- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.001
aynen bunların cihazı güzel herşeyi gösterio yeni değişti zaten:) ama birde ayrıntılı ultsan varmış duydunuzmu bilmiyorum ama o cihaz heryerde yokmuş, bizi yönlendiriceklermi acaba
ben zaten pek bi duygusaldım da hani tv de gördüğüm şeylere de pek ağladığım görülmemiştir dizi falan izleyemiyorum zaten ya, işte dün belgesel seyrediyim dedim onda da çoştum eşim de gülüyo manyak manta'lar çok güzel deyip ağlayan başka biri olamazmış yeryüzünde :))) (aslında çok haklı :))
evet yeni değiştibilmiyorum o konuyu sormadım bende merak ediyorum ama 4 boyutlusuda varmış cihazların belki ayrıntılıda bakılabiliyomu acaba
evet bizim girdiğimiz cihazlar 4 boyutlu yani bebişler büyüdüğünde öle görücez ama bu duyduğum başka bişey kalbini falan ayrıntılı inceliomuş mustafa başbuğun muayh. varmış die duydum, gerçi fazla pimpirikleniyoruz eskiden böle şeylermi varmış:)
evet bende duydum ama çok iyi şeyler duymadım onunla alakalışu anda sapasağlam olan bi bebeğe sırf beyin damarlarından biri daha büyük gözüküyo die alalım demiş 6 aylık bebeğe düşün şimdi nası tatlı akıl dolu süper bi çocuk yani
evet yeni değiştibilmiyorum o konuyu sormadım bende merak ediyorum ama 4 boyutlusuda varmış cihazların belki ayrıntılıda bakılabiliyomu acaba
anladım canım, gereksiz yani, rabbim verdi bize bu melekleri allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah
doktorumun kartvızınde 4d ultrason yazıyor
acaba ılk gıttıgmde baktıgı alet bumuydu gıttıgımde sorsammı
yoksa bunu ozel bakıp ayrıca fıyatmı ıstıyor merak ettım.
bu ıkıdır ruyamda kopek goruyorum pesımde kacıp kurtuluyorum hayırlara gıtsın aklımız karısık gebelıkle
cok degısıyor mesela kedı gordugumde acayıp sevesım gelıyor mınıcıklerı yavrumun arkadasları dıye hep sayıklıyorum
herkesın karnına bakıyorum hamılemı dıye tvde yarısma seyrederken kadın bı hareket yaptımı ay bebegıne bısey olcak dıyorum
kı kadın hamıle degıl ama kafayı bozduk ıste hamılelıkte daha bır suru sacma sey :)[/QUOTE
benimde gözüme gözükmeye başladı hamileler dışarlarda hani hep öle olurya ilgilenmeye başladığın şeyler dikkatini çeker
buarada bilgisayar başında fazla vakit geçirioruz sizce zararlımı? eşim bu konudan biraz rahatsız çünkü, özellikle laptopu kucakta tutmak falan zararlımıdır sizce
buarada bilgisayar başında fazla vakit geçirioruz sizce zararlımı? eşim bu konudan biraz rahatsız çünkü, özellikle laptopu kucakta tutmak falan zararlımıdır sizce
benimde gözüme gözükmeye başladı hamileler dışarlarda hani hep öle olurya ilgilenmeye başladığın şeyler dikkatini çeker
table mate aldım zamanında lep top onun ustune ben koltukta ayaklarımı rahatca uzatıp yan donuyorum pcye
bence kucagına alma normaldede zararlı zatı leptop masası al benımkı ucuz 20 tl falandı cok memnunum yukseklık ve egım ayarını kendın yapıyorsun ..
HİMALAYA TUZ LAMBASI almayı dusunuyorum eve cep tv wifi pc hepsı radyasyon onları emer
bıde kaknus emermıs yengemde vardı ondan ıstıcem ..
ya ben kafayı yedım bu konuda dısarda dıkkat ettıkce okadar gebe goruyorumkı
herkes calısmıs masalalh dıyorum :)
esımde senın yuzunden bende artık hamıle varmı bakıyorum dıyor gorunce hemen gosterıyor bak dıye:)
ense ölçümünde vajınal muayene ıstemez dımı doktor
ben sımdılık epılasyon aletımın tras ucu var baslık takıyorsun ona 5mm kadar bırakıp ucları alıyor
onunla ıdare edıyorum tras yaparsam ıkı katı cıkar artık doguma yakın tras olurum
koltuk altı bacaklar sorun olmuyor aletle olurda bıkını bolgesı off
selam kızlar. size birşey sorucam. benim doktor ayda bir çağırıyor kontrole, ama ben bu sürede çok sıkılıyorum. daha hareketlerini hissedemediğim içinde sürekli merak ediyorum ne yapıyor bebeğim diye. Sizde de aynı duygular oluyor dimi?
kızlar limangoda kidboo die bi kampanya var mutlaka bakın çok şeker şeyler var küçücük bornolzar fln bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?