2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

rahat olmak için elimden geleni yapıyorum inşallah bugünü atlatabilirim..bu enerji içeceği dediğin hangisi isim verebilir misin canım..

günaydın hanımlar..
valla son sayfaları okuyamadım kusura bakmayın
ama umarım herkes iyi herşey yolundadır
çoook güzel ve kısacık bi hafta olması dileğiyle öptüm şimdilik

gunaydin kizlar guzel bir gun dilerim
karnimin altina diken batiyor gibi oluyor uyandigimdan beri
bor bahane bulup doktora gitsem mi diyorum
iyi hissetmiyorum pek

Günaydınn anneleeerr
Göbişlerr foraaa oldu muu
Ayy haftalara bak yaa Büyüyüp büyüyüp kocaman olalım
Haftasonu süpürgemi almış bulunuyoruz Gerçi kocama kodunu yazdım oda gitti ama getirmemiş depoları açık değilmiş pazar
Bakalım ne alıp geldi süprizz
Birde dün vatanda %25 indirim vardı tüm ürünlerde notebook patlattırdım eşime, onu almış gelmiş doğru almışş darısı süpürgenin başına
Doktor teyzee sonuclarımızı cok beğendi artık ayda bir görüşürüz dedii Ve usgye almadı, 1 hafta önce cok durdun yormayalım dedii
Yani bu demek oluyor kiii 8 Aralıka kadar bebeğimi göremicemm Çok özledim ama ben popişi dönükü

günaydın hanımlar..
valla son sayfaları okuyamadım kusura bakmayın
ama umarım herkes iyi herşey yolundadır
çoook güzel ve kısacık bi hafta olması dileğiyle öptüm şimdilik

Ben hiç bir sayfayı okumadım
Ama temennin için çokkkkk içtennn biiirrr amiiiiiiiinnnnnnnnnnn diyorum canım

Son düzenleme:
günaydınlar
herkese nefis bir hafta diliyorum havalar bozmadan sağlıkla sıhhatle atlatalım bu haftayı da INşallah

iyi hissetmiyorum pek

Canım günaydın
Geçmiş olsunnn
Sanırım rahim genişliyor ondan bu batmalar ve sancılar ama sen yine de biraz yat dinlenn
baktın geçmiyor doktorunla konuş ona göre cağırırsa hemen git canım

sevindim cnm ii geçmiş işte
gerçi görememşisin ama onun iyi olması daha iyi değilmi
buarda inş süpürgen doğru gelir ve notebook unuda iyi günlerde kullanırsın

iyi hissetmiyorum pek

cnm ciddi bişiy olduğunu sanmıyorum ama
istersen bi dr unla konuş gitmeden
gerekirse çağırır zaten
biraz yat dinlen bide bişiylerle ilgilen ona odaklanma

Günaydınlaarrrr,
Herkese mutlu,sağlıklı haftalar dilerim..Günler geçtikçe bebekler büyüyor,doğum yaklaşıyor hayrılısıyla.Bi sonraki kontrolüm pazartesi ve biz de hala öğrenemedik cinsiyetimizi.4 lü test yaptırmayı düşünüyorum bakalım doktorumuzun da kolu kırılmış zaten mecburen başka doktordan randevu aldık..inşallah iyi olur herşey

iyi hissetmiyorum pek

İyi hissetmiyorsan git canım, mümkün olmazsa da ara sor hiç olmazsa.. ben kasıklarımda ve kanımda sürekli olan ağrıyı sordum dr a, dayanılamayacak gibi olursa ağrı kesici al, yapacak bişey yok, rahim de bebekte büyüyor dedi..

süpürgeni ve bilgisayarını iyi günlerde kullan canım,

ben de cumartesi günü gittim dr a, sonuçlarımız da boyumuz posumuz da gayet iyiymiş. aynı senin dr gibi 10 aralıkta gel dedi ama ben bu gidişimde de göremedim ki kuzucuğumu. yan olur, poposunu döner anlarım da, ultrasonda tek görünen kafatasıydı :) karnımdan içeriye doğru dik konumdaydı ve dr boyunu ölçmek için çok uğraştı, kasıklarıma bastırdı durdu. 12 haftalıkken gördüğüm gibi kıpır kıpır hareket eden hallerini görmem mümkün olmadı hiç diğer doktoruma gidip görmeye karar verdim. birazcık zaman geçsin de sık sık olmasın diye beklerim 2 hafta falan :))

Daha önce bahsettiğim son adet tarihi ile ultrasondaki farkın sebebini de sordum. 6 haftalıkken milimetrelerle ölçülüyor öyle olunca ölçüm hatası daha yüksek oluyor. büyüdükçe hata payı 1 güne kadar azalır. bebeğin adet tarihine paralel bir büyüme gösteriyor, şimdilik 2 gün fark var ama o kadar hata payı olur dedi. ben son adet tarihimden hesaplamalıymışım :)) ee böyle olunca benim sıpa birden bire 13. haftadan 14+4 e zıpladı :))) göbiş hala eski göbekli insan formunda ama olsun.. o da büyüyecek illaki :))

sevindim cnm ii geçmiş işte
gerçi görememşisin ama onun iyi olması daha iyi değilmi
buarda inş süpürgen doğru gelir ve notebook unuda iyi günlerde kullanırsın

Evet şükürler olsun canımm
Aynen sağlıklıminik meleğimm
kısmetse zaten 6 ay sonra hep benimlee
Rabbim güzel ve sağlıklı ömürler nasip etsin bebişlerimize
Eşim inanılmaz teknoloji özürlüdür canımm
Ben araştırır ederim satıcı deseki al bu boş kutu daha şahane içeriğine bakmadan alır gelir benim saftiriğiimm
Bende tembellik yapıp gitmedimm artık kör topal bahtıma
2 sene 5 aydır evliyizzz bir notebook aldırabildim yaa kocama vataan tatatataaamm yanii
Eşim kesinlikle sokmam eve diyordu da

Son düzenleme:
Anket sonuçları günden güne değişiyor, kızçelerimiz 15'te hala ama oğlanlar sayıca artmaya devam ediyor.. Allah herkesin gönlüne göre, sağlıklı evlatlar nasip etsin..

kizlar cok abartiyorum sanirim
doktoru da aramak icimden gelmedi, zaten karnim agriyor diyince birsey demiyor ki
cok takiliyorum bu birkac gundur kendime toparlanmam lazim
bizim doktorun usgsi cok iyi degil ve 3 haftadan once yapmiyor zaten ben baska bir merkezi aradim orda baya gelismis hamileler icin bir merkez ve uzman bakiyormus, onlarin da persembe gununden itibaren orda oluyormus doktorlari, orda olsaydi hemen gidecektim bugun. belki boylesi daha iyi oldu siradaki randevumu beklemek.

papalagi iste o yuzden aramadim ben de
doktorun da yapacagi birsey yok dedigin gbi
cok sukur dayanilmayacak gibi degil uyandim yaaktan kalktim karnimda batmalar oldu baya rahatsiz edici boyutta sertlik oldu karnimin altinda geciyor sanirim yavas yavas

Son düzenleme:
iyi hissetmiyorum pek

günaydın canım, bence biraz dinlen ılık bir duş al
eminim geçecektir batma
geçmezse doktoruna danışırsın canım
kocaman geçmiş olsun

gözün aydın canım, doktorundan güzel haberi almışsın en önemlisi buydu
bende bebişimi 15 Aralıkta göreceğim şimdiden özledim bahane bulup doktora gideyim diyorum sonra kendime kızıyorum, cıssss diyorum

süpürgeni de güle güle kullan, evinin tozu az olsun

Günaydın arkadaşlar

every
geçmiş olsun

pekcici güle güle kullan ,evet canım haftalar geçiyor

ay dün misafirliğe gittim bebişim var diye yerimden kımıldatmadılar beni aman böyle aman şöyle :)

çok şükür rabbim nasip etti darısı olmayanlara

teyzeside inekli bir badi almış ağladım nasıl duygulandım , o bebek magazalarına kafamı çevirip bakmazdım bile nasıl içim cız ederdi

rabbime şükürler olsun

göbişimiz azıcık çıktı kimse anlamıyor

kizlar ben dun yine cok gezdim
beyaz yapisan ama rahat bir uzun kazak giydim gobegimi cok guzel cikardi
esimle el ele avm de dolastik, cok hosuma gitti hamile oldugum belli oluyor
yalniz esimde hala yaninda hamile karisi var rahatligini alamiyorum sanki o bir garip, bense gobegimi gere gere dolasmaktan cok mutluyum

bende rüyamda abuk sabuk şeyler görüyorum sonra da bir karış suratla uyanıyorum eşim hemen anlıyor(çünkü normalde sabah asık suratlı olan o olurdu) yine ne gördün hayatım diyor ama bunlar hormonlarla alakalı bence sanırım alışmak zorundayız
doktor seçimi çok önemli içine sinen bir doktor olması şart gerçi benimki de pek içime sinmiyor ama fazla bir seçeneğim yok balıkesir bu anlamda çok problemli bir tek doktor var ultrasonu süper olan o da özel muayenehanesi olduğu için doğum açısından korkuyorum sonuçta doğumda doktor kadar hemşire ve diğer personellerde önmeli ve onlar bana tamamen yabancı olsun istemiyorum ne zormuş doktor seçmek yaaaaa......

orcide
ayni problem bende de var
doktor secme derdi
simdiden stres yapiyor bende
benim de cok secenegim var ama ultrasonu iyi olan tek bir doktor var ve ben bir kere gitmistim hic ama hic sevmedim
yalniz aklima takilan usgsi iyi ve herkesin onerdigi doktor mu
yoksa benim iyi gecinebilecegim bir doktor mu
umarim iyilerle karsilariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…