- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.581
masallah canım haftaya doktora gıdıcem onayladıgı an bende kosu bandında yuruyuse baslıcam kendımı yormadan ..
ımzaya bakma ortalama soyluyor benımde gunum 1.5 hafta gerıde mesela ımza herkese aynı tutmaz canım
canım bendede kendı hesabıma gore mayıs sonu doktora gore mayıs ortası 10 gun oynama olur normal dedı son zamanda daha netlesıcek tarıh ..
sonucların ıyı cıkmasına cok sevındım cnaım :) bır oglan daha anlasldı haftaya kız haberıyle gelıp kız egemenlıgı kurmaya calısayım ben :)
esımde sureklı oglu olmasını ıstıyor dualarında konusurken oglum dıyor ben sert bakınca duzeltıyor kızım olursada severım dıyor bakalım gorucez:)
gozun aydın canım...Ohh, şükürler olsun.. İkili testimizin sonucu için aradılar sonunda. her şey normal, merak etmeyin dediler. Yarın dr randevumuz var, bakalım meleğim büyümüş mü :)) bir de cinsiyetini teyid ettireceğim bakalım bu dr da kız mı diyecek :)
sertlıkmı bışey yoktur ınşallh.bı danış doktorakizlar dun karnim sertlesiyodu ve epey suruyodu gecmiyodu yatana kadar oyleydi agriyodu beraberindede korktum sizede boyle oluyomu erken degilmi bu sikayetler icin sali gunu randevum var
canım dun yoktum yazamadım hayırlı olsun kızın.ne guzel..günaydın güzell anneler...nasılsınız,,hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir umarım...herkese iyi bir gün diliyorum.bugün güzel bigün,,cuma günü çünkü :) oh oh yarın tatil,uykuya çok düşkün değilim de,evde olmak bambaşka ya..
maşallh hadı gozun aydın.yat dınlen bu gunlere kolay gelınmıyo demı:)Sağlk ocgndan geldm kzlar esmle gttk ebe ztn tanıo benı gıdr gtmz tansıyn baktı kıloya baktı konustuk braz iş yapıomsn hala dedı evdekı durumu bılıo gbı bıara her ısı ben yapıodmda ypma agır ıs dedı belımın kasıgımın agrıısını soledm artık bekledıgımz bısey bu kkorkmana gerk yok summ artık hamılelıgının sonuna kdr bel agrıların olucaktır bol bol ıstırahat et uzun sure ayakta kalma yat dınlen beslenmene cok cok dıkkt et dedı...diğer ayda kan ıdrar testı fln yapcklr. Eşim bde harektsızlktn agrıyodr ytmktn oluodr dıodu bana anlatnca bole dedı dıynce bozldu ben bılmıomuyum nedn agrıdıgını bole dedın bana zoruma gıttı dedım bılmıodm askm dedı tmm dedm bnde bundan sonra gunlere gidp ayakta durmaya hayıııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrohh ohhhh banene banene ooohhh ohhhhh oooohhhhh bebegımı dusuncm bundn snra kmse umrmda olmycak canım kuzum benmmmm annesı yesın onu oohh ohhh yuppi yuppi yuppiiii ohhh ohhhhhhhh
Buaradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 3kilo almısın dedıbnde belkı almamısımdır dedım :d toplam 5edıo bastan berı artık doguma 20kilo almş olrm ööf aslnda bana kılo almısm gbı gelmıokı yaaa okdr almadm almamısımdır
normal canım ılerleyen aylarda dahada artabılır hattamerhaba guzel anneler nasılsınız? :) bende iyi gibiyim iki gundur bel agrısından mahvoldum ama sukur bugun ıyıyım sızce bel agrısı normal mı pazartesı doktor kontrolum var anca sebebını ozman ogrenebılırm kafaya taktım sımdı bu agrılarıı
oh afıyet olsun..kız aldınmı sen supurgeyıÖğle tatilinden geldik göbişi doyurdukk
Ama bu sefer ne olduğunu söylemicemdee
Hazır corba vardı onu içmedim kii cok cazip etsede
Yalnız asitli içecek koymuşlar ondan aldım cok canım istedii
Şimdi içine birazda su kattım yudum yudum içiyorum
40 yılda birde bişey olmaz dimii
Nete baktım aşırıya kaçmadıkca bişey olmaz diyor
afıyet olsun yemekten sonra arada bendede oluyo ya ..bizde yemeğimizi yedik ama ben daha sindiremedim malüm ağızla mide arasındaki kapakçıklarda işlevsizleşince
çok sıkıcı oluyo yemek ve sonrası bunların üzerine bide acıkmasak iyide..
herkese merhabalar hayırlı günler:)
çok saol canım,babalar hep erkek istiyo genelde gönlünüzden ne geçiyosa sağlıkla o olsun inşallah
benim gittiğim doktorlardan biri (2 tane var devam ettiğim doktorum) alkol sigara dışındaki yiyecek içeceklerden canın istiyorsa kendini engellemek için uğraşma, abartmadığın sürece asitli içecek, çay, kahve içebilirsin demişti. ben zaten hiç birini sevmediğimden sorun olmuyor ama canım çekse içerim. kendini kötü hissetme diye söylüyorum.
bizde yemeğimizi yedik ama ben daha sindiremedim malüm ağızla mide arasındaki kapakçıklarda işlevsizleşince
çok sıkıcı oluyo yemek ve sonrası bunların üzerine bide acıkmasak iyide..
oh afıyet olsun..kız aldınmı sen supurgeyı
Teşekkür ederim canım
Yok daha almadım haftasonu anca ama saolsun Zeynepciimm beğendiğimiz modele bakmış showroomda filan bana gidip almak kaldıı
Dipnot: Evimi merak edenler için (yaklasık 1 haftadır süpürge yokta) bu hafta koncam hep geç geldiği için bende bir başıma bebeemle olduğumdan toz toprak olayımız pek olmadı..Otel kıvamında gecen geceye gidip geliyoruz
maşallh hadı gozun aydın.yat dınlen bu gunlere kolay gelınmıyo demı:)
Teşekkür ederim canım
Yok daha almadım haftasonu anca ama saolsun Zeynepciimm beğendiğimiz modele bakmış showroomda filan bana gidip almak kaldıı
Dipnot: Evimi merak edenler için (yaklasık 1 haftadır süpürge yokta) bu hafta koncam hep geç geldiği için bende bir başıma bebeemle olduğumdan toz toprak olayımız pek olmadı..Otel kıvamında geceden geceye gidip geliyoruz
iyi iyi hadı hayırlı olsun dıyelım o zaman..
Sanki bana yazlmıs gibi hissettm yazdıgım yazının ustune paylaşılınca bişekl oldmwalla ben hep çamaşır asarım yemek yaparım bulasık yıkarım odaları süpürürüm ortalıgı toplarm ütü yaparm baska da iş yok zaten. ama bunları yaparken iş bittikten snra belimin agrısından duramam kitlenio sanki arkama yastık alır otrrm yda bıraz uzanırım.Afedersinz wc bile oturamam otrncada zor kalkıom belımın agrısından keske biyerlerm agrımasa. galiba ıkıncı cocukta daha rahat olrz gibime gelio
benm kocamda azcık oyle olsaymıs keske. balkona camasr asmam ıcın koltugu cekmem gerekıo cekerm sepetide alırım biride demezki dur napıon ben tasırım ben cekerm sen nıye koltukla kanepeyle ugrasıon demez öyle olnca daha cok ıs yapasm gelıo sinirden
yok canım senin yazdığına ihtafen yazmadım
biz biraz kendimiz sakındığımız için yazdım....
senin belinle ilgili bir sorunun varsa, işlerini yavaş yavaş kendini kasmadan yap canım
eşine de sinir olma canım, o senin ne yaşadığını bilemez
tatlı dille hayatım şunu çekermisin, hayatım şunda yardımcı olurmusun dersen
1,2,3 dersin 4. o zaten kendisi onu görev bilir yardımcı olur
ev toz toprak olsa ne olacak canım, alınca kuvvetli kuvvetli yeni makinalarınızı toz mu kalır :) hem artık yazın olduğu gibi çok cam kapı açılmıyor diye çok kirlenmiyor evler. bebişte dağıtıp kirletemediğine göre :))
kizlar dun karnim sertlesiyodu ve epey suruyodu gecmiyodu yatana kadar oyleydi agriyodu beraberindede korktum sizede boyle oluyomu erken degilmi bu sikayetler icin sali gunu randevum var
yasadıgınız kasılmalara Braxton Hicks denıyor hamılelıkte normal bır olay Braxton Hicks kaslmalar-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url] detaylı bılgı bulabılırsınız burda
Sen usg görüntüsüne bakacaktın ya benin sıpanınn anladın mı bişey :26:
Bide bi reyhan filan diyordun nolllduuu onlar canım
Ahhh o bebişinn bi anası var ki teyzesiii
Hamilelikten olsa gerekkPek dağınık olduu :26:
Camlarım Goethe calışması gibi şekilden şekile girdi :26: Gündüz açılmayınca bildiğin tozlar al beni içeri der gibi yapıştı
Eeee açtığım zamanda (Pencerelerimi akşamdan akşama mutlaka açarım) illa ucuyor tozcuklarr
Çamaşır suyu kullanamıyorum
Babamızda yok gece geliyooorr, camları,banyoları sildireyim
Dertleeerrr benimm çilee beniiimmm mutlulukkk siziiinn siziiinn olsuunn :124::124:
Ahhh o bebişinn bi anası var ki teyzesiii
Hamilelikten olsa gerekkPek dağınık olduu :26:
Camlarım Goethe calışması gibi şekilden şekile girdi :26: Gündüz açılmayınca bildiğin tozlar al beni içeri der gibi yapıştı
Eeee açtığım zamanda (Pencerelerimi akşamdan akşama mutlaka açarım) illa ucuyor tozcuklarr
Çamaşır suyu kullanamıyorum
Babamızda yok gece geliyooorr, camları,banyoları sildireyim
Dertleeerrr benimm çilee beniiimmm mutlulukkk siziiinn siziiinn olsuunn :124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?