- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.521
Ben niye hissetmiyorum birsey ya,siz nasil hissediyorsunuz
Günaydınnn:) dun mcbur kaldm tpuklu gydm kınada yukskti braz ayaklarm ck agryo suan ustne basamyrmsabh khwlti edrken kw ddki sendn kaynaklanio bulantilar brazda ddi nasl yani napyrmki ddm(mahsus kusuom hrlde, mahsus kusmus gbi yapym) terlik gymyn ewde ddi halbuki ilk ayimda gymyodm untyodum 2aydr gyiorm ew sgukta degl trlik olmzsa corap kesn olr ayagmda. usutyn ddi bnde trliksz durmyrm crabmida gyiyrm ddm güldü kalknca cekt almyn sırtna ddi halbuki hrgn kahwlti hazrlmya kalktgmda alrm cekt yelek dikkat edyrm yani bugn gymemsin terli kalkyn ddi ama diyisi bi gorun, ben terlemem hc terle olsamda ole dolasmam camasirmi dgstrrm.bugn kalorifrlr yanio ya unutdm terli dgldm almadm ddm. madem gordun uyarsana cekt al die is isten gcmş masa tpluom laf atiyo.iyi niyetndn olmdgna eminim. gezmye gotrme ozman usutym orda dmi aykta kaliyrm ince corapla. hc bi zman hamilelikten biyrm agrdgni yda bulandigmi kabul etmedi. herzman bebeden mi acba bebeden mi acba. artk bulanmaman gerek.sendn kaynaklanio.. sanki 4tane doguran benim ya bukadar mi olr. obur gelnindn bhsedr 4ay yatdi odasnda hc ckamadi bulandi surekli kokudan tiksindi diye. ben insan dglm..
SİNİR OLUYORUM NOLUR YORUM YAPIN BANA.
Günaydınnn:) dun mcbur kaldm tpuklu gydm kınada yukskti braz ayaklarm ck agryo suan ustne basamyrmsabh khwlti edrken kw ddki sendn kaynaklanio bulantilar brazda ddi nasl yani napyrmki ddm(mahsus kusuom hrlde, mahsus kusmus gbi yapym) terlik gymyn ewde ddi halbuki ilk ayimda gymyodm untyodum 2aydr gyiorm ew sgukta degl trlik olmzsa corap kesn olr ayagmda. usutyn ddi bnde trliksz durmyrm crabmida gyiyrm ddm güldü kalknca cekt almyn sırtna ddi halbuki hrgn kahwlti hazrlmya kalktgmda alrm cekt yelek dikkat edyrm yani bugn gymemsin terli kalkyn ddi ama diyisi bi gorun, ben terlemem hc terle olsamda ole dolasmam camasirmi dgstrrm.bugn kalorifrlr yanio ya unutdm terli dgldm almadm ddm. madem gordun uyarsana cekt al die is isten gcmş masa tpluom laf atiyo.iyi niyetndn olmdgna eminim. gezmye gotrme ozman usutym orda dmi aykta kaliyrm ince corapla. hc bi zman hamilelikten biyrm agrdgni yda bulandigmi kabul etmedi. herzman bebeden mi acba bebeden mi acba. artk bulanmaman gerek.sendn kaynaklanio.. sanki 4tane doguran benim ya bukadar mi olr. obur gelnindn bhsedr 4ay yatdi odasnda hc ckamadi bulandi surekli kokudan tiksindi diye. ben insan dglm..
SİNİR OLUYORUM NOLUR YORUM YAPIN BANA.
Yaklaşık boyu : 54 mm. (Baştan Popoya)
Ben geçen hafta gittiğimde 56 mmdi
SİNİR OLUYORUM NOLUR YORUM YAPIN BANA.[/QUOTE
canım ya duymamazlıktan gel hıhı de dınleme bıle soyledıklerını ama tek cozum senın ıcın ayrı bır eve cıkmanız neden onunla kalıyorsunuz esını ıkna et baska eve cıkın bence
bende çarşamba günü gitmiştim
12 + 4 çıktı ve boyu 59,6
sanırım ebeveynlere göre değişiyor
bizlerin kalıtımsal özelliklerinin taşıyorlar heralde
Bundan aylaaar aylar önce, henüz Çakıl piyasada yokken bir laf ettim ben.
Bir arkadaşım yemek yemeyen oğlunun peşinde tabakla gezerken, dedim ki:
“Hıh! Ben ileride çocuğum olunca asla böyle tabakla peşinde gezmem, yesin diye uğraşmam! Yemezse yemesin! Üç gün yemese üç gün hiçbir şey yapmam! Asla ama asla çocuğuna zorla, oyunla, şarkıyla yemek yediren bir anne olmam. Acıkınca oturur sofraya, yemek yediğini bilerek, ne yediğinin farkında olarak, kendi isteyerek yer nasıl olsa!”
Dedim mi? Dedim!
Büyük konuştum mu? Konuştum!
Başıma geldi mi? Tabii ki!
Demek ki neymiş? Anne sözü her zaman kulağa küpe olmalıymış.
“Kızım, büyük konuşma. İnsanın ağzından çıkan başına gelir. Boğaz 10 boğumdur. Dokuzunu yut, birini söyle.”
…diyen anne dinlenmeliymiş.
Ha dinlemiyorsan da; vay efendim benim kızım hiçbir şey yemiyor diye ağlamak için çok geçmiş!
-çalışangebe blog-
Bende dedimm :18::18::18:
Hatta hamile iken sakızın içeriğindeki bir maddeden dolayı düşük etkisi olduğu için sadece mabelin arap sakızını çiğneyen arkadaşımaa yuuuh abartma istersenn onca hamile çiğniyor dediğimi ve şuan arap sakızı çiğnediğimi farkettimm :26::26:Bir alkışta bana lütfenn
Haklısın canım..deneyeceğim olmadı gidip rapor alacağım..7 yıllık öğretmenim bu seneye kadar doğru düzgün rapor almışlığım yok..gerekiyorsa da alacağım kendimi yıpratmayacağım daha fazla..
Sanırım canımm
Eşim uzun boylu ama ben normal türk standartlarında bir kadınım
Bakalım ortalama kaç cm çıkacakk sıpam
kesınlıkle buyuk laf soylememelı ınsan ben de hep rahat bır anne olcam dıyorum ama yok ya psikopat oldum sımdıden esım kızımla oyun oynuyo yastıkla ufaklıgın yuzunu kapartıp ceee dıyo benım kızda bayılıyo tabıı bende karsıdan canım sakın yuzune bastırma ayyy nefes alamıyo cocuk dıye yapma etme derken buluyorum kendımı esım de yastıgı bır sn ye bıle tutmuyo yuzunde kızın yanı ama ben psıkopat modayım ıste :)
Sanırım canımm
Eşim uzun boylu ama ben normal türk standartlarında bir kadınım
Bakalım ortalama kaç cm çıkacakk sıpam
biz ikimizde uzun boyluyuz eşim 1.85 ben 1.75
bizde esim 1.75 ben 1.70
zaten kizim da bu boylarda olsun isterim.
sabah esim cok guldurdu, ruyasinda ilk defa bebisimizi gormus
cok etkilenmis cok mutlu uyandi
cok guzeldi diyorsari sac mavi gozluymus
tamam sari sac olabilir kucuklugumuzde ikimiz de sapsariymisiz
ama mavi goz yuzde 2 ihtimal
bizde esim 1.75 ben 1.70
zaten kizim da bu boylarda olsun isterim.
sabah esim cok guldurdu, ruyasinda ilk defa bebisimizi gormus
cok etkilenmis cok mutlu uyandi
cok guzeldi diyorsari sac mavi gozluymus
tamam sari sac olabilir kucuklugumuzde ikimiz de sapsariymisiz
ama mavi goz yuzde 2 ihtimal
Günaydın Taze Anneler :)
Bir konuda kafam karışık, benim son adet tarihim 1 ağustos buna göre hesaplayınca 14+2 olmam gerekiyor ancak ultrasondaki ölçüme göre tam 13 hafta görünüyor. Doktorum ultrason ölçülerini baz aldığı için ben de öyle kabul ettim ancak doğum günü yaklaşınca 10 günlük farkın önemli olacağını düşünüyorum. sizde de böyle bir fark oldu mu?
Eşim 1.85, ben 1.67
Kızda da erkekde de boy fukarası analarına çekmesinler
Evet kızda da ortalama 1.70 olabilir canımm
Ayy ne güzel eşleriniz rüyalarında görüyorr, seviniyor,mutlu oluyorr benim büyük oğlan sadece yee yee diyorr
Doktor bebiş aç dediğinden berii
ayy ben de seni cok kisa sandimEşim 1.85, ben 1.67
Kızda da erkekde de boy fukarası analarına çekmesinler
Evet kızda da ortalama 1.70 olabilir canımm
Ayy ne güzel eşleriniz rüyalarında görüyorr, seviniyor,mutlu oluyorr benim büyük oğlan sadece yee yee diyorr
Doktor bebiş aç dediğinden berii
Benim gözlerim mavi eşiminkiler de yeşil bakalım bizimkinin ne olacak bir de koyu kahve olurmuş
Benim gözlerim mavi eşiminkiler de yeşil bakalım bizimkinin ne olacak bir de koyu kahve olurmuş
yok yok benimki bana çeksin dayıalrına çeksin
abimler biri 2,00 biri 1,95 ben 1,83 kocacım 1,80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?