2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
sabah uyanır uyanmaz beyazları makınaya attım bugun hava yagmurlu degılken aksama kadar nekadar kururlarsa artık
az oncede astım camasırları belım koptu ya Allahtan hamılelık kısa gelıyor evde ıcerde kurutuyorum kısın camasırları..

aynen bunların cihazı güzel herşeyi gösterio yeni değişti zaten:) ama birde ayrıntılı ultsan varmış duydunuzmu bilmiyorum ama o cihaz heryerde yokmuş, bizi yönlendiriceklermi acaba

evet yeni değişti bilmiyorum o konuyu sormadım bende merak ediyorum ama 4 boyutlusuda varmış cihazların belki ayrıntılıda bakılabiliyomu acaba

ağlamak güzeldir kalbi herşeyi temizler bizde şimdi içimizde tertemiz Allahtan gelen bişey taşıdığımız için ondan etkileniyoruz muhakkak kalbimizi yumuşatıyo

evet yeni değişti bilmiyorum o konuyu sormadım bende merak ediyorum ama 4 boyutlusuda varmış cihazların belki ayrıntılıda bakılabiliyomu acaba

evet bizim girdiğimiz cihazlar 4 boyutlu yani bebişler büyüdüğünde öle görücez ama bu duyduğum başka bişey kalbini falan ayrıntılı inceliomuş mustafa başbuğun muayh. varmış die duydum, gerçi fazla pimpirikleniyoruz eskiden böle şeylermi varmış:)

evet bende duydum ama çok iyi şeyler duymadım onunla alakalı şu anda sapasağlam olan bi bebeğe sırf beyin damarlarından biri daha büyük gözüküyo die alalım demiş 6 aylık bebeğe düşün şimdi nası tatlı akıl dolu süper bi çocuk yani

anladım canım, gereksiz yani, rabbim verdi bize bu melekleri allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah

benim doktorda var bu 4 boyutlu aletten ama ilk defa önümüzdeki haftasonu bakıcaz onunla bende aşırı merak ediyorum

doktorumun kartvızınde 4d ultrason yazıyor
acaba ılk gıttıgmde baktıgı alet bumuydu gıttıgımde sorsammı
yoksa bunu ozel bakıp ayrıca fıyatmı ıstıyor merak ettım.

bu ıkıdır ruyamda kopek goruyorum pesımde kacıp kurtuluyorum hayırlara gıtsın aklımız karısık gebelıkle
cok degısıyor mesela kedı gordugumde acayıp sevesım gelıyor mınıcıklerı yavrumun arkadasları dıye hep sayıklıyorum
herkesın karnına bakıyorum hamılemı dıye tvde yarısma seyrederken kadın bı hareket yaptımı ay bebegıne bısey olcak dıyorum
kı kadın hamıle degıl ama kafayı bozduk ıste hamılelıkte daha bır suru sacma sey :)

Son düzenleme:
buarada bilgisayar başında fazla vakit geçirioruz sizce zararlımı? eşim bu konudan biraz rahatsız çünkü, özellikle laptopu kucakta tutmak falan zararlımıdır sizce

buarada bilgisayar başında fazla vakit geçirioruz sizce zararlımı? eşim bu konudan biraz rahatsız çünkü, özellikle laptopu kucakta tutmak falan zararlımıdır sizce

çok bilmemekle birlikte sürekli başındaysan çok ağrın olur diye tahmin ediyorum arada yürümelisin bi de bence kucağına koyma masaya koyup sandalyede otur yani senin yerinde olsam öyle yapardım benim ki masaüstü zaten tv ekranına takılı o yüzden sıkıntı olmuyor

kızlar limangoda kidboo die bi kampanya var mutlaka bakın çok şeker şeyler var küçücük bornolzar fln bayıldım

table mate aldım zamanında lep top onun ustune ben koltukta ayaklarımı rahatca uzatıp yan donuyorum pcye
bence kucagına alma normaldede zararlı zatı leptop masası al benımkı ucuz 20 tl falandı cok memnunum yukseklık ve egım ayarını kendın yapıyorsun ..
HİMALAYA TUZ LAMBASI almayı dusunuyorum eve cep tv wifi pc hepsı radyasyon onları emer
bıde kaknus emermıs yengemde vardı ondan ıstıcem ..

benimde gözüme gözükmeye başladı hamileler dışarlarda hani hep öle olurya ilgilenmeye başladığın şeyler dikkatini çeker

ya ben kafayı yedım bu konuda dısarda dıkkat ettıkce okadar gebe goruyorumkı
herkes calısmıs masalalh dıyorum :)
esımde senın yuzunden bende artık hamıle varmı bakıyorum dıyor gorunce hemen gosterıyor bak dıye:)

Son düzenleme:
selam kızlar. size birşey sorucam. benim doktor ayda bir çağırıyor kontrole, ama ben bu sürede çok sıkılıyorum. daha hareketlerini hissedemediğim içinde sürekli merak ediyorum ne yapıyor bebeğim diye. Sizde de aynı duygular oluyor dimi?

rahat oluo die kucağıma alıodum ama dediğin masa iimiş bi bakayım bende alayım, himalaya tuz lambası nası bişi duymamıştım nerden alınır

benim ense ölçümünü ultrasondan yaptı..ama idrar testinde enfeksiyon görünce -hiç beklemiyordum- siz belden aşağı soyunun alttan muayene edeceğim dedi..yani beklenmedik durumlar olabiliyor..her zaman hazırlıklı gitmek gerek sanırım..benim de 15 gün olmuştu..soyunulmayacak gibi değildi daha:) ama yine de utandım çoook..

ben biraz daha sık gördüm bebişimi 2 haftada bir görüyorum ama bu biraz da sağlık durumumdan kaynaklanıyo yani pek hoş değil

kızlar limangoda kidboo die bi kampanya var mutlaka bakın çok şeker şeyler var küçücük bornolzar fln bayıldım

bide seze mom varmış baya hoş badiler var ama bedenleri nasıldır acaba gebeden l almıştım sevdiğim şeyin m si yoktu ama iide oldu çok yapışmıyo rahatsız etmiyo sizce hangi beden almalıyım?

ayrıntılı ultrason 2 boyutlu usglerle bakılıyor canım yani iyi model tüm ultrasonlarda bakılabilir sizinki yeni değişmişse kesin bakıyorlardır ama 18. haftadan sonra 4 boyutlu ultrason olduğu için çok şanslısınız çünkü bebişinizin yüz hatlarını bile görebiliyorsun harika bişey olsa gerek maalesef ben senin kadar şanslı değilim o kadar gelişmiş cihazlar balıkesirde bir iki yerde var onlarda özel muayenehane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…