2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar, seminere gittiğimi söylemiştim ya
kadının söylediği ilk şey; siz hamilesiniz hasta değil!!!
hamilelikte düşük ve erken doğum riski olmadığı sürece sürekli yatmak, yürümemek, evde iş yapmamak bilenin aksine faydasız olduğunu söyledi
siz ne kadar üretken olursanız çarşı pazar gezerseniz, yürürseniz, evinizdeki işlerinizi görürseniz o kadar iyi sizin ve bebeğiniz için dedi
evde iş yapmaktan kastım cam silin perde asın demiyorum ve çamaşır leğenini kaldırın demiyorum ama eşinizin leğeni getirsin siz asın,
ağır ve güç gerektiren işleri değil günlük rutin işleri yapın dedi

hem fazladan kilo almayı engelliyormuş hemde bebeği harekete geçiriyormuş bizim aktif olmamız

hazır riskli dönemimizi atlatmışken ve bize enerji gelmeye başlamışken bence bu fırsatı değerlendirelim

Evet haklisin gel bir de bunu benim adama anlat!hicbirseye dokundurmuyor sinir oluyorum!sanki analarimizin hizmetcisi vardi herisi kendileri yaparlardi

Sanki bana yazlmıs gibi hissettm yazdıgım yazının ustune paylaşılınca bişekl oldm walla ben hep çamaşır asarım yemek yaparım bulasık yıkarım odaları süpürürüm ortalıgı toplarm ütü yaparm baska da iş yok zaten. ama bunları yaparken iş bittikten snra belimin agrısından duramam kitlenio sanki arkama yastık alır otrrm yda bıraz uzanırım.Afedersinz wc bile oturamam otrncada zor kalkıom belımın agrısından keske biyerlerm agrımasa. galiba ıkıncı cocukta daha rahat olrz gibime gelio

Son düzenleme:

Doğuma kadar o ağrıları çekmek zorunda olduğun kötü ama şimdi olmasa da 1-2 aya hepimizde olacak. senin için sonucu iyi olmuş :) sevindim rahatladığına, keyfin yerindeyse bebeğin de mutlu bunu hiç unutma.. huzurlu hamilelikler huzurlu bebeklerin habercisidir. kendine ve bebeğine iyi bak..

Evet haklisin gel bir de bunu benim adama anlat!hicbirseye dokundurmuyor sinir oluyorum!sanki analarimizin hizmetcisi vardi herisi kendileri yaparlardi

benm kocamda azcık oyle olsaymıs keske. balkona camasr asmam ıcın koltugu cekmem gerekıo cekerm sepetide alırım biride demezki dur napıon ben tasırım ben cekerm sen nıye koltukla kanepeyle ugrasıon demez öyle olnca daha cok ıs yapasm gelıo sinirden

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum canım..ben oğluma hamileyken 25 kiloyu hep hareketsizlikten aldım.çalışmıyordum o zaman,bide hep yan gelip yattım..o kadar kiloyu aldım da çocuk sadece 3 kilo doğdu :) öbür kilolar benim ayıbımdı diyebilirim..kendime hasta muamelesi yaptım hep,sanki kalkarsam ayağa bebek düşecekmiş gibi.bi ara görümcem kavga bile etti benle,e haklıydı kadın,,az yürü,git gel,iş yap,bişi olmaz dedi diye kadını düşman belledim..valla akıllandım,nerdeyse 4 aylık olacam daha kilo almadın,verdim hatta 4 kilo..inşallah 5 aya kadar da hiç almayacam..zaten çalışıyorum,alışverişimi kendim yapıyorum,pazar market dolaşıyorum,akşam eve gidip temizlik,yemek,,haftasonu da yürüyüşş..eğer dozunda yaparsanız ve düşük riskiniz yoksa bence tüm bunları yapmaktan kaçınmamak gerek..

öyle deme herşeyin azı karar fazlası zarar
öyle olmasınında çok dezavantajı var

Eime sölemedim gitmem gune fln dıe ama gıtmıcem hatrlatıcm arasn sorsun bana ınanmıosa. stresli üzüntülü annelerin cocugu melankolik olyomuş sureklı ağlıyolarmıs bı sıkıntıları olmasa bıle yazık deglmı cocuguma demı hayattn zevk almayı denıycem bundan sonra kafama takmıycam bsey bıde ben el bebk gul bebek buyudmya tek cocugum her dedıgmn olmstr ama varlıgıda yokluguda bıldım herzmn kımse benı zorlamadı smdıye kdr oyzden sınırlenıorm sdce anlayış beklyorum hepsi bu. Amaann olsnnn eşim beni sevio mu sevio bnde onu sevıorm cocugumzda olck onuda sevıorz oda bızı sever ınsallah:d iyi anne babalar olurz bıdaha mı doğrck annemz bizi bu dunya ıcın obur dunya ıcın calısalm onumuze bakalm hepsi gelirr geçer bunların onmlı olan sağlık ve ben bundan sonra kımseeye cvp vermıycem kendi doğrum varsa anlatcam ve boyle boyle artık gitmiyom bıyere dıcem huzur ıstıyosa onlarda anlıycaklar mecburen yaaa ne guzel bıseyyyyy hamıleyız yaa kucucuk bısey var ıcımızde ve onun tum uvuzları bellı dusunsene başı ayaklrı burnu agzı elleri Allah hepinizin yavrusunu sizlre bağışlasın aha ezanda okunuyo walla dua edıormmmm hepinizee ezan duası yapcam dua etcm bıtsınde ezan sizleri seviormDDD:D:D:D:

öyle deme herşeyin azı karar fazlası zarar
öyle olmasınında çok dezavantajı var

sende haklısın hepnz haklısınz iyiki varsınzda derdimizi paylaşıorz birbirimize sağolun hepinzzz cok mtlym bgn nedense:d

Son düzenleme:

Bunlara ben de dikkat ediyorum evde işlerimi kendim yapıyorum ama dışarıya çıkıp yürümeye, aktif olmaya gelince miskinliğimden kurtulamıyorum bir türlü. seminer bilgilerini paylaştığın için teşekkürler, belki benim için de itici bir güç olur.

Haklısın canım, ama azcık kaldı bak öğlen oldu bile :)

Tam annemın dedıgı gıbı gıdıyor 2.5 ay gıbı hıssedersın demıstı oyle de oldu
Ah canım akıllanmıyorsun sen bole kv takık olursan bebegıne zarar vereceksın sen strese gırdıkce o da streslı olacak gelısımıne zarar vereceksın
yok yok benimki bana çeksin dayıalrına çeksin
abimler biri 2,00 biri 1,95 ben 1,83 kocacım 1,80

Masallahınız varmmıs benım esdmın tarafı da hep uzun

Günaydın hanımlar nasılsınız, ben düzenli yürüyüşlere başladım hergün yürüyorum çok uzun süreli değil

masallah canım haftaya doktora gıdıcem onayladıgı an bende kosu bandında yuruyuse baslıcam kendımı yormadan ..

Yaklaşık boyu : 54 mm. (Baştan Popoya)

Ben geçen hafta gittiğimde 56 mmdi

ımzaya bakma ortalama soyluyor benımde gunum 1.5 hafta gerıde mesela ımza herkese aynı tutmaz canım

canım bendede kendı hesabıma gore mayıs sonu doktora gore mayıs ortası 10 gun oynama olur normal dedı son zamanda daha netlesıcek tarıh ..

sonucların ıyı cıkmasına cok sevındım cnaım :) bır oglan daha anlasldı haftaya kız haberıyle gelıp kız egemenlıgı kurmaya calısayım ben :)
esımde sureklı oglu olmasını ıstıyor dualarında konusurken oglum dıyor ben sert bakınca duzeltıyor kızım olursada severım dıyor bakalım gorucez:)

bundan sonra senin adın poli olsun

yahu bızım evde ıkı gunde bı camsr maknsı calısr sızdede bolemı??? bazen hergn calsır.bazn ıkı gune. bızım kıyafetmz cıkmaz fzla masllh k.v dolu makına dolmş bi pantolunu zor sıkıştırdım bukdr atarsan ıyı yıkamaz cok dolu dedm makına kuck bde eskı model degstrmıolarda hıc svmıyrm aman nyse ya nasl dolar bı makına 2gunde kırlı olmasada dolu camasr getırır koyar onyıkama yapıo bde leke yok bısey yok camasırlarda.. yok titiz biir olsada desemkı evet, ama değl. nyse ya tek derdımın gunlere gitmk oldugunu sanıosnz siz dmi ? durun daha neler anlatıcm ağzınz açk kalck

bundan sonra senin adın poli olsun

Olabilr ne isterseniz soleyebilirsinz

Son düzenleme:

benim annemde öyle diyo erkekse seyirmelerini hissedersin diye ama bende birşey yok daha bide erkeklerin şekli daha çabuk belli olurmuş

cok gecmıs olsun canm gun senın ıcn su gıbı aksın gıtsın bıranonce ve gıdıp dınlen

doktorum sureklı bunu soyluyor hasta degılsın kendını kasma dogal yasamaya devam ..
ve kesınlıkle haklısın ılk ay cok zorlansamda hergun yuruyus yaptım bol hareket ettım
2. ay sureklı yattım cok kotuydum bırde esı mevde hastaydı ona baktım 3. ay artık yavas yavas dısarı cıkıyorum gezıyorum
ama buseferde havalar sogudu artık evde spor zamanı nekadar bol hareket okadar fıt hamılelık hepımze

merhaba guzel anneler nasılsınız? :) bende iyi gibiyim iki gundur bel agrısından mahvoldum ama sukur bugun ıyıyım sızce bel agrısı normal mı pazartesı doktor kontrolum var anca sebebını ozman ogrenebılırm kafaya taktım sımdı bu agrılarıı

Öğle tatilinden geldik göbişi doyurdukk
Ama bu sefer ne olduğunu söylemicem dee
Hazır corba vardı onu içmedim kii cok cazip etsede
Yalnız asitli içecek koymuşlar ondan aldım cok canım istedii
Şimdi içine birazda su kattım yudum yudum içiyorum
40 yılda birde bişey olmaz dimii
Nete baktım aşırıya kaçmadıkca bişey olmaz diyor

benim gittiğim doktorlardan biri (2 tane var devam ettiğim doktorum) alkol sigara dışındaki yiyecek içeceklerden canın istiyorsa kendini engellemek için uğraşma, abartmadığın sürece asitli içecek, çay, kahve içebilirsin demişti. ben zaten hiç birini sevmediğimden sorun olmuyor ama canım çekse içerim. kendini kötü hissetme diye söylüyorum.

Son düzenleme:
bizde yemeğimizi yedik ama ben daha sindiremedim malüm ağızla mide arasındaki kapakçıklarda işlevsizleşince
çok sıkıcı oluyo yemek ve sonrası bunların üzerine bide acıkmasak iyide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…