2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
2 haftalık tatılde 1,5 kilo vermişim sevinsem mi , üzülsem mi bilemedim
düşük iğnemi oldum gene totomun üzerine zor oturyorum , haftaya carsamba ikili testım var, yaptırma konusundan emın değilim belki sadece ense kalınlıgına baktırırım ( gerçi konyadakı doktorum bakmıştı ama olsun)
biraz gidip eşimle vakit geçireyim , 2 gundur banyo yapacam fena halde üşeniyorum, bir de üşürsem diye korkuyorum
:26:
inş ben gelene kadar cok kaynatmazsınız gerçi yemek vakti
( iğne olacağım için 30 dk erken çıktım (sağlık ocakları 4de kapatıomuş zor yetiştim, hemşire hemen tanıdı beni çok mutlu oldum, 19 aralıkta iğnem varmış sanırım tetenoz iğnem))
erkenden evde olmak çok iyi geldi

Sormaa bu gidişle op. yolunda ilerliyorumm
Ameliyatlara girebileceğimm
Doğumda bayıltmazlarsa benii doğumada karışırım gibi geliyorr
Yazık doktorum kısmetse 6 ay daha katlanacak bana

:))) ne pimpirikliyiz ayyy....benim dr. da yakında 'git kenndine başka dr. bul' dicek bence....ama napim?şuç onda...ben sormasam bişey anlatacağı yok adamın

Son düzenleme:
bende sadece ense kalinligi ve burun kemigine baktiracagim sonra bide risk yuksek denip saglikli bebegin icin moralini bozma dediler doktor ense kalinligina normal gorunuyor demisti zaten baska hastaliga da bakmiyormus sadece down ve edward sendromuna o da kesin degil yasim da cok degil

kızlar video nasıl yükleniyo?????? ya da yazı nasıl renklendiriliyo???? benim şuan bu msjı yazdığım bölümde herhangi bir buton yok bunlarla ilgili.....

kızlar video nasıl yükleniyo?????? ya da yazı nasıl renklendiriliyo???? benim şuan bu msjı yazdığım bölümde herhangi bir buton yok bunlarla ilgili.....

yukaridaki kullaci kontrol paneli sonra hesaptaki secenekleri duzenle mesaj editoru standarti kullan videoyu da eklentilere bakabilirsin sdrkyn anlatmisti bana da:))

rabbim inş sağlıklı verir de vermezse de yapacak bişey yok nasibimmiş derim çünkü imkanı yok öleceğimi bilsem de aldırmam yavrumu

yerim ben senin kuzunu dogsalar da sevsek yaa

rabbim inş sağlıklı verir de vermezse de yapacak bişey yok nasibimmiş derim çünkü imkanı yok öleceğimi bilsem de aldırmam yavrumu

sağol teyzesi :))) sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah.Allahım o güzel günleri gösterir umarım hepimize...

amin canim saglikli hayirli olsunlar da olmazsa da imtihan olur canimiz o bizim

Kızlar bilen var mı bilmiyorum ama canım acayip çemen istedi. Bizim orda (Amasya - Tokat) çok tüketilir. Eşime söyledim gelirken aldım. Ben de yedim gelince. Şimdi bakyım netten. Hamilelikte düşüğe neden oluyormuş...

birsey olmaz allahin izniyle bundan sonra canin cekince az yersin olur biter icindeki baharatlardan dolayi diyor dimi

Kızlar ben de bebeğimin cinsiyetini en son öğrenenler grubuna dahil olucam heralde ben sormadım doktor da bişey söylemedi, aslında ben bilerek sormadım daha garanti olsun diye ama merak da ediyorum. Hamile kalmadan önce çocuk yap artık diynlere kızım olacağını bileyim hemen bugün doğururum diyordum. Hamile kaldıktan sonra iki kere rüyamda kızım olduğunu gördüm, çin takvimi, rus takvimi kız diyo. Acaba kız mıdır?

Bide böyle karnımın şurasında burasında hisseidyorum bebişimi diyosunuz, kocamı krize sokuyorum valla, ben neden bişey hissedemiyorum diye. Yasaklıcak bana forumu

birsey olmaz icini ferah tut kendine stres yapma
bundan sonra yemezsin ogrendin nasilsa

gerçekten hisseden varmı ya benim hem ikiz hem 2. ama hala net hissetmiyorum sadece onların bulunduğu bölüm belirginleşiyor arasıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…