2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

uzanma istemdisi oluyor canim ya
ben de markette unututp zeytinyagi sisesine uzanmistim ust raftan
sonra ben de karin agrisi cektim ama muhtemelen psikolojikti biraz da
aklimiza geldikce dikkat ederiz ama yukari hoplayip ziplamadikca ust raflardan inatla zorlayarak
birsye almaya calismadikca bence brisye olmaz
diger yazina alinti yapmisim

ablam ılk dogumunda battanıyeyı yukarı koymak ıcın uzanmıs sonrası rahatsızlanmıs
ve dusuk oldu doktor yanlıs döllenme sebebı dıyor ama ablam o hareket buna sebep oldu dıye hep dusunuyor
benımde bılıncıme yerlestı uzanmaktan cok korkuyorum gercı bızım gelın sureklı hep uzandım dıyor bıseylere hıc bos durmamıs
bısey olmadı ona ama psıkolojık ıste kafayı yemezsek ıyıdır doguma kadar:)

ben Atatürk Havaalanında hamileyip deyip o cihazlara girmedim bişey demiyorlar bu senin en doğal hakkın riski var sonuçta
seni ayrı bi yerde elle arıyolar :) o kadar
zaten avmlerde de şu ana kadar hiçbirinden geçmedim ve kimse de sorun çıkarmadı

bence bu tarz şeyler biraz kısmetle ilgili yanlış bi duruş ya da hareket olduğunda o zaten rahatsızlık vererek kendini belli ediyor,doktorlar diyor ki eğer çocukta bir sorun varsa zaten tam olarak tutunmamıştır ve vücut onu bi şekilde atmak ister ama eğer sağlıklıysa sen kendini zorlamadıkça bişey olmaz
annem beni öğrendiğinde 3 aylık hamileymiş düşünün ve bua rada hem kendi hem kayınvalidesinin evinin halılarını yıkamış tek başına :) bi de üstüne migren hastası olduğu için röntgen odalarından çıkmamış sonuç ortada 29 yaşındayım Allah'a bin şükür normal bi insanım :))

bende ılk ayımda bılmıyordum hergun denız yuzme yuruyus spor aletlerınde spor
gercı son sporumda kadın hamıle olabılırsın dıyıp benı spor aletınden kovmustu :)
bıkerede mınıbuste fecı dustum gunlerce agrısını cektım
mevlam yazmıssa her turlu dogar da.. işte bızımkı takıntı ..

kızlar çok alakasız olcak ama yine 17 şehidimiz varmış, çok üzülüyorum yaa başımız sağolsun

bende sımdı ogrendım 17 anne kuzusu .. ah ah bırlıgımızı bölmek ısteyenler cok ama artık bılınclenıyoruz o pıslıklere ınat
tek din tek vatan tek bayrak altında yasamya devam edıcez .. Rabbım sabır versın sehıt annelerıne

canım ben ebru şallıyı pek haz etmem ama allah ondan razı olsun yazın onun tv programını indirip platese başladım ve 7 kilo verdim üzerine de hamile kaldım anlıcağın süper zamanlama oldu 3 ay geçince de hamile pilates dvd sini indirip dün başladım hareketler çok basit ama kalça ve özellikle iç bacak ile sırta yönelik 1saat 20 dk sürüyor bugün bacaklarım acaip ağrıyor haftada 3 gün yapmayı düşünüyorum doktor sorun olmaz eskiden yaptıysan yapabilirsin dedi
bizim hamilelliğimiz kışın sürecek o yüzden yağmur kar soğuk hava derken yürüyüşten kaytarırım ama bu hem yattığın yerde hemde sıcacık odada bırakmıcam ben devam edicem isteyen olursa dvdyi ekleyebilirim tabi becerebilirsem :))))

kızlarr bu haftalarda kullandıgınız ilaclar nelerrr merak ettim....benim evde elevit folbiol ve demir ilacı varrr ama hiç kullanmıyorum o kadar igrenmişimkiiii.........offfffffff artık 3 aylık oldum inş. kullanmak zorunda kalıcam galiba ilacları.........bi de testlerde demir eksikligi görüldü bendee hap yutmak yerine pekmez yiyommmmm.......umarım demir ihtiyacımı karsılarrr

cnm ben hiçbir ilaç kullanmıyorum hamilelikten önce folik asit kullanıyodum sonra 12. haftaya kadar elevit içtim ama 2 günde 1,şimdi doktorum hepsini kesti,yediklerime dikkat ediyorum o kadar
hergün mutlaka süt,yumurta,kırmızı et haftada en az 1 kere balık,taze yeşillikler,tam buğday ekmeği ,ceviz,fındık işte bu kadar

bendede ferrum fort ve elevit var ilaç içmekten nefret ederim ama hiç atlamadan içiyorum tatlım üzgünüm ama emzirme döneminde bile elevite devam edecekmişiz bunlar bebişin için ve zararıda yok çünkü fazlasını atıyorsun zaten o nedenle ihmal etme bence

kurtulus yokk yani bu haplardannn..doktorumda demiştii özellikle demir ihtiyacını karsıla diye...bebek için cok önemliymişş....ayyy bu haplardan nefret ettim yaa

kurtulus yokk yani bu haplardannn..doktorumda demiştii özellikle demir ihtiyacını karsıla diye...bebek için cok önemliymişş....ayyy bu haplardan nefret ettim yaa

cnm bence doktorunun sözünden asla çıkma ona güven ve gerisini de Allah'a bırak o iç diyorsa içcen kurtuluş yok
bana da kilo aldırıyo diye bıraktırdı bi de zaten midem bulansa da ben pek kusmadım yine de yemeklerimi düzenli yedim o yüzden bırak demiş olabilir :))

Merhaba kizlar,nasiliz bugun?ilk uzun araba yolculugumu yapmis bulunmaktayim korkuyordum ama sukur birsey olmadi.ben de demir iceren multivitamin,kalsiyum-d3 vitamini ve hala folikasit aliyorum,demir icin bol bol yumurta et tuketmeye bak,normalde bende demir eksikligi hep olurdu suan yok ama dr yine de verdi demir hapini.neyse bunlar senin icin zaten bebek icin degil o senin depolarini bosalttigi icin senin de doldurman gerekiyor

dogum gunun kutlu olsun

bebegimi gormeyince cok huzursuz oluyorum cok merak ediyorum
bir hafta gecmis uzerinden ben yine meraklardayim
karnima agri sokuldukca ben cok geriliyorum
bir rahatlamayi ogrenemedim yaa

o durum sanırım hepimizde var dun ters bir hareket yaptım bebeğin oldugu yer agrıdı apar topar yakındakı hastaneye gittim bişey olmuş mudur diye ? İyice hareketlenmeden ne durumda oldugunu bilene kadar bu durum böyle devam edecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…