- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.541
Bende şuan amaan düşer kalkar
Yemez yeerr
Toprağa batar çıkarr
Mikrop alsın bağışıklık alsın
Biz nasıl büyüdük ben 2. kattan düştüüümdee doktorr yüzü görmedimm
Diyenlerdeniiimm :18::18:
Hooopp hooopp anne geliyorr demek buu
Hamileliğimden belli
Ben eşime ay dur nefes alamıyor desem o yastığı benim suratıma kapatır sen nefes alma der odaaa okada rahaat ve geniş adam
Ayyy piskopaatt hormonlaraa geldim benn
Benim kii açık kahve, eşimin ki mavii
Oda eşime benzesin istiyorum bakalım tövbe yarabbim Allahın gücüne gidecek
İyice sipariş cocuğu oldu
Erkek olursa olsunda 2 mt filan
Kızda acı annesii 1.75-1.80 ideal
Sonra kıyafet bulamaz-koca bulamaz
Erkek olursa olsunda 2 mt filan
Kızda acı annesii 1.75-1.80 ideal
Sonra kıyafet bulamaz-koca bulamaz
et et siparıs hamılelıgım boyunca burnu babasına benzesın beyaz tenlı sıyah saclı renklı gozlu olsun dedım durdum esım suan valla temız kalplıymıssın allah senı dınlemıs dıyo kızım soyledıgım sekılde cıktı gercı goz rengı degısebılır 6 aylıga kadar ınsallah degısmez dıyorum sımdıde :)
canım benim de son adetim 1 ağustos...ama muhtemel doğum 8 mayıs dedi dr. ve tam günü gününe devam ediyo gelişim..acaba ultrason eski mi ya da yanlış mı hesaplanmış...
yok yok bişi olmaz
bana öyle derlerdi annem "anası buldu, o da bulur" derdi hep
bende buldum bnm kide bulur :)
hem nesilde uzuyo uzun olsun uzun
ama oranlı olsun kilolu olupta deve gibi gezmesin tabi
kilosuda anasına benzesin vucudu annanesine benzesin kızın
oğlanın dayıları ii kilo olarakta vucut olarakta onlar benzeyebilir
ayy vala ne sipariş oldu be
Ohh, şükürler olsun.. İkili testimizin sonucu için aradılar sonunda. her şey normal, merak etmeyin dediler. Yarın dr randevumuz var, bakalım meleğim büyümüş mü :)) bir de cinsiyetini teyid ettireceğim bakalım bu dr da kız mı diyecek :)
canım ben de senle aynı durumdayım..bende kaybolan ikiz sendromu oldu..ilk 3 ay düşük riskim vardı..dr.um normalde rapor konusunda çok katı biridir ama bana 3 ay yola gitme dedi ( hergün 130 km yol gidip geliyordum okul için).şimdide diğer kese tamamen kayboldu risk de geçti gibi..ama bu sefer de 3 aydır olmayan bulantılarım yeni başladı bir de bel-kalça ağrısı cabası..ne yapaacağımı şaşırdım...40 günlük rapor hakkım da 1 hafta sonra bitecek..şimdi tekrar okula başlasam tekrar rahatsızlanma olasılığım yüksek bu sefer de öğrencilerimin daha yeni yeni alıştıkları yeni ücretli öğretmenleri gidecek..ben tekrar rapor alsam öğretmensiz kalacaklar..offfffffffff......kafam çok karışıııkkkk.....o kadar uğraştık bu bebek için...eğer benim eğitim aşkımdan dolayı ona bi zarar gelirse ölürüm vicdan azabından :18:bi akıl verin bana nolur:26:
ohh ne guzel
ee sizde de kahverengi olma ihtimali yok gibi birsey
et et siparıs hamılelıgım boyunca burnu babasına benzesın beyaz tenlı sıyah saclı renklı gozlu olsun dedım durdum esım suan valla temız kalplıymıssın allah senı dınlemıs dıyo kızım soyledıgım sekılde cıktı gercı goz rengı degısebılır 6 aylıga kadar ınsallah degısmez dıyorum sımdıde :)
günaydınlar,
herkese hayırlı cumalar,
bu sabah ikinci kez burun kanaması ile uyandım
dün bütün gün gözlerim kanlı kanlıydı belki o yüzden olabilir diye düşündük eşimle,
duşumu alıp hazırlanıp ofise geldim, ama bugün hiiiiç canım çalışmak istemiyor.
Bazı günler Allah affetsin canım hiçbişey yapmadan çamış gibi yatmak istiyor
ben sadece bi öneride bulunmak istiyorum. ben sabah bulantım olduğunda yataktan çıkmadan tuzlu leblebi ya da kraker yiyordum. yatağımın yanında bulunduruyordum ve ayağa kalkmadan ağzıma atıyordum bikaç tane. hemen kahvalti etmek ya da kahvaltı hazırlayana kadar aç durmak pek iyi gelmiyor bazı hamilelere. bunu bir süre denemeni öneririm. işe yararsa eleştirilere de cevabın olacaktır. hem de miden bu kadar hassas olmayacağı için eleştiriler seni bu kadar çok yıpratamaz o zaman..
cnm bak o nasıl söyledi nası biri bilmeme ama artık o iyiliğinede söylese sana batacak
hıhı haklısın anne de git giy üstünü kendi kendinede aa bak bi kere unutmaylada olur belki de
kandır kendinide
giyimine yemene nasıl dikkat ederen et, bu kadar kafanda kurarak kendi kendine sinirlenerek
bebeğinin sağlığını tehlikeye atacaksın
cnm kendi kendine poliannacılık oyna malesef kv bu olmasaydı hayatın farklı olsaydı
yine sorunların olacaktı insanlar zor hayat zor ama bizim işimiz daha zor
biz bebek büyütüyoruz içimizde bak ben son ultrasona girdiğimde gergindim bebeğim haraketleri bile azalmıştı
eski halinden eser yoktu
anladınmı kendine değil kv değil kocana değil artık en önemlisi bebeğine karşı sorumluluğun var
evet haklısınde o anda dediğini yap sonra yine bildiğine dön ama kendi kendini delirtme
bebeğini düşün sakinleş
bak sen böyle gidersen bebekte çok asabi uyumayan devamlı ağlayan bi bebek olacak
neymiş: relaxne demiş: boşver , kim demiş: bilmem
cnm daha yolun çok başındasın ömür böyle geçmez
Günaydınnn:) dun mcbur kaldm tpuklu gydm kınada yukskti braz ayaklarm ck agryo suan ustne basamyrmsabh khwlti edrken kw ddki sendn kaynaklanio bulantilar brazda ddi nasl yani napyrmki ddm(mahsus kusuom hrlde, mahsus kusmus gbi yapym) terlik gymyn ewde ddi halbuki ilk ayimda gymyodm untyodum 2aydr gyiorm ew sgukta degl trlik olmzsa corap kesn olr ayagmda. usutyn ddi bnde trliksz durmyrm crabmida gyiyrm ddm güldü kalknca cekt almyn sırtna ddi halbuki hrgn kahwlti hazrlmya kalktgmda alrm cekt yelek dikkat edyrm yani bugn gymemsin terli kalkyn ddi ama diyisi bi gorun, ben terlemem hc terle olsamda ole dolasmam camasirmi dgstrrm.bugn kalorifrlr yanio ya unutdm terli dgldm almadm ddm. madem gordun uyarsana cekt al die is isten gcmş masa tpluom laf atiyo.iyi niyetndn olmdgna eminim. gezmye gotrme ozman usutym orda dmi aykta kaliyrm ince corapla. hc bi zman hamilelikten biyrm agrdgni yda bulandigmi kabul etmedi. herzman bebeden mi acba bebeden mi acba. artk bulanmaman gerek.sendn kaynaklanio.. sanki 4tane doguran benim ya bukadar mi olr. obur gelnindn bhsedr 4ay yatdi odasnda hc ckamadi bulandi surekli kokudan tiksindi diye. ben insan dglm..
SİNİR OLUYORUM NOLUR YORUM YAPIN BANA.
canım ya duymamazlıktan gel hıhı de dınleme bıle soyledıklerını ama tek cozum senın ıcın ayrı bır eve cıkmanız neden onunla kalıyorsunuz esını ıkna et baska eve cıkın bence
sen sabah yazmışsın, ben de şimdi rastladım umarım görürsün... senin sorunun hamilelikten kaynaklanan kılcal damar genişlemesi. gözlerinin kızarması ve burnundaki kanama bana böyle düşündürdü, hamilelikte hepimizde olabilecek bir durum. bendeki mesele nezleymişim gibi burnumun tıkanması, ancak ne nezle oldum ne de grip. birkaç saatte düzeliyorum, dün ise uzun süre nezle gibi çıktı sesim burnumdan ötürü. burnumu sık temizliyorum, zorlamasam da mutlaka biraz kan geliyor. ben uzun zamandır bu durumda olduğum için alıştım. çok anlıyormuşum gibi yazıyorum ama doktorun en doğrusunu bilir, sıkıntını giderecek bir çözümü vardır mutlaka...
kizlar dun karnim sertlesiyodu ve epey suruyodu gecmiyodu yatana kadar oyleydi agriyodu beraberindede korktum sizede boyle oluyomu erken degilmi bu sikayetler icin sali gunu randevum var
Yiğenim doğduğunda hemşire odaya geldi. yiğenimi kucağına aldı ve gözleri mavi olacak galiba dedi, sonra bize baktı :)
bebeğin annesi, babası, anneannesi, babaannesi, dayısı ve halası olarak ben ordaydım. hemşire gülmeye başladı. ben de ne diyorum kahverengi gözlü olsa o zaman süpriz olurdu değil mi dedi :))
keşke benim çocuğumda da bu kadar kesin olsaydı renkli gözlü olma ihtimali.. Eşim kahverengi gözlü, kayınvalidem de ama eşimin babası ve dayıları sarışın.. belki genlerinde gizli renkli göz geni vardır diye ben de verdim siparişimi :)
bembeyaz, renkli gözlü, kumral bir kızım olsun istiyorum :)))
Dün banada oldu cnm ama kabızdm bıde gaz sancım vardı ondan oldu dıye tahmn edıyrm bıraz göbüşüne elini koy saat yonunde dairesel hareketlerle elini gezdir sevio gibi masaj yapar gibi geçio brazcık insallah kotu bıseyn yoktr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?