2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ben de yavaştan kaçayım arkadaşlar
malüm anniş geldi

şöyle beraber bi yemek yiyelim ohh mis gibi
1 haftadır yanlızım ya tek başına en güzel yemek bile olsa çekilmiyo malüm
bebişleri ve annişleri kocaman öperim malüm bnm yarında mesaim var herkesi beklerim

haklılar hareket edelim ki kas agrılarımız olmasın ama işte cogu gun diyorum sadece yatsam hamılelıgım boyunca hep uykum var onceden de cok severdım uyumayı şimdi daha beter oldu heppp uykum varrr

benim annemde öyle diyo erkekse seyirmelerini hissedersin diye ama bende birşey yok daha bide erkeklerin şekli daha çabuk belli olurmuş

bende öyle aşırı hıssetmıyrum da sabah kı cok guzeldı pıt pıt diye attı 3 kere bir de vucudumu cok ıyı tanıyorum hamıle oldugumu adetıme 2 hafta varken anlamıştım, 1 hafta kala da teste pozıtıf cıkmıştı.

bayıldım bu yazıya pzartesı iş yernde çıktısını alacam

tatlım ya inş gececek bu gunler seneye bu zamanlar bebeklerımız kucagımızda olacak inş. tam sevmelık kıvamda olacaklar

hay maşallah bebeğine bizim senle haftamız aynı ama ben daha hissetmiyorum senin oğluşun olcaktı demi?:16:

evet canım erkek dedi doktorum buyuk ıhtımal bende en basından beri öyle hissediyorum

afiyet bal şeker olsun arada kaçamak iyi gidiyor

benim tuhaf kocam bu hafta bebegin isiga hassas oldugunu okumus ustumde deney yaptiel fenerini karnima tutup tutup cekti bebek tepki versin diye bekliyor birde

11+5çıktık ultrasonda boyuda 5cm olmuş 1 haftada 1,3 cm buyumuşş
yalnız ultrasondan ulstrasona ne cok fark varmış:18:

Son düzenleme:
bugun başka bir doktora gittim hemen iş yerinin yakınındaydı ikili test zamanın gelmiş yaptırdın mı dedi yok dusunmuyorum dedim cahıl birine de benzemıyorsun, kapalı da değilsin nıye yaptırmıyorsun dedi (içimden tuuu doktor olmuşsun da adam olamamışsın dedim )
aksı bir durum cıksa bebeğimi aldırmam o yuzden yaptırmayı dusunmuyorum zaten konyada ense kalınlıgna bakıldı dedim
iyi en bilirsin dedi, bende evet ben bilirim dedim

kızlar akıntı ve kaşıntı şikayeti olan var mı?

akıntı artık kabullendiğim bir parçam gibi oldu canım, kaşıntı yok diye günde 2-3 kez çamaşır değiştirerek idare ediyorum. ilaç kullanmayı düşünmediğimden dr a bile söylemedim. günlük ped arttırır diye korktuğumdan onu da kullanmıyorum. yalnız değilsin yani, sorunlar genelde aynı..

ya kızlar bu bizim ilk sayfadaki listede benim bebeğimin İLK yazısında nazar boncuğu yok...bi tek benimki böle...ya benim bebeğime nazar değerse...:2::2::2::2::2::2::2:

haklısın canım, nazar değmesin senin boncuğuna da kondursunlar bir nazarlık :)))

benim 5. haftada kanamam olmuştu o yüzden 3. ayın sonuna kadar önermedi dr.um. yarın gittiğimde soracağım. gerçi yapıp yapacağım da 30-40 dk yürüyüş :)) izmitte sadece bir yer bulabildim hamilelik yogası dersi olan, o da haftada 1 gün ve aylık 120 lira, 4 ders için biraz fazla göründü bana, acaba ahksızlık mı ediyorum??

aslinda soylemek lazim yuzune sen her kapaliyi hala cahil mi saniyorsun diye dar kafali doktor
bende ense kalinligina baktiracagim sadece 40 lira olmasina ragmen bir hastaligi falan gorseler yada kesin deseler neyse de sadece risk

ne cok konusmussunuz kizlar
hic okuyamiyorum gecmisi kaldiginiz yerden devam ediyorum genelde
umarim kacirmiyorumdur birseyler
ben cok yoruldum cok dolastik bugun bebisle
6 saat avm de tur attik baya yorucu ama guzeldi
biraz karin agrisi var sonrasinda iste

Eki Görüntüle 549121

11+5çıktık ultrasonda boyuda 5cm olmuş 1 haftada 1,3 cm buyumuşş
yalnız ultrasondan ulstrasona ne cok fark varmış:18:

bebisine
buyumus yavrun
evet ya cok acayip fark oluyor
doktorumun en son gittigimde yaptigi usg cihazi farkliydi ve 15 cm bebisim cok kucuk zor seciliyordu
ama yine de hareketleri gordum hickirik tuttu zipladi onlari net gordum

Hmm o zaman bence de en iyisi sen doktorunla bir görüş. Ben 3 yıldır Almanya'da yaşıyorum (doktora için geldik) burada hastanelerde bile hamileler için yoga, yüzme gibi kurslar açılıyor ve genelde sigortalar karşılıyor 10 seans için sadece 50-60 € gibi bişi ödeniyor. Türkiye'de malesef bu tarz şeyler lüks olarak algılanıyor, en basit bebek bakım kursları bile( Şimdi kıyaslayınca aslında çok gibi fiyatı ama zeten 24. haftadan sonra başlatıyorlar burada, belki 24.haftadan sonra 1 yada 2 ay gidebilirsin, tabi durumun el verirse malum bebek baya masraflı geliyor:)) Ama internette hamilelik yogası DVDleri var eğer azimli biriysen evde de yapabilirsin bence. Ben açıkcası kesinlikle bi şekilde biraz yoga yapmak istiyorum çünkü normal doğum yapanlar çok çok öneriyor hem bebek hem senin doğru nefes almayı fln ögrenmen ve sancılar ile baş edebilmen için.

merhaaba kızlar nasılsnız bende haberler çok kötuuuu.. rahimde açılma varmış 3 cm. sürekli yatıyorum bebek çok aşagıdaymış baskı yaptıkça da açılma artıyormuş.. tuvalet harıcınde hersey yasak.. evlenmeden önce memede kist vardı biyopsi falan yapılmıştı sonuclar orta halli çıkmıstı tip3 yanı dun yapılan usg ve mr BI-RADS – KATEGORİ 4/c çıktı yanı kanser hücresi hersey alt ust oldu bugun tekrar biyopsi oldum sonuçlar ay sonu benım ıçın dua edın.. isyan etmek ıstemıyorum ama Allahım yoruldum.....

cok gecmıs olsun canım inş. allahın izniyle bişey olmaz moralini bozma biliyorsun moral cok önemli içini ferah tut bak bebeğinde var vardır rabbimin bir bildiği

canım benim çok geçmiş olsun...iyi düşünki iyi olsun..hamilelerin duaları kabul olurmuş,hepimiz senin ve bebeğin için dua edeceğiz bundan emin olabilirsin...sen yat dinlenmene bak beslenmene dikkat et....herşey güzel olacak inşallah Allahın izniyle....

Canim cok gecmis olsun,sakin moral bozuklugu yok,hersey iyi olacak ,sen iyisin bebekte iyi,stres yapma lutfen dua ettim senin icin inan bana hersey iyi olacak,

cok gecmis olsun canim
insallah hersey yoluna girer senin icin
hersey duzelir
dualarimiz seninle canim

uzme kendini dinlenirsin canim surekli hersye yoluna grier insallah sen moralini yuksek tut, Allah bebegini sana bagislasin

Son düzenleme:

Allah yardimcin olsun guzel dusun guzel olsun insallah dua nelere kadir Rabbim seni boyle imtihan ediyor demekki hersey guzel olacak insallah insallah sende bebeginde saglikli olarak birbirinize kavusursunuz

canım çok geçmiş olsun moralini bozma nolur herseyin bası o rahimde açılma olduğunu nasıl anladı alttan muayene mi etti canım allah şifa versin inş..

şu an tek yapman gereken canım kesinlikle en ufak isyan etmeden sadece dua edip Allaha yönelmek tabiki bizde dua edicez inşallah müminin mümine duası kabul olur insallah ama bu içinin acısıyla samimiyetle Allaha yönelirsen Allah da kabul eder inşallah herşey onun elinde alemlerin Rabbi o koruycak olan o gözeticek olan o Rabbim altından kalkamıycağımız yükler verme hayırlısını ver sağlık sıhhat ver diye dua et inşallah henüz asıl sonuç gelmemiş sen edebildiğin kadar dua et benim annemede yıllar önce kanser hücresi var demişlerdi biyopsi sonucu temiz çıktı çok şükür tanımlanamayan hücreler vardı yıllar geçtikçe azalıyo elhamdülillah gerçekten pozitif enerji ve dua çok önemli inşallah okursun Allah yardımcın olsun kolaylıklar versin gönlünü ferahlatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…