- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.561
kızlar, seminere gittiğimi söylemiştim ya
kadının söylediği ilk şey; siz hamilesiniz hasta değil!!!
hamilelikte düşük ve erken doğum riski olmadığı sürece sürekli yatmak, yürümemek, evde iş yapmamak bilenin aksine faydasız olduğunu söyledi
siz ne kadar üretken olursanız çarşı pazar gezerseniz, yürürseniz, evinizdeki işlerinizi görürseniz o kadar iyi sizin ve bebeğiniz için dedi
evde iş yapmaktan kastım cam silin perde asın demiyorum ve çamaşır leğenini kaldırın demiyorum ama eşinizin leğeni getirsin siz asın,
ağır ve güç gerektiren işleri değil günlük rutin işleri yapın dedi
hem fazladan kilo almayı engelliyormuş hemde bebeği harekete geçiriyormuş bizim aktif olmamız
hazır riskli dönemimizi atlatmışken ve bize enerji gelmeye başlamışken bence bu fırsatı değerlendirelim
hamilelikte düşük ve erken doğum riski olmadığı sürece sürekli yatmak, yürümemek, evde iş yapmamak bilenin aksine faydasız olduğunu söyledi
siz ne kadar üretken olursanız çarşı pazar gezerseniz, yürürseniz, evinizdeki işlerinizi görürseniz o kadar iyi sizin ve bebeğiniz için dedi
evde iş yapmaktan kastım cam silin perde asın demiyorum ve çamaşır leğenini kaldırın demiyorum ama eşinizin leğeni getirsin siz asın,
hem fazladan kilo almayı engelliyormuş hemde bebeği harekete geçiriyormuş bizim aktif olmamız
hazır riskli dönemimizi atlatmışken ve bize enerji gelmeye başlamışken bence bu fırsatı değerlendirelim
Sağlk ocgndan geldm kzlar esmle gttk ebe ztn tanıo benı gıdr gtmz tansıyn baktı kıloya baktı konustuk braz iş yapıomsn hala dedı evdekı durumu bılıo gbı bıara her ısı ben yapıodmda ypma agır ıs dedı belımın kasıgımın agrıısını soledm artık bekledıgımz bısey bu kkorkmana gerk yok summ artık hamılelıgının sonuna kdr bel agrıların olucaktır bol bol ıstırahat et uzun sure ayakta kalma yat dınlen beslenmene cok cok dıkkt et dedı...diğer ayda kan ıdrar testı fln yapcklr. Eşim bde harektsızlktn agrıyodr ytmktn oluodr dıodu bana anlatnca bole dedı dıynce bozldu ben bılmıomuyum nedn agrıdıgını bole dedın bana zoruma gıttı dedım bılmıodm askm dedı tmm dedm bnde bundan sonra gunlere gidp ayakta durmaya hayıııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrohh ohhhh banene banene ooohhh ohhhhh oooohhhhh bebegımı dusuncm bundn snra kmse umrmda olmycak canım kuzum benmmmm annesı yesın onu oohh ohhh yuppi yuppi yuppiiii ohhh ohhhhhhhh
Buaradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 3kilo almısın dedıbnde belkı almamısımdır dedım :d toplam 5edıo bastan berı artık doguma 20kilo almş olrm ööf aslnda bana kılo almısm gbı gelmıokı yaaa okdr almadm almamısımdır
Evet haklisin gel bir de bunu benim adama anlat!hicbirseye dokundurmuyor sinir oluyorum!sanki analarimizin hizmetcisi vardi herisi kendileri yaparlardi
benm kocamda azcık oyle olsaymıs keske. Balkona camasr asmam ıcın koltugu cekmem gerekıo cekerm sepetide alırım biride demezki dur napıon ben tasırım ben cekerm sen nıye koltukla kanepeyle ugrasıon demez öyle olnca daha cok ıs yapasm gelıo sinirden
Doğuma kadar o ağrıları çekmek zorunda olduğun kötü ama şimdi olmasa da 1-2 aya hepimizde olacak. senin için sonucu iyi olmuş :) sevindim rahatladığına, keyfin yerindeyse bebeğin de mutlu bunu hiç unutma.. huzurlu hamilelikler huzurlu bebeklerin habercisidir. kendine ve bebeğine iyi bak..
öyle deme herşeyin azı karar fazlası zarar
öyle olmasınında çok dezavantajı var
günaydın güzell anneler...nasılsınız,,hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir umarım...herkese iyi bir gün diliyorum.bugün güzel bigün,,cuma günü çünkü :) oh oh yarın tatil,uykuya çok düşkün değilim de,evde olmak bambaşka ya..
Tam annemın dedıgı gıbı gıdıyor 2.5 ay gıbı hıssedersın demıstı oyle de oldusimdinin kizlari geveze ya:)) laf dinlemeye bayiliyor demekki simdiden turkiyeye gelince neler neler yapar yapar artik:)) masallah
masallah senin sipa erkek oldugunu gosteriyor her defasinda:)) erkekler once hareket edermis ya insallah sonra ariyorsunuz karindaki tekme gunlerini farkli bir duygu diyorlar
Ah canım akıllanmıyorsun sen bole kv takık olursan bebegıne zarar vereceksın sen strese gırdıkce o da streslı olacak gelısımıne zarar vereceksınGünaydınnn:) dun mcbur kaldm tpuklu gydm kınada yukskti braz ayaklarm ck agryo suan ustne basamyrmsabh khwlti edrken kw ddki sendn kaynaklanio bulantilar brazda ddi nasl yani napyrmki ddm(mahsus kusuom hrlde, mahsus kusmus gbi yapym) terlik gymyn ewde ddi halbuki ilk ayimda gymyodm untyodum 2aydr gyiorm ew sgukta degl trlik olmzsa corap kesn olr ayagmda. usutyn ddi bnde trliksz durmyrm crabmida gyiyrm ddm güldü kalknca cekt almyn sırtna ddi halbuki hrgn kahwlti hazrlmya kalktgmda alrm cekt yelek dikkat edyrm yani bugn gymemsin terli kalkyn ddi ama diyisi bi gorun, ben terlemem hc terle olsamda ole dolasmam camasirmi dgstrrm.bugn kalorifrlr yanio ya unutdm terli dgldm almadm ddm. madem gordun uyarsana cekt al die is isten gcmş masa tpluom laf atiyo.iyi niyetndn olmdgna eminim. gezmye gotrme ozman usutym orda dmi aykta kaliyrm ince corapla. hc bi zman hamilelikten biyrm agrdgni yda bulandigmi kabul etmedi. herzman bebeden mi acba bebeden mi acba. artk bulanmaman gerek.sendn kaynaklanio.. sanki 4tane doguran benim ya bukadar mi olr. obur gelnindn bhsedr 4ay yatdi odasnda hc ckamadi bulandi surekli kokudan tiksindi diye. ben insan dglm..
SİNİR OLUYORUM NOLUR YORUM YAPIN BANA.
yok yok benimki bana çeksin dayıalrına çeksin
abimler biri 2,00 biri 1,95 ben 1,83 kocacım 1,80
Günaydın hanımlar nasılsınız, ben düzenli yürüyüşlere başladım hergün yürüyorum çok uzun süreli değil
Yaklaşık boyu : 54 mm. (Baştan Popoya)
Ben geçen hafta gittiğimde 56 mmdi
Günaydın Taze Anneler :)
Bir konuda kafam karışık, benim son adet tarihim 1 ağustos buna göre hesaplayınca 14+2 olmam gerekiyor ancak ultrasondaki ölçüme göre tam 13 hafta görünüyor. Doktorum ultrason ölçülerini baz aldığı için ben de öyle kabul ettim ancak doğum günü yaklaşınca 10 günlük farkın önemli olacağını düşünüyorum. sizde de böyle bir fark oldu mu?
günaydın kızlar dün doktora gittik ikili testte ultrason ölçümlerimiz çok şükür iyi çıktı annem eşim ve ben gittik cinsiyetimizi de gördük Allah'ın izniyle sağlıklı 1 oğluşumuz geliyoo
eşim ve annem çok sevindiler eşime soruyodum hep içinden ne geçiyo diye söylemiyodu ama dün itiraf etti namazlardan sonra dua ederken oğluma sağlıklı ömür ver Rabbim diye dua edip sonra tövbe tövbe ben ne diyorum diyomuş
gerçekten onu ultrasonda görürken içim eriyo ağzım kulaklarıma varıyo nasıl mutlu oluyorum çok güzel 1 duygu çook mutluyummm çoookkkk
Eime sölemedim gitmem gune fln dıe ama gıtmıcem hatrlatıcm arasn sorsun bana ınanmıosa. stresli üzüntülü annelerin cocugu melankolik olyomuş sureklı ağlıyolarmıs bı sıkıntıları olmasa bıle yazık deglmı cocuguma demı hayattn zevk almayı denıycem bundan sonra kafama takmıycam bsey bıde ben el bebk gul bebek buyudmya tek cocugum her dedıgmn olmstr ama varlıgıda yokluguda bıldım herzmn kımse benı zorlamadı smdıye kdr oyzden sınırlenıorm sdce anlayış beklyorum hepsi bu. Amaann olsnnn eşim beni sevio mu seviobnde onu sevıorm cocugumzda olck onuda sevıorz oda bızı sever ınsallah:d iyi anne babalar olurz bıdaha mı doğrck annemz bizi bu dunya ıcın obur dunya ıcın calısalm onumuze bakalm hepsi gelirr geçer bunların onmlı olan sağlık ve ben bundan sonra kımseeye cvp vermıycem kendi doğrum varsa anlatcam ve boyle boyle artık gitmiyom bıyere dıcem huzur ıstıyosa onlarda anlıycaklar mecburen yaaa ne guzel bıseyyyyy hamıleyız yaa kucucuk bısey var ıcımızde ve onun tum uvuzları bellı dusunsene başı ayaklrı burnu agzı elleri Allah hepinizin yavrusunu sizlre bağışlasın aha ezanda okunuyo walla dua edıormmmm hepinizee ezan duası yapcam dua etcm bıtsınde ezan sizleri seviorm DDD : D: D: D:
sende haklısınhepnz haklısınz iyiki varsınzda derdimizi paylaşıorz birbirimize sağolun hepinzzz cok mtlym bgn nedense:d
bundan sonra senin adın poli olsun
Tam annemın dedıgı gıbı gıdıyor 2.5 ay gıbı hıssedersın demıstı oyle de oldu
Ah canım akıllanmıyorsun sen bole kv takık olursan bebegıne zarar vereceksın sen strese gırdıkce o da streslı olacak gelısımıne zarar vereceksın
Masallahınız varmmısbenım esdmın tarafı da hep uzun
günaydınlar,
herkese hayırlı cumalar,
bu sabah ikinci kez burun kanaması ile uyandım
dün bütün gün gözlerim kanlı kanlıydı belki o yüzden olabilir diye düşündük eşimle,
duşumu alıp hazırlanıp ofise geldim, ama bugün hiiiiç canım çalışmak istemiyor.
Bazı günler Allah affetsin canım hiçbişey yapmadan çamış gibi yatmak istiyor
Öğle tatilinden geldik göbişi doyurdukk
Ama bu sefer ne olduğunu söylemicemdee
Hazır corba vardı onu içmedim kii cok cazip etsede
Yalnız asitli içecek koymuşlar ondan aldım cok canım istedii
Şimdi içine birazda su kattım yudum yudum içiyorum
40 yılda birde bişey olmaz dimii
Nete baktım aşırıya kaçmadıkca bişey olmaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?