- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.061
Aklıma takılan bı soru varda sormak ıstedım kızlar topuklu ayakkabı gıymek hamıleyken sakıncalı değilmi? yada kacıncı aydn sonra sakıncalı bilen varmı? düğün var ve ne gıycegımı sasırmıs durumdayım duz ayakkabmda ıkı renk var sdce dgrlerı hep spor topklu var bıtane grı olanın topuğu fazla yuksek degl onu gıysem bısey olrmu acba??
ay yoookkk ben sevmedim yaa şöle sarılı lacivertli olanı elbetteki da güzel durur
tamamı sarı kırmızı olanlar gerçekten boğucu oluyor ama bunlarda beyaz çoğunlukta diye çok hoşmuş. ben de mi alsam acaba bi tane, tüm aile dedeler falan herkes gs li :)
yaa bide chicconun sayfasında kataloglar die bi kısım var oraya bakın arabaların pusetlerin fln olduğu katalogdaki çocuklara hastayım bende
ahhh kuzum kıyamam sana yaa nasıl korkutmuşşş seni uyuz şeyler
bencede rahatla bak ben bu kagıttan anlamıyorum ama
eminimki bebegin gayet saglıklı hiçbi sorun yok
ben 6 haftalıkken doktor diğer uyarıları sayarken topuklu yok, dar yok artık demişti. ben de 11 haftalıkken kuzenimin düğününde giymek zorunda kaldım uygun düz ayakkabım olmadığı için. birinin sana yasak demesine gerek olmadan bir daha hiç giymek istemeyeceğine eminim çünkü ben ertesi gün sürekli yattım belim sırtım kasıklarım çok ağrıdı. genelde oturdum ve dikkat ettim diye bişey olmaz dedim giydim, olmadı da şükürler olsun ama giyeceksen de kendini yormamaya dikkat et derim.
canım düşme riskini artıracagı için hamilelikte riskli olabilir,
çok yürümeyeceksen giyebilirsin bence
hem eşinin koluna falan girerek kendini güveceye alabilirsin.
tabi önce allaha emanet.
karnın çok büyümediyse sıkıntı olacağını sanmam canım. Karnın büyümesiyle vücudun ağırlık merkezi değişiyor ve bu da denge sorunu yaratabiliyor. Erken dönemde olduğumuz için sıkıntı olmaz gibi geliyor, mümkün olduğunca da oturursun bişeycik olmaz :)
Bu arada ben hala topuklu giyiyorum ara ara ama senden hafta olarak baya gerideyim.
kızlar kusura bakmayın da yuh diyorum sadece 1 gun giremedim 50 sayfadan fazla sayfa ilerlemiş
oku oku bitmez şimdi de
ayy hava atıyordum cok rahat hamıleyim diye 2 gundur evime geldim geleli mide bulantısından ölecem eve gelir gelmez yattım dun bugun kendıme soz verdim yatmayacam adam gibi yemeğimi yiyip kocamla oturacam
zaten dar giymek mümkün değil. psikolojikmidir bilmiyorum ama elbise giydiğimde kilotl ince çorap giydim bikaç kez, çok rahatsız etti. Kış gelsin de şu dikişsiz beli bol taytlar var ya onlardan alcam kendime kalın çorap gibi duruyor sadece ayak kısmı yok. çizmeyle güzel olur.
aklıma takılan bı soru varda sormak ıstedım kızlar topuklu ayakkabı gıymek hamıleyken sakıncalı değilmi? Yada kacıncı aydn sonra sakıncalı bilen varmı? Düğün var ve ne gıycegımı sasırmıs durumdayım duz ayakkabmda ıkı renk var sdce dgrlerı hep spor topklu var bıtane grı olanın topuğu fazla yuksek degl onu gıysem bısey olrmu acba??
aranızda benim gibi yoğun sırt bel ağrısı yaşayan varmı?
normaldir diye çok önemsemiyorum ama 2 gündür çok ağrıyor.
işim gereği bütün gün masa başında oturarak çalışıyorum ondandır diyorum ama yine de içimde bi tedirginlik oluo
doktora gitmek gerekir mi acaba?
aranızda benim gibi yoğun sırt bel ağrısı yaşayan varmı?
normaldir diye çok önemsemiyorum ama 2 gündür çok ağrıyor.
işim gereği bütün gün masa başında oturarak çalışıyorum ondandır diyorum ama yine de içimde bi tedirginlik oluo
doktora gitmek gerekir mi acaba?
standarta canımBenim her sayfada 40 mesaj gösteriyo, öyle olunca da sayfa sayısı az oluyor ve insanın gözü korkmuyo :) istersen Kullanıcı Kontrol Panelinden "seçenekleri düzenle"ye girerek Konu Görünüm Seçeneklerindeki "Bir Sayfada Gösterilecek En Fazla Mesaj Sayısı"nı "Standartı Kullan"a getirirsen senin de işin kolaylaşır :)
Bu arada geçmiş olsun canım
Hiçte bile sarıı kırmızı güzel duruyorr
Sende tüm aile gs ne güzell
Ozaman alabilirsin sen
Onlarada bakalımm
Ben hatta mavi gözlü bir bebişi masaüstü yaptım pcde
Her sabah günaydın bebişimm diyorumm
Chicconun oda
Saolasın canımm benimm
Valla öyle bir korkuttu kiii kemküm kemkümm yapa yapa doğurtacaktı benii
Ama güzel haberleri aldım çok şükürr
Darısı başına canım benimm
Kızlar arada ikili test sonucum çıkmıştı diye bakıyordum
Ve meraklı ben yine açtım baktım kii sonuçlar çıkmışş
Ama gel gör kii bakın ne yazıyor
Tarih TestAdiNo ParametreAdi Birim Sonuc NormalDeger Sonuclanma
07.11.2012 Down sendromu ikili test (PAPP-A,free beta HCG)(S. ORİJİNAL RAPOR ___ - ___ Orjinal Rapora Göre Değerlendirilmeli
Allahımm nasıl normal değer arası yok nasıl orjinal rapora göre değerlendirilmeli yazıyorr
Ben şaşı baktım yaklaşık 3 dk
Hemen doktoru aradım böyle böyle neden normal sonuc yazmıyor neden değerlendirilmeli yazıyor dedimm
Kadında başka yerde yapıldığı için raporun çıktığını belirtiyor o dedii
Ama biz göremeyiz sen alıp bana getirmen lazım dediii
Ahaaa dediim kötü bişey var söylemiyor işte
İyi tamam diyip bir yandan da montumu giyip gitmeye hazırlanırken
Aklıma lab. arayım belki söylerler dedim hemen aradım dedim böyle böyle sonucum cıkmış söylermisiniz
Bakimm dedimm hmmm mımmm yaptı 2 saniye evet çıkmış dedii bende eeee sonuç dedim ben söyleyemenn doktorunuzla görüşün dedii
Doktora aktarıyım o görebilir sonucu dedii bende doktorda böyle böyle dedi ama dedimm hmmm ozaman geleceksiniz dedii
Ayy düşüp bayılcamm öylee şüpheli konuşuyor kiii
Dedim şuracıkta doğuracağım lütfen şu sonucu bana ulaştırınn oda fax cekebiliriz dedii
Aaaa dangalak dedim içimden ne inletiyorsun ozamanÇek çeek dedimm hemen faxta sürekli hata verip duruyor muu
Ne dualar okuyorumm Allahım bir terslik varda ilahi güç mü engelliyor ,ulaşmıyor bana diye diye neticesinde geldi
Velhasıl anladığım kadarıyla bir sıkıntı yok gibi çoookk şükürr bide siz baksanız hanımlar
Doktor yanıma gel dediği için sonuca bakmayacaktır büyük ihtimal
Eki Görüntüle 547489
pentinin hamile çorapları var tavsiye ederim. çeşit olarak az ama en azından kurtarıcı..
bnde dar bişey 1 aydır giyinemiorum inanılmaz rahatsız ediyor
hadi gözün aydın :))) benimde aynısıydı test sonucu ve dün dr. risk yok dedi değerleri gayet ii demişti bunu yazmak zorundalar çünki annenin yaşı çok önemli hatta benim nüfus cüzdanımda ay olarak yanlış yazar beni doğum tarihimi arayıp gerçek ay gün olarak hesaplattılar canını sıkma yani
ayy saat 4 te girdim şimdi bitti sayfayı okumam.amma çok ilerliyo..beni bugün sağlık ocağından çağırdılar test için şeker demir falan bakcaklarmış.demir bağlama 13,5 ded, ama şeker yerlerde zaten sabahları aç ve ellerim titrer vaziyette uyanıyorum.gece yatmadan önce süt iç dedi aile hekimi.bir de küçük tansiyonum 9 dan aşağı inmiyor.3 kere ölçtüler aynı.bu riskli doktoruna söyle dedi.aranızda ebe olanlar vardı ne için risk var bilen var mı?
ayy saat 4 te girdim şimdi bitti sayfayı okumam.amma çok ilerliyo..beni bugün sağlık ocağından çağırdılar test için şeker demir falan bakcaklarmış.demir bağlama 13,5 ded, ama şeker yerlerde zaten sabahları aç ve ellerim titrer vaziyette uyanıyorum.gece yatmadan önce süt iç dedi aile hekimi.bir de küçük tansiyonum 9 dan aşağı inmiyor.3 kere ölçtüler aynı.bu riskli doktoruna söyle dedi.aranızda ebe olanlar vardı ne için risk var bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?