- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.721
canım platese bende karsıyım
yıllardır spor yapan bırıyım doktorlarımlad konusmustum ıkısıde yuruyusu tavsıye etmıstı
en saglıklı bılenen spor plates ıcınde ışın ehlı spor uzmanı ıle yapılmalı dedıler ama cogu spor salonu para tuzagı
bılındık yoldan sasmıyalım yuruyuse ful devam :)
uzanma istemdisi oluyor canim ya
ben de markette unututp zeytinyagi sisesine uzanmistim ust raftan
sonra ben de karin agrisi cektim ama muhtemelen psikolojikti biraz da
aklimiza geldikce dikkat ederizama yukari hoplayip ziplamadikca ust raflardan inatla zorlayarak
birsye almaya calismadikca bence brisye olmaz
diger yazina alinti yapmisim
ya ınan eskı halımı tanısan acayıp arastıran meraklı panık atak sabırsız acelecı bırıyım
bunlar aılemın sozlerı bana :) ama hamılelık ogrendım bı dıngınlık bı sakınlık
sasıyorum kendıme nıye boyleyım dıye:)
canım ben artık hıc bı yerde guvenlıkten gecmıyorum karnım bellı olmuyor ama sagolsunlar hamıleyım dıyınce
kenardan gecırıyorlar havaalanında bu durum nasıl olur bılemıyorum.. bence bı soyle bakalım ne dıcekler
ablam ılk dogumunda battanıyeyı yukarı koymak ıcın uzanmıs sonrası rahatsızlanmıs
ve dusuk oldu doktor yanlıs döllenme sebebı dıyor ama ablam o hareket buna sebep oldu dıye hep dusunuyor
benımde bılıncıme yerlestı uzanmaktan cok korkuyorum gercı bızım gelın sureklı hep uzandım dıyor bıseylere hıc bos durmamıs
bısey olmadı ona ama psıkolojık ıste kafayı yemezsek ıyıdır doguma kadar:)
kızlar çok alakasız olcak ama yine 17 şehidimiz varmış, çok üzülüyorum yaa başımız sağolsun
kızlar çok alakasız olcak ama yine 17 şehidimiz varmış, çok üzülüyorum yaa başımız sağolsun
bence bu tarz şeyler biraz kısmetle ilgili yanlış bi duruş ya da hareket olduğunda o zaten rahatsızlık vererek kendini belli ediyor,doktorlar diyor ki eğer çocukta bir sorun varsa zaten tam olarak tutunmamıştır ve vücut onu bi şekilde atmak ister ama eğer sağlıklıysa sen kendini zorlamadıkça bişey olmaz
annem beni öğrendiğinde 3 aylık hamileymiş düşünün ve bua rada hem kendi hem kayınvalidesinin evinin halılarını yıkamış tek başına :) bi de üstüne migren hastası olduğu için röntgen odalarından çıkmamış sonuç ortada 29 yaşındayım Allah'a bin şükür normal bi insanım :))
bilmiyorum canim ya
zten pirpirikli yapim var az cok farkediyorsunuzdur yazdiklarimdan
platesde hamilelerin nasil hizli tempoda spor yaptiklarini gordum daha once, gayet normal ve cok faydali ama ilk hamileligim oldugundan sanirim cesaret edemiyorum
zaten turkiyeye gelince de bulundugum sehirde oyle bir merkez yok tecrube insanlardan faydalanabilecegim
doktora danisip birseyler yapmak iyidir
ben de yuryusle devam ederim
burda doktorlar uzun mesafe de olsa saatlerce de olsa yuruyus yapilabilir diyorlr
yazin birhamileyle dolastim da kiz 6 aylik hizli hizli yurudu bizle her yere geldi, ben de sakincasi var mi dedim yooo demisti o da
kızlarr bu haftalarda kullandıgınız ilaclar nelerrr merak ettim....benim evde elevit folbiol ve demir ilacı varrr ama hiç kullanmıyorum o kadar igrenmişimkiiii.........offfffffff artık 3 aylık oldum inş. kullanmak zorunda kalıcam galiba ilacları.........bi de testlerde demir eksikligi görüldü bendee hap yutmak yerine pekmez yiyommmmm.......umarım demir ihtiyacımı karsılarrr
kızlarr bu haftalarda kullandıgınız ilaclar nelerrr merak ettim....benim evde elevit folbiol ve demir ilacı varrr ama hiç kullanmıyorum o kadar igrenmişimkiiii.........offfffffff artık 3 aylık oldum inş. kullanmak zorunda kalıcam galiba ilacları.........bi de testlerde demir eksikligi görüldü bendee hap yutmak yerine pekmez yiyommmmm.......umarım demir ihtiyacımı karsılarrr
bu arada kısmetse aynı tarihte dünyaya getiricez bebişleri :)) 22.05
kurtulus yokk yani bu haplardannn..doktorumda demiştii özellikle demir ihtiyacını karsıla diye...bebek için cok önemliymişş....ayyy bu haplardan nefret ettim yaa
Günaydın guzl anneler:) forumu takıp edemedm ama hasta olanlara Allah şifa versn bol bol dua edelim inşallahh Rabbim hepmze sağlklı evlt versn sağlıklı hamılelık geçirelim inşallah.. Bugn bnm dogm gunm ama aksam dugune gıdıcz bısey yapamıorz malesfyarn blkı basbasa bı kuck kutlma yaparz dıe dusundm yarnda k.v ile eşim plan ypmş byere otrmya gıdıcekmısmısızz Ama takmıyorm kafama tek derdım bu olsn Allah baska şey vermesn.. bgun brz kasıklarmda agrı var napcm blmyrm sıck su aldm yatıyrmm uykmda var sbh kahvltı hazrlmya zor kalkdm
bebegimi gormeyince cok huzursuz oluyorum cok merak ediyorum
bir hafta gecmis uzerinden ben yine meraklardayim
karnima agri sokuldukca ben cok geriliyorum
bir rahatlamayi ogrenemedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?