzirdim onu öyle bir emdi ki sağ göğsümü hissettim resmen
sütte geliyordu bol bol kuzucuk emerken uyudu
ayy çok güzeldi rüyası bile rabbim gerçeğini görmeyi de nasip eder inşallah
bebeğin saçlarının daha çok yanma sebebi olduğunu söylerler benim bildiğimhatta şimdiden benimki çok yanıyo kızmı yoksa fln dienler olmuştu sanki şimdiden çıkıcakmış gb ama hakikaten son aylarda böyle bişey mümkün olabilirmiş yani saçlardan dolayı bebek büyüdükçe batma yanma gb
ferro sanol duo demir ilacıydı yanlış bilmiyosam benim içtiğim
sanıırm artık bende alacagım hamıle pantolon bu gunlerde gerılme var gobegımde sankı rahat edemıyorum pantoloanlarda.bakayım bakalım..en iyisi uzun tunikler altına pantolon yada beli lastikli etekler bol gömlekler ben batikten uzun etek aldım kesinlikle tavsiye ederim çok rahat hiçte belli etmiyo lastikli tek renk olanlardan değil diğerlerinden...mesela mangodanda m beden bi tunik aldım kemersiz kullanıyorum gerçi öle olunca meraklılar hemen anlıyo ama belli etmiyo m beden ama xl gb çok rahat
na kadar guzel bı ruya .ınşallh gercegınıde goreceksın.:) belkı erkektır .günaydın kızlar yağmurlu bir gün inşallah bereketiyle yağar
ben bu sabah öyle huzurlu uyandım kii rüyamda bebeğimi gördüm
sarı saçlı tombiş çok tatlı bir erkek bebekti
emzirdim onu öyle bir emdi ki sağ göğsümü hissettim resmen
sütte geliyordu bol bol kuzucuk emerken uyudu
ayy çok güzeldi rüyası bile rabbim gerçeğini görmeyi de nasip eder inşallah
gunaydın canım nasılsın.kızlar günaydın erkencisiniz bakıyorum muhabbet koyu :)
canım kasık agrısı harıcında karın agrısı bu acayıp.soracagım canım sagol.:))Ben sormuştum, sen yine de sor ama benim doktorum bebek ne kadar küçük olursa olsun rahim büyümeye devam ediyor bu da kasıklarda ağrı yapar demişti. benimki karın ağrısı ve kasık ağrısı birlikte oluyordu. Belirtiler aynıysa sebebi de rahmin büyümesi olabilir.
benim de karnin alt kisminda olucyor sizlamalar
bazen 1 saat 2 saat suruyor geciyor
siddetli degil ama sizlama gibi rahatsiz edici agrim oluyor
hatta dun gece de oldu bir sure
gecen haftayi hep oyle gecirmistim ama ultrasonda hersey iyi cikti
eger ara ara geliyorsa agri ve surekli olmayip cok da siddetli degilse rahim buyurken olan agrilardandir
ama sen yine de doktoruna soyle ben de soyledim gittigimde
Amin canım, ne güzel bir rüyaymış, imrendim. Ben de 2 kez rüyamda bebeğimi gördüm ama sebebini tahmin edebiliyorum. Tam da dr a gideceğimiz günlerdi ve cinsiyetini öğreneceğiz diye çok heyecanlıydım. Çevremdeki herkes kızım olacağına inanıyor sadece annem ve kw de erkek diyordu. ben de sağlıklı olsun diye dua etsem de içten içe kız olmasını istiyor ama annelerin hisleri doğru çıkar diye de kendimi frenlemeye çalışıyordum. tüm bu duygu karmaşalarında bebeğimi rüyamda 2 kez erkek olarak gördüm. doktor %90 kız dedi hem sevindim hem de rüyaların etkisiyle hala değişebilir diye geçiriyorum içimden :))
sagol every..bende hem kasık agrısı var hem karın.kasık agrısı ta başta vardı doktorda aynısını demıştı rahım buyuyo normal demıştı ama bu bayagı karın agrısı once kıvranıyorum sonra hafıfılıyo sık olmuyo ama gun içinde hep yokluyo ya gece ya gunduz..sorayım ya benımde hatam hep kabızlıga yormuştum ters bışey çıkmasında..
gecen sen geldın aklıma senı.sarısın mavış gozlu bı bayan geldın aklıma:) belkıde rusyada olmandanmıdır kı hedogrumu sarısınmısızn.
Bunu doktoruna sor istersen eminim gülecektir. saçlar uzasa bile rahim içinde ve kesede suyun içinde. son aylarda bile mide yanması yapma olasılığı sıfır bence. midede yanma sebebini okuduğum bir kitapta şöyle açıklıyorlardı, büyüyen rahim mideye baskı yapıyor bu da midedeki asitli sıvının mide borusuna çıkmasına sebep olup mide yanması yapıyormuş.
gunaydın canım nasılsın.
kızlar bir de benim bulantılar azalacağına artıyo sanki geçmedi gitti
ağzımda sürekli garip bi tat midemde ağırlık bulantı karışımı bi his yarın 12. haftaya giriyoruz ne zaman geçicek
ikidir de karnımda sanki kalp atışı seyirme gibi bişeyler oldu bu ne demek yaşayanınız varmı ?:44:
arkadaşlar bişi sorucam böyle kasık ağrısı olan varmı
dünden beri araa ara sol tarafımda bı noktada agrı oluyor kramp gıbıde snkıııı szzdeeede boylee sabıt yerden kasık agrısı olan varmıı endıslenıyromm sızce bısı olabılırmıı
kızlar bir de benim bulantılar azalacağına artıyo sanki geçmedi gitti
ağzımda sürekli garip bi tat midemde ağırlık bulantı karışımı bi his yarın 12. haftaya giriyoruz ne zaman geçicek
ikidir de karnımda sanki kalp atışı seyirme gibi bişeyler oldu bu ne demek yaşayanınız varmı ?:44:
bazen benim ani hareketlerde ani agri giriyor karnima
ama uzun surmuyor neyseki
bebegin oldugu yerin ust taraflarina vuruyor bazen ne bileyim farkinda olmadan koltuktan ani kalkarsam ya da bir tarafa aniden donersem falan...
yapay sarisinimevet, su an dip boyasiz sarisin hamisim
ay çok güldüm...canım tabiki bunlara illaki inanıyo fln değiliz ama sen kendine niye böyle bi görev belirledinki inansak nolucak inanmasak nolucak sonuçta bunlar eskiden beri söylenen konuşulan şeyler öylesine konuşması işte hoş veya değil konuşuluyo işte korkma körü körüne inanıp zır cahil değiliz ...biliyorum mide üstündeki bi kas gevşiyomuş vücuttaki tüm herşeyin doğuma hazırlık için gevşediği gibi o yüzden oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?