2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
birisi bulantı mı dedi...bulantıdan cinsiyet belli oluyosa benim kesindir o zaman..bulantılardan doktora yaptığıma göre cinsiyeti doktora sormam gerekmez :))))) bulantı kıza mı işaret erkeğe mi

bulantısı olanlar kız diyor ama benim hiç olmadı ve benim de kız canım, hiç gerçekçi değil emin ol :))

ay negüzell ikişer evlat ikide beraber aynı ay doğuyolar
allahım şanslarını bahtlarını güzel etsin birbirlerinden koparmasın
ne güzel maşallah

birisi bulantı mı dedi...bulantıdan cinsiyet belli oluyosa benim kesindir o zaman..bulantılardan doktora yaptığıma göre cinsiyeti doktora sormam gerekmez :))))) bulantı kıza mı işaret erkeğe mi

birşeye işaret değilmiş anlaşılan arkadaşların söylediklerine göre

ilginç bir yaklaşım olmuş büyükşehirlerde çok gerçekten ama Allahtan gelen birşey türkiyede erkek çocukları da fazla

:) benim yaklaşım biraz da şaka yollu canım :) aklıma türlü şeyler geliyor daha da burda bahsetmeyeyim, nostradamus gibi hissediyorum bazen düşünmekten... coştum yine dalgalanıyorum sıkıntıdan.........

ay negüzell ikişer evlat ikide beraber aynı ay doğuyolar
allahım şanslarını bahtlarını güzel etsin birbirlerinden koparmasın
ne güzel maşallah

ablamın 2 kızı daha var,bu 4.bebeği,benim bir oğlum var,2.bebeğim.annem tarafında kız torun bolluğu var maşallah..bizimkilerle beraber 8 kız 2 erkek torunları olcak..annem 2.miz için de erkek istyormuş,kız deyince yüzü düşmüştü,anladım,,en çok da ablam için

bulantısı olanlar kız diyor ama benim hiç olmadı ve benim de kız canım, hiç gerçekçi değil emin ol :))

belki inanmazsınız..doktor şimdi gel cinsiyeti
sölim dese çok heyecanlanmam..bu bulantılar kabızlık baş ağrıları beni benden aldı..kendime gelmeden bebeğimi düşünemiyom yani iyice kendi derdime düştüm...(((

sen iyi ol ki bebeğine faydan dokunsun zaten. kabızlık için kuru kayısı deneyebilirsin, hatta ben sevmediğim için denemedim ama hoşafını içebilirsin (karanfilini az koy veya hiç koyma). baş ağrısı için burda bazı arkadaşlar patatesle kompres önermişlerdi, faydası oluyormuş. benim ağrım hafif olduğundan masajla idare ediyorum, bir de tatlı iyi geliyor. çok geçmiş olsun...

çok teşekkür ederim canım..bir tane sorunum olsa başedebileceğim de..kabızlık için yemek zorunda olduklarım bulantıyı arttırıyor bulantı için yemek zorunda olduklarım kabızlık yapıyo....baş ağrısı son bir kaç gündür zorluyo..patatesi nasıl kompres yapıyolar ki???

ben de bu bebeği doğurursam herkes doğurur ())

hay maşallah bebeğine bizim senle haftamız aynı ama ben daha hissetmiyorum senin oğluşun olcaktı demi?:16:

teyzeleri biz kızımla eve gidelim artık,daha giidip yemek yapacaz.gerçi mesaimiz bitmedi ama olsun :) kaçamak yapacaz.o kadar da nazımın olsun dimi?herkese güzzel haftasonları,haftasonu yokum ve hepinizi çok özliycem..kendinize ve bebişlere iyi bakın

Kendine dikkat ett ve kızınada canımm
Bol bol dinlenip keyif yapınn haftasonu
Biz öyle yapmayı planlıyoruz Allah izin verirse

midem beni de zorluyor bu aralar. kendimce vitaminlerimi yatmadan evvel alarak çözüm buldum, en azından onların verdiği rahatsızlık uykudayken geçip gidiyordur.
kötü olduğunu kafana takmamaya çalış, seni eğlendirecek birşeyler bul. düşündükçe daha kötü oluyor çünkü...
bol su iç, sıvı gıdalarını ihmal etme, bulantıdan yiyemedikçe kabızlık başlıyor. ne bileyim hepimiz bir türlüyüz işte bir çözüm bulmaya çalışıyoruz.
patatesi dilim halinde başına bir tülbentle sarıyorsun, iyi geliyormuş. başının ağrısının gebelikten değil de havalardan olduğunu söyle kendine, bence bu da iyi gelecek

sende dikkatli ol cnm
ayrıca yapabildiğin kadar da yap nazını başka lüksümüz yok
haydi ii tatiller

çok teşekkür ederim canım...ben de kendimi çok dinlemeye başldım aslında sürekli bulanıyor muyum bulanmıyor muyum diye düşünüyorum..önerilerini dikkate alacağım canım..

bende çok canım isterse bi kaç yudum kola içiyorum. çay en çok vazgeçemediğim öğretmenlliğin verdiği bişi heralde:) her tenefüs çok açık çayımı içmeye devam ediyorum. yarım dudak olayının gazlı içecekle falan bi ilgisi yok canım ya genetik bir rahatsızlık korkma.

bazen okulda çok yorulduğumu ben de hissediyorum. inanın bazen aileleri bile o kadar düşünmüyor çocuklarını. hele ki çok çocuklu sosyo-ekonomik olarak düşük yerlerde. hiç bişi için değmez çok yorma kendini bebeğin her şeyden önemli sen onu düşün. al raporunu rahat rahat geçir vaktini için rahat olsun.

vallahi bizim süpürge işini 3 aydır eşim yapıyo silip toz alma bende :) dün temizlik günümüzdü çok mutlu oluyorum bende ev temiz olunca yoksa her yer batıyo bana evde.

sıkıyönetimi kim koydu?

hem çok güzel hem de zor. kardeş gibi olurlar büyüyünce ama siz ablanla hiç birbirinizi göremezsiniz bi süre o zor olur heralde. ama yine de güzel bi duygudur heralde. hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi.

iyi tatiller sana da siz de iyi bakın kendinize :)

bütün gün okuyamadım bende okulda gelince ilk iş açtım hızlı hızlı okudum sayfaları. bağımlılık olmaya başladı artık kk :) ben kaçayım da bi yemek falan ayarlayayım bari dimi? :) kolay gelsin hepinize görüşürüz

ya kızlar bu bizim ilk sayfadaki listede benim bebeğimin İLK yazısında nazar boncuğu yok...bi tek benimki böle...ya benim bebeğime nazar değerse...:2::2::2::2::2::2::2:

ben kaçıyorum, uzun bir yolum var eve gitmek için. yollarda titrek ufak tefek bir kadın görürseniz o benim. çünkü mantomun sadece ilk düğmesi iliklenebiliyor... o da bir aya patlar zaten :) yarın doktor randevum var, fırsat buldukça buraya bakınacağım. herkesi tek tek öpüyorum içimden geldi bugün bye

yakında dr a gidenler, spor yapabilir miyiz artık diye soran var mı?

Ben 7. haftamda sporu sormuştum düşük riski yoksa yapabilirsin demişti. Yürüyüş, yüzme filan çok öneriliyor. Ama karnını çok fazla germeyecek sporlar yapmak lazımmış, mesela pilates çok önerilmiyor.
Ben yogaya başlamayı düşünüyorum. internette videolar da var hamilelik yogası DVD leri de satılıyor ama o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi ev işleri şimdilik yetiyor. Ama bir an önce başlamam lazım sanırım:))

teyzeleri bende çıkıyorum
bugün eşimle kaçamak yapıp sağlıksız bişeyler yiyeceğiz
canım çok istedi

herkese güzel bir hafta sonu diliyorum kendinize ve yeğenlerime iyi bakın
kocaman kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…