2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bizde geçenlerde eşimle jokere girdik arabalara baktık bebe confortları bende çok beğeniyorum. streety modelini alıcam eğer karar değiştirmezsem küçük bagaj problemimiz var o yüzden her beğendiğimizi alamayız. streety hem güzel hem küçük ve satıcı öyle kolay kapattı ki çok pratik görünüyor.

benim bu konuya bir giriş yapmam lazım, cinsiyeti kesinleşince iyice hoş oldum hiç değilse bir patik filan veya zıbın. şöyle çekmecede dursun arada açıp bakayım, gözlerim dolsun yeter bana. yoksa doğum iznimi bekliyorum teferruat için, içime sine sine topluca alayım diyorum. birşey söyleyeyim mi, daha kendime hamile çorabı bile almadım ki karnım çıktı epey. bugün de geçtim mağazanın önünden, bir türlü alışamadım hamilelik formuma, hiçbir şey alamıyorum kabullenemiyorum görüntümü. önceki seneler moda olan robadan kesimli elbiseleri 3 no. çorapla giyiyorum. bir ay daha idare ederim herhalde böyle...

joker mağazasında gördük canım bizde ama bitek bu kaldı dedi cocuk, pek de ilgilenmek istemedi
gibi
mother- care 'in ingilteredeki web sitesinde buldum 3lü travel set'i tam istediğim gibi rengi haki
bi oraya soracağım buraya getirebiliyorlar mı diye
bide haşim işcan'a bakarım orda çoğu markalar varmış

bu arada kızlar az önce arkadaşımın doğum haberini aldım
maşallah 4kg.120 gr 56 cm bi kızımız olmuş

aynisi bugun bende de oldu tahtaya yazi yazarken cok agridi birden sag elim bide solda var birseyler de hamilelikten olacagi hic aklima gelmezdi hamilelik hormonlarinin girmedigi yer yok masallah

gecmis olsun canim neyden zehirlendin oyle

aynen canım bizimde bagaj minnoş
o yüzden bebeconfort'u çok beğendik
fiyatını hatırlıyormusun? ben unuttum bi türlü aklıma gelmiyor:26:

maşallaah o bebişe 3 aylık bebek gibi doğmuş sanki

jokerin web siteside var ordan da bakabilirsin

Aynenn resmen göbek deliğimin üstüü acıyoor
Kordon kasılmış gibi çizgi halinde sancı hissettimm
Hemen elimi koydum taş gibi olmuşşş
Anneemm nasıl korktuysa oda
Alışmaya çalışıyoruz işte ama gel gör ki bende kalkma,eğilme, oturma,merdivenden inme...gbi durumlarda pataküteyimm
Ozamanda saniyelik acı hissediyorum geçiyorr
Önce kendi bakış alanlarıma 'baby on board' yazmam gerek sanırım

hay maşallah ne güzel ya bende bebeğim tombul doğsun istiyorum arkadaşına ziyarete gidince sor bakalım ne yapsış bebeği tombul olsun diye:) hem tombul olsun hem normal doğum olsun inş hep dua ediyom kardeşimde 4.5 kilo doğdu 3 kardeşiz annem kilolu olunca doğum daha kolay oluyo bebek gayretli oluyo diyo inş anneme benzerim

bende aynı öyleyim,
dün merdivenlerin son basamağını hoplayacaktım ki
eşim arkasını döndü sakııın aklından bile geçirme dedi
eyvah dedim ben napıyorum kızdım kendim
eğiliyorum itiyorum hop diye kalkıyorum sonra da ayh uyh yapıyorum:26:

Allah bize tez zamanda akıl fikir ve oturaklılık versin.....

maşallah evet, arkadaşım hamile kaldığında 49 du 67 kg ile doğuma girdi
ilk gününden son güne kadar yanımdaydı çünkü birebir çalışma arkadaşım

hergün yumurta yedi, tam yağlı günlük süt içti, ceviz yedi saat 15:30 gibi mutlaka meyvesini yedi
genelde ağzı boş durmadı zaten 18 kg almak da her yiğidin harcı değildir

doktoru kızmıştı gerçi artık dikkat et aşırı kilo aldın diye, diyetisyene gönderdi ama diyetisyene gittikten sonra daha fazla iştahı açılmıştı

Rabbim hepimize / herkese bebeğini sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, 3 kilodan az 4,5 kilo'dan fazla doğmasınlar
bebişlere de yazık

Son düzenleme:

maşallah allah sağlık sıhhatle analı babalı büyütsün inş
ve gerçektende sor ne yemiş ne içmiş
tam tosuncuk bakımıda kolay olur ya maşallah
inş bende kendim gibi arkadaşının bebeği gibi bi bebek doğururum
benimde ağırlık boy öyleymişte
ee 3 çocuk en büyük tecrübe

kilo konusunda birincilik bendedir herhalde... 53 ile hamile kaldım, cumartesi sabahı kontrolden önce 57,5 kg tartıldım. randevuya girene kadar saat akşam beş filan oldu, muayenehanede kilom 60 çıktı!!! o saate kadar nasıl bir şişmekse anlamadım, çünkü bir önceki tartılmamda (15 gün önce 57 kg) evdekiyle yakın sonuç almıştım, evdeki tartı da doktorun tartısı da doğru bu durumda. herhalükarda 4,5 kg cepte orası kesin doğuma kadar 70 kg garanti, üstelik yemeyi abartmıyorum... doktorum bir uyarıda bulunmadığına göre akşam tartısının fazlalığını hesaba kattı diye düşündüm. hakkımda hayırlısı, boy da yok top gibi yuvarlanırım artık

bana ikili %97 doğru sunuç veriyor..o yüzden sonuç rskli değilse 3lü 4lü yapmayacağım dedi doktor..henüz sonucum çıkmadı..

ben de buralarda dediğin gibi bildiğim için tedirgin oldum. tahlil sonucumu götürdüğümde sordum dedim önümüzdeki ay üçlü test yaparız dediniz bir terslik mi gördünüz de üçlü test yapacaksınız:18: o da yok hayır bir terslik görmedim herşey iyiydi ben hastalarıma genelde yaptırırım dedirahatladım sonra

maşallah canım hızlı kilo almışsın
ben 1 kilo aldım şimdiye kadar, başka bulantılarım çoktu
bide canım hep sağlıklı şeyler yemek istiyor
evlendiğimden beri hamile kaldığım zamandaki kadar meyve almamışızdır eve
önceden yarım kilo veya 1kilo aldığımız meyveleri 2-3 kilo alıyoruz artık

selam canım :) esım gobek sevıyor dıye su ıcıp sısırıyorum gobegı caktırma

kızlar hergun 2 lt su ıcıyorsunuz dımı zorlansamda ıcıyorum ben

Havalar serinleyince dikkat etmemeye başlamıştım, hatırlattığın iyi oldu, teşekkürler canım..

ben 2 farklı şehirde 2 doktora gidiyorum, böyle olunca 2-3 haftada görebiliyorum bebişimi ama inan ben de çok özlüyorum ve merak ediyorum acaba iyi mi diye..

Yuhhh 7 ay mı
Oldu olacak örüp boncuk takaymışş ıygghkkk
Tövbe tövbe

okurken aynı tepkiyi vermiştim, senin yazdıklarını okuyunca kahkaha attım resmen.. :))

ikili testin güvenirliliği üçlüden daha yüksekmiş o yüzden ikili testte sorun olmazsa üçlüyü yapmıyoruz dedi doktorum. çünkü onun doğruluk oranı %70-75miş sanırım. ikili normal üçlüde sorunlu olursa anne babaların kafası karışıyor gereksiz stres yapıyorlar diye önermiyoruz demişti. sen bilirsin ama ben olsam sonucumu bekler ona göre doktorumla konuşurdum.

bayıldım ben bunlara :))

iş yerinde yanında yoğurt, meyve, ceviz gibi kısa süreli de olsa açlığını geçiştirecek sağlıklı şeyler bulundursan keşke, hem kendini strese sokmaz hem de bebeğini merak etmek zorunda kalmazdın. Hemen kötü şeyler olacak psiklojisine girmemek lazım, panik yapma ama niye aç kalsın ki kuzucuk öyle değil mi??

canım ılk don alınır derler donansın dıye
ben aldım mınnosuma mecburen beyaz donunu beklıyorum ooyle
bıde cınsıyetını ogrensek ona gore renklısınıde alcam ıns

ben de aldım :)) daha cinsiyeti belli değilken poposu fırfırlı pembe kilot, beyaz badiler ve beyaz bir yelek. cinsiyetinin kız olduğunu öğrendiğimde de pembe bir patik aldım, doğacağı aya uygun ufacık bişey, daha sonra da saklarım diye hayal ettim alırken :))

Aynen katılıyorum canımm
Allah bebeklerimize sabır versin
Ben servis bekliyor diye o merdivenleri bir inişim var sanarsın maraton koşucusuyum
Dikkatli olmayı öğrenmem lazım artık
Ama kanı tez biriyimm oyüzden hoppidi hoppidiyim

selam kızlar :) oy oy neler olmuş burda
ya bu hamilelik çok tuhaf bişimiş. daha çok var ama ben hangi hastanede doğum yapsam acaba diye düşünmeye başladım daha çok var ama :)
medicine asya konusunda iyi ya da kötü fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…