- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.161
günaydın kızlar bugün doktora gidiyorum bana dua edin bebişim göstersin,bakalım pipiş mi var kukuş mu
ilk kez akşamdan beri bu kadar heyecanlıyım elim ayağım titriyo resmen ,annelikk sen ne güzel duygusunn Allah herkese nasip etsin inşallah
günaydın kızlar bugün doktora gidiyorum bana dua edin bebişim göstersin,bakalım pipiş mi var kukuş mu
ilk kez akşamdan beri bu kadar heyecanlıyım elim ayağım titriyo resmen ,annelikk sen ne güzel duygusunn Allah herkese nasip etsin inşallah
Ben de tam bir tatlı delisiydim. her türlüsüne bayılır yemesem duramam derdim. Hamileliğimin başından beri aklıma bile gelmiyor, hatta annem ısrar etti de zorla bir dilim baklavasından tattım bayramda. acıyı hiç sevmez ve yiymezdim, hala acı biber falan yiyemiyorum ama acı çiğ köfteye hastayım, anlatırken bile ağzım sulanıyor. mideme dokunmadığı gibi gecenin bir yarısı bile isteyip yiyebiliyorum :)
Ekşi ise kurtarıcım gibi, ağzım şap gibi oluo biçok gün, canım hiç bişey istemiyor işte o zaman ekşi yiyorum, içim ferahlıyor :)) hem de öyle nar ekşisi falan değil, en ekşi mandelinalardan alıyorum eğer tatlı çıkarsa limon :)))
Günaydıııın:))) ayy o bebis naslda tatli oyle ya masallah icim gitti=) Naslsnz bugün,? bulantilarinz, agrlarnz, ... nasıl oldunuz??
günaydın canım...1 haftadır hiç kusmamıştım bulantılar kötüydü sadece,dün gece yine kustum...bulantıların biteceğine dair hiç umudum yok artık....
kilom 15 haftadir __5.400 gr cikiyor. basini yazmiyimhic degismiyor mutluyum, oysa yiyorum ama bilsem hamile kalmadan birakirdim su pasta tatli isini. biraktigimdan beri kollarimdaki kaslarim belirginlesti
sorma ben de
bitti sandim 3 hafta rahattim
dun ben de sabah aksam kustum.
ama tabi rahatliyor insan arada olursa problem degil surekli degil cunku o iyi
canım sana toksoplazma testi yapıldı mı..ben toksoplazma geçirmemişim o yüzden çiğ et yemek yasak bana..çünkü hamileyken geçirirsek sonuçları kötü oluyormuş..
günaydın canım...1 haftadır hiç kusmamıştım bulantılar kötüydü sadece,dün gece yine kustum...bulantıların biteceğine dair hiç umudum yok artık....
bi arkadaşım daha bahsetmişti ama yapılmadı bana öyle bir test, zaten bahsettiğim çiğ köfteler bulgurdan yapılıyor. bazıları lezzet versin diye pişmiş yumurta koyuyormuş. alışveriş merkezlerindeki standlara falan sorabilirsin hiç birinde et yok..
Bana hc test yapmadlar ya ofen bsta bi kan testi ypti nrmal degerlr ddi,saglik ocgndada bkre kan 2kre idrar tsti yptrdm ama o orda kaldi yani dogum dktorum ndn yaptrmio idrar testi fln bnde enfksyn wardi gectmi blmyrm bile :/ bde ikili test yptrdm bskada yok.d.d
ya tek ben mi kilo aldım14 haftada 3,5 kg. almışım...gebeliğimin başından beri düşük riskim var diye dr. rapor verdi..hep evdeyim....galiba yaşam felsefem ye-iç-yat olmuş benim napcam ben doğuma kdar ??????
bi arkadaşım daha bahsetmişti ama yapılmadı bana öyle bir test, zaten bahsettiğim çiğ köfteler bulgurdan yapılıyor. bazıları lezzet versin diye pişmiş yumurta koyuyormuş. alışveriş merkezlerindeki standlara falan sorabilirsin hiç birinde et yok..
kilom 15 haftadir __5.400 gr cikiyor. basini yazmiyimhic degismiyor mutluyum, oysa yiyorum ama bilsem hamile kalmadan birakirdim su pasta tatli isini. biraktigimdan beri kollarimdaki kaslarim belirginlesti
ben de böyle olacağımı bilseydim önce kilo alır sonra hamile kalırdım..55 kg dım şimdi 50 küsürdeyim..artacağına umudum da yok..bulantılardan kusmalardan...:2::2::2:
Canım iste o zaman drundan onlar da bir sürü hastayla muhatap oluyorlar unutmuş olabilir
Bende oleym cnim tam gcti artk dyrm dun sabh ckardim en son kusacgmidabilyrm midem sanki girtlagmda wc gdyrm bögrmelr bslio, kw dyki buzmana gcms olmasi lazmdi bulantlarn fln dyo cnim skilio sanki numaradan kusuorum herkes bir dglki, aksamdan beride kasgm agryo yururkn fln nedn acba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?