2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Canarım ben artık çıkıyorum öğleden beri kesintisiz burdayım Hepinize huzurlu akşamlar geceler diliyorum Sizi ve bebelerinizi öpüyoruz ben ve kuzum

pekbicici arkadaşım ne çok korkmuşsun sen neyse sonucun iyi çkmasına sevindim canım. benimde sonuçlarım normal.

selamsız daldım kusura bakmayın,
selamlaaaaar hatun kişiler,
nasılsınz? biz iyiyiz çok şükür kabızlık ve baş ağrısı dışında. yoğunluktan giremiyorum ama gönlüm sizlerle canlarım hepinizi öpüyorum bebişlere ve kendinize dikkat edin muuuaaaaahhh

bende aynısını yapmıştım
ekranda 3 yazıyodu ne üçü nasıl üç ne demek bu diye delirdim
yetmedi bide iyimisin dedidiye kocama bağırıp ağladım

ama inat ettim ve iki gün bekleyerek planladığım günde gittim dr a
bizim hormonlar bi tuhaf
biz onlardanda tuhaf

ay kıyaamam çok korkmuşsun sen doğurana kadar hep elimiz yüreğimizde kalacak herhalde Rabbim sana sağlıkla bağışlasın inşallahh

Hemde nasıl canımm
Yaklaşımları benii hopplattıı
Yoksa adam akıllı yok bişey ama gelin görüşelim dee değerleri söyleme yine razıyımm
Şimdi kasıklarıma ağrı oturdu iştee yine kendime yaptımm

bende aynısını yapmıştım
ekranda 3 yazıyodu ne üçü nasıl üç ne demek bu diye delirdim
yetmedi bide iyimisin dedidiye kocama bağırıp ağladım

ama inat ettim ve iki gün bekleyerek planladığım günde gittim dr a
bizim hormonlar bi tuhaf
biz onlardanda tuhaf

Hersey normal,sikma o tatli canini,dr da muhtemelen normal oldugunu soyleyecek

Pekbicici sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim canım, sen de içini ferah tut, bebişin sağlıkla büyüyor içerde:)

Bu arada taraftar kıyafetleri konuşulmuştu önceki sayfalarda, bi arkadaş GS'nin renkleri kötü duruyor demişti ki ben de çok beğenmezdim bebek kıyafetinde ama bu tulum hoşuma gitti, sizinle paylaşayım istedim. Bu arada benim de eşim FB'li, ben, babam ve abim GS'li :)

Sorma karakuzumm yaa
Ama çok şükür ki sonuclarımız temiz
Rabbim güzel haberler duyurtsun her birimize

Yaa dimii tek değilimm dimii
Eşimde ben öyle panikken bir bağırdı bana
Kendine gell haftasonu gösterirsin işte diye dee geeniiş geniişş oldu yaa
Benim kadar düşünmüyorsun merak etmiyorsun diye bende ağladım mıı
Offf neyseee geçtii çok şükür çokk şükürr

Hasta gsli olan ben demiştim onu
Yani kötü değilde boğucu duruyor demiştimm
Ama bu güzelmiş evet
Yeni sezon mu bu

tamamı sarı kırmızı olanlar gerçekten boğucu oluyor ama bunlarda beyaz çoğunlukta diye çok hoşmuş. ben de mi alsam acaba bi tane, tüm aile dedeler falan herkes gs li :)

Bakıyımm ama 6. aya kadar ben bişey almayı düşünmüyorum
gs storede görürsem alacağım
Ama o butikbebenin anasayfadaki bebişe aşıkııımm nasıl çirkin maşallahhh

yaa bide chicconun sayfasında kataloglar die bi kısım var oraya bakın arabaların pusetlerin fln olduğu katalogdaki çocuklara hastayım bende

Aklıma takılan bı soru varda sormak ıstedım kızlar topuklu ayakkabı gıymek hamıleyken sakıncalı değilmi? yada kacıncı aydn sonra sakıncalı bilen varmı? düğün var ve ne gıycegımı sasırmıs durumdayım duz ayakkabmda ıkı renk var sdce dgrlerı hep spor topklu var bıtane grı olanın topuğu fazla yuksek degl onu gıysem bısey olrmu acba??

ahhh kuzum kıyamam sana yaa nasıl korkutmuşşş seni uyuz şeyler
bencede rahatla bak ben bu kagıttan anlamıyorum ama
eminimki bebegin gayet saglıklı hiçbi sorun yok

ben 6 haftalıkken doktor diğer uyarıları sayarken topuklu yok, dar yok artık demişti. ben de 11 haftalıkken kuzenimin düğününde giymek zorunda kaldım uygun düz ayakkabım olmadığı için. birinin sana yasak demesine gerek olmadan bir daha hiç giymek istemeyeceğine eminim çünkü ben ertesi gün sürekli yattım belim sırtım kasıklarım çok ağrıdı. genelde oturdum ve dikkat ettim diye bişey olmaz dedim giydim, olmadı da şükürler olsun ama giyeceksen de kendini yormamaya dikkat et derim.

canım düşme riskini artıracagı için hamilelikte riskli olabilir,
çok yürümeyeceksen giyebilirsin bence
hem eşinin koluna falan girerek kendini güveceye alabilirsin.
tabi önce allaha emanet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…