2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
selam annişler nasılsınız herkes iyidir ummarım epilasyon mevzusu açılmış hemen mevzuya dalıyorum bebeğim gelmeden önce kıllı gezmek gibi bi lüksüm yoktu hep muayeneler olduğu için temiz olmak zorumdaydımağda yapıyodum kendim... tabi canım çıkıyodu yapana kadar,, ama sonuç çok iyi oluyodu hamile kaldığımdan beri tüy dökücü krem kullanıyrum.... tabi rahatsız oluyorum ,,ağda daha temiz daha uzun sürüyodu ilerki zamanlarda ne olur bilemem hiç kuaföre gitmedim ...ama mecbur doğum için oraya ağda yaptırmak istiyorum doktorlarda insan sonuçta ,o halimle onlara işkence edip,, kendimede küfür ettirmek istemiyorum

valla ne yalan söyliyim meslektaşımın ellerinden öpüyorum ultrason gibiymiş maşallah
çok erken gebeliklerde bunu anlamak zor ama 4-5 aydan sonra ki dönemlerde karından elle yaptığımız muayeneler var yalnızca o zaman tahmin yürütülebilir bebek aşağıda mı ters mi diye elle muayenemizde anlıyoruz ama 1,5 aylıkken ikiz olduğunu anlamak zor olsa gerek en azından ben anlayamam

Ben de agdaciya gidiyorum,suan bile goremiyorum malum bolgeyi,30 dakika da heryerimi aliyor kiz zaten ,1 gun sizi oluyor kirmizilik oluyor sonra rahatim 1 ay

Cevapladıgınız ıcın teşekkür ederım .. yüzsüzlük olacak lakın bı soru daha sormak ıstıyorum ..:) Erken donemlerde bebebgın sag ve solda olması cınsıyetle ılgılı yuksek tahmın yurutüyormus... Gerçi ben çok araştırdım sağ ve solla alakası yokmus birde uzman birine sorayım dedım ... Buyuklerımız sagda olursa erkek,,, solda olursa kız dıyorlar.. Genelleme yaparsanız bunun dogruluguna ne kadar güvenebılırız :)

canım tüy dökücü kremi bi doktoruna sorsan? ben bi kaç yerde zararlı diye okumuştum. aman ne dert dimi şu kıl tüy işleri

selam, ikili testimi bugün yaptırdım boyun ve burnunu ölçtü herşey gayet güzel dedi. 1 ay sonra çağırdı beni üçlü testte yaparız dedi:18: üçlü test yapılması normal mi daha ikili testimin sonucu çıkmadı. hayırlısıyla o zaman 17 haftalık olucaz

canım tüy dökücü kremi bi doktoruna sorsan? ben bi kaç yerde zararlı diye okumuştum. aman ne dert dimi şu kıl tüy işleri

a zararlı olduğunu düşünmedim hiç bi :26:defa kullandım oda göbeğimden aşağısını göremediğim için:44: o zaman kullanmıyım ben

bana ikili %97 doğru sunuç veriyor..o yüzden sonuç rskli değilse 3lü 4lü yapmayacağım dedi doktor..henüz sonucum çıkmadı..

Ya bende kremle alıodm yada makinenin traş kısmıyla ama doğum için hazırlık olsn ıstyrm kuafre gidip agdayla aldırmk istiyorum ama cok acıyo evde denemıstım kenarları bırazcık ama cok fena oluyorm korkuyorum oyzden gidemcem kuafore sanırım napcm bilmyrm.. Karnım buyuyuncede hıc goremem

rica ederim ne demek,estağfurullah
bu tezini hemen çürütmek istiyorum benim bebişim solda ve erkek
yok miden yanarsa bebek çok saçlıymış ondan oluyomuş falan bunların hepsine doğum yaptırırken çok diikkat ettim annelere sordum ve istatistik olarakta bu inançları çürüttümm

ohhh rahatladım sımdı Teşekkur ederım ...:)

Benim soldaymış canım
Öğrendiğimde tezi doğrularmıyız bilmiyorum
Seninde mi solda

selam kizlar, iyisinizdir umarim iyi bir hafta dilerim..bende yine tel.den baglanmaya calisiyorum :) 15. haftamiza girdik cok sukur..kizlar ya dun garip bisey oldu... otobuste ayakta kaldim, midem bulandi cok sıktım kendimi sonra daha fazla duramadim erken indik eşimle ve birden ağlama krizi tuttu beni 10 dakika cok fena hickirarak agladim hicbisey anlamadim..size de boyle bisey oldu mu hic??

Benim soldaymış canım
Öğrendiğimde tezi doğrularmıyız bilmiyorum
Seninde mi solda

Hayır sağda canım yanı en azından ben sagda oldugunu hissediyorum... Yarın doktora gideceğim,, Gerçi benım doktorum cınsıyet konusunda erken soyleme taraftarı değilmiş ama bu konuda onu zorlayacagım .. bakalım inş soyler.... Benım için dua edermısın canım

offfff canım şey istedi kızlar yaaaaa cok istiyo hemde acıktım ayrıca uzak gidip alamamda parmda yok siparişde veremem eşimde işte alıp gelemez şimdi malzemem eksik evdede yapamam napcam ben napcammm

Ederim canım benim etmezmiyimm
Rabbim sağlıkla güzel haberlerini duyurtsun sana-hepimizee
Rabbim gönlündekini hayırla versin, sağlıkla versinn

bende ederim cnm
ama önce sağlıklı sıhhatli salih hayırlı evlat olması için

offfff canım şey istedi kızlar yaaaaa cok istiyo hemde acıktım ayrıca uzak gidip alamamda parmda yok siparişde veremem eşimde işte alıp gelemez şimdi malzemem eksik evdede yapamam napcam ben napcammm

Sakın canın istediği şeyi yazma canım sakın ... çok işim var birde onu yapmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…