- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.041
Yok çok şükür canım
Bu doktorlarda, lab.,hemşirelerde onca hamile bakıp
Bir türlü piskolojilerini anlamıyorlar mı onu anlamadım
Yanii sen kem kümlü konuşursan benim hormonlar rahat durur muu
Hemen kötüyü düşündürtme potansiyeli var bu hormonların
Neyse ben başımdan geçen bir atraksiyonu daha paylaşmış oldumm
ay kıyaamam çok korkmuşsun sendoğurana kadar hep elimiz yüreğimizde kalacak herhalde Rabbim sana sağlıkla bağışlasın inşallahh
Yok çok şükür canım
Bu doktorlarda, lab.,hemşirelerde onca hamile bakıp
Bir türlü piskolojilerini anlamıyorlar mı onu anlamadım
Yanii sen kem kümlü konuşursan benim hormonlar rahat durur muu
Hemen kötüyü düşündürtme potansiyeli var bu hormonların
Neyse ben başımdan geçen bir atraksiyonu daha paylaşmış oldumm
Kızlar arada ikili test sonucum çıkmıştı diye bakıyordum
Ve meraklı ben yine açtım baktım kii sonuçlar çıkmışş
Ama gel gör kii bakın ne yazıyor
Tarih TestAdiNo ParametreAdi Birim Sonuc NormalDeger Sonuclanma
07.11.2012 Down sendromu ikili test (PAPP-A,free beta HCG)(S. ORİJİNAL RAPOR ___ - ___ Orjinal Rapora Göre Değerlendirilmeli
Allahımm nasıl normal değer arası yok nasıl orjinal rapora göre değerlendirilmeli yazıyorr
Ben şaşı baktım yaklaşık 3 dk
Hemen doktoru aradım böyle böyle neden normal sonuc yazmıyor neden değerlendirilmeli yazıyor dedimm
Kadında başka yerde yapıldığı için raporun çıktığını belirtiyor o dedii
Ama biz göremeyiz sen alıp bana getirmen lazım dediii
Ahaaa dediim kötü bişey var söylemiyor işte
İyi tamam diyip bir yandan da montumu giyip gitmeye hazırlanırken
Aklıma lab. arayım belki söylerler dedim hemen aradım dedim böyle böyle sonucum cıkmış söylermisiniz
Bakimm dedimm hmmm mımmm yaptı 2 saniye evet çıkmış dedii bende eeee sonuç dedim ben söyleyemenn doktorunuzla görüşün dedii
Doktora aktarıyım o görebilir sonucu dedii bende doktorda böyle böyle dedi ama dedimm hmmm ozaman geleceksiniz dedii
Ayy düşüp bayılcamm öylee şüpheli konuşuyor kiii
Dedim şuracıkta doğuracağım lütfen şu sonucu bana ulaştırınn oda fax cekebiliriz dedii
Aaaa dangalak dedim içimden ne inletiyorsun ozamanÇek çeek dedimm hemen faxta sürekli hata verip duruyor muu
Ne dualar okuyorumm Allahım bir terslik varda ilahi güç mü engelliyor ,ulaşmıyor bana diye diye neticesinde geldi
Velhasıl anladığım kadarıyla bir sıkıntı yok gibi çoookk şükürr bide siz baksanız hanımlar
Doktor yanıma gel dediği için sonuca bakmayacaktır büyük ihtimal
Eki Görüntüle 547489
pekbicici arkadaşım ne çok korkmuşsun sen neyse sonucun iyi çkmasına sevindim canım. benimde sonuçlarım normal.
selamsız daldım kusura bakmayın,
selamlaaaaar hatun kişiler,
nasılsınz? biz iyiyiz çok şükür kabızlık ve baş ağrısı dışında. yoğunluktan giremiyorum ama gönlüm sizlerle canlarım hepinizi öpüyorum bebişlere ve kendinize dikkat edin muuuaaaaahhh
bende aynısını yapmıştım
ekranda 3 yazıyodu ne üçü nasıl üç ne demek bu diye delirdim
yetmedi bide iyimisin dedidiye kocama bağırıp ağladım
ama inat ettim ve iki gün bekleyerek planladığım günde gittim dr a
bizim hormonlar bi tuhaf
biz onlardanda tuhaf
Pekbicici sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim canım, sen de içini ferah tut, bebişin sağlıkla büyüyor içerde:)
Bu arada taraftar kıyafetleri konuşulmuştu önceki sayfalarda, bi arkadaş GS'nin renkleri kötü duruyor demişti ki ben de çok beğenmezdim bebek kıyafetinde ama bu tulum hoşuma gitti, sizinle paylaşayım istedim. Bu arada benim de eşim FB'li, ben, babam ve abim GS'li :)
Eki Görüntüle 547536 Eki Görüntüle 547537 Eki Görüntüle 547538
Hasta gsli olan ben demiştim onu
Yani kötü değilde boğucu duruyor demiştimm
Ama bu güzelmiş evet
Yeni sezon mu bu
Hasta gsli olan ben demiştim onu
Yani kötü değilde boğucu duruyor demiştimm
Ama bu güzelmiş evet
Yeni sezon mu bu
bilmem, butikbebede var
Pekbicici sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim canım, sen de içini ferah tut, bebişin sağlıkla büyüyor içerde:)
Bu arada taraftar kıyafetleri konuşulmuştu önceki sayfalarda, bi arkadaş GS'nin renkleri kötü duruyor demişti ki ben de çok beğenmezdim bebek kıyafetinde ama bu tulum hoşuma gitti, sizinle paylaşayım istedim. Bu arada benim de eşim FB'li, ben, babam ve abim GS'li :)
Eki Görüntüle 547536 Eki Görüntüle 547537 Eki Görüntüle 547538
Bakıyımm ama 6. aya kadar ben bişey almayı düşünmüyorum
gs storede görürsem alacağım
Ama o butikbebenin anasayfadaki bebişe aşıkııımm nasıl çirkin maşallahhh
yaa bide chicconun sayfasında kataloglar die bi kısım var oraya bakın arabaların pusetlerin fln olduğu katalogdaki çocuklara hastayım bende
Kızlar arada ikili test sonucum çıkmıştı diye bakıyordum
Ve meraklı ben yine açtım baktım kii sonuçlar çıkmışş
Ama gel gör kii bakın ne yazıyor
Tarih TestAdiNo ParametreAdi Birim Sonuc NormalDeger Sonuclanma
07.11.2012 Down sendromu ikili test (PAPP-A,free beta HCG)(S. ORİJİNAL RAPOR ___ - ___ Orjinal Rapora Göre Değerlendirilmeli
Allahımm nasıl normal değer arası yok nasıl orjinal rapora göre değerlendirilmeli yazıyorr
Ben şaşı baktım yaklaşık 3 dk
Hemen doktoru aradım böyle böyle neden normal sonuc yazmıyor neden değerlendirilmeli yazıyor dedimm
Kadında başka yerde yapıldığı için raporun çıktığını belirtiyor o dedii
Ama biz göremeyiz sen alıp bana getirmen lazım dediii
Ahaaa dediim kötü bişey var söylemiyor işte
İyi tamam diyip bir yandan da montumu giyip gitmeye hazırlanırken
Aklıma lab. arayım belki söylerler dedim hemen aradım dedim böyle böyle sonucum cıkmış söylermisiniz
Bakimm dedimm hmmm mımmm yaptı 2 saniye evet çıkmış dedii bende eeee sonuç dedim ben söyleyemenn doktorunuzla görüşün dedii
Doktora aktarıyım o görebilir sonucu dedii bende doktorda böyle böyle dedi ama dedimm hmmm ozaman geleceksiniz dedii
Ayy düşüp bayılcamm öylee şüpheli konuşuyor kiii
Dedim şuracıkta doğuracağım lütfen şu sonucu bana ulaştırınn oda fax cekebiliriz dedii
Aaaa dangalak dedim içimden ne inletiyorsun ozamanÇek çeek dedimm hemen faxta sürekli hata verip duruyor muu
Ne dualar okuyorumm Allahım bir terslik varda ilahi güç mü engelliyor ,ulaşmıyor bana diye diye neticesinde geldi
Velhasıl anladığım kadarıyla bir sıkıntı yok gibi çoookk şükürr bide siz baksanız hanımlar
Doktor yanıma gel dediği için sonuca bakmayacaktır büyük ihtimal
Eki Görüntüle 547489
Aklıma takılan bı soru varda sormak ıstedım kızlar topuklu ayakkabı gıymek hamıleyken sakıncalı değilmi? yada kacıncı aydn sonra sakıncalı bilen varmı? düğün var ve ne gıycegımı sasırmıs durumdayım duz ayakkabmda ıkı renk var sdce dgrlerı hep spor topklu var bıtane grı olanın topuğu fazla yuksek degl onu gıysem bısey olrmu acba??
Aklıma takılan bı soru varda sormak ıstedım kızlar topuklu ayakkabı gıymek hamıleyken sakıncalı değilmi? yada kacıncı aydn sonra sakıncalı bilen varmı? düğün var ve ne gıycegımı sasırmıs durumdayım duz ayakkabmda ıkı renk var sdce dgrlerı hep spor topklu var bıtane grı olanın topuğu fazla yuksek degl onu gıysem bısey olrmu acba??
valla cnm bana da kadın doğum verdi hatta ecz direkt gebelik mi var dedi (koca göbeği görmezmiş gibi)
ama sen yinede ara deki bunu alsam olur mu kötüyüm de
doktorumu aramadım ama ablama sordum o ezcanede çalışıyor..bi kaç defa iç fayda görürsen devam edecek olursan sor dedi..öle yapacağım bakalım..akşama eşim getirecek..inşallah faydası olur..çok teşekkür ederim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?