- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.141
H&M canımm
İstanbuldaysan İstanbul forumda mağazası var ama internet satışı maalesef ve maalesef kiii yook
mrb ben 12+3 haftalik gebeyim aranizda tsh hormonu yuksek cikan var mi?
benim 3.5 çıktı canım slında 0.49 ile 4.5 tu normal değer yanlış hatırlamıyorsm eğer ama doktorum gebelikte 3.5 çıkmasını yükswek buldu.2.5 tan yüksek olmamalı dedi.ilaç yazdı onu kullanıyorum şimdi.
benim de yüksek çıktı kızlar 4,65 le rekordayım bir daha ölçtürücem eğer hala yüksekse ilaç başlıycaz
Bana 3.5 iken yazdı doktor ilacı sabahları aç karnına 1 tane alıyorum.1 ay sonra tekrar gel demişti.1 hafta sonra tam 1 ay oluyor.Tekrar gidicem bakalım.Umarım düzelmiştir.
Teşekkür ederim canımm
Benimde elime geçince hemen eksileri ve artıları olarak paylaşacağım canımm
Teşekkür ederim canım
Büyük teyzem der kii kız bebek rahime, erkek bebek bele vururmuşş
Ne kadar doğru bilmiyorum ama eskilerin vardır bir bildiği diyorum
Ya senin hislerin sürekli değişiyor neye inanacagımı şaşırdımKız de erkek de içinden gelenı yaz ... inaşallah tersi cıkmaz
benim hem belimde hem karnımda agrı var
bu sıpa bana çektirecek gibi görünüyor
şimdiden hissettiğim cok fena bir oğlum olacak gibi geliyor
benimde belimde fazlaca ağrı var cnm, sanki bi nokta kırılmışta ikiye bölüncek gibi değişik bi acı, sabahta mutlaka karın ağrısıyla uyanıyorum, bunları söledim doktoruma normla dedi bel ağrısıda kasıklara inmediği sürece doğal dedi,yarın doktora gidicez ikili sonuçlarını sölücek ve de gösterrse iişalah cinsiyetini heycanlıyıım:)
benimde belimde fazlaca ağrı var cnm, sanki bi nokta kırılmışta ikiye bölüncek gibi değişik bi acı, sabahta mutlaka karın ağrısıyla uyanıyorum, bunları söledim doktoruma normla dedi bel ağrısıda kasıklara inmediği sürece doğal dedi,yarın doktora gidicez ikili sonuçlarını sölücek ve de gösterrse iişalah cinsiyetini heycanlıyıım:)
ıste benimki de öle dün eşime sırtıma cıkıp beni bir çiğnesen catur cutur etse rahatlasam dedim, kafan mı guzel dediçok fena agrıyor eskiden de agrırdı da bu hafta daha bir başka agrımaya başladı bir de sanırım haftasonu temızlıgı abarttım
ben geldimmmmm kızlar......
bugün bebeğimizi gördük..kocaman olmuş teyzeleri..bütün ölçümleri yaptı doktor teyzesi herşeyi çok beğendi...12+1 olduk..herşey gayet güzel dedi ellerini ayaklarını oynatıyodu kuzucuğum..parmakları o kadar belli ki doktorun bile dikkatini çekti..ense kalınlığı 0,7 dedi çok güzel dedi...kanımızı da verdik 1 hafta sonra alacaz...çok ii geldi bana sonra okuluma da gittim..derslere çok giremedim ama yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi..bugün kabus gibi olcak diye korkuyordum..çok güzel geçti herşey..dualarınıza teşekkür ederim özellikle sdrkyn ve gülsevdam a çok teşekkür ederimmm....
gözün aydın canım
cok sevindim iyi olmanıza, iyi hissetmeneher birimiz hamileliği farklı yaşıyoruz, inş. sonunda hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
ıste benimki de öle dün eşime sırtıma cıkıp beni bir çiğnesen catur cutur etse rahatlasam dedim, kafan mı guzel dediçok fena agrıyor eskiden de agrırdı da bu hafta daha bir başka agrımaya başladı bir de sanırım haftasonu temızlıgı abarttım
bugün bebeğimizi gördük..kocaman olmuş teyzeleri..bütün ölçümleri yaptı doktor teyzesi herşeyi çok beğendi...12+1 olduk..herşey gayet güzel dedi ellerini ayaklarını oynatıyodu kuzucuğum..parmakları o kadar belli ki doktorun bile dikkatini çekti..ense kalınlığı 0,7 dedi çok güzel dedi...kanımızı da verdik 1 hafta sonra alacaz...çok ii geldi bana sonra okuluma da gittim..derslere çok giremedim ama yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi..bugün kabus gibi olcak diye korkuyordum..çok güzel geçti herşey..dualarınıza teşekkür ederim özellikle sdrkyn ve gülsevdam a çok teşekkür ederimmm....
gözün aydın canım
cok sevindim iyi olmanıza, iyi hissetmeneher birimiz hamileliği farklı yaşıyoruz, inş. sonunda hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
gözün aydın canım
çok çok teşekkür ederimmmm...inşallahh bebeklerimize kavuştuğumuz günleri de görürürz...
kalca agrisi ceken arkadaslar doktorum bana ilac vermeyeyim sut urunlerini fazla tuket dedi oyle yaptim gecti cok sukur yemekle yiyemiyorsam yogurdu cilek receli katip yiyorum sutu cok icmiyorum bayagi azaldi yok gibi sizde bir deneyin bence
Kizlar benim goguslerimden azicik beyaz sivi geldi,normal mi sizce?yoksa sut vermeye mi basladim?
benimde temizlikten sonra başlamıştı ama hergun duzenli yogurt tuketince gecti cok sukur duzenli sutte icmiyorum ama yogurt fayda etti cok sukur artik miden iyi galiba yogurt ye yemeklerin yanina ayran ic gecer insallahben bugun temizlik yaptim su an sag kalcam nasil anlatamam size
oturup aglatacak kadar
yatinca kalkamiyorum
dedigin gibi sut urunleri cok onemli ben de daha cok almaya baslamam lazim
magnezyum hapi kullandim faydasi olmadi
kalca agrisi ceken arkadaslar doktorum bana ilac vermeyeyim sut urunlerini fazla tuket dedi oyle yaptim gecti cok sukur yemekle yiyemiyorsam yogurdu cilek receli katip yiyorum sutu cok icmiyorum bayagi azaldi yok gibi sizde bir deneyin bence
Çok hastayım çokkkk.Her yerim ağrıyor.Doktorrmu aradım dedim böyle böyle parol yada minoset içebilirsin dedi.Eşimde parol aldı 1 tane içtim ama içim rahat değil.Umarım bir sorun olmaZ.Zaten şu başımın ağrısını kessin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?