- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.041
Öncelikle merhaba ....Ebe oldugunuzu yazmıssınız.. Alakasız bir soru sormak istiyorum izninizle... dün nişan davetindeydim,, Malum hamıle oldugum ıcın sureklı gebelık sohbetlerı konusuldu :)) Teyze kızı,, Ben 1.5 aylıkken ''sadece test yaptırmıstım Bir ebe arkadaşım gel senı bi muayne edeyım Dedi ve karın ustu elle muayne ettıkten sonra senın ıkız erkek bebebgın olacak'' demış.... Ve sonucunda ıkız erkek bebekleri olmus.... Nasıl anlıyabılıyorsunuz bu tur muaynelerı ..? bizde anlayabılırmıyız..? Şimdiden teşekkür ederim..
valla ne yalan söyliyim meslektaşımın ellerinden öpüyorum ultrason gibiymiş maşallah
çok erken gebeliklerde bunu anlamak zor ama 4-5 aydan sonra ki dönemlerde karından elle yaptığımız muayeneler var yalnızca o zaman tahmin yürütülebilir bebek aşağıda mı ters mi diye elle muayenemizde anlıyoruz ama 1,5 aylıkken ikiz olduğunu anlamak zor olsa gerek en azından ben anlayamam
selam annişlernasılsınız herkes iyidir ummarım epilasyon mevzusu açılmış hemen mevzuya dalıyorum bebeğim gelmeden önce kıllı gezmek gibi bi lüksüm yoktu hep muayeneler olduğu için temiz olmak zorumdaydım ağda yapıyodum kendim... tabi canım çıkıyodu yapana kadar,, ama sonuç çok iyi oluyodu hamile kaldığımdan beri tüy dökücü krem kullanıyrum.... tabi rahatsız oluyorum ,,ağda daha temiz daha uzun sürüyodu ilerki zamanlarda ne olur bilemem hiç kuaföre gitmedim ...ama mecbur doğum için oraya ağda yaptırmak istiyorum doktorlarda insan sonuçta ,o halimle onlara işkence edip,, kendimede küfür ettirmek istemiyorum
ikili test yaptiran kizlar, uclu test icin doktorunuz cagirdi mi? hangi haftaya gun verdi? nette okuyorum 16.-18. haftalar arasi diyor, ama bazi yerlerde 22.haftaya kadar olabilir deniliyor. benim doktorum hic bahsetmedi git deseydin onceden soylerdi defalarca. detayli ultrasonla organlarin incelenmesi sureci baska sanirim?? onu da burda yaptiricam ben mecburen gitmeme denk gelmiyor.
canım tüy dökücü kremi bi doktoruna sorsan? ben bi kaç yerde zararlı diye okumuştum. aman ne dert dimi şu kıl tüy işleri
selam, ikili testimi bugün yaptırdım boyun ve burnunu ölçtü herşey gayet güzel dedi. 1 ay sonra çağırdı beni üçlü testte yaparız dedi:18: üçlü test yapılması normal mi daha ikili testimin sonucu çıkmadı. hayırlısıyla o zaman 17 haftalık olucaz
Cevapladıgınız ıcın teşekkür ederım .. yüzsüzlük olacak lakın bı soru daha sormak ıstıyorum ..:) Erken donemlerde bebebgın sag ve solda olması cınsıyetle ılgılı yuksek tahmın yurutüyormus... Gerçi ben çok araştırdım sağ ve solla alakası yokmus birde uzman birine sorayım dedım ... Buyuklerımız sagda olursa erkek,,, solda olursa kız dıyorlar.. Genelleme yaparsanız bunun dogruluguna ne kadar güvenebılırız :)
rica ederim ne demek,estağfurullah
bu tezini hemen çürütmek istiyorum benim bebişim solda ve erkek
yok miden yanarsa bebek çok saçlıymış ondan oluyomuş falan bunların hepsine doğum yaptırırken çok diikkat ettim annelere sordum ve istatistik olarakta bu inançları çürüttümm
Cevapladıgınız ıcın teşekkür ederım .. yüzsüzlük olacak lakın bı soru daha sormak ıstıyorum ..:) Erken donemlerde bebebgın sag ve solda olması cınsıyetle ılgılı yuksek tahmın yurutüyormus... Gerçi ben çok araştırdım sağ ve solla alakası yokmus birde uzman birine sorayım dedım ... Buyuklerımız sagda olursa erkek,,, solda olursa kız dıyorlar.. Genelleme yaparsanız bunun dogruluguna ne kadar güvenebılırız :)
Benim soldaymış canım
Öğrendiğimde tezi doğrularmıyız bilmiyorum
Seninde mi solda
Hayır sağda canımyanı en azından ben sagda oldugunu hissediyorum... Yarın doktora gideceğim,, Gerçi benım doktorum cınsıyet konusunda erken soyleme taraftarı değilmiş ama bu konuda onu zorlayacagım .. bakalım inş soyler.... Benım için dua edermısın canım
Hayır sağda canımyanı en azından ben sagda oldugunu hissediyorum... Yarın doktora gideceğim,, Gerçi benım doktorum cınsıyet konusunda erken soyleme taraftarı değilmiş ama bu konuda onu zorlayacagım .. bakalım inş soyler.... Benım için dua edermısın canım
offfff canım şey istedi kızlar yaaaaa cok istiyo hemde acıktım ayrıca uzak gidip alamamda parmda yok siparişde veremem eşimde işte alıp gelemez şimdimalzemem eksik evdede yapamam napcam ben napcammm
Sakın canın istediği şeyi yazma canım sakın ...çok işim var birde onu yapmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?