2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
rahat oluo die kucağıma alıodum ama dediğin masa iimiş bi bakayım bende alayım, himalaya tuz lambası nası bişi duymamıştım nerden alınır

AHMET MARANK : Kristal Tuz Lambas Orta Boy (5-7 kg)

ahmet marankıyı sıkı takıp eden bırıyım burdan alabılırsın
table mate sımdı baktımda neguzel mobılya gorunumlu ve pembesı cıkmıs 20 tl hala
benımkı beyaz eskısın kahverengı olanı alıcam gercı 4 yıldan fazla oldu eskıtemedım :)

aa bak bu aklıma hıc gelmedı bende enfeksıyondan suphelenıyorum bu ara hafıf sızılar var vajı bolgesınde en ıyısı hazırlıklı gıtmek
senın ıcınde kotu olmus benımde bıkere basıma geldı hafıf cıkmıstı doktora kusura bakmayın dedım sacmalama dedı bız neler goruyoruz kı senınkı temız dedı
ama yınede cok utanmıstım ...

günaydın annler..nihayet haftasonu yazdıklarınızı okumayı bitirdim.gerçi çok değil,50 sayfa falan birikmişti :)umarım bebişleriniz ve siz iyisinizdir..biz iyiyiz ve cumartesi akşmaından beri bebeğim artık bariz şekilde tekmeliyor..bu konuda doktorlara hiç inanmıyorum,yok daha küçükmüş de,hissetmezmişsin de..akşam yatmadan önce çikolata yiyorm,sırt üstü uzandımmı başlıyor bu oynamaya :) hem öyle seyirme gibi de değil,tekme atıyor işte.. ilk bebeğimde 4 buçuk aydan sonra hissetmiştim..bu erken oldu,harika bir duygu.herkese nasip eder inşallah rabbim.bide eşim karnımı dinliyor akşamları,o da içerden sesler duyuyor :) ne sesiyse artıkya barsak sesidir diyorm,yok başka bişi bu diyor..bir an önce geçse de bu 5 ay hayırlısıyla,,alsak kucağımıza tüm güzeeliğiyle ve zorluğuyla...

doktorlar bu kil mevzusunu sorun yapmiyorlr anladigim kadariyla
ben de cok utanirim, doktorum bana alttan baktigi ilk haftalarda bu aralar alma killarini birak uzasin sorun degil simdi onemli zamanlar temizleme dinlensin dedi
beni gorecekti 2 hafta sonra ama oyle dedi hic takmiyor
gobegimdeki killardan utandim ben hatta ultrason sirasinda onemsiz gordu gogse kadar kil kaplayabilir alma onemli degil diye rahatlatici konustu yine
onlar neler goruyorlardir gercketn
ve de hamileyken bazen hazirliksiz yakalanabiliyor insna

yok bu haftalarda hissedilebiliceğini sölüyolar artık zaten bide seinki ikinciymiş kesin hissedersin galiba artık bende hissediyorum gazdan ayırabiliyorum tık tık pıt pıt bişi farklı yani.. zaten benim bugünkü gebelik takvimindede yazıyo

kızlar limangoda kidboo die bi kampanya var mutlaka bakın çok şeker şeyler var küçücük bornolzar fln bayıldım

çok tatlı şeyler var ama cinsiyetimiz belli olsun o zaman bakacağım artık bunlara.

gobegımdekı kıllara hıc dokunmıcam cene altındada 3 kıl cıktı hamıle ıken alamam onları sonrası lazerle halledıcem
ben bı doktorumu yokluyayım olmazsa uclarından alırım epılasyon aletıyle hamıleık donemımce doktorunun dedigı gıbı hamılelıkte o bolgyı rahat bırakmalı :)

bencede erkenden hıssedılebılır bende gecen gun sankı hıssettım elımı karnıma koydum hafıf bı kıpırtı belkıde bebıs degldı
ama dusunmesı bıle guzel:)

benim için dahada erken ama bende hissediyorum, kesinlikle bağırsak hareketi değil iyi bilirim çnkü o hareketleri, tabiki tekme gibi değil ama içimden seyirme gibi hissediyorum:)

arkadaşlar ben ebeyim daha önce doğumhanede çalışıyodum inanın çok kötü manzaralarla karşılaşıyoduk bir keresinde gebe geldi doğuma aldık muayene edicem saç gördüm bebek geliyo sandım meğer kadın 7 aydır hiç temizlik yapmamış midem kalktı kestik onları ama kadında tık yok ne utanma ne başka birşey ben doktora her gideceğim günün akşamı duş alıyorum temiz temiz mis kokulu gidiyorum sizlerde öyle yapın yoksa doktor ve ebe için çok itici oluyo bu durumlar

merabalar annecikler :) okuldan erken geliyorum bugün çok mutluyum :)

bi kaç sayfa okuyabildim ağda muhabbeti olmuş. bende hep yaptırırdım ama bir ay önce falandı yaptırdığımda hiç acımadığı kadar acıdı şaşırdım hamilelikten sanırım ondan sonra yaptıramadım jilet yaptım geçen hafta doktora giderken o da çok kötü oluyo ya şu beyaz eldiven işini bilmiyodum bi deniycem umarım becerebilirim :)

bir de 4 boyutlu ultrason konusu vardı. geçen hafta doktora gittiğimizde ultrasonla bakarken bir ara görüntüyü 4 boyutluya çevirdi çok değişikti :) çok güzel görünüyo bebişler 4 boyutluda :)

umarım herkes çok çok iyidir bende bi enerji var bugün gidip banyo temizliycem bu enerjiyle

benim için dahada erken ama bende hissediyorum, kesinlikle bağırsak hareketi değil iyi bilirim çnkü o hareketleri, tabiki tekme gibi değil ama içimden seyirme gibi hissediyorum:)

ben 15. haftayı bitirdim dün. iki gündür elim karnımda hareket bekliyorum. bazı arkadaşlar hissediyomuş bende hissetmek istiyorum ama henüz tık yok bende de

of midem bulANDI İĞRENÇ.tünaydın güzel anneler..

offf cok kotu yaaaa
tabiki ben de oyleyim yani icim rahat edemez asla
ben de mutlaka iyice temizligimi banyomu yapar doktora oyle giderim
oyle rahat kadinlar da varmis demek

ben 15. haftayı bitirdim dün. iki gündür elim karnımda hareket bekliyorum. bazı arkadaşlar hissediyomuş bende hissetmek istiyorum ama henüz tık yok bende de

bende seninle aynı gündeyim ve bende hissetmiyorum
arada bir seyirme gibi bişeyler oluyor ama o bebek mi yoksa benim iç organlarım mı bilemiyorum

en kısa zamanda bizde doya doya hissederiz Inşallah yavrularımızı

Öncelikle merhaba ....Ebe oldugunuzu yazmıssınız.. Alakasız bir soru sormak istiyorum izninizle... dün nişan davetindeydim,, Malum hamıle oldugum ıcın sureklı gebelık sohbetlerı konusuldu :)) Teyze kızı,, Ben 1.5 aylıkken ''sadece test yaptırmıstım Bir ebe arkadaşım gel senı bi muayne edeyım Dedi ve karın ustu elle muayne ettıkten sonra senın ıkız erkek bebebgın olacak'' demış.... Ve sonucunda ıkız erkek bebekleri olmus.... Nasıl anlıyabılıyorsunuz bu tur muaynelerı ..? bizde anlayabılırmıyız..? Şimdiden teşekkür ederim..

Yuhhh 7 ay mı
Oldu olacak örüp boncuk takaymışş ıygghkkk
Tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…