- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.101
kızlar bizde eşimle dün biraz dolaştık
bebeconfort bebek arabalarını çok beğendik ama sadece bitane araba kalmıştı oda teşhir ürünüydü
satıcı türkiyede çok satılmaya başladı ama bize bundan başka gelmedi dedi
sizin gözünüze çarparsa bana haber verir misiniz
ne alıyorsunuz bebeklerinize ya....ben daha kendime bişi almaya başlamadımki daha..ya her seferinde niyetlenip ertelyorum sonra,,daha oluyor benim kıyafetler,az daha bekliyim diye..zaten önümüz de kış,hamilelikleri kışlık alırım nasılsa..buralara daha gelmedi ki kış,kış kıyafeti gelsin..bebek beklesin daha,,annesi var önce sırada :) ona var daha,,kısmetse mart da başlıycaz onun alışverişine...
cnm bende de bi arkadaştan kalma loola sı var çok güzel sağlam ve raaht
türkiye de yetkili satıcı joker tüm mağzalarında bulunabiliyor
yoksada diğerinden getittiriyolar hatta int sit. de de vardır sanırım bi bak
Bebeğimi kucağıma almama 186 gün kaldı.
Sırt ve pelvik ağrılara ek olarak, relaxin karpal tüneli denilen bilek alanından işaret parmağınıza giden sinirlerde de değişikliğe sebep olabilir. Baş parmağınızda, işaret parmağınızda ve orta parmağınızda karıncalanma, uyuşma ve/veya acı başlıca belirtileridir. Bir düğmeye basarken, fermuar çekerken veya bileğiniz yardımıyla tencere veya kahce fincanı kaldırmaya çalışırken zayıflık hissi meydana gelir. Bu tarz belirtileri değerlendirmesi için lütfen doktorunuzla paylaşınız. Bebeğinizin saç folikülleri gelişmeye devam ediyor.
ımzama baktımda sasırdım gece bır elım uyusmustu yuzuklerden sandım hemen cıkardım oyle uykuma devam ettım
ama ımzama gore normalmıs vay be bu kadar tutar ımza :)
herkese hayırl ısabahlar kızlar yenı bır gune guzelllıklerle baslayıp bıtırelım inşallah
ben geçen perşembe gıda zehirlenmesi geçirdim asıl o zaman görecektiniz karın ağrısı ve mide bulantısını hiçbişi kalmadı midemde artık dedim ki ruhumu teslim edicem herhalde hastaneye gittim serum takıldı iğne falan yapıldı da ertesi gün akşamına ancak ayaklanabildim sonra da beni ayrı bi telaş aldı bebeğe bişey olmuş mudur telaşı artık eşim de sıkıldı ben en ufak mızlansam hemen doktorumu arıyo hadi konuş diye :))
bizde geçenlerde eşimle jokere girdik arabalara baktıkbebe confortları bende çok beğeniyorum. streety modelini alıcam eğer karar değiştirmezsem küçük bagaj problemimiz var o yüzden her beğendiğimizi alamayız. streety hem güzel hem küçük ve satıcı öyle kolay kapattı ki çok pratik görünüyor.
joker mağazasında gördük canım bizde ama bitek bu kaldı dedi cocuk, pek de ilgilenmek istemedi
gibi
mother- care 'in ingilteredeki web sitesinde buldum 3lü travel set'i tam istediğim gibi rengi haki
bi oraya soracağım buraya getirebiliyorlar mı diye
bide haşim işcan'a bakarım orda çoğu markalar varmış
bu arada kızlar az önce arkadaşımın doğum haberini aldım
maşallah 4kg.120 gr 56 cm bi kızımız olmuş
bu aralar çok irkiliyorum, korkudan güm güm kalbim attı kaç sefer. korkunca dediğin gibi karın da etkileniyor, benim de çok acıyor birden iriklince. bir süre yer etmiş gibi oluyor endişe etme, sonra kayboluyor. evvel ki gün de uzandığım koltuktan yavaşça doğrulurken sağ tarafıma kramp girdi, iki büklüm kalakaldım. şimdi yürürken sızlıyor ama epey hafifledi... hepiniz dikkat edin doğrulurken, eğilip kalkarken... yavaştan yavaş olun :) destek alın, çok kötü bir sancı. etrafınızdakilere söyleyin zıplatmasınlar bebeklerinizi sizi korkutup da, ben uyarıyorum kusura bakmasınlar
joker mağazasında gördük canım bizde ama bitek bu kaldı dedi cocuk, pek de ilgilenmek istemedi
gibi
mother- care 'in ingilteredeki web sitesinde buldum 3lü travel set'i tam istediğim gibi rengi haki
Aynenn resmen göbek deliğimin üstüü acıyoor
Kordon kasılmış gibi çizgi halinde sancı hissettimm
Hemen elimi koydum taş gibi olmuşşş
Anneemm nasıl korktuysa oda
Alışmaya çalışıyoruz işte ama gel gör ki bende kalkma,eğilme, oturma,merdivenden inme...gbi durumlarda pataküteyimm
Ozamanda saniyelik acı hissediyorum geçiyorr
Önce kendi bakış alanlarıma 'baby on board' yazmam gerek sanırım
hay maşallah ne güzel ya bende bebeğim tombul doğsun istiyorum arkadaşına ziyarete gidince sor bakalım ne yapsış bebeği tombul olsun diye:) hem tombul olsun hem normal doğum olsun inş hep dua ediyom kardeşimde 4.5 kilo doğdu 3 kardeşiz annem kilolu olunca doğum daha kolay oluyo bebek gayretli oluyo diyo inş anneme benzerim
gibi
maşallaah o bebişe 3 aylık bebek gibi doğmuş sanki
jokerin web siteside var ordan da bakabilirsin
bana ikili %97 doğru sunuç veriyor..o yüzden sonuç rskli değilse 3lü 4lü yapmayacağım dedi doktor..henüz sonucum çıkmadı..
kilo konusunda birincilik bendedir herhalde... 53 ile hamile kaldım, cumartesi sabahı kontrolden önce 57,5 kg tartıldım. randevuya girene kadar saat akşam beş filan oldu, muayenehanede kilom 60 çıktı!!! o saate kadar nasıl bir şişmekse anlamadım, çünkü bir önceki tartılmamda (15 gün önce 57 kg) evdekiyle yakın sonuç almıştım, evdeki tartı da doktorun tartısı da doğru bu durumda. herhalükarda 4,5 kg cepte orası kesindoğuma kadar 70 kg garanti, üstelik yemeyi abartmıyorum... doktorum bir uyarıda bulunmadığına göre akşam tartısının fazlalığını hesaba kattı diye düşündüm. hakkımda hayırlısı, boy da yok top gibi yuvarlanırım artık
selam canım :) esım gobek sevıyor dıye su ıcıp sısırıyorum gobegı caktırma
kızlar hergun 2 lt su ıcıyorsunuz dımı zorlansamda ıcıyorum ben
selam kızlar. size birşey sorucam. benim doktor ayda bir çağırıyor kontrole, ama ben bu sürede çok sıkılıyorum. daha hareketlerini hissedemediğim içinde sürekli merak ediyorum ne yapıyor bebeğim diye. Sizde de aynı duygular oluyor dimi?
Yuhhh 7 ay mı
Oldu olacak örüp boncuk takaymışşıygghkkk
Tövbe tövbe
selam, ikili testimi bugün yaptırdım boyun ve burnunu ölçtü herşey gayet güzel dedi. 1 ay sonra çağırdı beni üçlü testte yaparız dedi:18: üçlü test yapılması normal mi daha ikili testimin sonucu çıkmadı. hayırlısıyla o zaman 17 haftalık olucaz
kızlar ben dün 6 da akşam yemeği yedim,ondan sonra da bişi yemedim desem yeridirha sabahki pohaçayı saymazak..ya iş yeri çok yoğun bugün,öğle yemeği de gelmedi daha ..kendimi suçlu hissediyorum,,bebiş böyle durumlarda aç kalır mı,zararı olurmu?????????? acil cevap..
kızlar yaa iyi değil derler ama oğluşuma bir hediye almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum ne alınır ki ilk olarak internetten ve mağazalardan devamlı bakıyorum ama cesaret edip alamıyorum siz bi şeyler almaya başladınız mı?????
canım ılk don alınır derler donansın dıye
ben aldım mınnosuma mecburen beyaz donunu beklıyorum ooyle
bıde cınsıyetını ogrensek ona gore renklısınıde alcam ıns
bende aynı öyleyim,
dün merdivenlerin son basamağını hoplayacaktım ki
eşim arkasını döndü sakııınaklından bile geçirme dedi
eyvah dedim ben napıyorum kızdım kendim
eğiliyorum itiyorum hop diye kalkıyorum sonra da ayh uyh yapıyorum:26:
Allah bize tez zamanda akıl fikir ve oturaklılık versin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?