- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.101
Sormaa bu gidişle op. yolunda ilerliyorumm
Ameliyatlara girebileceğimm
Doğumda bayıltmazlarsa benii doğumada karışırım gibi geliyorr
Yazık doktorum kısmetse 6 ay daha katlanacak bana
bende sadece ense kalinligi ve burun kemigine baktiracagim sonra bide risk yuksek denip saglikli bebegin icin moralini bozma dediler doktor ense kalinligina normal gorunuyor demisti zaten baska hastaliga da bakmiyormus sadece down ve edward sendromuna o da kesin degil yasim da cok degil2 haftalık tatılde 1,5 kilo vermişim sevinsem mi , üzülsem mi bilemedim
düşük iğnemi oldum gene totomun üzerine zor oturyorum , haftaya carsamba ikili testım var, yaptırma konusundan emın değilimbelki sadece ense kalınlıgına baktırırım ( gerçi konyadakı doktorum bakmıştı ama olsun)
biraz gidip eşimle vakit geçireyim , 2 gundur banyo yapacam fena halde üşeniyorum, bir de üşürsem diye korkuyorum :26:
inş ben gelene kadar cok kaynatmazsınızgerçi yemek vakti
( iğne olacağım için 30 dk erken çıktım (sağlık ocakları 4de kapatıomuş zor yetiştim, hemşire hemen tanıdı beni çok mutlu oldum, 19 aralıkta iğnem varmış sanırım tetenoz iğnem))
erkenden evde olmak çok iyi geldi
Eki Görüntüle 547642 Eki Görüntüle 547643 Eki Görüntüle 547644
yapabildimmi bilmiyorum ama kuzumun geçen haftaki resimleri
kızlar video nasıl yükleniyo?????? ya da yazı nasıl renklendiriliyo???? benim şuan bu msjı yazdığım bölümde herhangi bir buton yok bunlarla ilgili.....
bende sadece ense kalinligi ve burun kemigine baktiracagim sonra bide risk yuksek denip saglikli bebegin icin moralini bozma dediler doktor ense kalinligina normal gorunuyor demisti zaten baska hastaliga da bakmiyormus sadece down ve edward sendromuna o da kesin degil yasim da cok degil
Eki Görüntüle 547642 Eki Görüntüle 547643 Eki Görüntüle 547644
yapabildimmi bilmiyorum ama kuzumun geçen haftaki resimleri
rabbim inş sağlıklı verir devermezse de yapacak bişey yok nasibimmiş derim çünkü imkanı yok öleceğimi bilsem de aldırmam yavrumu
yerim ben senin kuzunudogsalar da sevsek yaa
rabbim inş sağlıklı verir devermezse de yapacak bişey yok nasibimmiş derim çünkü imkanı yok öleceğimi bilsem de aldırmam yavrumu
yerim ben senin kuzunudogsalar da sevsek yaa
gunumuz aynıymış seninlesağol teyzesi :))) sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah.Allahım o güzel günleri gösterir umarım hepimize...
gunumuz aynıymış seninledoktor bana da büyük ihtimal erkek dedi
ahh akılsız kafamcanım ben 14.hafta içerisindeyim.Bu resimler geçen haftaya ait...
icini ferah tut canım inş bişey olmazKızlar bilen var mı bilmiyorum ama canım acayip çemen istedi. Bizim orda (Amasya - Tokat) çok tüketilir. Eşime söyledim gelirken aldım. Ben de yedim gelince. Şimdi bakyım netten. Hamilelikte düşüğe neden oluyormuş...
Kızlar bilen var mı bilmiyorum ama canım acayip çemen istedi. Bizim orda (Amasya - Tokat) çok tüketilir. Eşime söyledim gelirken aldım. Ben de yedim gelince. Şimdi bakyım netten. Hamilelikte düşüğe neden oluyormuş...
Kızlar bilen var mı bilmiyorum ama canım acayip çemen istedi. Bizim orda (Amasya - Tokat) çok tüketilir. Eşime söyledim gelirken aldım. Ben de yedim gelince. Şimdi bakyım netten. Hamilelikte düşüğe neden oluyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?