- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.021
rahat oluo die kucağıma alıodum ama dediğin masa iimiş bi bakayım bende alayım, himalaya tuz lambası nası bişi duymamıştım nerden alınır
benim ense ölçümünü ultrasondan yaptı..ama idrar testinde enfeksiyon görünce -hiç beklemiyordum- siz belden aşağı soyunun alttan muayene edeceğim dedi..yani beklenmedik durumlar olabiliyor..her zaman hazırlıklı gitmek gerek sanırım..benim de 15 gün olmuştu..soyunulmayacak gibi değildi daha:) ama yine de utandım çoook..
aa bak bu aklıma hıc gelmedı bende enfeksıyondan suphelenıyorum bu ara hafıf sızılar var vajı bolgesınde en ıyısı hazırlıklı gıtmek
senın ıcınde kotu olmus benımde bıkere basıma geldı hafıf cıkmıstı doktora kusura bakmayın dedım sacmalama dedı bız neler goruyoruz kı senınkı temız dedı
ama yınede cok utanmıstım ...
günaydın annler..nihayet haftasonu yazdıklarınızı okumayı bitirdim.gerçi çok değil,50 sayfa falan birikmişti :)umarım bebişleriniz ve siz iyisinizdir..biz iyiyiz ve cumartesi akşmaından beri bebeğim artık bariz şekilde tekmeliyor..bu konuda doktorlara hiç inanmıyorum,yok daha küçükmüş de,hissetmezmişsin de..akşam yatmadan önce çikolata yiyorm,sırt üstü uzandımmı başlıyor bu oynamaya :) hem öyle seyirme gibi de değil,tekme atıyor işte.. ilk bebeğimde 4 buçuk aydan sonra hissetmiştim..bu erken oldu,harika bir duygu.herkese nasip eder inşallah rabbim.bide eşim karnımı dinliyor akşamları,o da içerden sesler duyuyor :) ne sesiyse artıkya barsak sesidir diyorm,yok başka bişi bu diyor..bir an önce geçse de bu 5 ay hayırlısıyla,,alsak kucağımıza tüm güzeeliğiyle ve zorluğuyla...
rahat oluo die kucağıma alıodum ama dediğin masa iimiş bi bakayım bende alayım, himalaya tuz lambası nası bişi duymamıştım nerden alınır
kızlar limangoda kidboo die bi kampanya var mutlaka bakın çok şeker şeyler var küçücük bornolzar fln bayıldım
doktorlar bu kil mevzusunu sorun yapmiyorlr anladigim kadariyla
ben de cok utanirim, doktorum bana alttan baktigi ilk haftalarda bu aralar alma killarini birak uzasin sorun degil simdi onemli zamanlar temizleme dinlensin dedi
beni gorecekti 2 hafta sonra ama oyle dedi hic takmiyor
gobegimdeki killardan utandim ben hatta ultrason sirasinda onemsiz gordu gogse kadar kil kaplayabilir alma onemli degil diye rahatlatici konustu yine
onlar neler goruyorlardir gercketn
ve de hamileyken bazen hazirliksiz yakalanabiliyor insna
günaydın annler..nihayet haftasonu yazdıklarınızı okumayı bitirdim.gerçi çok değil,50 sayfa falan birikmişti :)umarım bebişleriniz ve siz iyisinizdir..biz iyiyiz ve cumartesi akşmaından beri bebeğim artık bariz şekilde tekmeliyor..bu konuda doktorlara hiç inanmıyorum,yok daha küçükmüş de,hissetmezmişsin de..akşam yatmadan önce çikolata yiyorm,sırt üstü uzandımmı başlıyor bu oynamaya :) hem öyle seyirme gibi de değil,tekme atıyor işte.. ilk bebeğimde 4 buçuk aydan sonra hissetmiştim..bu erken oldu,harika bir duygu.herkese nasip eder inşallah rabbim.bide eşim karnımı dinliyor akşamları,o da içerden sesler duyuyor :) ne sesiyse artıkya barsak sesidir diyorm,yok başka bişi bu diyor..bir an önce geçse de bu 5 ay hayırlısıyla,,alsak kucağımıza tüm güzeeliğiyle ve zorluğuyla...
cnm netten bulabilirsin
ama olabildiğince kaktüs bulundurmanda işe yarar aklında olsun
yok bu haftalarda hissedilebiliceğini sölüyolar artık zaten bide seinki ikinciymiş kesin hissedersin galiba artık bende hissediyorum gazdan ayırabiliyorum tık tık pıt pıt bişifarklı yani.. zaten benim bugünkü gebelik takvimindede yazıyo
doktorlar bu kil mevzusunu sorun yapmiyorlr anladigim kadariyla
ben de cok utanirim, doktorum bana alttan baktigi ilk haftalarda bu aralar alma killarini birak uzasin sorun degil simdi onemli zamanlar temizleme dinlensin dedi
beni gorecekti 2 hafta sonra ama oyle dedi hic takmiyor
gobegimdeki killardan utandim ben hatta ultrason sirasinda onemsiz gordu gogse kadar kil kaplayabilir alma onemli degil diye rahatlatici konustu yine
onlar neler goruyorlardir gercketn
ve de hamileyken bazen hazirliksiz yakalanabiliyor insna
benim için dahada erken ama bende hissediyorum, kesinlikle bağırsak hareketi değil iyi bilirim çnkü o hareketleri, tabiki tekme gibi değil ama içimden seyirme gibi hissediyorum:)
arkadaşlar ben ebeyim daha önce doğumhanede çalışıyodum inanın çok kötü manzaralarla karşılaşıyoduk bir keresinde gebe geldi doğuma aldık muayene edicem saç gördüm bebek geliyo sandım meğer kadın 7 aydır hiç temizlik yapmamış midem kalktı kestik onları ama kadında tık yok ne utanma ne başka birşey ben doktora her gideceğim günün akşamı duş alıyorum temiz temiz mis kokulu gidiyorum sizlerde öyle yapın yoksa doktor ve ebe için çok itici oluyo bu durumlar
ben 15. haftayı bitirdim dün. iki gündür elim karnımda hareket bekliyorum. bazı arkadaşlar hissediyomuş bende hissetmek istiyorum ama henüz tık yok bende de
normal şartlarda zaten 16. haftadan sonra diyolar ama işte bazımızda daha erken farkedebiliyoruz bu durumu, umarım en kısa zamanda sende hissedersin değişik bi duygu gülmek gelio içimden o anda:)
arkadaşlar ben ebeyim daha önce doğumhanede çalışıyodum inanın çok kötü manzaralarla karşılaşıyoduk bir keresinde gebe geldi doğuma aldık muayene edicem saç gördüm bebek geliyo sandım meğer kadın 7 aydır hiç temizlik yapmamış midem kalktı kestik onları ama kadında tık yok ne utanma ne başka birşey ben doktora her gideceğim günün akşamı duş alıyorum temiz temiz mis kokulu gidiyorum sizlerde öyle yapın yoksa doktor ve ebe için çok itici oluyo bu durumlar
ben 15. haftayı bitirdim dün. iki gündür elim karnımda hareket bekliyorum. bazı arkadaşlar hissediyomuş bende hissetmek istiyorum ama henüz tık yok bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?