2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar bu bebeğin sağda yada solda olması cinsiyetini gösterebilir,ben inandım..benimki baştan beri soldaydı canım kızım..

benim ki de solda, daha küçükken kesenin içinde sağdaydı şimdi ortada, ama kese solda duruyor... doktorumuz erkek tahmin etti, bakalım yarını bekliyoruz. dediğin gibiyse yarın bir sürpriz yaşayabiliriz :)

kızlar bu bebeğin sağda yada solda olması cinsiyetini gösterebilir,ben inandım..benimki baştan beri soldaydı canım kızım..

benim oğluşumda hep solda canım çin takmivi rus takvimi hep kız diyodu ama nasip işte
etrafımda ki herkes oğlun olucak çok güzelleştin diyolardı 1 bu dedikleri doğru çıktı

Brı cırpıda gıdıp geldım doktora sukur ıyıymıs konyadakı cıhazdan sonra bu usg cıhazı oyuncak gıbı geldı pek bısey bellı degıldı bakalım haftaya gıttıgımde sorarım doktoruma 4 boyutluya gırmek ıstıyorum dıye farkı nneyse verırız

valla bizde epey yaydık :)
arada bi gaza gelip toptan yapıyoz
sonra kim öle kim kala
buarada bebeğin dile gelmesi harikaydı

Bizi 9 ay sonra çöp ev diye belediyeye ihbar etmezseler iyidir diyor eşimm
Abartıyorsun diyorumm ama sanırım bir el atmamda lazım
Ki öncesi olsa süpürgem 1 hafta olmayacakk alt komsudan 1 fincan kahve ister gibi isterdim valla süpürgesini
Pek komik dimiii bizim bebeklerimizde böyle yapıyorlar mı acaba

evet ya hele o üstüne zıplaması yok mubenimki pek sevmiyor herhalde sarı sıvının olduğu keseyi,rengini de nerden gördüyse senin bebek sağda mı solda mı

Benimkinin yeri orası teyzesii
Oyüzden annesinin mekanı wcee
İnmiyor üstünden sıpa
Sol demişti doktor canım
Senin ne tarafta

pekbicici
saat 12:00, 14:00, 19:30 ve 02.00'ye bayıldım, bizim halimize çok benziyor pek bir güldüm :) sen çok yaşa e mi

Ben hepsinee bayıldımm şapşalınn
Ama belirttiğin saatlerde (yine baktım) ayrı komik evett
Bebeklerimizde aç kalınca böyleler mii acaba Aç kalınca mı tekmeliyecekler :26:

Son düzenleme:
benim oğluşumda hep solda canım çin takmivi rus takvimi hep kız diyodu ama nasip işte
etrafımda ki herkes oğlun olucak çok güzelleştin diyolardı 1 bu dedikleri doğru çıktı

ne güzel erken öğrenmişsin oğlun olacağını :) ben hala bilmiyorum ama geçen hafta ısrar ettim doktora ve "kesin bişey söyleyemem ama bi çıkıntı var" dedi :) benim de takvimler falan kız diyor ama hissettiğim erkek,doktor da öyle söyleyince alıştırıyorum kendimi :)
haftaya kontrolum var,bakıcaz artık

sanırım iş biraz da kasında bitiyor..ben kendimi bu konuda şansı hissediyorum çünkü inanın bana 6. haftadan beri mutfağa girip ne yemek yaptım ne bulaşık yerleştirdim nesofra topladım..mutfakla ilgili her görev eşime ait..bir tabağı bile kaldırsam sen bırak ben toplarım diyor..2 aydır mutfakta neler olup bitiyor bilmiyorum sadece su içmeye giriyorum ama neyse ki hep derli toplu görünüyor:) ben durumu eşime açıkça söyledim yemek yapamam kokulardan tiksiniyorum diye ....kendi de şahit oldu duruma defalarca ..buzdolabını açmamla wc ye koşmam bir oluyordu..o yüzden bu sorumluuğu o aldı..ayrıca büyük temizlikler de ona ait süpürme silme gibi ben sadece onun beceremediği ütü işinden sorumluyum..onun dışında tek görevim uyumak..boynumu büküyorum eşim ne istesem yapıyor:) Allah ondan razı olsun benim çektiğim sıkıntı kadar o da çekiyor..
Diyeeğim şu ki eğer siz her işin altından kalkmaya çabalar ve bunu başardığınızı eşinize gösterirseniz blki ne hissettiğinizi anlamayacaktır..bu kadar cengaver olmaya gerek yok..yatın sırt üstü hamileyim ben diyin ve keyfini çıkarın:)

benim ki de solda, daha küçükken kesenin içinde sağdaydı şimdi ortada, ama kese solda duruyor... doktorumuz erkek tahmin etti, bakalım yarını bekliyoruz. dediğin gibiyse yarın bir sürpriz yaşayabiliriz :)

nedir bu erkek bolluğu yadünyada kadın fazla türkiyede erkek nüfus fazla ve artmaya devam ediyor kıyamete daha çok var anlaşılanbenimkini de erkeğe benzetti de

beni burda herkes yeni tanıdığı için güzelleşt,n çirkinleştin diyen yok( kayınvalidemler bayramda burdaydı onlar da birşey demedi bulantın var mıydı

sıpa oyunu seviyor demekki:)) bana da doktor demedi ama herşeyim solda oluyor ve erkeğe benzetti hayırlısı bakalım

dün öğrendik canım ama çok dua ettim bebişim göstersin diye 1 de giderken koca 1 çikolata yedim cinsiyeti göstermede faydası oluyomuş öyle diyo tecrübeli arkadaşlarım
bende eşimde hep erkek hissediyoduk Rabbim gönlüne göre versin,inşallah bu gidişinde görürsün bebişini

bana da çoğu kişininki tutuyor gibi geldi ama ondan sordum benimkine de 9.haftada erkeğe benziyor dedi ama solda bulantın var mıydı senin

canım bulantım başlarda oldu biraz,ama şiddetli değildi,1-2 defa çıkarmışımdır..ama iştahsızdım,ne yesem tadını alamzdım..tuzlu ve ekşiyi de severdim..bu arada ablamla son adet tarihimiz bile aynı,oda hamile..doğum tarihleri aynı haftaya gelecek sıpalarımızın..onun da kızmış :) benim de..belirtilerimiz de benziyordu zaten

ay ne güzel belki annene belki zor ama çok güzel bide aynı günlerde doğsalar tadından yenmez

nedir bu erkek bolluğu yadünyada kadın fazla türkiyede erkek nüfus fazla ve artmaya devam ediyor kıyamete daha çok var anlaşılanbenimkini de erkeğe benzetti de

bunun cevabı çok basit: yurtdışından o kadar çok hemcinsimiz aramıza katıldı ki, doğamız nüfusu ancak böyle dengeliyor. kimse kusura bakmasın, neredeyse dolaştığım her semtte rastlıyorum yabancı hanımlara, o kadar çoklar ki niye erkek doğuruyoruz diye sormaktan vazgeçtim ben...

Son düzenleme:

demek bulantıyla kız bebek arasında bağlantı yokmuş annene zor olacak galiba ikiniz arasında mekik dokuyacak kadınbüyüynce de kardeş gibi olurlar ne güzel

5.haftadan beri hergün bulantı kusma ve hala devam ediyo ama gerçekten annenin içine doğuyo galiba sen kendin aynaya bakınca ne hissediyosun bende hep güzelleştiğimi farkettim
eşimin 5 ablası var biz 3 kız kardeşiz bazı art niyetli arkadaşlarım alay eder gibi sizden erkek çıkmaz boşuna beklemeyin falan diye sinir sinir konuşuyolardı bizim için cinsiyet farketmiyodu ama insan ister istemez bozuluyo şimdi onu diyenler hep sustular

ilginç bir yaklaşım olmuş büyükşehirlerde çok gerçekten ama Allahtan gelen birşey türkiyede erkek çocukları da fazla

ay ne güzel belki annene belki zor ama çok güzel bide aynı günlerde doğsalar tadından yenmez

valla bilmiyorm ama benim sezeryan olacağı kesin..sanırım önce ben doğurcam....bizim çok ilginç bir tesadüftü..bir hatsonu annemlerdeyim,ablam da orda..kız kardeşimle ben mutfağı topluyoruz,annemle ablam içerde sohbet edyor..benim moralim bozuk,kardeşim sıkıştıyor,neyin var diye(başta bebeği istememiştim).içerde de ablamın rengi soluk diye annem ablamı sorguluyormuş meğer neyin var diye..ben kardeşime mutfakta hamileyim dedim,bu çığlık attı,ağzını kapattım,anneme söyleme şimdi diye..içeri geldik,duyduğum ilk söz ablamdan,anneme ben hamileym galiba diyor..kız kardeşim bastı 2.çığlığı..bu da hamile diye..neyse annem için şok etkisi olmuştu,,ee ben şimdi hanginize yetişcem demeye başladı,ablam da gıcık diyor bana,deseydin 1 ay daha beklerdim diyor,onun bilerek olmuştu,benim istemeyerek :) bu arada benim oğlumla onun oğlu da aynı ay doğdılar..şimdi can ciğerler.kızlarımız da öyle olur inşallah

birisi bulantı mı dedi...bulantıdan cinsiyet belli oluyosa benim kesindir o zaman..bulantılardan doktora yaptığıma göre cinsiyeti doktora sormam gerekmez :))))) bulantı kıza mı işaret erkeğe mi

ah ah o milllet hasta eder insanı Allah veriyor onlar ne bilecek
benim hiç bulantım olmadı kendime bakıyorum hiçbirşey hissedemiyorum cinsiyetle ilgili başta belki sıkıntılı olduğu içindir ama annemde der erkekte güzelleşirsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…