2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ben henüz iç çamaşırı almadım almam lazım artık ama ooo alınacak çok şey var daha ben kaçar iyigeceler canım bebişinle tatlı rüyalar

sağol canım sana da iyi geceler
bende yatıyorum malum sabah iş var :18:
herkese tatlı ruyalar
ruyalarınızda bebişlerinizi görmeniz dileğiyle

canım senın yanlışın var sanırım boyunun 8,1cm olmaz daha bızımkıler mm iken 3aylık bebek 8cm değildir başka bır bölgesini ölçerken 8.1mm demiş olsbılırmı acaba.. Ne güzel cinsiyetinizi öğrenmişsiniz hayırlısıyla oğluşunu kucağına aldığın günlerinde görürsün inşallah
amin canım sağ salim alırız inşallah aramızda 1 gün var ben 10 una inşallah sende 11 ine doğum yapıyorsun
Hayırlısı olsun canım cınsiyetinizi öğrendinizmı peki siz biz daha. Öğrenmedik bakalım doğum tarıhlerı değişebiliyor 1-2 gün nasıl olacak merak içerisindeyım

herkes cinsiyetini öğreniyoo bi ben kaldım ya 20de doktora gidicez inş öğrenirim hiçbir belirti yok ne bulantım var ne ekşi istiyom ne tatlı iştahım yok ne karnım çıktı bakalım ne olcak bebeişim.

ben de öğrenemedm daha doğrusu sormayı unuttum inş bu hafta öğrenebilirz.ben de tatlı yiyorum ama ezelden beri severm tatlıyı o yüzden tahmnm yok.içime de doğmuyo hiç bişy

henüz cinsiyetini öğrenemedik benimki topiğin en küçük bebesi çünkü ama diyorumki
şampuan
detrjan
yumuşatıcı ve bebek bezini şimdidenmi alsam

he he ben aldım şampuanını,ıslak mendilini,bezini,garanül sabununu,burun aspiratörünü,amziğini,emzik askısını,bi kaç tane çorabını ve tulumunu,hatta bide mayosunu :)

Kızlar ben çok merak ediyorum cvplarsanız sevinirim.ekşili,salçalı,acılı şeyler yiyebiliyo musunuz?bnm midem çok hassas galiba yiyemiyorum ben ya da rahatsız edeceğini düşündüğümden yiyemiyorum.
ya da tatlı türü şeylerden tiksinen yiyemeyen var mı?bunu da imkansız buluyorum mesela:)

merhabalar,benim sormak istediğm bişey var arkadaslar... 10 haftalık hamileyim gecenlerde kanamam oldu dr.düşük tehlikesi olduğunu söyledi.şimdi o kadar panik haldeyimki wc ye gitmeye korkuyorum.bu endişeyle yaşamak da cok zormuş.bu konuda deneyimi olan arkadaşalar varsa nasıl atlattınız yardımcı olabilirmisiniz??

atım hay
hiç o krkuyla yaşama cnm olacaga çare yok ilk geebeligimdee bende de olmuştu dr yat dinlen dedi 9 ay yattım.sonra 1 sne sora gebe kaldım dr üst üste gebe kaldın kendine çok dikkat et dedi ama edemedim bebegimi 9 ay boyunca kucagımdan hiç indirmeedim malum çok mız mız bi kzım var hala öyle ilk gebeligimde ilişkide yasaktı ama ikincide tatilede gitiim ilişkide ldu hemde defalarca yinede manşallah hiç bişiy olmadan dogurdum karnım burnumda kızımı kucagımdan indirmiyodum düşünartık. olacagı varssa olur hayrılısını iste bişiy allah gönlüne göre verir allah sag salim versin saglıklı eli ayagı tutsun bunu iste hep korkma

tatlidan ilk gunden beri tiksinmis durumdayim
sadece 2 kere yedim ikisi de bebegimi gormeyen giderken usg oncesi
eksiye bayiliyorummmm
salcadan domatesten tiksindim ama yemeklerde az kullaniyorum
aciyi seviyorum

benim midem yagli hicbir seyi kabul etmiyor o konuda cok hassas, hafif yemekler yiyorum surekli

Bende de oldu dr dinlen dedi bir kac hafta yattim sonra basladim gezmeye,bir daha da kanama olmadi sukur .
Arkadas dogru anlamis benim bebekte 7 cm birseydi 12 .haftada
Eki Görüntüle 547833

Gunaydin herkese
sabah sabah icimiz acilsin
Ay ne tatli guluyor,icim acildi valla,hep aklimda aglayan bebek imaji var nedense

he he ben aldım şampuanını,ıslak mendilini,bezini,garanül sabununu,burun aspiratörünü,amziğini,emzik askısını,bi kaç tane çorabını ve tulumunu,hatta bide mayosunu :)

ben de gördüğüm eğlenceli yazıları olan çıtçıtlı badileri alıyorum :) hatta kız olduğunu öğrendiğimde poposu fırfırlı aldım bi tane de..her markete gittiğimde ona da bişeyler alasım geldiğinden dün de emzik askısını aldım. bir de cicilerini yıkamak için çamaşır filesi.. deterjana yaklaşmışım sanırım :))

Ben de tam bir tatlı delisiydim. her türlüsüne bayılır yemesem duramam derdim. Hamileliğimin başından beri aklıma bile gelmiyor, hatta annem ısrar etti de zorla bir dilim baklavasından tattım bayramda. acıyı hiç sevmez ve yiymezdim, hala acı biber falan yiyemiyorum ama acı çiğ köfteye hastayım, anlatırken bile ağzım sulanıyor. mideme dokunmadığı gibi gecenin bir yarısı bile isteyip yiyebiliyorum :)
Ekşi ise kurtarıcım gibi, ağzım şap gibi oluo biçok gün, canım hiç bişey istemiyor işte o zaman ekşi yiyorum, içim ferahlıyor :)) hem de öyle nar ekşisi falan değil, en ekşi mandelinalardan alıyorum eğer tatlı çıkarsa limon :)))

biz 6 haftalıkken dr a gittiğimizde 5,6 mm di,
10. haftada 33 mm yani 3,3 cm olmuştu
11+4te 5.5 cm

senin bebişin de milim değildir canım, o kadar hızlı büyüyorlar ki :) hesapları şaşırtıyorlar insana :)

Günaydıııın:))) ayy o bebis naslda tatli oyle ya masallah icim gitti=) Naslsnz bugün,? bulantilarinz, agrlarnz, ... nasıl oldunuz??

günaydın kızlar bugün doktora gidiyorum bana dua edin bebişim göstersin,bakalım pipiş mi var kukuş mu
ilk kez akşamdan beri bu kadar heyecanlıyım elim ayağım titriyo resmen ,annelikk sen ne güzel duygusunn Allah herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…