2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Insallah canim :) güzel haberlerle dön insallah:)

hadi guzel haberlerle gel
cok keyifli oluyor bebisi gormeye gittigimiz gunler
beni de heyecandan uyku tutmuyor cok titriyorum doktor bebisi gosterene kadar

siradki randevuma daha cooook var ama

canım sana toksoplazma testi yapıldı mı..ben toksoplazma geçirmemişim o yüzden çiğ et yemek yasak bana..çünkü hamileyken geçirirsek sonuçları kötü oluyormuş..

Günaydıııın:))) ayy o bebis naslda tatli oyle ya masallah icim gitti=) Naslsnz bugün,? bulantilarinz, agrlarnz, ... nasıl oldunuz??

günaydın canım...1 haftadır hiç kusmamıştım bulantılar kötüydü sadece,dün gece yine kustum...bulantıların biteceğine dair hiç umudum yok artık....

kilom 15 haftadir __5.400 gr cikiyor. basini yazmiyim hic degismiyor mutluyum, oysa yiyorum ama bilsem hamile kalmadan birakirdim su pasta tatli isini. biraktigimdan beri kollarimdaki kaslarim belirginlesti

günaydın canım...1 haftadır hiç kusmamıştım bulantılar kötüydü sadece,dün gece yine kustum...bulantıların biteceğine dair hiç umudum yok artık....

sorma ben de
bitti sandim 3 hafta rahattim
dun ben de sabah aksam kustum.
ama tabi rahatliyor insan arada olursa problem degil surekli degil cunku o iyi

kilom 15 haftadir __5.400 gr cikiyor. basini yazmiyim hic degismiyor mutluyum, oysa yiyorum ama bilsem hamile kalmadan birakirdim su pasta tatli isini. biraktigimdan beri kollarimdaki kaslarim belirginlesti

ben de böyle olacağımı bilseydim önce kilo alır sonra hamile kalırdım..55 kg dım şimdi 50 küsürdeyim..artacağına umudum da yok..bulantılardan kusmalardan...:2::2::2:

canım sana toksoplazma testi yapıldı mı..ben toksoplazma geçirmemişim o yüzden çiğ et yemek yasak bana..çünkü hamileyken geçirirsek sonuçları kötü oluyormuş..

bi arkadaşım daha bahsetmişti ama yapılmadı bana öyle bir test, zaten bahsettiğim çiğ köfteler bulgurdan yapılıyor. bazıları lezzet versin diye pişmiş yumurta koyuyormuş. alışveriş merkezlerindeki standlara falan sorabilirsin hiç birinde et yok..

Bende oleym cnim tam gcti artk dyrm dun sabh ckardim en son kusacgmidabilyrm midem sanki girtlagmda wc gdyrm bögrmelr bslio, kw dyki buzmana gcms olmasi lazmdi bulantlarn fln dyo cnim skilio sanki numaradan kusuorum herkes bir dglki, aksamdan beride kasgm agryo yururkn fln nedn acba

Benim bulantılarım da drun tam bu haftalarda geçmesi lazım bulantıların demesinden sonra kesildi, şimdi de acaba bebişim iyi mi büyüyor mudur diye endişe ediyorum bulantı her şeyin yolunda gittiğinin bir göstergesi böyle düşün
Tabi bu arada her şeyin ylunda gittiği bulantısız gebelikler de var o ayrı

ya tek ben mi kilo aldım 14 haftada 3,5 kg. almışım...gebeliğimin başından beri düşük riskim var diye dr. rapor verdi..hep evdeyim....galiba yaşam felsefem ye-iç-yat olmuş benim napcam ben doğuma kdar ??????

Bana hc test yapmadlar ya of en bsta bi kan testi ypti nrmal degerlr ddi,saglik ocgndada bkre kan 2kre idrar tsti yptrdm ama o orda kaldi yani dogum dktorum ndn yaptrmio idrar testi fln bnde enfksyn wardi gectmi blmyrm bile :/ bde ikili test yptrdm bskada yok.d.d

Canım iste o zaman drundan onlar da bir sürü hastayla muhatap oluyorlar unutmuş olabilir

Cnim ben 2aylikken 2kilo almstm sok oldm bna zayflamsm gbi gelydu hatta aynen bnde ye ic yat yapyrm suan 4kg fln almsmdr kesn yalnz dglsn=) nasl wrcm bu kilolari blmyrm

yok canım ben çiğ köfte sevmem zaten..senin için söyledim çiğ etle yapılandan yiyorsan diye..toksoplazma için doktor bana çiğ et yasak dedi..yeşillikleri sirkeli suda bekletmeden yemeyeceksin dedi bi de kedilerden uzak duracakmışım onlardan ya da dışkılarından bulaşıyormuş sanırım..bi de kızamıkçık geçirmemişim..bu hastalığı geçirenlerden uzak duracakmışım..netten araştırdım baya tehlikeliymiş hamileyken yakalanmak..

ben de böyle olacağımı bilseydim önce kilo alır sonra hamile kalırdım..55 kg dım şimdi 50 küsürdeyim..artacağına umudum da yok..bulantılardan kusmalardan...:2::2::2:

ben 53 kiloyla evlenip 1 senede 58 kilo oldum. bebek düşünüyoruz diye dikkat ettikçe daha da kilo aldım ve hamile kaldığımda 59 küsur çıkıyordum. 6. haftada dr buçuğa güldü 60 yazdı diye kızmıştım hatta. kilolu hamile kaldım diye çok stres yaptım başta ama 13. haftam doldu ve hala 60 kiloyum. bundan sonra alınan kiloları hiç takmam çünkü bebişte büyüyecek o kilolarda onun da payı olacak :)

eleal senin gibi olanlarda bildiğim kadarıyla önemli olan tek şey bebeğinin sağlıklı olup olmadığı. vitamin mineral eksiğin yoksa hiç dert etme. bana doktorum yiyemediğinde sakın endişelenme senin vücudundaki depolardan bebek alacağını alır, sen yediklerini kendi sağlığın için yediğini düşün. yemeye çalış ama bebeğim gelişmiyor mu korkusu yersiz demişti. kendini üzdüğünde kafana taktığında daha da kötüye gidebilir. sakin ol..

Canım iste o zaman drundan onlar da bir sürü hastayla muhatap oluyorlar unutmuş olabilir

Acba yeternce ilglenmyo mu dye dusunyrm:/ netten bktim bska bi ozel hastnde 2 3 dktr owuo herks onlari mi denesem acba bide.. bu dktrda bnim 5 senelik dktrum. tyzmde dgum ypti sezrynla bu dktrda 4tane kotu olsa sylrdi gtme die ama blmyrm

15 haftada böyle diyorsan ben yandım...pazartesi okula başlayacağım artık kusa kusa ders anlatırım..:2::2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…