- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.681
canım çok geçmiş olsun moralini bozma nolur herseyin bası o rahimde açılma olduğunu nasıl anladı alttan muayene mi etti canım allah şifa versin inş..
canım dinlenmene bak sen dualarımız senınle inş bebişine de sana da bişey olmaz sağlıkla alırsın bebegını kucagınaHEPİNİZE tek tek tsk ediyorum arkadaslar çok fazla oturamıyorum o yuzden gec yazıyorum... çokk saollllun Allah hepimize hayırlısını versin hayırlısı sağ salim bebeğimize kavuşmak olsun
günaydın kızlar ,
dün akşam eşim ,ben ve bebişimiz üçümüz ilk defa sinemaya gittik.
evim sensin çok güzel ve duygusal bir film , sinemadakiler hıçkıra hıçkıra hatta sesli sesli ağlayan bile vardı. duygulanmamak elde değil tavsiye ederim. giderken yanınıza mendil almayı unutmayın :2:
bugun başka bir doktora gittim hemen iş yerinin yakınındaydı ikili test zamanın gelmiş yaptırdın mı dedi yok dusunmuyorum dedim cahıl birine de benzemıyorsun, kapalı da değilsin nıye yaptırmıyorsun dedi(içimden tuuu doktor olmuşsun da adam olamamışsın dedim )
aksı bir durum cıksa bebeğimi aldırmam o yuzden yaptırmayı dusunmuyorum zaten konyada ense kalınlıgna bakıldı dedim
iyi en bilirsin dedi, bende evet ben bilirim dedim
merhaaba kızlar nasılsnız bende haberler çok kötuuuu.. rahimde açılma varmış 3 cm. sürekli yatıyorum bebek çok aşagıdaymış baskı yaptıkça da açılma artıyormuş.. tuvalet harıcınde hersey yasak.. evlenmeden önce memede kist vardı biyopsi falan yapılmıştı sonuclar orta halli çıkmıstı tip3 yanı dun yapılan usg ve mr BI-RADS – KATEGORİ 4/c çıktı yanı kanser hücresi hersey alt ust oldu bugun tekrar biyopsi oldum sonuçlar ay sonu benım ıçın dua edın.. isyan etmek ıstemıyorum ama Allahım yoruldum.....
şu an tek yapman gereken canım kesinlikle en ufak isyan etmeden sadece dua edip Allaha yönelmek tabiki bizde dua edicez inşallah müminin mümine duası kabul olur insallah ama bu içinin acısıyla samimiyetle Allaha yönelirsen Allah da kabul eder inşallah herşey onun elinde alemlerin Rabbi o koruycak olan o gözeticek olan o Rabbim altından kalkamıycağımız yükler verme hayırlısını ver sağlık sıhhat ver diye dua et inşallah henüz asıl sonuç gelmemiş sen edebildiğin kadar dua et benim annemede yıllar önce kanser hücresi var demişlerdi biyopsi sonucu temiz çıktı çok şükür tanımlanamayan hücreler vardı yıllar geçtikçe azalıyo elhamdülillah gerçekten pozitif enerji ve dua çok önemli inşallah okursun Allah yardımcın olsun kolaylıklar versin gönlünü ferahlatsın inşallah
Hmm o zaman bence de en iyisi sen doktorunla bir görüş. Ben 3 yıldır Almanya'da yaşıyorum (doktora için geldik) burada hastanelerde bile hamileler için yoga, yüzme gibi kurslar açılıyor ve genelde sigortalar karşılıyor 10 seans için sadece 50-60 gibi bişi ödeniyor. Türkiye'de malesef bu tarz şeyler lüks olarak algılanıyor, en basit bebek bakım kursları bile( Şimdi kıyaslayınca aslında çok gibi fiyatı ama zeten 24. haftadan sonra başlatıyorlar burada, belki 24.haftadan sonra 1 yada 2 ay gidebilirsin, tabi durumun el verirse malum bebek baya masraflı geliyor:)) Ama internette hamilelik yogası DVDleri var eğer azimli biriysen evde de yapabilirsin bence. Ben açıkcası kesinlikle bi şekilde biraz yoga yapmak istiyorum çünkü normal doğum yapanlar çok çok öneriyor hem bebek hem senin doğru nefes almayı fln ögrenmen ve sancılar ile baş edebilmen için.
merhaaba kızlar nasılsnız bende haberler çok kötuuuu.. rahimde açılma varmış 3 cm. sürekli yatıyorum bebek çok aşagıdaymış baskı yaptıkça da açılma artıyormuş.. tuvalet harıcınde hersey yasak.. evlenmeden önce memede kist vardı biyopsi falan yapılmıştı sonuclar orta halli çıkmıstı tip3 yanı dun yapılan usg ve mr BI-RADS KATEGORİ 4/c çıktı yanı kanser hücresi hersey alt ust oldu bugun tekrar biyopsi oldum sonuçlar ay sonu benım ıçın dua edın.. isyan etmek ıstemıyorum ama Allahım yoruldum.....
bu arada benim takvimde bugun burun kanamalari olabiliyor diyor
benim ayda bir oluyor
3 kere yasadim
basta korkmustum arastirinca cok normal oldugunu gordum
uzun surmedi neyseki cok kan kaybetmedim
Amerikalı annelerin 2006 yılından beri kullandığı Boy or Girl Cinsiyet Belirleme Testi şimdi Türkiyede. Hamileliğin 10. haftasından itibaren kullanılabilen basit bir idrar testi ile artık 10 dakika gibi kısa bir zamanda; bebeğinizin cinsiyetini, hastaneye ya da doktora gitmeden, evinizde öğrenebiliyorsunuz.
Merkezi Amerikada bulunan Intelligender firmasının Türkiye ve Avrupa tek yetkili distribütörü Kır Pazarlama tarafından Türkiyeye getirilen Boy or Girl cinsiyet belirleme testinin tüm eczanelerde satışa sunulduğunu söyleyen Genel Müdür M.Raif Işık, cinsiyet belirleme testinin Amerika, Rusya, Avusturya, Meksika, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Ürdün, Mısır, Kuveyt, Lübnan, Katar, Suudi Arabistan, Suriye başta olmak üzere bir çok ülkede yüz binlerce anne adayı tarafından denendiğini ve başarısını kanıtladığını açıkladı.
Anne adaylarının hamileliklerinin ilk haftalarında sıkça sordukları bu sorunun yanıtını öğrenmenin artık çok kolay olduğunu sözlerine ekleyen M.Raif Işık, " Hamileliğin 10. haftasınd kullanılabilen bu test evinizin rahatlığında, sağlıklı ve sadece 10 dakikada, size bebeğinizin cinsiyetini söylüyor.
Amerikan Sağlık Bakanlığı, FDA, onaylı olan testimizi uygulamak diğer yöntemlere göre daha sağlıklı, pratik, güvenilir ve ucuzdur. Anne adayı testimizi temin ettikten sonra evinde eşi ve sevdikleriyle beraber sadece kendi idrarından aldığı bir örnekle hayatının en önemli anlarından birini yaşayabilmektedir" dedi.
Hamileliğin 10. haftasında test uygulanılıyor. (hamileliğin teşhisinden 8 hafta sonra) Bir çok anne adayı bebeğinin cinsiyetini ultrason testi ile ancak hamileliğin 20. haftasında öğrenebilmektedir. Cinsiyet Belirleme Testi bu süreyi yarıya indirerek müjdeyi sevdiklerinizle hemen paylaşmanıza olanak sağlamakta.Bu teste Türkiyede eczanelerden ulaşabilirsiniz.
Kaynak: Hastane.com.tr
merhaaba kızlar nasılsnız bende haberler çok kötuuuu.. rahimde açılma varmış 3 cm. sürekli yatıyorum bebek çok aşagıdaymış baskı yaptıkça da açılma artıyormuş.. tuvalet harıcınde hersey yasak.. evlenmeden önce memede kist vardı biyopsi falan yapılmıştı sonuclar orta halli çıkmıstı tip3 yanı dun yapılan usg ve mr BI-RADS – KATEGORİ 4/c çıktı yanı kanser hücresi hersey alt ust oldu bugun tekrar biyopsi oldum sonuçlar ay sonu benım ıçın dua edın.. isyan etmek ıstemıyorum ama Allahım yoruldum.....
ama malesef yasaklanmış türkiyede izin eksiklikleri yüzünden
canim okumustum ben de bu test hakkinda
yanlis cikma ihtimali cokmus
olumsuz yorum cok vardi ama hatirlamiyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?