- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.901
Korkma,insallah hersey iyi,hem rahat ol ki bebek de rahat olsun,basdonmen icin enerji icecegi tavsiye ederim,dr um bana onerdi halsiz oldugumda ya da tansiyonum dustugunde bir bardak iciyorum iyi geliyor,enerji icecegi derken spor icecegini kastettim,sporcularin ictigi,bu redbull vs degil,birde icinde koruyucu ve katki maddesi icerenlerden uzak dur
günaydın hanımlar..
valla son sayfaları okuyamadım kusura bakmayın
ama umarım herkes iyi herşey yolundadır
çoook güzel ve kısacık bi hafta olması dileğiyle öptüm şimdilik
gunaydin kizlar guzel bir gun dilerim
karnimin altina diken batiyor gibi oluyor uyandigimdan beri
bor bahane bulup doktora gitsem mi diyorum
iyi hissetmiyorum pek
Günaydınn anneleeerr
Göbişlerr foraaa oldu muu
Ayy haftalara bak yaaBüyüyüp büyüyüp kocaman olalım
Haftasonu süpürgemi almış bulunuyoruzGerçi kocama kodunu yazdım oda gitti ama getirmemiş depoları açık değilmiş pazar
Bakalım ne alıp geldi süprizz
Birde dün vatanda %25 indirim vardı tüm ürünlerde notebook patlattırdım eşime, onu almış gelmişdoğru almışş darısı süpürgenin başına
Doktor teyzee sonuclarımızı cok beğendi artık ayda bir görüşürüz dediiVe usgye almadı, 1 hafta önce cok durdun yormayalım dedii
Yani bu demek oluyor kiii 8 Aralıka kadar bebeğimi göremicemmÇok özledim ama ben popişi dönükü
Ben hiç bir sayfayı okumadım
Ama temennin için çokkkkk içtennn biiirrr amiiiiiiiinnnnnnnnnnn diyorum canım
iyi hissetmiyorum pek
iyi hissetmiyorum pek
Günaydınn anneleeerr
Haftasonu süpürgemi almış bulunuyoruzGerçi kocama kodunu yazdım oda gitti ama getirmemiş depoları açık değilmiş pazar
Birde dün vatanda %25 indirim vardı tüm ürünlerde notebook patlattırdım eşime, onu almış gelmişdoğru almışş darısı süpürgenin başına
Doktor teyzee sonuclarımızı cok beğendi artık ayda bir görüşürüz dediiVe usgye almadı, 1 hafta önce cok durdun yormayalım dedii
Yani bu demek oluyor kiii 8 Aralıka kadar bebeğimi göremicemmÇok özledim ama ben popişi dönükü
sevindim cnm ii geçmiş işte
gerçi görememşisin ama onun iyi olması daha iyi değilmi
buarda inş süpürgen doğru gelir ve notebook unuda iyi günlerde kullanırsın
iyi hissetmiyorum pek
Günaydınn anneleeerr
Ben hiç bir sayfayı okumadım
Ama temennin için çokkkkk içtennn biiirrr amiiiiiiiinnnnnnnnnnn diyorum canım
negüzel inşallah bir soluktaa kurtuluruz canımmm :)))
ben bugun rüyamda sezeryanla 4 aylıkken doguma gitsemde hayırdır ınsallahhh
uyandıgımda ter ıcındeydım şükürler olsun kı ruyaymıs
evet 2 kasımdan bugune alt tarafı bir hafta geçti ama daha uzun gibi geliyor gidip göresim var doktorumun iyi herşey yolunda demesini duyasım nekadar enteresan bi duygu degılmı hep kontrol etmek istiyoruz ben yalnız doktorumu değiştirmeyi planlıyorum daha iyi bi doktor varmış onu tavsiye ettiler bakalım hakkımda hayırlsı olur inşallah eşim görevden iizin alıp gelebilirse oraya gidicez bu sayede yeni doktora uyum saglar kafam yatarsa herşeyiii net bi şekilde sorar ederim benim doktorum çok yüzeysel ben sormasam hiç bişi sormuyor bana çok ilgisiz ve yapay geliyor kendisi urfanın en seçkin doktorlarındanmış iisim yapğmış falan ama artık doymus oldugu için sanırım böyleymiş müdürümüz öyle dedi ve beni yeni bir doktora yönlendirdii kafam çok karışık anlıcanız urfada dogum cok doktorlarda bezmıs heraldee koyun gıbı bak bak gec gıttıgım bırde ozel hastane ama nerde dıyorumya ılgısız gelıyor akademı hastanesı yenı acılmıs vee dogum hastanesı orayı cok ovduler umarım gönlüme göre olur
canım paronayaları elinden geldiğince yapmama ya çalış iyi düşüni iyi olsun insanı en çok yıpratan onlar zaten karnıma bakıyorum dümdüz sonra diyorum rabbım sen onu bana bagısla nasıl acaba içerde iyimi şuan herşey yolundamı büyücekmiii karnım çıkıcakmı varlıgını hissedebilecekmiyim diyip düşündürüyor ınsanııı ama yalnıs yapmamamız lazım bence
rahat olmak için elimden geleni yapıyorum inşallah bugünü atlatabilirim..bu enerji içeceği dediğin hangisi isim verebilir misin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?