- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.141
ben henüz iç çamaşırı almadım almam lazım artık ama ooo alınacak çok şey var dahaben kaçar iyigeceler canım bebişinle tatlı rüyalar
canım senın yanlışın var sanırım boyunun 8,1cm olmaz daha bızımkıler mm iken 3aylık bebek 8cm değildir başka bır bölgesini ölçerken 8.1mm demiş olsbılırmı acaba.. Ne güzel cinsiyetinizi öğrenmişsiniz hayırlısıyla oğluşunu kucağına aldığın günlerinde görürsün inşallahyok ulturasona almazdır ben testimi aynı hastanede yaptırdığım için dr. kendi bilgisayarında görebiliyo biz sadece telefonda konuştuk sorun yok dedi ne zaman geleyim dedim 1 ay sonra istersen gel dedi :))) o kadar
cnm benim 12+2 günlüktü boyu 8,1 cm di yani geçtiğimiz cuma günüydü bebeğimiz bağdaç kurmuştu ve çok hareketliydi pek zorlanmadık cinsiyetini göremeye :) biz çok sıkıntı yaşadığımız için olsa gerek dr. söyledi erkek olduğunu zaten ulturasondada hemen anlaşılıyodu :))
Hayırlısı olsun canım cınsiyetinizi öğrendinizmı peki siz biz daha. Öğrenmedik bakalım doğum tarıhlerı değişebiliyor 1-2 gün nasıl olacak merak içerisindeyımamin canım sağ salim alırız inşallah aramızda 1 gün var ben 10 una inşallah sende 11 ine doğum yapıyorsun
herkes cinsiyetini öğreniyoo bi ben kaldım ya20de doktora gidicez inş öğrenirim hiçbir belirti yok ne bulantım var ne ekşi istiyom ne tatlı iştahım yok ne karnım çıktı bakalım ne olcak bebeişim.
henüz cinsiyetini öğrenemedik benimki topiğin en küçük bebesi çünküama diyorumki
şampuan
detrjan
yumuşatıcı ve bebek bezini şimdidenmi alsam
atım haymerhabalar,benim sormak istediğm bişey var arkadaslar...10 haftalık hamileyim gecenlerde kanamam oldu dr.düşük tehlikesi olduğunu söyledi.şimdi o kadar panik haldeyimki wc ye gitmeyrum.bu endişeyle yaşamak da cok zormuş.bu konuda deneyimi olan arkadaşalar varsa nasıl atlattınız yardımcı olabilirmisiniz??
Kızlar ben çok merak ediyorum cvplarsanız sevinirim.ekşili,salçalı,acılı şeyler yiyebiliyo musunuz?bnm midem çok hassas galiba yiyemiyorum ben ya da rahatsız edeceğini düşündüğümden yiyemiyorum.
ya da tatlı türü şeylerden tiksinen yiyemeyen var mı?bunu da imkansız buluyorum mesela:)
Bende de oldu dr dinlen dedi bir kac hafta yattim sonra basladim gezmeye,bir daha da kanama olmadi sukur .merhabalar,benim sormak istediğm bişey var arkadaslar...10 haftalık hamileyim gecenlerde kanamam oldu dr.düşük tehlikesi olduğunu söyledi.şimdi o kadar panik haldeyimki wc ye gitmeye korkuyorum.bu endişeyle yaşamak da cok zormuş.bu konuda deneyimi olan arkadaşalar varsa nasıl atlattınız yardımcı olabilirmisiniz??
Arkadas dogru anlamis benim bebekte 7 cm birseydi 12 .haftadacanım senın yanlışın var sanırım boyunun 8,1cm olmaz daha bızımkıler mm iken 3aylık bebek 8cm değildir başka bır bölgesini ölçerken 8.1mm demiş olsbılırmı acaba.. Ne güzel cinsiyetinizi öğrenmişsiniz hayırlısıyla oğluşunu kucağına aldığın günlerinde görürsün inşallah
Hayırlısı olsun canım cınsiyetinizi öğrendinizmı peki siz biz daha. Öğrenmedik bakalım doğum tarıhlerı değişebiliyor 1-2 gün nasıl olacak merak içerisindeyım
Ay ne tatli guluyor,icim acildi valla,hep aklimda aglayan bebek imaji var nedense
he he ben aldım şampuanını,ıslak mendilini,bezini,garanül sabununu,burun aspiratörünü,amziğini,emzik askısını,bi kaç tane çorabını ve tulumunu,hatta bide mayosunu :)
Kızlar ben çok merak ediyorum cvplarsanız sevinirim.ekşili,salçalı,acılı şeyler yiyebiliyo musunuz?bnm midem çok hassas galiba yiyemiyorum ben ya da rahatsız edeceğini düşündüğümden yiyemiyorum.
ya da tatlı türü şeylerden tiksinen yiyemeyen var mı?bunu da imkansız buluyorum mesela:)
canım senın yanlışın var sanırım boyunun 8,1cm olmaz daha bızımkıler mm iken 3aylık bebek 8cm değildir başka bır bölgesini ölçerken 8.1mm demiş olsbılırmı acaba.. Ne güzel cinsiyetinizi öğrenmişsiniz hayırlısıyla oğluşunu kucağına aldığın günlerinde görürsün inşallah
Eki Görüntüle 547836
buna bakın bide zuhahahahah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?