2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bende ederim cnm
ama önce sağlıklı sıhhatli salih hayırlı evlat olması için

Tabiki öncelikle sağlıklı sıhhatli salih hayırlı evlat olması Temennimdir... Lakin bu 3. çocugum olacak Hayırlısıyla...3 gebeliği Hayırlı bir kızım olur umuduyla yapmak istedim...Rabbim benim ve tüm annelerin gönlündekini hayırlı kılar inş....:) Bu arada çok teşekkür ederim canım hamilelerin duası tutar derler birinin tutmasa bıle dıgerınınkı tutar inşallah

kızlar ben dün 6 da akşam yemeği yedim,ondan sonra da bişi yemedim desem yeridir ha sabahki pohaçayı saymazak..ya iş yeri çok yoğun bugün,öğle yemeği de gelmedi daha ..kendimi suçlu hissediyorum,,bebiş böyle durumlarda aç kalır mı,zararı olurmu?????????? acil cevap..

allah isteyen herkese kızıda erkeğide tattırsın
inş herkes gönlünde yatanı kucağına alır
cnm bnm ama sanki kızmış gibi geliyo ama bu konuda pekbicici kadar becerikliyim en fazla

bugün ben de açım, öyle oldu... eve gidene kadar beklemem lazım üstelik. bebeğin aç kalmaz herhalde bu kadar zamandan poğaçanı afiyetle tüketmiştir o da, şimdi senin şeker depolarına saldırmış olabilir :) ama sen kendini yorgun hissedebilirsin yemeğini yiyince düzelirsin, meraklanma iyidir kızın :)

allah isteyen herkese kızıda erkeğide tattırsın
inş herkes gönlünde yatanı kucağına alır
cnm bnm ama sanki kızmış gibi geliyo ama bu konuda pekbicici kadar becerikliyim en fazla

bööööö
Ozaman senin erkek olacak dee benim kadar başarılıysan tersi tutma ihtimali yüksek
Zeynep senin erkek olacak sankii öyle hissediyorum
Allahım düzünü bunda tutturmasın
Gökçe senin tam belli olmuşmuydu canım :26:

yok cnm en son gittiğimde bizimki sırtını döndüğünden görülemedi
ama yine dr erkek gibi dedi bakalım haftaya gidicez kısmetse :44:

Ya nasıl yanı .. hanı kız hissediyordun :26: Bunun tersi olur umuduylamı erkek dedın Gökçenin hislerine güveniyorum ben D

selam :) inşallah keyfiniz yerindedir. bebişini görenlere gözün aydın, görmek için gün sayanlara sabır dilerim.

biz cumartesi gördük oğlumuzu, erkek olduğu kesinleşti :) ikili testimizin sonucu gayet iyi çıktı, üçlü test yaptırmayacakmışız. bir ay gibi çooook uzun bir zaman sonra kontrole gideceğimiz için şimdiden günleri saymaya başladım. vitaminlere devam, bulantıların geçmiş olması gerekirmiş onbeş gün sonra filan bitmiş olur dedi doktorumuz. kendisine liste halinde sorularım vardı ama soramadım, çünkü acil ve ağır bir ameliyattan çıkmıştı. epey (ama epey) bekledikten sonra görüşebildik, sırada benim gibi bekleyenler vardı. onları da düşünerek telefon hakkımı kullanmaya karar verdik. telefonla sağlık muhabbeti de hiç sevdiğim iş değil ama zorlanırsam ararım artık.

velhasılı herşey çok iyi gidiyor . bebek 2 hafta ilerde hala, ultrasonda gün olarak göremedim ama doktor iki hafta dedi. boyu posu 8,3 cm olmuş, demek ki bebek kendine göre 16. haftada bugün. bakalım hareketlenme olacak mı bekliyorum. dün akşam yemeği için birşey hazırlamıştık eşimle, eşim onu masaya getirince o her zamanki pıt pıtları daha kuvvetli hissettim. ne oldu anlamadım ama epey güldüm hani :) eğer gerçekten bebeğin hareketiyse benimle birlikte o da sevindi herhalde diye düşündüm. böyle işte bizden haberler :)

kızlar yaa iyi değil derler ama oğluşuma bir hediye almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum ne alınır ki ilk olarak internetten ve mağazalardan devamlı bakıyorum ama cesaret edip alamıyorum siz bi şeyler almaya başladınız mı?????

canım ılk don alınır derler donansın dıye
ben aldım mınnosuma mecburen beyaz donunu beklıyorum ooyle
bıde cınsıyetını ogrensek ona gore renklısınıde alcam ıns

internet sitelerini ben de karıştırıyorum, indirimler de oluyor çok iyi. bildiğin markaysa güven sorunu da olmuyor siparişi vereyim gitsin ilk bunu almış olayım diyorum. ama sonra elimle gözümle iyice tartayım, dokunayım öyle alayım diyorum. bebekle ilgili alışveriş niyetine girdiğimden beri elimle seçeyim hırsındayım. mağazaların önünden geçiyorum bu sefer de daha erken, kim bilir daha neler çıkar yeni yeni diyorum. bunun ardından da şu düşünce geçiyor aklımdan: ya herşey umduğumdan çabuk gelişirse o zaman bebek de ben de dımdızlak kalırız!!! bu sebeple alışverişi düşünmüyor gibi yaparak kendimce orta bir yol tutturmaya karar verdim (bu sabah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…