2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım çok geçmiş olsun moralini bozma nolur herseyin bası o rahimde açılma olduğunu nasıl anladı alttan muayene mi etti canım allah şifa versin inş..

usg baktılar ilk orada çıkıyor daha sonra alttan baktı ama elını falan sokmadı yada hissetmedim .. Ama şükür kanamam yok sadece sancı var..

HEPİNİZE tek tek tsk ediyorum arkadaslar çok fazla oturamıyorum o yuzden gec yazıyorum... çokk saollllun Allah hepimize hayırlısını versin hayırlısı sağ salim bebeğimize kavuşmak olsun

HEPİNİZE tek tek tsk ediyorum arkadaslar çok fazla oturamıyorum o yuzden gec yazıyorum... çokk saollllun Allah hepimize hayırlısını versin hayırlısı sağ salim bebeğimize kavuşmak olsun
canım dinlenmene bak sen dualarımız senınle inş bebişine de sana da bişey olmaz sağlıkla alırsın bebegını kucagına

Bende dün gittim..Tavsiye edenlerdenim..:)

kapalı olmakla cahıl olmak ne alaka gıdebılcegım bı doktorsa sırf sıkayet etmek ıcın gıderdım banada bunları desınde gorsun gununu !!
ıkılı test yaptırmıcam !!! yaptıran arkadaslarımın saglam cocukları oldu ama gebelıklerı hep kotu gectı ıkılıtest kotu cıkınca
hem Allahtan gelen bas ustune eskıden ıkılı testmı vardı ısteyen yaptırır ısteyen yaptırmaz bende doktoruma dedım
ense kalınlıgına bakıcaz ozaman dedı yazıklar olsun o doktora ...

canımvardır bı hayır ffee cok guzel yazmıs ona aynen katılıyorum dualarımız senınle olsun
sen guzel dusun bebegın guzel seyler hıssetsın
Rabbım senı yavrunu korusun beden sıhhatı versın canım ..

Allah bebeğinin ve senin yardımcınız olsun, dualarımız seninle canım. Bu hastalıkta moral ve inanmak çok önemli, senin inancını ve yaşama azmini ayakta tutman için yeterince sebebin var, unutma bir melek var karnında, inşallah en kısa zamanda iyi haberlerini de duyuracaksın bize..

Bugün doktora gidiyoruz, hem sorularımı sorucam hem de bebeğimi tekrar görmenin heyecanı var, inşallah sağlıklıdır kuzucum. Ben hangi haftada başlandığına emin olamadım, görüştüğüm yerde de çok net söylemediler, sorun yoksa istediğiniz zaman gibi yuvarlak cümleler kullandılar. Eğer doktorum da sorun görmezse gitmeye karar verdim. Hamileyim diye kendimi bir çok yeni kıyafet ve topuklu ayakkabı alışverişinden alıkoyuyorum nasılsa, bütün kışı bir hamile çorabı ve bir hamile pantolonu ile geçireceğimiz düşünülürse ona bütçe ayırabiliriz :)

gunaydin herkese

ben de hamile kalmadan once hep derdim 3.aydan sonra spora giderim diye
ama simdi de vazgecmis moddayim
gidenler icin cok iyi olur
ben bol bol yuruyus yapicam arkadasim bizle beraber gunde abartmiyorum 4 saatini yuruyerek gecirirdi 5.6.7. aylarinda
sonra ben onu gormdim ama harekete devam etmis
dogum sancisinin ne olduguu bilmiyor bir kerede dogurmus
yuruyus cok faydali
baska arkadasimdan kendinden ornek veriyor hep yattim evde hicbir sey yapmadim, evden cikmadim diye, acilma olmamis o da cok eziyet cektim diyor.

bu arada benim takvimde bugun burun kanamalari olabiliyor diyor
benim ayda bir oluyor
3 kere yasadim
basta korkmustum arastirinca cok normal oldugunu gordum
uzun surmedi neyseki cok kan kaybetmedim

cnm bnmm sen içini rahat tut hiç bişey olmaz
en kötüsünü öğren ve anlaki herşey olur biter
sakın canını sıkma sakın morelini bozma
sadece bebek değil siz siniz önemli olan
herşey yoluna girecek sen dinlen ve dimdik dur yeter
dualarımız tabiki seninle allaha emanet olun

bu arada benim takvimde bugun burun kanamalari olabiliyor diyor
benim ayda bir oluyor
3 kere yasadim
basta korkmustum arastirinca cok normal oldugunu gordum
uzun surmedi neyseki cok kan kaybetmedim

günaydın canım çok geçmiş olsun , evet bende yürümeye başladım hergün yürüyorum bahçemiz oldukça müsait 15-20 yürüyorum zaten 2-3 tur atsam yetiyor

Son düzenleme:
Günaydın guzl anneler:) forumu takıp edemedm ama hasta olanlara Allah şifa versn bol bol dua edelim inşallahh Rabbim hepmze sağlklı evlt versn sağlıklı hamılelık geçirelim inşallah.. Bugn bnm dogm gunm ama aksam dugune gıdıcz bısey yapamıorz malesf yarn blkı basbasa bı kuck kutlma yaparz dıe dusundm yarnda k.v ile eşim plan ypmş byere otrmya gıdıcekmısmısızz Ama takmıyorm kafama tek derdım bu olsn Allah baska şey vermesn.. bgun brz kasıklarmda agrı var napcm blmyrm sıck su aldm yatıyrmm uykmda var sbh kahvltı hazrlmya zor kalkdm

Amerikalı annelerin 2006 yılından beri kullandığı ‘Boy or Girl’ Cinsiyet Belirleme Testi şimdi Türkiye’de. Hamileliğin 10. haftasından itibaren kullanılabilen basit bir idrar testi ile artık 10 dakika gibi kısa bir zamanda; bebeğinizin cinsiyetini, hastaneye ya da doktora gitmeden, evinizde öğrenebiliyorsunuz.

Merkezi Amerika’da bulunan Intelligender firmasının Türkiye ve Avrupa tek yetkili distribütörü Kır Pazarlama tarafından Türkiye’ye getirilen ‘Boy or Girl’ cinsiyet belirleme testinin tüm eczanelerde satışa sunulduğunu söyleyen Genel Müdür M.Raif Işık, cinsiyet belirleme testinin Amerika, Rusya, Avusturya, Meksika, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Ürdün, Mısır, Kuveyt, Lübnan, Katar, Suudi Arabistan, Suriye başta olmak üzere bir çok ülkede yüz binlerce anne adayı tarafından denendiğini ve başarısını kanıtladığını açıkladı.

Anne adaylarının hamileliklerinin ilk haftalarında sıkça sordukları bu sorunun yanıtını öğrenmenin artık çok kolay olduğunu sözlerine ekleyen M.Raif Işık, " Hamileliğin 10. haftasınd kullanılabilen bu test evinizin rahatlığında, sağlıklı ve sadece 10 dakikada, size bebeğinizin cinsiyetini söylüyor.

Amerikan Sağlık Bakanlığı, FDA, onaylı olan testimizi uygulamak diğer yöntemlere göre daha sağlıklı, pratik, güvenilir ve ucuzdur. Anne adayı testimizi temin ettikten sonra evinde eşi ve sevdikleriyle beraber sadece kendi idrarından aldığı bir örnekle hayatının en önemli anlarından birini yaşayabilmektedir" dedi.

Hamileliğin 10. haftasında test uygulanılıyor. (hamileliğin teşhisinden 8 hafta sonra) Bir çok anne adayı bebeğinin cinsiyetini ultrason testi ile ancak hamileliğin 20. haftasında öğrenebilmektedir. Cinsiyet Belirleme Testi bu süreyi yarıya indirerek müjdeyi sevdiklerinizle hemen paylaşmanıza olanak sağlamakta.Bu teste Türkiye’de eczanelerden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Hastane.com.tr

ama malesef yasaklanmış türkiyede izin eksiklikleri yüzünden

Canım Allah yardımcın olsun, acil şifalar versin. Hiç kafanı takma senin dertlerinin aynısını görümcem ve kuzenimin eşi yaşadı hamileyken, Allah'ın izniyle sen de bebeğin de onlar gibi atlatacaksın. Böyle durumlarda Allah'a isyan etmek yerine O'na sığınmak sana daha çok ferahlık verir. Benim sana tavsiyem namaz kıl, inan insanı Allah'ın huzuruna çıkmak kadar rahatlatan başka hiçbir şey yok. Dualarım hep seninle.

ama malesef yasaklanmış türkiyede izin eksiklikleri yüzünden

Bende eczanelerde bulunmadığını okumuştum ama yasak olduğunu bilmiyordum. neyse yurtdışında olanların işine yarar belki..

canim okumustum ben de bu test hakkinda
yanlis cikma ihtimali cokmus
olumsuz yorum cok vardi ama hatirlamiyorum simdi

Doğru olabilir canım, ben yanlış çıkma ihtimali hakkındakileri okumadım ama çin takvimi, maya takvimi, ekşi yersen, tuzlu yersen.. muhabbetleri kadar saçma gelmedi bana, büyük ihtimalle çocuklarda 10. haftadan itibaren gelişen cinsiyet organları ve buna bağı artan cinsiyet hormonlarını tespit etmeye yarıyordur. Yani bilimsel bir yanı vardır. olmadığına göre doğru ya da yanlış tespit etmesinin de pek anlamı kalmadı maalesef

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 12+3 hamişim,bu ilk gebeliğim o yüzden pek bişey bilmiyorum şu ana kadar çoğu şeyi burda yazanlar sayesinde öğrendim artık kayıt olma zamanı çoktan gelmişti yani :)
sevgiler hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…