2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ne güzel sağlıklı besleniyorsun, inşallah hep böyle devam edersin çok özenip takdir ettiğim bir durum meyve tüketimi. meyve benim en büyük eksiğim, canım hep zararlı şeyler istiyor. karbonhidrat, protein ve şeker dostu bir insan oldum. önüme hazır gelse bile meyveyi zor yiyorum. herhalde bu zararlı tüketimim yüzünden kilo biriktiriyorum, bir de tuza tapar oldum. herşey tuzsuz geliyor, o da vücudu şişiriyor. maalesef kendim edip kendim buluyorum galiba

ne şanslı insanım!!! patronum izin verdi eve gidiyorum :) hamileliğim boyunca bana iyilik yapan herkese çok çok dua ediyorum, Allah kabul etsin...
hepinize şimdiden iyi akşamlar

ben de bebeğimi öğrendiğimde araştırmaya başladım 5.haftada yani :) bunun acelecilik olduğunu düşünmüyorum, seçtiğimiz hastaneden bir doktorumuz olursa ya da doktorumuzun gelebileceği bir hastane varsa içimize sinen o zaman o doktorun hastası olmak daha mantıklı. sonuçta 9 ay takip eden doktor doğumunu yaptırsın istersin haliyle.

Çokmuş yaaa... şahsen ben o kadar para vermem...

Sende öncesinden vardırr
Bende öyle bir alacağım ki kısmetse diğer bebelerimde de kullanacağım
Hem renk acısından hem de dayanaklık acısından ilk bebekte freeyim biraz ama bu demek değil kii bunu kullan at
Pahalıdan ziyade kaliteli arıyışım
ee oda biraz pahalı oluyor bee canım

okurken aynı tepkiyi vermiştim, senin yazdıklarını okuyunca kahkaha attım resmen.. :))

Aynı kafadanız ne güzell
Annem olsaa başka bişey derdii

bayıldım ben bunlara :))

Ben bittim bittimm
Biraz zaman geçsin hemen edineceğim bunlardann
Kız olursa pembeyi kesin aldım zatenn

Son düzenleme:

Aynı kafadanız ne güzell
Annem olsaa başka bişey derdii

Ben bittim bittimm
Biraz zaman geçsin hemen edineceğim bunlardann
Kız olursa bebeği kesin aldım zatenn

Annelerden genelde çok değişik laflar çıkar ama bu konudaki yazılamayacak gibi anlaşılan :)))

ben de kızıma almak istiyorum ama 4. ayda doktor kesin kız desin diye frenledim azcık kendimi(en son markafoni indiriminden 10lu hastane çıkışı aldım aziz bebe'den) sen bana sitesini yaz da ben onu kaydedeyim birkaç haftaya alırım :)))

Son düzenleme:

bencede cnm en önemlisi o
yani her çocuğa sıfırdan düzülmezki herşey
ben bebek odamı bile beyaz ve klasik model düşünüyorum
hatta yaptıracağım zaten kısmet olurda çiftlersek bebişleri
odalarında ikisine de yetek bi dolap mesela

Mailime düşmüş bu maill
Direk benim bebeğim hiç tadamıcak bu şahane huzuru,sıcaklığı diye düşündümm
Sizlerde severmiydiniz ben gibi sobayıı Özledim rahmetli anneanneciğimin sıcacık yuvasınıı

Sobalı Evde Büyüyen Çocuk

-Yün coraplarini sobaya dayayarak ayaklarini isitmistir bu cocuk....
-Sobanın üzerine tükürüp o tükürüğün fokurdamasını izleyen çocuktur.
-Sobanın borusunda bulunan çamaşır kurutma tellerine asılı olan okul önlüğünün kurumasını beklemiş çocuktur...
-Sobanın üzerinde yemeğin pişmesini bekleyen çocuktur...
-Sobanın üzerine kolonya dökerek alev denemesi yapmış çocuktur...
-Elbiselerinin bir köşesi kuruturken yakmış çocuktur…
-Annesi evde yokken soba sönmesin diye sobaya tahta kömür taşımayı görev bilmiş çocuktur...
-Soba tütünce tırsmış çocuktur...
-Küçükken Sobanin onunde mavi leğen icinde banyo yapmis cocuktur...
-Önlük yakalığını kumaş mendilini bilumum ufak tefek malzemeyi soba borusuna yapıştırmak suretiyle ütülemiş olan çocuktur...
-Sobanın üstündeki çaydanlığın,güğümün tıslaması bilinçaltına işlemiş çocuktur.
-Özelliklede hasta olmayı çok iyi bilen çocuktur...

benim annem balik yagi icerdi 4,5 kilo dogdu kardesim bide evde :)) gecen arkadasimin da bebegi 4 kilo dogmus ona sordum meyve yemis bol bol

H&M canımm
İstanbuldaysan İstanbul forumda mağazası var ama internet satışı maalesef ve maalesef kiii yook

şimdikiler kadar imkanımız yoktu hiçbirşey için ama güzeldi bizim çocukluğumuz be
Böyle gözümün önünden geçti hepsi bir bir..

h&m canımm
Istanbuldaysan istanbul forumda mağazası var ama internet satışı maalesef ve maalesef kiii yook

ya bende gıcık oluyorum oraya int satışı olmadığından ama
cinsiyetimiz kesinleşsin baya alacağım şeyler var

şimdikiler kadar imkanımız yoktu hiçbirşey için ama güzeldi bizim çocukluğumuz be
Böyle gözümün önünden geçti hepsi bir bir..

Bizim derdimiz sadece dışarıya cıkmak
Topraka çimene bulanmakk
Bisiklete binmektii
Şimdiler gibi şu marka ayakkabımla, şu marka telefonla bu yaz şu tatil köyündeyim değildii
Ama ben cocuk olduğuma inanıyorumm ben mutlu bir cocuk oldum çok şüküürr
Bilgisayar cocuğu olmadım
Oyüzden benimde bir bir canlandı gözümdee soba, sokak, yaz akşamlarında konu komşunun gelmesiyle dolan bahceler, erkekler bir tarafta hanımlar bir taraftaa
Çaylar dolar boşalırr, çekirdekler dağcık oluştururdu
Heey gidiii heeeyy :26:

ya bende gıcık oluyorum oraya int satışı olmadığından ama
cinsiyetimiz kesinleşsin baya alacağım şeyler var

Ben kaç kere yazdım bide canımm
İnsan yerine koyupta cevap bile vermediler hasbamlar
Ama bayılıyorum bayılıyorum ürünlerinee
6 aylık gibi olduğumda atacağım mağazasına kendimii
Bunu aşerdimm bunuda aşerdim diye talan edeceğimm her yerini

Son düzenleme:

aynennn. meyve yemek aklımın ucuna bile gelmez normalde. ama şimdi mecburen tüketmek zorundayız zorluyorum kendimi o da bi yere kadar :)zararlı ne varsa çok severim çok yerim hamurişleri ıvır zıvırlar fast food. canım onları çekiyo napim abartmadan yiyorum bende

Son düzenleme:
aynisi bugun bende de oldu tahtaya yazi yazarken cok agridi birden sag elim bide solda var birseyler de hamilelikten olacagi hic aklima gelmezdi hamilelik hormonlarinin girmedigi yer yok masallah

gecmis olsun canim neyden zehirlendin oyle

cnm dışardan yediğim bişey değil evde ne yiyosak işte zeytin peynir yoğurt hangisi yaptıysa olmuş bi şekilde :)

canımm sorma bugun okulda bende ıkı kez fare gördum hatta kacıp ayağıma çarptı
dediğin gıbı kısa surelı ağrım oldu korktu odayavrucum
hemen su iç derın derın nefes al cnm korkunca allahın ıznıyle bişi olmaz:)

öncesinden varda o bıraz kaba indir cıkar biraz zor olur baston tipi istiyorum ..:)

kıslar bende bugun dra gttım crınone jel kullanıodum
progestern takvıyesı ıcın bıraktım 12 hafta bıtınce .
kasıntı başladı bi krem verdı fırsat istifade bebişmide gördum
ayakta gıbı druodu cok ılgınc..hep yatar sekılde oluo ama resmen ayakalrının ustunde duruo gıbıydı
boynunu bukmustü..hatta hemsıre hanım naptın ilda hanım bu coocuğa boynu bukulmus dedi:))
tabii o pozısyonda cınsıyetı göremedik 15+ da diğer dra gıtcem onun usg s daha ıyı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…