- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.621
evet ya hele o üstüne zıplaması yok mubenimki pek sevmiyor herhalde sarı sıvının olduğu keseyi,rengini de nerden gördüyse senin bebek sağda mı solda mı
kızlar bu bebeğin sağda yada solda olması cinsiyetini gösterebilir,ben inandım..benimki baştan beri soldaydı canım kızım..
kızlar bu bebeğin sağda yada solda olması cinsiyetini gösterebilir,ben inandım..benimki baştan beri soldaydı canım kızım..
valla bizde epey yaydık :)
arada bi gaza gelip toptan yapıyoz
sonra kim öle kim kala
buarada bebeğin dile gelmesi harikaydı
evet ya hele o üstüne zıplaması yok mubenimki pek sevmiyor herhalde sarı sıvının olduğu keseyi,rengini de nerden gördüyse senin bebek sağda mı solda mı
pekbicici
saat 12:00, 14:00, 19:30 ve 02.00'ye bayıldım, bizim halimize çok benziyor pek bir güldüm :) sen çok yaşa e mi
benim oğluşumda hep solda canım çin takmivi rus takvimi hep kız diyodu ama nasip işte
etrafımda ki herkes oğlun olucak çok güzelleştin diyolardı 1 bu dedikleri doğru çıktı
yok canım senin yazdığına ihtafen yazmadım
biz biraz kendimiz sakındığımız için yazdım....
senin belinle ilgili bir sorunun varsa, işlerini yavaş yavaş kendini kasmadan yap canım
eşine de sinir olma canım, o senin ne yaşadığını bilemez
tatlı dille hayatım şunu çekermisin, hayatım şunda yardımcı olurmusun dersen
1,2,3 dersin 4. o zaten kendisi onu görev bilir yardımcı olur
benim ki de solda, daha küçükken kesenin içinde sağdaydı şimdi ortada, ama kese solda duruyor... doktorumuz erkek tahmin etti, bakalım yarını bekliyoruz. dediğin gibiyse yarın bir sürpriz yaşayabiliriz :)
benim oğluşumda hep solda canım çin takmivi rus takvimi hep kız diyodu ama nasip işte
etrafımda ki herkes oğlun olucak çok güzelleştin diyolardı 1 bu dedikleri doğru çıktı
Bizi 9 ay sonra çöp ev diye belediyeye ihbar etmezseler iyidirdiyor eşimm
Abartıyorsun diyorumm ama sanırım bir el atmamda lazım
Ki öncesi olsa süpürgem 1 hafta olmayacakk alt komsudan 1 fincan kahve ister gibi isterdim valla süpürgesini
Pek komik dimiii bizim bebeklerimizde böyle yapıyorlar mı acaba
Benimkinin yeri orası teyzesii
Oyüzden annesinin mekanı wcee
İnmiyor üstünden sıpa
Sol demişti doktor canım
Senin ne tarafta
Ben hepsinee bayıldımm şamşalınn
Ama belirttiğin saatlerde (yine baktım) ayrı komik evett
Bebeklerimizde aç kalınca böyleler mii acabaAç kalınca mı tekmeliyecekler :26:
ne güzel erken öğrenmişsin oğlun olacağını :) ben hala bilmiyorum ama geçen hafta ısrar ettim doktora ve "kesin bişey söyleyemem ama bi çıkıntı var" dedi :) benim de takvimler falan kız diyor ama hissettiğim erkek,doktor da öyle söyleyince alıştırıyorum kendimi :)
haftaya kontrolum var,bakıcaz artık
bana da çoğu kişininki tutuyor gibi geldi ama ondan sordum benimkine de 9.haftada erkeğe benziyor dedi ama solda bulantın var mıydı senin
canım bulantım başlarda oldu biraz,ama şiddetli değildi,1-2 defa çıkarmışımdır..ama iştahsızdım,ne yesem tadını alamzdım..tuzlu ve ekşiyi de severdim..bu arada ablamla son adet tarihimiz bile aynı,oda hamile..doğum tarihleri aynı haftaya gelecek sıpalarımızın..onun da kızmış :) benim de..belirtilerimiz de benziyordu zaten
nedir bu erkek bolluğu yadünyada kadın fazla türkiyede erkek nüfus fazla ve artmaya devam ediyor kıyamete daha çok var anlaşılan benimkini de erkeğe benzetti de
canım bulantım başlarda oldu biraz,ama şiddetli değildi,1-2 defa çıkarmışımdır..ama iştahsızdım,ne yesem tadını alamzdım..tuzlu ve ekşiyi de severdim..bu arada ablamla son adet tarihimiz bile aynı,oda hamile..doğum tarihleri aynı haftaya gelecek sıpalarımızın..onun da kızmış :) benim de..belirtilerimiz de benziyordu zaten
nedir bu erkek bolluğu yadünyada kadın fazla türkiyede erkek nüfus fazla ve artmaya devam ediyor kıyamete daha çok var anlaşılan benimkini de erkeğe benzetti de
beni burda herkes yeni tanıdığı için güzelleşt,n çirkinleştin diyen yok( kayınvalidemler bayramda burdaydı onlar da birşey demedi bulantın var mıydı
bunun cevabı çok basit: yurtdışından o kadar çok hemcinsimiz aramıza katıldı ki, doğamız nüfusu ancak böyle dengeliyor. kimse kusura bakmasın, neredeyse dolaştığım her semtte rastlıyorum yabancı hanımlara, o kadar çoklar ki niye erkek doğuruyoruz diye sormaktan vazgeçtim ben...
ay ne güzel belki annene belki zor ama çok güzel bide aynı günlerde doğsalar tadından yenmez
Hamilelikte Sırt ve Bel Ağrıları İçin Egzersizler - YouTube
sırt ve bel ağrılarından şikayet eden güzel anneler, artık harekete geçsek mi :))
5.haftadan beri hergün bulantı kusma ve hala devam ediyo ama gerçekten annenin içine doğuyo galiba sen kendin aynaya bakınca ne hissediyosun bende hep güzelleştiğimi farkettim
eşimin 5 ablası var biz 3 kız kardeşiz bazı art niyetli arkadaşlarım alay eder gibi sizden erkek çıkmaz boşuna beklemeyin falan diye sinir sinir konuşuyolardı bizim için cinsiyet farketmiyodu ama insan ister istemez bozuluyo şimdi onu diyenler hep sustular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?