2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
tuzdan dilimin ucunu hissetmiyorum çok şükür benim bulantım hiç olmdı,, dilediğimi yedim umarım sende düzelirsinde bi güzel beslersin tosununu

ınşallh melek ınşallh.ama az az duzelme var bendeded hamdolsun dahada duzelsem keyfım yerıne gelecek ınşallh.

paylaştığım videoları belki bazı arkadaşlarımız görmüş izlemiştir, nette daha önce karşılaşmamış olanlarımız için burada yayınlamak istedim. biraz fazla oldu ama bölümler fazlaydı yapacak birşey yok. bu video paylaşım sitesinden müzikler koyduğunuzu görünce yasak olmadığını düşündüm, umarım uyarı almayız. bize hitap eden herhangi bir reklam içeriği olmayan, eğitici videolar sonuçta... ben arada bir izliyorum, kafamda canlanamayan şeyleri izlemek, birşeyler öğrenmek hoşuma gidiyor :)

ya vıdeoları ekrana yapısıp seyrettım
anasının kuzuları ne guzel bır duygu Ya Rabbım ah bıde kucagımıza alsak..

iyi ettin canım,,, eline sağlık paylaşımlarının devamını bekliyorum

çok güzel zamanlama, videoları akşam eşime izletmek için sayfasına bakayım dedim ve 1000. sayfada olduğunu farkettim. elimle koymuş gibi bulurum. teşekkürler. emeğine sağlık..

ay kızlar ben açamadım videoyu sayfa görüntülenemiyo diyo
merak ettim vallaaaaaa

Ben doğum videolarını izlediğim zaman daha çok normal doğum yapmak istiyordum.bebeğin çıktığı anı gördüğüm zaman gözlerim doluyordu ama ilk doğumum sezeryan oldu malesef

kızlar göbişleriniz büyüdü mü?

biz eşimle her akşam kritik yapıoruz, azcık büyümüş sanki, yok yok aynı.. diye gidiyo :) daha belirgin bişey yok, hamile gibi değil de 4-5 kilo almış gibi yanlarım, kalçalarım doldu. sadece 1 kilo aldım ama 5 gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…