2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

yemek konusunda sımdılık rahatım yanı acıkmasını beklıyorum oyle sut verıyorum :) bır aylıktan bu yana boyle herkes 3 saate bır sut vermek ıcın cabalıyo ben yapmıyorum zaten acıktıgında ıstıyo neden zorlayım kı bu sayede gece uyku duzenıde oturmaya basladı ama ablamın cocuklarından gordugum eger bır cocugun ustune ye dıye cok gıdersen yemez benımde gıtmeye nıyetım yok sımdılık ama ek gıdaya gecınce ne olur bılemem. benım esımde rahat aman dıkkat dedıkce kızıyo bana ben babası deıgılmıyım aaa dıkkat edıyorum zaten dıyo

et et siparıs hamılelıgım boyunca burnu babasına benzesın beyaz tenlı sıyah saclı renklı gozlu olsun dedım durdum esım suan valla temız kalplıymıssın allah senı dınlemıs dıyo kızım soyledıgım sekılde cıktı gercı goz rengı degısebılır 6 aylıga kadar ınsallah degısmez dıyorum sımdıde :)

yok yok bişi olmaz
bana öyle derlerdi annem "anası buldu, o da bulur" derdi hep
bende buldum bnm kide bulur :)
hem nesilde uzuyo uzun olsun uzun
ama oranlı olsun kilolu olupta deve gibi gezmesin tabi
kilosuda anasına benzesin vucudu annanesine benzesin kızın
oğlanın dayıları ii kilo olarakta vucut olarakta onlar benzeyebilir
ayy vala ne sipariş oldu be

Ohh ozaman rahatladımm
İçimden geçenleri söyleyim dimi
Hem zaten istediğim kişi babası illa ki bir tarafında tutacakk
Gözü-boyu babası olsun Allahımm

canım benim de son adetim 1 ağustos...ama muhtemel doğum 8 mayıs dedi dr. ve tam günü gününe devam ediyo gelişim..acaba ultrason eski mi ya da yanlış mı hesaplanmış...

Yok canım, ultrason cihazının eski olma ihtimali yok :) farklı doktorlara gittim ve hepsi de özel klinikleriydi. ikili testim için gittiğimde renkli ultrasondu. hepsinde aynı çıktı. sonuç olarak geç döllenme deyip geçmeye karar verdim :) sen şanslıymışsın, tam gününde olması güzeldr eminim..

Maşşallahh sizde boylarr bereketlii canımm
Az buralara yollayın valla
Rabbim sağlıkla güzel huylu, güzel fizikli nasip etsin evlatlarımızı

Ohh, şükürler olsun.. İkili testimizin sonucu için aradılar sonunda. her şey normal, merak etmeyin dediler. Yarın dr randevumuz var, bakalım meleğim büyümüş mü :)) bir de cinsiyetini teyid ettireceğim bakalım bu dr da kız mı diyecek :)

Son düzenleme:
kucuk kardesim dogmadan once annemin hayali sarisin mavi gozlu bir oglunun olmasiydi erkek kardesim dr var ama anneannem sarisin okdugu icin belki sarisin olur diye dusunuyordu gel zaman git zaman annem 3 4 sene once sarisin mavi gozlu torunum olsun demeye basladi ukte kaldi kadinin icinde bende anne siparis mi veriyorsun esimin sarisin mavi gozlu olmasi lazim derdim ve hic aklima gelmezdi esimin sarisin mavi gozlu olacagi kayinvalide kayinpeder de renkli gozlu ama bekliyoruz bakalim surpriz:)) bu cocugumuz olmasa sonrakiler benzer herhalde

canım gozun aydın sağlıkla kucagna alırsın ınsallah. bıraz gegerıden gelıyo galıba ufaklık ama fazla deıl o nedenle gec dollenmedır korkma benım 36. haftada gelısımı durmustu 2 hafta gerıydı nasıl aglamıstım ama saglıklı mı saglıklı bır bebegım var :)

öğrencilerimizi de en az kendi çocuğumuz kadar sevdiğimiz için böyle yıpratıyoruz kendimizi..senin öğrencilere en azından öğretmen verilmiş benimkiler diğer şubelere paylaştırıldı.gitmeyi deneyecem olmazsa heyet raporu alcam en azından öğretmen sağlansın onlara..raporun bitmeden okula gitmeyi dene canım derse girmesen de bi bak ayakta kalabiliyor musun idare edebiliyor musun..ona göre karar verirsin..

ohh ne guzel
ee sizde de kahverengi olma ihtimali yok gibi birsey

Benim kii açık kahve, eşimin ki mavii
Oda eşime benzesin istiyorum bakalım tövbe yarabbim Allahın gücüne gidecek
İyice sipariş cocuğu oldu

Yiğenim doğduğunda hemşire odaya geldi. yiğenimi kucağına aldı ve gözleri mavi olacak galiba dedi, sonra bize baktı :)
bebeğin annesi, babası, anneannesi, babaannesi, dayısı ve halası olarak ben ordaydım. hemşire gülmeye başladı. ben de ne diyorum kahverengi gözlü olsa o zaman süpriz olurdu değil mi dedi :))

keşke benim çocuğumda da bu kadar kesin olsaydı renkli gözlü olma ihtimali.. Eşim kahverengi gözlü, kayınvalidem de ama eşimin babası ve dayıları sarışın.. belki genlerinde gizli renkli göz geni vardır diye ben de verdim siparişimi :)
bembeyaz, renkli gözlü, kumral bir kızım olsun istiyorum :)))

Son düzenleme:

sen sabah yazmışsın, ben de şimdi rastladım umarım görürsün... senin sorunun hamilelikten kaynaklanan kılcal damar genişlemesi. gözlerinin kızarması ve burnundaki kanama bana böyle düşündürdü, hamilelikte hepimizde olabilecek bir durum. bendeki mesele nezleymişim gibi burnumun tıkanması, ancak ne nezle oldum ne de grip. birkaç saatte düzeliyorum, dün ise uzun süre nezle gibi çıktı sesim burnumdan ötürü. burnumu sık temizliyorum, zorlamasam da mutlaka biraz kan geliyor. ben uzun zamandır bu durumda olduğum için alıştım. çok anlıyormuşum gibi yazıyorum ama doktorun en doğrusunu bilir, sıkıntını giderecek bir çözümü vardır mutlaka...

kizlar dun karnim sertlesiyodu ve epey suruyodu gecmiyodu yatana kadar oyleydi agriyodu beraberindede korktum sizede boyle oluyomu erken degilmi bu sikayetler icin sali gunu randevum var

Canım sorun mıdemın bulalntısı degıl bunu bebege yormaması bebekle alakası olabılcegını dusunmuyo sankı.. o tuzlu seylerı bende denedm kalkmadan once ama yer yemez kustum bana pek bi fayda etmiyo ne yazıkki

Haklısın canım da ben tamam hıhı haklısın dıyıp geçiştiremiyorm hemen cevap veresim geliyo aslında dedıgn gbı yapsam hıcbı sorun olmaz takmadıktan sonra desn desn dursun ama açıklama yaparm hep duramam yoksa buda benm huyum Ama deniycem bndan sonra aklımda bulunsun:):)

Ayrı ev ıhtımalımız yuzde sıfr canım annesı tek kalır yoksa esımde hayatta razı gelmz cevredende bayaa bı tepkı alırız zaten.. Bu boyle gıdıcek ben 30umada gelsem çekicem gene boyun eycem herseye..

günaydın güzell anneler...nasılsınız,,hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir umarım...herkese iyi bir gün diliyorum.bugün güzel bigün,,cuma günü çünkü :) oh oh yarın tatil,uykuya çok düşkün değilim de,evde olmak bambaşka ya..

canım gördüm yazdığını cevabın için teşekkür ederim, internetten araştırdım aynen kılcar damar genişlemesi ile alakalıymış bu haftalarda görülürmüş:)
bana da kiminle konuşsam hastamısın grip mi oldun diye soruyorlar burnum tıkalı diye
ama o da geçici bir durummuş, ilk haftadan beri aynı durumdayım hala geçmesini bekliyorum

kizlar dun karnim sertlesiyodu ve epey suruyodu gecmiyodu yatana kadar oyleydi agriyodu beraberindede korktum sizede boyle oluyomu erken degilmi bu sikayetler icin sali gunu randevum var

Dün banada oldu cnm ama kabızdm bıde gaz sancım vardı ondan oldu dıye tahmn edıyrm bıraz göbüşüne elini koy saat yonunde dairesel hareketlerle elini gezdir sevio gibi masaj yapar gibi geçio brazcık insallah kotu bıseyn yoktr.

canım ya aılede varsa olma ıhtımalı var esım esmer kahve renklı gozlu ben beyaz tenlı kumral ela gozlu esımın baba tarafı koyu tenlı hep bır tek halası var yesıl gozlu :) anne tarafından dayılarının gozlerı renklı bende babamın gozu yesıl gıydıgınde yesıl mavı gıydıgınde mavı oluyo rahmetlı dedemın gozu yesıl goz cercevesı mavıydı :) aılede baya var renklı gozlu kızımında mavı oldu ama acık mavı o nedenle degısmez dıyolardı ama yesıl gıydıgınde yesil oluyor

Sağlk ocgndan geldm kzlar esmle gttk ebe ztn tanıo benı gıdr gtmz tansıyn baktı kıloya baktı konustuk braz iş yapıomsn hala dedı evdekı durumu bılıo gbı bıara her ısı ben yapıodmda ypma agır ıs dedı belımın kasıgımın agrıısını soledm artık bekledıgımz bısey bu kkorkmana gerk yok summ artık hamılelıgının sonuna kdr bel agrıların olucaktır bol bol ıstırahat et uzun sure ayakta kalma yat dınlen beslenmene cok cok dıkkt et dedı...diğer ayda kan ıdrar testı fln yapcklr. Eşim bde harektsızlktn agrıyodr ytmktn oluodr dıodu bana anlatnca bole dedı dıynce bozldu ben bılmıomuyum nedn agrıdıgını bole dedın bana zoruma gıttı dedım bılmıodm askm dedı tmm dedm bnde bundan sonra gunlere gidp ayakta durmaya hayıııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrr ohh ohhhh banene banene ooohhh ohhhhh oooohhhhh bebegımı dusuncm bundn snra kmse umrmda olmycak canım kuzum benmmmm annesı yesın onu oohh ohhh yuppi yuppi yuppiiii ohhh ohhhhhhhh

Buaradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 3kilo almısın dedı bnde belkı almamısımdır dedım :d toplam 5edıo bastan berı artık doguma 20kilo almş olrm ööf aslnda bana kılo almısm gbı gelmıokı yaaa okdr almadm almamısımdır

Son düzenleme:

yasadıgınız kasılmalara Braxton Hicks denıyor hamılelıkte normal bır olay Braxton Hicks kaslmalar-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com) detaylı bılgı bulabılırsınız burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…