- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.021
kızlar göbişleriniz büyüdü mü?
yukarda link verdim, sansür edilmiş demek ki... o videonun tam adını vermeyeyim o zaman, sayfadan bulabilirsiniz.
canım sıkıldı............
kızlar göbişleriniz büyüdü mü?
biz eşimle her akşam kritik yapıoruz, azcık büyümüş sanki, yok yok aynı.. diye gidiyo :) daha belirgin bişey yok, hamile gibi değil de 4-5 kilo almış gibi yanlarım, kalçalarım doldu. sadece 1 kilo aldım ama 5 gibi duruyor.
benimki şimdiden snowflaken 'İN AVATARINDAKİ KADININ GÖBÜŞÜ GİİBİ OLDUAMA BEBKTEN DEĞİL HABİRE TIKINMAKTAN
hamileliğin 15.haftasındayım..bugüne kadar 3-4 kilo verdim..ama göbeğin maşallahı var,zaten göbüşler topiğine koymuşum...en az 6 aylık gibi duruyor :) ama güzel bir duygu ya..en güzeli de sana hamile muamelesi yapılması işte :)
videonun ortasında bu aktarılmış, buradan izleyin yazıyordu, tıkladım youtube a yönlendirdi. sıkma canını adı belli bulabilir izlemek isteyen.
bebek kız olunca kalçalar dolarmış:) kıloyla ılgılı degıl bence.. büyümüştür buzagı ayyy bır an önce kocaaman olsa:) bol gıyersen daha çabuk büyür:)
Kızlar arada ikili test sonucum çıkmıştı diye bakıyordum
Ve meraklı ben yine açtım baktım kii sonuçlar çıkmışş
Ama gel gör kii bakın ne yazıyor
Tarih TestAdiNo ParametreAdi Birim Sonuc NormalDeger Sonuclanma
07.11.2012 Down sendromu ikili test (PAPP-A,free beta HCG)(S. ORİJİNAL RAPOR ___ - ___ Orjinal Rapora Göre Değerlendirilmeli
Allahımm nasıl normal değer arası yok nasıl orjinal rapora göre değerlendirilmeli yazıyorr
Ben şaşı baktım yaklaşık 3 dk
Hemen doktoru aradım böyle böyle neden normal sonuc yazmıyor neden değerlendirilmeli yazıyor dedimm
Kadında başka yerde yapıldığı için raporun çıktığını belirtiyor o dedii
Ama biz göremeyiz sen alıp bana getirmen lazım dediii
Ahaaa dediim kötü bişey var söylemiyor işte
İyi tamam diyip bir yandan da montumu giyip gitmeye hazırlanırken
Aklıma lab. arayım belki söylerler dedim hemen aradım dedim böyle böyle sonucum cıkmış söylermisiniz
Bakimm dedimm hmmm mımmm yaptı 2 saniye evet çıkmış dedii bende eeee sonuç dedim ben söyleyemenn doktorunuzla görüşün dedii
Doktora aktarıyım o görebilir sonucu dedii bende doktorda böyle böyle dedi ama dedimm hmmm ozaman geleceksiniz dedii
Ayy düşüp bayılcamm öylee şüpheli konuşuyor kiii
Dedim şuracıkta doğuracağım lütfen şu sonucu bana ulaştırınn oda fax cekebiliriz dedii
Aaaa dangalak dedim içimden ne inletiyorsun ozamanÇek çeek dedimm hemen faxta sürekli hata verip duruyor muu
Ne dualar okuyorumm Allahım bir terslik varda ilahi güç mü engelliyor ,ulaşmıyor bana diye diye neticesinde geldi
Velhasıl anladığım kadarıyla bir sıkıntı yok gibi çoookk şükürr bide siz baksanız hanımlar
Doktor yanıma gel dediği için sonuca bakmayacaktır büyük ihtimal
Eki Görüntüle 547489
benimde büyüdü göbişim , özellikle akşamları karnım aç olsada şişiyor kocaman oluyor
07.11.2012 Down sendromu ikili test (PAPP-A,free beta HCG)(S. ORİJİNAL RAPOR ___ - ___ Orjinal Rapora Göre Değerlendirilmeli
Allahımm nasıl normal değer arası yok nasıl orjinal rapora göre değerlendirilmeli yazıyorr
Hemen doktoru aradım böyle böyle neden normal sonuc yazmıyor neden değerlendirilmeli yazıyor dedimm
Aklıma lab. arayım belki söylerler dedim hemen aradım dedim böyle böyle sonucum cıkmış söylermisiniz
Bakimm dedimm hmmm mımmm yaptı 2 saniye evet çıkmış dedii bende eeee sonuç dedim ben söyleyemenn doktorunuzla görüşün dedii
Doktora aktarıyım o görebilir sonucu dedii bende doktorda böyle böyle dedi ama dedimm hmmm ozaman geleceksiniz dedii
Dedim şuracıkta doğuracağım lütfen şu sonucu bana ulaştırınn oda fax cekebiliriz dedii
Aaaa dangalak dedim içimden ne inletiyorsun ozamanÇek çeek dedimm hemen faxta sürekli hata verip duruyor muu
Ne dualar okuyorumm Allahım bir terslik varda ilahi güç mü engelliyor ,ulaşmıyor bana diye diye neticesinde geldi
Velhasıl anladığım kadarıyla bir sıkıntı yok gibi çoookk şükürr bide siz baksanız hanımlar
Eki Görüntüle 547489
Eki Görüntüle 547489
kızlar arada ikili test sonucum çıkmıştı diye bakıyordum
ve meraklı ben yine açtım baktım kii sonuçlar çıkmışş
ama gel gör kii bakın ne yazıyor
tarih testadino parametreadi birim sonuc normaldeger sonuclanma
07.11.2012 down sendromu ikili test (papp-a,free beta hcg)(s. Orijinal rapor ___ - ___ orjinal rapora göre değerlendirilmeli
allahımm nasıl normal değer arası yok nasıl orjinal rapora göre değerlendirilmeli yazıyorr
ben şaşı baktım yaklaşık 3 dk
kadında başka yerde yapıldığı için raporun çıktığını belirtiyor o dedii
ama biz göremeyiz sen alıp bana getirmen lazım dediii
ahaaa dediim kötü bişey var söylemiyor işte
Iyi tamam diyip bir yandan da montumu giyip gitmeye hazırlanırken
aklıma lab. Arayım belki söylerler dedim hemen aradım dedim böyle böyle sonucum cıkmış söylermisiniz
bakimm dedimm hmmm mımmm yaptı 2 saniye evet çıkmış dedii bende eeee sonuç dedim ben söyleyemenn doktorunuzla görüşün dedii
doktora aktarıyım o görebilir sonucu dedii bende doktorda böyle böyle dedi ama dedimm hmmm ozaman geleceksiniz dedii
ayy düşüp bayılcamm öylee şüpheli konuşuyor kiii
dedim şuracıkta doğuracağım lütfen şu sonucu bana ulaştırınn oda fax cekebiliriz dedii
aaaa dangalak dedim içimden ne inletiyorsun ozamançek çeek dedimm hemen faxta sürekli hata verip duruyor muu
ne dualar okuyorumm allahım bir terslik varda ilahi güç mü engelliyor ,ulaşmıyor bana diye diye neticesinde geldi
velhasıl anladığım kadarıyla bir sıkıntı yok gibi çoookk şükürr bide siz baksanız hanımlar
Eki Görüntüle 547489
Eki Görüntüle 547489
kızlar arada ikili test sonucum çıkmıştı diye bakıyordum
ve meraklı ben yine açtım baktım kii sonuçlar çıkmışş
ama gel gör kii bakın ne yazıyor
tarih testadino parametreadi birim sonuc normaldeger sonuclanma
07.11.2012 down sendromu ikili test (papp-a,free beta hcg)(s. Orijinal rapor ___ - ___ orjinal rapora göre değerlendirilmeli
allahımm nasıl normal değer arası yok nasıl orjinal rapora göre değerlendirilmeli yazıyorr
ben şaşı baktım yaklaşık 3 dk
kadında başka yerde yapıldığı için raporun çıktığını belirtiyor o dedii
ama biz göremeyiz sen alıp bana getirmen lazım dediii
ahaaa dediim kötü bişey var söylemiyor işte
Iyi tamam diyip bir yandan da montumu giyip gitmeye hazırlanırken
aklıma lab. Arayım belki söylerler dedim hemen aradım dedim böyle böyle sonucum cıkmış söylermisiniz
bakimm dedimm hmmm mımmm yaptı 2 saniye evet çıkmış dedii bende eeee sonuç dedim ben söyleyemenn doktorunuzla görüşün dedii
doktora aktarıyım o görebilir sonucu dedii bende doktorda böyle böyle dedi ama dedimm hmmm ozaman geleceksiniz dedii
ayy düşüp bayılcamm öylee şüpheli konuşuyor kiii
dedim şuracıkta doğuracağım lütfen şu sonucu bana ulaştırınn oda fax cekebiliriz dedii
aaaa dangalak dedim içimden ne inletiyorsun ozamançek çeek dedimm hemen faxta sürekli hata verip duruyor muu
ne dualar okuyorumm allahım bir terslik varda ilahi güç mü engelliyor ,ulaşmıyor bana diye diye neticesinde geldi
velhasıl anladığım kadarıyla bir sıkıntı yok gibi çoookk şükürr bide siz baksanız hanımlar
Eki Görüntüle 547489
tatlımmmmmmmm sakın ol herseyın normal çıkmış... düşük risk diyor .. panık yapma hemen .. normal de bu test orjinal dili ingilizcedir testi yaptırdıgın hastane türkçeye çevirip sonuç verdiği için karışıklık yada yanlış anlaşılacak bi çeviri olabılır ama sonuçların normal..
sakin ol, heyecanını anlıyorum ama bu kadarı kendine de bbeğine de zararlı. benim doktorum ultrosondaki ölçümlerde bi anormallik varsa biz onu 1 hafta bile bekletmeden kan sonucunu alıp sizinle iletişime geçiyruz merak etmeyin demişti. sadece ense kalınlığndaki anormali bile %75-80 oranında gösteriyormuş. onlar normal olduğu için bu kadar rahat davranmışlardır. sonucunu büyütemediğim için bakamadım ama baksam da anlamam zaten. hayırlı haberlerle dön inşallah..
çok şükür düşük risk çıkmış, ne güzel :) ama ben sana diyecektim de karışmayayım dedim. dün müydü tam hatırlayamıyorum, test sonucun çıkmış mıdır diye merak ediyordun. sakın alma, bakma, isteme diyecektim. benimki de c.tesi çıkmış olmalı ama bu sefer faks, e-posta filan istemedim. alsam, okusam, karıştırsam bir yerinde birşey görsem panik olacağımı biliyorum çünkü. eşimin programı yüzünden taaa önümüzdeki c.tesiye randevu alabildim, bekliyorum valla. senin de boşu boşuna elin ayağın titremiş, sonucun temiz çıkmış işte... gözün aydın
canım inan hiç bişey anlamam bunlardanama kendini boşa üzüyosundur bak gör bebiş çok sağlıklı
bışey çıkmamaış işte rahatla oh.hadı gozun aydın.bızler bazen baksakta yanlış yorumlayabılıyoruz canım.aman şukur bak:)
kızlar teşekkür ederim yorumlarınız içinn
ben işte panik ataklık yapıp ordan oraya saldırdımm
ama onlarda ıghkk bıghkk konuşuncaa cinnet geçirdimm
söyle iste bir problem gözükmüyor doktorla görüşün diye
yada doktor görüyorum bir sıkıntı yok ama raporu bana getir de iştee
böyle 2 saat inlettiler beni yaa
ama şükürlerr olsun hamdolsun bir sıkıntı yok sanırımm
anladığım kadarıyla :26: Bakalım doktor ne dicek haftasonu
rabbim güzel haberler aldırmayı nasip etsin
yok işte bişişey cnm rahat olsen[/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?