- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.121
Kızlar bilen var mı bilmiyorum ama canım acayip çemen istedi. Bizim orda (Amasya - Tokat) çok tüketilir. Eşime söyledim gelirken aldım. Ben de yedim gelince. Şimdi bakyım netten. Hamilelikte düşüğe neden oluyormuş...
bende nar yedim ama bişey olmadı.oda bir oturuşta koca bir narı yiyorum,ilk hamileliğimde yediğim narın haddi hesabı yok ama son aylarda yemiştim..
kizlar bu arada her doktorun tarzi baskadir ama benim doktoruma hamileyim dedigim anda, sicak banyo yasak, topuklu ayakkabi yasak, iliski yasak, agir kaldirmak yasak demisti. yani topuklu ayakkabi bunlarin icindeydi
canım nAR NE YAPIYOR BENDE ÇOK YİYORUM GEBELİĞİMDE 12.HAFTASI İÇİNDEYİM AMA Bİ SORUNUM OLMADI
benim dr bunlara dar giymeyi de ekledi.
Nar ve maydanoz gebeliğin ilk aylarında düşüğe sebep olabiliyormuş, dikkat etmek lazımmış. dr a sorduğumda çok canın isters abartmadan yiyebilirsin ama sağlıklı deyip her gün hergün yeme demişti.
bende kendi bedenim ne ise o şekilde alıyorum şuan ama sonra iyice şişersem içine sığmam diye korkuyorum hamile olmadan önceki bedeninizimi alıyorsnuz yoksa bir beden büyüğünü felanmıcanım ben bayramda pentiden hamile çorabıyla, lcw den hamıle taytı aldım inanılmaz rahat tavsiye ederim havalar bıraz daha sogusun elbise cizme sezonumu acacam
tayt ve elbise benim de favorilerim, dar giymemek için bunlardan vazgeçecektim. çok mutlu oldum öğrendiklerime. niyeyse araştırmacı kişiliğim bu konuda işlemedi, hemen kabullenmiştim :))
bende kendi bedenim ne ise o şekilde alıyorum şuan ama sonra iyice şişersem içine sığmam diye korkuyorum hamile olmadan önceki bedeninizimi alıyorsnuz yoksa bir beden büyüğünü felanmı
veeeeeeeeee
KIZIM olacağı müjdesini sizlerle paylaşmak istedim
Kızlar ben de bebeğimin cinsiyetini en son öğrenenler grubuna dahil olucam heralde ben sormadım doktor da bişey söylemedi, aslında ben bilerek sormadım daha garanti olsun diye ama merak da ediyorum.Hamile kalmadan önce çocuk yap artık diynlere kızım olacağını bileyim hemen bugün doğururum diyordum. Hamile kaldıktan sonra iki kere rüyamda kızım olduğunu gördüm, çin takvimi, rus takvimi kız diyo. Acaba kız mıdır?
Bide böyle karnımın şurasında burasında hisseidyorum bebişimi diyosunuz, kocamı krize sokuyorum valla, ben neden bişey hissedemiyorum diye.Yasaklıcak bana forumu
ben 8 haftam gelmeden 3 tane lcw den hamıle pantolonu aldım 40 aldım (onları 38 biraz dar geldi) aldıgımdan beri de giiyorum inanılmaz rahat hatta daha önce niye denemedim ki bile dedimbende kendi bedenim ne ise o şekilde alıyorum şuan ama sonra iyice şişersem içine sığmam diye korkuyorum hamile olmadan önceki bedeninizimi alıyorsnuz yoksa bir beden büyüğünü felanmı
ben 8 haftam gelmeden 3 tane lcw den hamıle pantolonu aldım 40 aldım (onları 38 biraz dar geldi) aldıgımdan beri de giiyorum inanılmaz rahat hatta daha önce niye denemedim ki bile dedimhele wc konusunda inanılmaz rahatlar öle yok düğme acayım yok fermuar indireyim derdi yok
bayramda da lcw den hamıle taytı aldım mis gibi o da cok rahat bir de pentiden hamile corabıgobeğim cok buyumese de bunlarla daha rahat ediyorum ferah ferah giyiyorum tavsiye de ederim
yok ulturasona almazdır ben testimi aynı hastanede yaptırdığım için dr. kendi bilgisayarında görebiliyo biz sadece telefonda konuştuk sorun yok dedi ne zaman geleyim dedim 1 ay sonra istersen gel dedi :))) o kadarÇok şükür canımm bir sorun yok gibi
Zaten sanada doktor demişş
Ben sonucu göstermeye gittiğimde acaba usgye alır mı?
Randevu almana gerek yok dedi ozaman 2 dakika bakıp yollayacak sanırım
şimdi doktorumuzdan geldik
sizleri takip ettiğim kadarıyla bir çoğunuz 12 hafta da cinsiyet öğrendi
meleğim hareketlensin diye çikolata yiyip gittim
maşallah kıpır kıpır herşey normal dedi ense kalınlığı 1.2 çıktı
ama bacaklarını sürekli kapalı tuttuğu için cinsiyet tahmininde bulunmadı
1 hafta sonra kan tahlili sonuçlarını alıcaz o zaman tekrar bakarım dedi
olmazsa 3 hafta sonra kesi belli olur dedi
3 ayın sonunda 70 kilodan 71 kiloya çıkmışım bebeğim 12+4 gözüküyor
meleğimin boyu ise 59,6mm
hepimizin hakkında hayırlısı. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamıı nasip etsin yavrularımızı...
amin canım sağ salim alırız inşallah aramızda 1 gün var ben 10 una inşallah sende 11 ine doğum yapıyorsunİyi geceler kızlar .. Narsanız düşüğe neden oluyormuş ben oğlumda yemiştim bu bebeğimdede ara ara yiyorum çok seviyordum ama nedense bu kış okadar fazla yıyemıyorm zaten canım çekmiyor maydonozu bende bılıyordum hayırlısıyla bişi olmaz inşallah bebişlere...
Bu arada benım de ıkıncı bebeğim olmasına rağmen hala hıssetmiyorum çok net bazen sanırım burda hissi doğuyor içime okadar...
Bende cinsiyeti bilmiyorum daha ama hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda kız bebek görmüştüm sonraki gün hamıleyım olduğumu öğrendim hayırlısı artık Rabbım hepimize gönlünden geçenı versin
Bu arada Çanakkale li olan varmı ?
güle güle kullan canım hayırlı olsun bende lcw den 42 beden bir pantolon birde eşofman altı aldım evet rahat şişince olurmu diye tereddüt ettim azcık pentide hamile iç çamşırı varmıdır ?
merhaba güzel anneler;
uzuun süredir sıcak ve samimi sohbetlerinizi takip ediyorum. ben de hayırlısıyla mayıs annesi olmaya adayımben henüz ikili test yaptırmadım:26: drum ay başında çağırmıştı ama eşimle gitmek istediğim için (adamcağız sadece keseye şahit oldu garibim ) h.sonunu bekledim ama izne çıkmış 12'sinde dönüyomuş pazartesi doktordayım kısmetse cinsiyet için sıkıştırıcam
veeeeeeeeee
KIZIM olacağı müjdesini sizlerle paylaşmak istedim
canım ben bayramda pentiden hamile çorabıyla, lcw den hamıle taytı aldım inanılmaz rahat tavsiye ederim havalar bıraz daha sogusun elbise cizme sezonumu acacam
pentinin çorabını bi kaç haftadır kullanıyorum çook rahatım herkese tavsiye ederim. koton olanını aldım ben kış için.
bak ondan da aldım ben birkaç marka denedim beğenmedim de jel diye bir marka aldım M bden o da cok rahat zaten pantolonlar ayarlamalı göbek büyüünce ayarlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?