2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ben niye hissetmiyorum birsey ya,siz nasil hissediyorsunuz

benim tek hissettiğim her akşam karnımda ve sırtımda oluşan kaşıntılar. eşim akşam dalga geçmeye başladı, yıkanmayı denesene diye, hergün duşa girip yağlandığımı bilmiyor tabi :) sanırım günde 1 kez yetmeyecek artık, güreş ağası gibi dolaşmak gerekecek :)

Günaydınnn:) dun mcbur kaldm tpuklu gydm kınada yukskti braz ayaklarm ck agryo suan ustne basamyrm sabh khwlti edrken kw ddki sendn kaynaklanio bulantilar brazda ddi nasl yani napyrmki ddm(mahsus kusuom hrlde, mahsus kusmus gbi yapym) terlik gymyn ewde ddi halbuki ilk ayimda gymyodm untyodum 2aydr gyiorm ew sgukta degl trlik olmzsa corap kesn olr ayagmda. usutyn ddi bnde trliksz durmyrm crabmida gyiyrm ddm güldü kalknca cekt almyn sırtna ddi halbuki hrgn kahwlti hazrlmya kalktgmda alrm cekt yelek dikkat edyrm yani bugn gymemsin terli kalkyn ddi ama diyisi bi gorun, ben terlemem hc terle olsamda ole dolasmam camasirmi dgstrrm.bugn kalorifrlr yanio ya unutdm terli dgldm almadm ddm. madem gordun uyarsana cekt al die is isten gcmş masa tpluom laf atiyo.iyi niyetndn olmdgna eminim. gezmye gotrme ozman usutym orda dmi aykta kaliyrm ince corapla. hc bi zman hamilelikten biyrm agrdgni yda bulandigmi kabul etmedi. herzman bebeden mi acba bebeden mi acba. artk bulanmaman gerek.sendn kaynaklanio.. sanki 4tane doguran benim ya bukadar mi olr. obur gelnindn bhsedr 4ay yatdi odasnda hc ckamadi bulandi surekli kokudan tiksindi diye. ben insan dglm..

SİNİR OLUYORUM NOLUR YORUM YAPIN BANA.

ben sadece bi öneride bulunmak istiyorum. ben sabah bulantım olduğunda yataktan çıkmadan tuzlu leblebi ya da kraker yiyordum. yatağımın yanında bulunduruyordum ve ayağa kalkmadan ağzıma atıyordum bikaç tane. hemen kahvalti etmek ya da kahvaltı hazırlayana kadar aç durmak pek iyi gelmiyor bazı hamilelere. bunu bir süre denemeni öneririm. işe yararsa eleştirilere de cevabın olacaktır. hem de miden bu kadar hassas olmayacağı için eleştiriler seni bu kadar çok yıpratamaz o zaman..

cnm bak o nasıl söyledi nası biri bilmeme ama artık o iyiliğinede söylese sana batacak
hıhı haklısın anne de git giy üstünü kendi kendinede aa bak bi kere unutmaylada olur belki de
kandır kendinide
giyimine yemene nasıl dikkat ederen et, bu kadar kafanda kurarak kendi kendine sinirlenerek
bebeğinin sağlığını tehlikeye atacaksın
cnm kendi kendine poliannacılık oyna malesef kv bu olmasaydı hayatın farklı olsaydı
yine sorunların olacaktı insanlar zor hayat zor ama bizim işimiz daha zor
biz bebek büyütüyoruz içimizde bak ben son ultrasona girdiğimde gergindim bebeğim haraketleri bile azalmıştı
eski halinden eser yoktu
anladınmı kendine değil kv değil kocana değil artık en önemlisi bebeğine karşı sorumluluğun var
evet haklısınde o anda dediğini yap sonra yine bildiğine dön ama kendi kendini delirtme
bebeğini düşün sakinleş
bak sen böyle gidersen bebekte çok asabi uyumayan devamlı ağlayan bi bebek olacak
neymiş: relax ne demiş: boşver , kim demiş: bilmem
cnm daha yolun çok başındasın ömür böyle geçmez

kızlarrrrrrr bende hissedıyorummm sol tarafıma itiyorrr :) sıpaaaa :) :) genelde ben cok gülünce ota ıttiriyor sol tarafıma :) bende sendemi guluyorsun yoksa dıyorm karnımı sevıp :) benı dınlıyorda cevap verıyormuş gıbı durup durup itiyorrrr :) oyyy kurban olurummm

Bundan aylaaar aylar önce, henüz Çakıl piyasada yokken bir laf ettim ben.

Bir arkadaşım yemek yemeyen oğlunun peşinde tabakla gezerken, dedim ki:

“Hıh! Ben ileride çocuğum olunca asla böyle tabakla peşinde gezmem, yesin diye uğraşmam! Yemezse yemesin! Üç gün yemese üç gün hiçbir şey yapmam! Asla ama asla çocuğuna zorla, oyunla, şarkıyla yemek yediren bir anne olmam. Acıkınca oturur sofraya, yemek yediğini bilerek, ne yediğinin farkında olarak, kendi isteyerek yer nasıl olsa!”

Dedim mi? Dedim!

Büyük konuştum mu? Konuştum!

Başıma geldi mi? Tabii ki!

Demek ki neymiş? Anne sözü her zaman kulağa küpe olmalıymış.

“Kızım, büyük konuşma. İnsanın ağzından çıkan başına gelir. Boğaz 10 boğumdur. Dokuzunu yut, birini söyle.”

…diyen anne dinlenmeliymiş.

Ha dinlemiyorsan da; vay efendim benim kızım hiçbir şey yemiyor diye ağlamak için çok geçmiş!
-çalışangebe blog-

Bende dedimm :18::18::18:
Hatta hamile iken sakızın içeriğindeki bir maddeden dolayı düşük etkisi olduğu için sadece mabelin arap sakızını çiğneyen arkadaşımaa yuuuh abartma istersenn onca hamile çiğniyor dediğimi ve şuan arap sakızı çiğnediğimi farkettimm :26::26: Bir alkışta bana lütfenn

Son düzenleme:
bende çarşamba günü gitmiştim
12 + 4 çıktı ve boyu 59,6
sanırım ebeveynlere göre değişiyor
bizlerin kalıtımsal özelliklerinin taşıyorlar heralde

Sanırım canımm
Eşim uzun boylu ama ben normal türk standartlarında bir kadınım
Bakalım ortalama kaç cm çıkacakk sıpam

kesınlıkle buyuk laf soylememelı ınsan ben de hep rahat bır anne olcam dıyorum ama yok ya psikopat oldum sımdıden esım kızımla oyun oynuyo yastıkla ufaklıgın yuzunu kapartıp ceee dıyo benım kızda bayılıyo tabıı bende karsıdan canım sakın yuzune bastırma ayyy nefes alamıyo cocuk dıye yapma etme derken buluyorum kendımı esım de yastıgı bır sn ye bıle tutmuyo yuzunde kızın yanı ama ben psıkopat modayım ıste :)

canım ben de senle aynı durumdayım..bende kaybolan ikiz sendromu oldu..ilk 3 ay düşük riskim vardı..dr.um normalde rapor konusunda çok katı biridir ama bana 3 ay yola gitme dedi ( hergün 130 km yol gidip geliyordum okul için).şimdide diğer kese tamamen kayboldu risk de geçti gibi..ama bu sefer de 3 aydır olmayan bulantılarım yeni başladı bir de bel-kalça ağrısı cabası..ne yapaacağımı şaşırdım...40 günlük rapor hakkım da 1 hafta sonra bitecek..şimdi tekrar okula başlasam tekrar rahatsızlanma olasılığım yüksek bu sefer de öğrencilerimin daha yeni yeni alıştıkları yeni ücretli öğretmenleri gidecek..ben tekrar rapor alsam öğretmensiz kalacaklar..offfffffffff......kafam çok karışıııkkkk.....o kadar uğraştık bu bebek için...eğer benim eğitim aşkımdan dolayı ona bi zarar gelirse ölürüm vicdan azabından :18:bi akıl verin bana nolur:26:

Bende şuan amaan düşer kalkar
Yemez yeerr
Toprağa batar çıkarr
Mikrop alsın bağışıklık alsın
Biz nasıl büyüdük ben 2. kattan düştüüümdee doktorr yüzü görmedimm
Diyenlerdeniiimm :18::18:
Hooopp hooopp anne geliyorr demek buu
Hamileliğimden belli

Ben eşime ay dur nefes alamıyor desem o yastığı benim suratıma kapatır sen nefes alma der odaaa okada rahaat ve geniş adam
Ayyy piskopaatt hormonlaraa geldim benn

Sanırım canımm
Eşim uzun boylu ama ben normal türk standartlarında bir kadınım
Bakalım ortalama kaç cm çıkacakk sıpam

bizde esim 1.75 ben 1.70
zaten kizim da bu boylarda olsun isterim.
sabah esim cok guldurdu, ruyasinda ilk defa bebisimizi gormus
cok etkilenmis cok mutlu uyandi
cok guzeldi diyor sari sac mavi gozluymus
tamam sari sac olabilir kucuklugumuzde ikimiz de sapsariymisiz
ama mavi goz yuzde 2 ihtimal

biz ikimizde uzun boyluyuz eşim 1.85 ben 1.75

Eşim 1.85, ben 1.67
Kızda da erkekde de boy fukarası analarına çekmesinler

Evet kızda da ortalama 1.70 olabilir canımm
Ayy ne güzel eşleriniz rüyalarında görüyorr, seviniyor,mutlu oluyorr benim büyük oğlan sadece yee yee diyorr
Doktor bebiş aç dediğinden berii

Benim gözlerim mavi eşiminkiler de yeşil bakalım bizimkinin ne olacak bir de koyu kahve olurmuş

canım benim de son adetim 1 ağustos...ama muhtemel doğum 8 mayıs dedi dr. ve tam günü gününe devam ediyo gelişim..acaba ultrason eski mi ya da yanlış mı hesaplanmış...

yok yok benimki bana çeksin dayıalrına çeksin
abimler biri 2,00 biri 1,95 ben 1,83 kocacım 1,80

ayy ben de seni cok kisa sandim
ne guzel iste 1.67 aaaa esin uzunmus onun yaninda kisa hissediyorsun belki ama normalde boyun cok iyi

Benim gözlerim mavi eşiminkiler de yeşil bakalım bizimkinin ne olacak bir de koyu kahve olurmuş

ohh ne guzel
ee sizde de kahverengi olma ihtimali yok gibi birsey

Benim kii açık kahve, eşimin ki mavii
Oda eşime benzesin istiyorum bakalım tövbe yarabbim Allahın gücüne gidecek
İyice sipariş cocuğu oldu

yok yok benimki bana çeksin dayıalrına çeksin
abimler biri 2,00 biri 1,95 ben 1,83 kocacım 1,80

Erkek olursa olsunda 2 mt filan
Kızda acı annesii 1.75-1.80 ideal
Sonra kıyafet bulamaz-koca bulamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…