- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.001
tuzdan dilimin ucunu hissetmiyorumçok şükür benim bulantım hiç olmdı,, dilediğimi yedim umarım sende düzelirsinde bi güzel beslersin tosununu
paylaştığım videoları belki bazı arkadaşlarımız görmüş izlemiştir, nette daha önce karşılaşmamış olanlarımız için burada yayınlamak istedim. biraz fazla oldu ama bölümler fazlaydı yapacak birşey yok. bu video paylaşım sitesinden müzikler koyduğunuzu görünce yasak olmadığını düşündüm, umarım uyarı almayız. bize hitap eden herhangi bir reklam içeriği olmayan, eğitici videolar sonuçta... ben arada bir izliyorum, kafamda canlanamayan şeyleri izlemek, birşeyler öğrenmek hoşuma gidiyor :)
paylaştığım videoları belki bazı arkadaşlarımız görmüş izlemiştir, nette daha önce karşılaşmamış olanlarımız için burada yayınlamak istedim. biraz fazla oldu ama bölümler fazlaydı yapacak birşey yok. bu video paylaşım sitesinden müzikler koyduğunuzu görünce yasak olmadığını düşündüm, umarım uyarı almayız. bize hitap eden herhangi bir reklam içeriği olmayan, eğitici videolar sonuçta... ben arada bir izliyorum, kafamda canlanamayan şeyleri izlemek, birşeyler öğrenmek hoşuma gidiyor :)
[video=youtube;BgZ5z6RB06c]http://www.youtube.com/watch?v=BgZ5z6RB06c[/video]
doğum
38-40 haftaları bulamadımbelki sonraki video buydu bilemedim...
ay kızlar ben açamadım videoyu sayfa görüntülenemiyo diyo
merak ettim vallaaaaaa
aaaa bu videoyu kapamışlar nolucakki ya öle aykırı bişi gözükmüyokiii
kızlar göbişleriniz büyüdü mü?
aaaa bu videoyu kapamışlar nolucakki ya öle aykırı bişi gözükmüyokiii
Hem de nasil!5 ay sonra ne hale gelicem allah bilir
yukarda link verdim, sansür edilmiş demek ki... o videonun tam adını vermeyeyim o zaman, sayfadan bulabilirsiniz.
canım sıkıldı............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?