2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
mrb ben 12+3 haftalik gebeyim aranizda tsh hormonu yuksek cikan var mi?

benim 3.5 çıktı canım slında 0.49 ile 4.5 tu normal değer yanlış hatırlamıyorsm eğer ama doktorum gebelikte 3.5 çıkmasını yükswek buldu.2.5 tan yüksek olmamalı dedi.ilaç yazdı onu kullanıyorum şimdi.

benim de yüksek çıktı kızlar 4,65 le rekordayım bir daha ölçtürücem eğer hala yüksekse ilaç başlıycaz

benim de yüksek çıktı kızlar 4,65 le rekordayım bir daha ölçtürücem eğer hala yüksekse ilaç başlıycaz

Bana 3.5 iken yazdı doktor ilacı sabahları aç karnına 1 tane alıyorum.1 ay sonra tekrar gel demişti.1 hafta sonra tam 1 ay oluyor.Tekrar gidicem bakalım.Umarım düzelmiştir.

Bana 3.5 iken yazdı doktor ilacı sabahları aç karnına 1 tane alıyorum.1 ay sonra tekrar gel demişti.1 hafta sonra tam 1 ay oluyor.Tekrar gidicem bakalım.Umarım düzelmiştir.

her doktor ayrı bişey söylüyo bende anlamıyorum benim ki ilk başta hiç önemsemedi bile sonradan söyledi baktır bi daha diye ben de endişe ettim şimdi bak

benim hem belimde hem karnımda agrı var
bu sıpa bana çektirecek gibi görünüyor
şimdiden hissettiğim cok fena bir oğlum olacak gibi geliyor

bayıldımmmmm bebeğime böyle şeyler almak istiyorum bende
öyle klişe değilde böle değişik değişik olanlarından inş rabbim o günleri de gösterir

Ya senin hislerin sürekli değişiyor neye inanacagımı şaşırdım Kız de erkek de içinden gelenı yaz ... inaşallah tersi cıkmaz

rabbim inş gönlünden geceni verir zeynep iki çocugun vardı ikisi de kız mıydı erkek mıydı hatırlayamadım ama rabbim inş sağlıcakla olmayanı verir

ben geldimmmmm kızlar......
bugün bebeğimizi gördük..kocaman olmuş teyzeleri..bütün ölçümleri yaptı doktor teyzesi herşeyi çok beğendi...12+1 olduk..herşey gayet güzel dedi ellerini ayaklarını oynatıyodu kuzucuğum..parmakları o kadar belli ki doktorun bile dikkatini çekti..ense kalınlığı 0,7 dedi çok güzel dedi...kanımızı da verdik 1 hafta sonra alacaz...çok ii geldi bana sonra okuluma da gittim..derslere çok giremedim ama yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi..bugün kabus gibi olcak diye korkuyordum..çok güzel geçti herşey..dualarınıza teşekkür ederim özellikle sdrkyn ve gülsevdam a çok teşekkür ederimmm....

kalca agrisi ceken arkadaslar doktorum bana ilac vermeyeyim sut urunlerini fazla tuket dedi oyle yaptim gecti cok sukur yemekle yiyemiyorsam yogurdu cilek receli katip yiyorum sutu cok icmiyorum bayagi azaldi yok gibi sizde bir deneyin bence

kalca agrisi ceken arkadaslar doktorum bana ilac vermeyeyim sut urunlerini fazla tuket dedi oyle yaptim gecti cok sukur yemekle yiyemiyorsam yogurdu cilek receli katip yiyorum sutu cok icmiyorum bayagi azaldi yok gibi sizde bir deneyin bence

ben bugun temizlik yaptim su an sag kalcam nasil anlatamam size
oturup aglatacak kadar
yatinca kalkamiyorum
dedigin gibi sut urunleri cok onemli ben de daha cok almaya baslamam lazim
magnezyum hapi kullandim faydasi olmadi

Kizlar benim goguslerimden azicik beyaz sivi geldi,normal mi sizce?yoksa sut vermeye mi basladim?

süt canım o annem bana daha dün dedi göğsünden süt gelmeye başlar diye geliyomuş öyle korkma ne güzel demekki bebeğine güzel güzel süt vercen şifa olcak inş benimde göğüslerim hiç büyümedi galiba sütüm fazla olmıcak

ben bugun temizlik yaptim su an sag kalcam nasil anlatamam size
oturup aglatacak kadar
yatinca kalkamiyorum
dedigin gibi sut urunleri cok onemli ben de daha cok almaya baslamam lazim
magnezyum hapi kullandim faydasi olmadi
benimde temizlikten sonra başlamıştı ama hergun duzenli yogurt tuketince gecti cok sukur duzenli sutte icmiyorum ama yogurt fayda etti cok sukur artik miden iyi galiba yogurt ye yemeklerin yanina ayran ic gecer insallah

Çok hastayım çokkkk.Her yerim ağrıyor.Doktorrmu aradım dedim böyle böyle parol yada minoset içebilirsin dedi.Eşimde parol aldı 1 tane içtim ama içim rahat değil.Umarım bir sorun olmaZ.Zaten şu başımın ağrısını kessin yeter

canım her muayenen bugunkunden daha guzel gecer inşallah yavrunla saglıklı bır gebelık gecır ve tadını cıkar canım :)

ya ben cok sut ıctıgım ıcın doktor azaltmıstı yogurt ayran peynır fazlasıyla tuketıyorum ama kalca agrım azcık yorulayım hemen gelıyor:44:

kızlar nefes vatan sağolsun fılmını ızledım tvde gozler musluk oldu
yavrum uzulmesın ama cok ağladım cok anlamlı bır fılm bugune kadar cesaret edıp ızlememıstım
ben ota bota aglayan bırıyım zatı sımdı ızleyerek aglama katsayımı ıkıye cıkardım ...

cok gecmıs olsun canım bas agrısı ıcın buzla kompleks yapmak cok ıyı gelıyor
umarım bıranonce ıyılesırsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…