2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

karnın çok büyümediyse sıkıntı olacağını sanmam canım. Karnın büyümesiyle vücudun ağırlık merkezi değişiyor ve bu da denge sorunu yaratabiliyor. Erken dönemde olduğumuz için sıkıntı olmaz gibi geliyor, mümkün olduğunca da oturursun bişeycik olmaz :)
Bu arada ben hala topuklu giyiyorum ara ara ama senden hafta olarak baya gerideyim.

Son düzenleme:
ay yoookkk ben sevmedim yaa şöle sarılı lacivertli olanı elbetteki da güzel durur

Hiçte bile sarıı kırmızı güzel duruyorr

tamamı sarı kırmızı olanlar gerçekten boğucu oluyor ama bunlarda beyaz çoğunlukta diye çok hoşmuş. ben de mi alsam acaba bi tane, tüm aile dedeler falan herkes gs li :)

Sende tüm aile gs ne güzell
Ozaman alabilirsin sen

yaa bide chicconun sayfasında kataloglar die bi kısım var oraya bakın arabaların pusetlerin fln olduğu katalogdaki çocuklara hastayım bende

Onlarada bakalımm
Ben hatta mavi gözlü bir bebişi masaüstü yaptım pcde
Her sabah günaydın bebişimm diyorumm
Chicconun oda

ahhh kuzum kıyamam sana yaa nasıl korkutmuşşş seni uyuz şeyler
bencede rahatla bak ben bu kagıttan anlamıyorum ama
eminimki bebegin gayet saglıklı hiçbi sorun yok

Saolasın canımm benimm
Valla öyle bir korkuttu kiii kemküm kemkümm yapa yapa doğurtacaktı benii
Ama güzel haberleri aldım çok şükürr
Darısı başına canım benimm

Son düzenleme:
aranızda benim gibi yoğun sırt bel ağrısı yaşayan varmı?
normaldir diye çok önemsemiyorum ama 2 gündür çok ağrıyor.
işim gereği bütün gün masa başında oturarak çalışıyorum ondandır diyorum ama yine de içimde bi tedirginlik oluo
doktora gitmek gerekir mi acaba?

kızlar kusura bakmayın da yuh diyorum sadece 1 gun giremedim 50 sayfadan fazla sayfa ilerlemiş
oku oku bitmez şimdi de
ayy hava atıyordum cok rahat hamıleyim diye 2 gundur evime geldim geleli mide bulantısından ölecem eve gelir gelmez yattım dun bugun kendıme soz verdim yatmayacam adam gibi yemeğimi yiyip kocamla oturacam

canım düşme riskini artıracagı için hamilelikte riskli olabilir,
çok yürümeyeceksen giyebilirsin bence
hem eşinin koluna falan girerek kendini güveceye alabilirsin.
tabi önce allaha emanet.

sağolun kızlar yorumlar için zaten gidince yerımden kalkmam dıkkat ederm hatta giderken duz giyip belkı orda topukluyla degstrrm pek alşkın deglm topuga ama dugunde olnca mecbr kalıyorm spor ayakkabıyı gıydmmı tamam oh ne rahat gelin oldk dıkkkat edıcez mecburen

Benim her sayfada 40 mesaj gösteriyo, öyle olunca da sayfa sayısı az oluyor ve insanın gözü korkmuyo :) istersen Kullanıcı Kontrol Panelinden "seçenekleri düzenle"ye girerek Konu Görünüm Seçeneklerindeki "Bir Sayfada Gösterilecek En Fazla Mesaj Sayısı"nı "Standartı Kullan"a getirirsen senin de işin kolaylaşır :)
Bu arada geçmiş olsun canım

Son düzenleme:

pentinin hamile çorapları var tavsiye ederim. çeşit olarak az ama en azından kurtarıcı..
bnde dar bişey 1 aydır giyinemiorum inanılmaz rahatsız ediyor

canım ben her gün giyiyorum topuklu hatta bugünkü baya yüksekti rahatsızlık yaşamadım. üstelik ben öğretmenim ve çoğunlukla ayaktayım. Ben bir sorun olacağını sanmam. Bence giy çok dolaşmazsın tedirgin oluyorsan

cnm bnmde cok agrıyo ya masa basında calısıosan su sandalyeye takılan aparatlardan alsan sırt ıcın belkı rahatlatır senı bıraz.. bikaç kişide görmüştüm öyle belkı hafifletir ağrılarını :26:

yok cnm bende aynı sorunu yaşıyorum
yanlış oturmak ve yanlış yürümekten kaynaklanıyor
dik oturup beline destek koyarak çalışabilirsen azaldığını göreceksin
ve sık sık kalkım bikaç adımda olsa yürümey açlış

standarta canım baya geri kalmışım forumdan

yaa evet baktıkça bakasım geliyo tabiki hayırlısı ama

benm eşimde fanatik gs lı ona kalsa herseyı sarı kırmızı aldrcak ama bır yada ıkı tane alırım o renklerde fazla bıse aldırmam

hadi gözün aydın :))) benimde aynısıydı test sonucu ve dün dr. risk yok dedi değerleri gayet ii demişti bunu yazmak zorundalar çünki annenin yaşı çok önemli hatta benim nüfus cüzdanımda ay olarak yanlış yazar beni doğum tarihimi arayıp gerçek ay gün olarak hesaplattılar canını sıkma yani

pentinin hamile çorapları var tavsiye ederim. çeşit olarak az ama en azından kurtarıcı..
bnde dar bişey 1 aydır giyinemiorum inanılmaz rahatsız ediyor

bunu hiç düşünememiştim biliyor musun, hatta hamilelikte en rahatı elbise diyenlerin nasıl bunu söylediklerine inanamadım o çorapla geçirdiğim birkaç saatten sonra :) teşekkür ederim, en kısa zamanda edinicem :)

Çok şükür canımm bir sorun yok gibi
Zaten sanada doktor demişş
Ben sonucu göstermeye gittiğimde acaba usgye alır mı?
Randevu almana gerek yok dedi ozaman 2 dakika bakıp yollayacak sanırım

ayy saat 4 te girdim şimdi bitti sayfayı okumam.amma çok ilerliyo..beni bugün sağlık ocağından çağırdılar test için şeker demir falan bakcaklarmış.demir bağlama 13,5 ded, ama şeker yerlerde zaten sabahları aç ve ellerim titrer vaziyette uyanıyorum.gece yatmadan önce süt iç dedi aile hekimi.bir de küçük tansiyonum 9 dan aşağı inmiyor.3 kere ölçtüler aynı.bu riskli doktoruna söyle dedi.aranızda ebe olanlar vardı ne için risk var bilen var mı?

Gebelikte tansiyon yüksekliği Preeklampsi denen gebelik zehirlenmesini düşündürdüğü için önemli bir bulgudur.Mutlaka doktorunuza gidip bu durumu anlatın.

Kötü düşünmeyin,kontrol altında olmak iyidir neticede.

cnm tansiyon yüksekliği de düşüklüğüde normal yaşamda da önemli ve risklidir
ki şimdi iki kişiyiz iki kat risk yani
işin şakası bitarafa çok olumsuz düşünme hamilelikte yüksek tansiyon çok gebenin başına gelebilir
gebelik zehirlenmesinin dışında doğumdada risk gözüktüğünden
kontrol altına alınmalıdır

ama ek bi bilgi küçük tansiyonun ilacı yoktur stres ve yorgunluktan yükselir
en hızlı tedavi kendindedir

şimdi doktorumuzdan geldik
sizleri takip ettiğim kadarıyla bir çoğunuz 12 hafta da cinsiyet öğrendi
meleğim hareketlensin diye çikolata yiyip gittim
maşallah kıpır kıpır herşey normal dedi ense kalınlığı 1.2 çıktı
ama bacaklarını sürekli kapalı tuttuğu için cinsiyet tahmininde bulunmadı
1 hafta sonra kan tahlili sonuçlarını alıcaz o zaman tekrar bakarım dedi
olmazsa 3 hafta sonra kesi belli olur dedi
3 ayın sonunda 70 kilodan 71 kiloya çıkmışım bebeğim 12+4 gözüküyor
meleğimin boyu ise 59,6mm

hepimizin hakkında hayırlısı. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamıı nasip etsin yavrularımızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…