- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.061
bende ederim cnm
ama önce sağlıklı sıhhatli salih hayırlı evlat olması için
yazmıyormcanım cok ıstıyooo aamaa off
yaa... Neymişki merak ettim şimdi
Tabiki öncelikle sağlıklı sıhhatli salih hayırlı evlat olması Temennimdir... Lakin bu 3. çocugum olacak Hayırlısıyla...3 gebeliği Hayırlı bir kızım olur umuduyla yapmak istedim...Rabbim benim ve tüm annelerin gönlündekini hayırlı kılar inş....:) Bu arada çok teşekkür ederim canım hamilelerin duası tutar derler birinin tutmasa bıle dıgerınınkı tutar inşallah
söleyememkikuduruorm ama yemem lazmm acıktm bde dha cok cnm ıstıyo
kızlar ben dün 6 da akşam yemeği yedim,ondan sonra da bişi yemedim desem yeridirha sabahki pohaçayı saymazak..ya iş yeri çok yoğun bugün,öğle yemeği de gelmedi daha ..kendimi suçlu hissediyorum,,bebiş böyle durumlarda aç kalır mı,zararı olurmu?????????? acil cevap..
allah isteyen herkese kızıda erkeğide tattırsın
inş herkes gönlünde yatanı kucağına alır
cnm bnm ama sanki kızmış gibi geliyo ama bu konuda pekbicici kadar becerikliyim en fazla
vallahi bende çok merak ettim ama sakın söyleme
git markete al malzemeleri yap bence
bööööö
Ozaman senin erkek olacak dee benim kadar başarılıysan tersi tutma ihtimali yüksek
Zeynep senin erkek olacak sankii öyle hissediyorum
Allahım düzünü bunda tutturmasın
Gökçe senin tam belli olmuşmuydu canım :26:
bööööö
Ozaman senin erkek olacak dee benim kadar başarılıysan tersi tutma ihtimali yüksek
Zeynep senin erkek olacak sankii öyle hissediyorum
Allahım düzünü bunda tutturmasın
Gökçe senin tam belli olmuşmuydu canım :26:
yok cnm en son gittiğimde bizimki sırtını döndüğünden görülemedi
ama yine dr erkek gibi dedi bakalım haftaya gidicez kısmetse :44:
Ya nasıl yanı .. hanı kız hissediyordun :26: Bunun tersi olur umuduylamı erkek dedınGökçenin hislerine güveniyorum ben D
kızlar yaa iyi değil derler ama oğluşuma bir hediye almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum ne alınır ki ilk olarak internetten ve mağazalardan devamlı bakıyorum ama cesaret edip alamıyorum siz bi şeyler almaya başladınız mı?????
kızlar yaa iyi değil derler ama oğluşuma bir hediye almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum ne alınır ki ilk olarak internetten ve mağazalardan devamlı bakıyorum ama cesaret edip alamıyorum siz bi şeyler almaya başladınız mı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?