2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

pekbicici canım sen daha doktor yüzde bile vermeden biraz fazla inandırmıyomusun kendini kızım fln die sevme çocuğun psikolojisi bozulur haa

Ben sormuştum, sen yine de sor ama benim doktorum bebek ne kadar küçük olursa olsun rahim büyümeye devam ediyor bu da kasıklarda ağrı yapar demişti. benimki karın ağrısı ve kasık ağrısı birlikte oluyordu. Belirtiler aynıysa sebebi de rahmin büyümesi olabilir.

benim de karnin alt kisminda oluyor sizlamalar
bazen 1 saat 2 saat suruyor geciyor
siddetli degil ama sizlama gibi rahatsiz edici agrim oluyor
hatta dun gece de oldu bir sure
gecen haftayi hep oyle gecirmistim ama ultrasonda hersey iyi cikti
eger ara ara geliyorsa agri ve surekli olmayip cok da siddetli degilse rahim buyurken olan agrilardandir
ama sen yine de doktoruna soyle ben de soyledim gittigimde

Amin canım, ne güzel bir rüyaymış, imrendim. Ben de 2 kez rüyamda bebeğimi gördüm ama sebebini tahmin edebiliyorum. Tam da dr a gideceğimiz günlerdi ve cinsiyetini öğreneceğiz diye çok heyecanlıydım. Çevremdeki herkes kızım olacağına inanıyor sadece annem ve kw de erkek diyordu. ben de sağlıklı olsun diye dua etsem de içten içe kız olmasını istiyor ama annelerin hisleri doğru çıkar diye de kendimi frenlemeye çalışıyordum. tüm bu duygu karmaşalarında bebeğimi rüyamda 2 kez erkek olarak gördüm. doktor %90 kız dedi hem sevindim hem de rüyaların etkisiyle hala değişebilir diye geçiriyorum içimden :))

Bunu doktoruna sor istersen eminim gülecektir. saçlar uzasa bile rahim içinde ve kesede suyun içinde. son aylarda bile mide yanması yapma olasılığı sıfır bence. midede yanma sebebini okuduğum bir kitapta şöyle açıklıyorlardı, büyüyen rahim mideye baskı yapıyor bu da midedeki asitli sıvının mide borusuna çıkmasına sebep olup mide yanması yapıyormuş.

Son düzenleme:
sanıırm artık bende alacagım hamıle pantolon bu gunlerde gerılme var gobegımde sankı rahat edemıyorum pantoloanlarda.bakayım bakalım..

na kadar guzel bı ruya .ınşallh gercegınıde goreceksın.:) belkı erkektır .

kızlar günaydın erkencisiniz bakıyorum muhabbet koyu :)
gunaydın canım nasılsın.

canım kasık agrısı harıcında karın agrısı bu acayıp.soracagım canım sagol.:))

sagol every..bende hem kasık agrısı var hem karın.kasık agrısı ta başta vardı doktorda aynısını demıştı rahım buyuyo normal demıştı ama bu bayagı karın agrısı once kıvranıyorum sonra hafıfılıyo sık olmuyo ama gun içinde hep yokluyo ya gece ya gunduz..sorayım ya benımde hatam hep kabızlıga yormuştum ters bışey çıkmasında..
gecen sen geldın aklıma senı.sarısın mavış gozlu bı bayan geldın aklıma:) belkıde rusyada olmandanmıdır kı hedogrumu sarısınmısızn.

%90 çok büyük bir oran ama canım değişmesi zor bence rüyalar tersine çıkar derler ya belki de o misal

benim de belirtiler kız bebek belirtileri gibi ama erkek bebek gördüm haftaya ikili testimiz yapılcak belki gösteririz cinsiyetimizi hayırlısıyla

bazen benim ani hareketlerde ani agri giriyor karnima
ama uzun surmuyor neyseki
bebegin oldugu yerin ust taraflarina vuruyor bazen ne bileyim farkinda olmadan koltuktan ani kalkarsam ya da bir tarafa aniden donersem falan...
yapay sarisinim evet, su an dip boyasiz sarisin hamisim

ay çok güldüm...canım tabiki bunlara illaki inanıyo fln değiliz ama sen kendine niye böyle bi görev belirledinki inansak nolucak inanmasak nolucak sonuçta bunlar eskiden beri söylenen konuşulan şeyler öylesine konuşması işte hoş veya değil konuşuluyo işte korkma körü körüne inanıp zır cahil değiliz ...biliyorum mide üstündeki bi kas gevşiyomuş vücuttaki tüm herşeyin doğuma hazırlık için gevşediği gibi o yüzden oluyomuş

kızlar bir de benim bulantılar azalacağına artıyo sanki geçmedi gitti
ağzımda sürekli garip bi tat midemde ağırlık bulantı karışımı bi his yarın 12. haftaya giriyoruz ne zaman geçicek

ikidir de karnımda sanki kalp atışı seyirme gibi bişeyler oldu bu ne demek yaşayanınız varmı ?
:44:

arkadaşlar bişi sorucam böyle kasık ağrısı olan varmı
dünden beri araa ara sol tarafımda bı noktada agrı oluyor kramp gıbıde snkıııı szzdeeede boylee sabıt yerden kasık agrısı olan varmıı endıslenıyromm sızce bısı olabılırmıı

o dönemde benimde bi artıyo gibi oldu bi kaç gün sonrasında hafifledi son demleridir inşallah seninkide

tek taraflı ağrılardan korkmamak lazmmış eğer genelde yoğun b ağrı varsa tehlikeliymiş diye biliyoru ben

5.haftadan beri hergün kusuyorum 2 aydır mutfağıma giremiyorum geçer geçer dediler hala geçmedi sabırla bekliyorum geçeceği günleri
2 gündür bende hissediyorum karnımda sanki pıt diye atıyo özellikle elimi karnıma getirip okşadığımda bana göre bebeğimin hareketleri deneyimli arkadaşlarıma göre de bağırsak hareketleri bende diyorum 25 yıldır bağırsaklarımda bu hareketlenmeler olmadıda şimdi mi olcak ama ben eminim ki bebişimi hissediyorummm

ay bende cozemedım bu agrıyı 1,5 hafta sonra ne dıycek bakalım..yapay sarsısınım benımdıp boyasız hehe benımde saçlar yarım yamalak kaldıhem sarı hem kumral kaldım.doguma kadar kendı sacımda olurum herhal.:))

:)))
bilmeme ihtimali olmadığını düşündüğüm için sanırım :)
Ben ailemle aynı şehirde yaşamıyorum, bayram için gittiğimde o kadar çok saçmalık duydum ki, şükürler olsun ki uzaktayım ve farkında değilmişim ne kadar huzurluymuşum dedim. Sanırım o insanların etkisi hala üzerimde :) Söyleyen kişilerin yaşı ve düşünce tarzlarını düşününce kabullenmek daha kolay ama burda söylenince inanamadım :) neyse cnm, sustum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…