2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

çok saol canım,babalar hep erkek istiyo genelde gönlünüzden ne geçiyosa sağlıkla o olsun inşallah

gozun aydın canım...

kizlar dun karnim sertlesiyodu ve epey suruyodu gecmiyodu yatana kadar oyleydi agriyodu beraberindede korktum sizede boyle oluyomu erken degilmi bu sikayetler icin sali gunu randevum var
sertlıkmı bışey yoktur ınşallh.bı danış doktora

canım dun yoktum yazamadım hayırlı olsun kızın.ne guzel..

maşallh hadı gozun aydın.yat dınlen bu gunlere kolay gelınmıyo demı:)

normal canım ılerleyen aylarda dahada artabılır hatta

oh afıyet olsun..kız aldınmı sen supurgeyı

bizde yemeğimizi yedik ama ben daha sindiremedim malüm ağızla mide arasındaki kapakçıklarda işlevsizleşince
çok sıkıcı oluyo yemek ve sonrası bunların üzerine bide acıkmasak iyide..
afıyet olsun yemekten sonra arada bendede oluyo ya ..

herkese merhabalar hayırlı günler:)

çok saol canım,babalar hep erkek istiyo genelde gönlünüzden ne geçiyosa sağlıkla o olsun inşallah

hayırlı olsun oglun canım.

Kendimi kastığım için mii
Yoksa uzun bir aradan sonra içmenin verdiği rahatsızlık mı
Şişirdi şişirdi beni bu asit
Göbeğim oldu tam 9 aylık :26:
alkol ve sigara dışında abartmadıkca canın istediğini içebilirsin-yiyebilirsin demişti doktorum
Gel gör ki internet belasına danışıp yok yarım dudak olurmuş yok gazlı olurmuşş bebek :44:
Ayol bugün içtiğimi 6 ay sonra mı cocuk gaz olarak cıkaracak
Yarım dudak olayı korkutmadı değil

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız..maşallh kotu bışey okumadım
boylardan bahsetmışsınız ben 1,62 eşim 1,75 boyunda ama ıkı kızmda normal standartalrın ustunde boyları maşalh.bızden degıl ama dayıalrından teyzelerınden almışlardır dıyorum benım aılede uzun boyludur ben accık kısa kalmaışım kızlarım uzun olunca sevınıyorum.ınşallh duraklamazlar..
benım bulantılar gectı gıbı ya nasıl sevınıyorum bı bılsenız gelıyo arada ama dayanabılıyorum.allahım şukur..

bizde yemeğimizi yedik ama ben daha sindiremedim malüm ağızla mide arasındaki kapakçıklarda işlevsizleşince
çok sıkıcı oluyo yemek ve sonrası bunların üzerine bide acıkmasak iyide..

bende sinir oluyorum sonra acıkmaya canım birşey istemiyor ama karnım aç kötü

oh afıyet olsun..kız aldınmı sen supurgeyı

Teşekkür ederim canım
Yok daha almadım haftasonu anca ama saolsun Zeynepciimm beğendiğimiz modele bakmış showroomda filan bana gidip almak kaldıı

Dipnot: Evimi merak edenler için (yaklasık 1 haftadır süpürge yokta) bu hafta koncam hep geç geldiği için bende bir başıma bebeemle olduğumdan toz toprak olayımız pek olmadı..Otel kıvamında geceden geceye gidip geliyoruz

Son düzenleme:

iyi iyi hadı hayırlı olsun dıyelım o zaman..

ev toz toprak olsa ne olacak canım, alınca kuvvetli kuvvetli yeni makinalarınızı toz mu kalır :) hem artık yazın olduğu gibi çok cam kapı açılmıyor diye çok kirlenmiyor evler. bebişte dağıtıp kirletemediğine göre :))

yok canım senin yazdığına ihtafen yazmadım

biz biraz kendimiz sakındığımız için yazdım....
senin belinle ilgili bir sorunun varsa, işlerini yavaş yavaş kendini kasmadan yap canım

eşine de sinir olma canım, o senin ne yaşadığını bilemez
tatlı dille hayatım şunu çekermisin, hayatım şunda yardımcı olurmusun dersen
1,2,3 dersin 4. o zaten kendisi onu görev bilir yardımcı olur

ben işleri yaparken o evde olmuoki k.v de takmıo bnde solemıom ona cekermısın şaparmısın die.d.d.d.d neyse olsun bakalm napalm

Ahhh o bebişinn bi anası var ki teyzesiii
Hamilelikten olsa gerekk Pek dağınık olduu :26:
Camlarım Goethe calışması gibi şekilden şekile girdi :26: Gündüz açılmayınca bildiğin tozlar al beni içeri der gibi yapıştı
Eeee açtığım zamanda (Pencerelerimi akşamdan akşama mutlaka açarım) illa ucuyor tozcuklarr
Çamaşır suyu kullanamıyorum
Babamızda yok gece geliyooorr, camları,banyoları sildireyim
Dertleeerrr benimm çilee beniiimmm mutlulukkk siziiinn siziiinn olsuunn :124::124:

kizlar dun karnim sertlesiyodu ve epey suruyodu gecmiyodu yatana kadar oyleydi agriyodu beraberindede korktum sizede boyle oluyomu erken degilmi bu sikayetler icin sali gunu randevum var

yasadıgınız kasılmalara Braxton Hicks denıyor hamılelıkte normal bır olay Braxton Hicks kaslmalar-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url] detaylı bılgı bulabılırsınız burda

Braxton Hicks kasılmaları için erken değil mi?? Bence randevunu beklemeden doktorunu ara, hem için rahatlamış olur.

Sen usg görüntüsüne bakacaktın ya benin sıpanınn anladın mı bişey :26:
Bide bi reyhan filan diyordun nolllduuu onlar canım

ay ben bakacaktım dımıpardon ama senın mınışı hatırlıyom du gozumun onunde bence tam nub gozukmuyo yanı kız degılde goruntude yok orda karanlık çıkmış..
bakacaktım ama kımse dogum tarıhını vermedıkısoyel ozelden eşinle senın dogum tarıhını hemen soyleyem cındıyetını

Ben de uzun yıllar çalıştıktan sonra eşimin işi sebebiyle taşınınca işsiz evde kaldım. İlk günlerde temizlik tek tesellimdi ama bir süre sonra mükemmel olma çabasıyla kendimi yıprattığımı farkettim. Artık eskisi gibi yapmıyorum. çalışırken nasıl genel temizliğimi haftada 1 gün yapıosam şimdi de öyle yapıyorum, gelen misafirim yoksa prensibimden vazgeçmiyorum :)))) Banyoya haftada 1 kez yeterli olmuyor diye onda da sadece hafta ortasında lavabo ve klozeti bir kez daha temizliyorum ama yerler haftada 1 kez yıkanıyor :) toz olmadığında aferin diyenim yok nasılsa, gerektiği kadar yapmaktan yanayım.
Bu arada çamaşırsuyu kullanamıyorum yazmışsın ya, hamilelik sebebiyle mi? ben vazgeçemiyorum çamaşır suyundan ya, eskisi kadar bekletmiyorum yıkarken o kokuya maruz kalmamak için ama tamamen hayatımdan çıkaramıyorum. yanlış mı yapıyorum ki???

ah tatlım yakın olsam gelirdim yardıma,bana da fazladan bi enerji geldi,sen böyle anlatınca benim gelip temizleyesim geldi..sıkma tatlı canını,geçer elbet,,önemli olan kalplerin temizliği demi?iç güzelliğin ,temizliğin yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…