2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bu filmin yönetmeni asker kaçağı çıktı biliyormuydunuz?:44:daha doğrusu yoklama kaçağı.. 2.sini çekeceklerdi bekliyoruz hala bide DAĞ diye bi film girecek vizyona yine böyle nefes gibi

Bu filmin yönetmeni asker kaçağı çıktı biliyormuydunuz?:44:daha doğrusu yoklama kaçağı.. 2.sini çekeceklerdi bekliyoruz hala bide DAĞ diye bi film girecek vizyona yine böyle nefes gibi

yazık bukadar basarılı bır fılm ve yonetmenın asker kacagı olması ...
fetıh1453 beğenmemıstım ben fılmı ızlerken sınemada herkes guluyordu cok basıt gecmıse hakaret gıbıydı
sınan ercetının canakkale fılmıde malesef o ruh yansıtmıyor ama nefes abartısız yalın ve cok gercekcıydı ...
ıkıncı fılmı ızlemeye gonlum el verırmı bılemem cok acı ama gercekler Allahım sabır versın sehıt yakınlarına
asker yolu beklıyenlere

sutu bende cok icmiyorum kakaolu iciyorum arada:)) peki doktor kalsiyum mqgnezyum hapi falan vereyim demedi mi kotu ya kalca agrisi bide bacaklarinin arasina yastik koyuyormusun

sutu bende cok icmiyorum kakaolu iciyorum arada:)) peki doktor kalsiyum mqgnezyum hapi falan vereyim demedi mi kotu ya kalca agrisi bide bacaklarinin arasina yastik koyuyormusun

daha gıtmedım canım cuma gunu randevum en son gıttıgmde hıc bı sıkayetım yoktu bu 1.5 ayda bas agrısı kalca agrısı bır cok sey yasadım
ama bılıyorumkı gebelıkten gecıcek hepsı ama doktora kalca agrımdan bahsedıcem hamılelık oncesıde vardı ama cok ender olurdu
sımdı ne yapsam gelıyor agrı bakalım ne dıcek .. canım kecıboynuzu tozu sute koyup ıcmek cok ıyıymıs gecen tvde acıklamıslardı not almıstım
arada oylede dene içebilırsen

Son düzenleme:
karın ve bel agrıma birde (dunden beri wcye cıkamadım) onun agrısı eklendi nefes almak zor geliyor
kaç kere wcye gıttım belkım olur diye olmadı nasıl gecer bılen var mı 3 aydır ilk defa oldu

Fetih 1453 konusu tartışılır.. ama çanakkale ilgili yapılan tüm filmler fiyasko zannımca.. Tabı bu konunun yeride burası değil tepki alabiliriz heranAsker kaçağı değil yoklama kaçağı onuda ayıralımda laf söz olmasın sonra Nefes harikaydı erkek arkadasım bile ağlamıştı Şehit yakınlarına ve zor durumda görev yapan askerlerimize ve bekleyenlerine ALLAH sabır versin inşallah..

yatağa yattım ama uyumadan son kez foruma bakim dedim tel.den :) herkese iyi geceler :)

bi arkadaş ağrı kesiciden bahsetmiş telden msjı bulamadm. Parol içilebilir minoset de belki ama plus olan minoseti içmeyin sakın

kızlar bebeğimin erkekmiş %99 dedi.. sürekli yatmaya devam ediyorum perşembe tekrar kontrolum var.. Allahım şu süreçi bi atlatsam bugünde vucumda direncin düşüyormuş onu dedi vucut vitamın depolarını yıkmaya başlamış. idrar testinde çıktı.. artık yemın ederım doktora gıtmekten iğrendim.. ya başında herşey nasıl normaldi ne oldu bırden anlamadım yaaa ama tek mutlu eden yanı bebekte bı sorun yok gelışımı guzel kalp atımı güzel

Fetih 1453u bende begenmedim hatta sinirlerim bozuldu o kadar önemli bi olayı sanki bi tane lüzumsuz kıza maletmisler nası gicik oldum anlatamam gittiğime gideceğime pişman oldum...ama Yinede filminin yapılması güzel inşallah daha duzgunleride yapılırda dünya doğrusunu öğrenir

yok yani ulubatlı hasan öyle biri değildi.. ayrıca basbayağı zina yapıyorlar Bide bu koca FATİH SULTAN MEHMED'in kılıç ustası...

Gunaydın guzel anneler ve bebeklerı ıns gonlunuzce bırgun olur yatktan cıkmaya usenıyorum mesaı 8de baslıo bır de hamıleyım dıye 15 dakika gec kalmama bısı demıyorlar alısacam bu gıdısle gec kalmalara

benimde temizlikten sonra başlamıştı ama hergun duzenli yogurt tuketince gecti cok sukur duzenli sutte icmiyorum ama yogurt fayda etti cok sukur artik miden iyi galiba yogurt ye yemeklerin yanina ayran ic gecer insallah

haklisin canim bol tukettiginde insan daha iyi oluyor

yogurt yiyebiliyorum ama bu sabah anladim ki midem iyi degil hala

buzdolabini actim kahvalti hazirlamak icin wc ye kostum
aynen devam ara ara kotulesiyorum
buzdolabinin bir sogukluk kokusu birsey var ya beni mafediyor, uzun suredir olmuyordu yine oldu
ama yogurt her daim yiyebiliyorum neyseki

cok gecmıs olsun canım bas agrısı ıcın buzla kompleks yapmak cok ıyı gelıyor
umarım bıranonce ıyılesırsın ..

Çok sağol canım.Bugün biraz daha iyiyim.Dün başımı kaldıramamıştım vallahi.Ben evde olmama ve o kadar dikkat etmeme rağmen hasta oldum umarım sizler olmazsınız.Kendinize çokdikkat edin.

karın ve bel agrıma birde (dunden beri wcye cıkamadım) onun agrısı eklendi nefes almak zor geliyor
kaç kere wcye gıttım belkım olur diye olmadı nasıl gecer bılen var mı 3 aydır ilk defa oldu

kuru kayısı öneriyordu aynı dertten muzdarip arkadaşlar, kaynatıp suyunu da içebilirsin. bir de annemin bir yöntemi var, saf zeytinyağını şurup gibi bir kaşık içiyordu. bağırsakları yumuşatıyormuş.

Geçmiş olsun canm, umarım eski iyi günlerine çabucak dönersin. ben hamileliğimle hastalıklara karşı çok daha hassaslaştığım için olumsuz şeyler duymaya dayanamıyorum. tavsiyem tahlillerini yanına alıp başka doktorlara da görünmen. bazen bir doktorum görüş açısı yeterli olmayabiliyor..

Gunaydin gunaydin gunaydin

günaydın :))

yatağa yattım ama uyumadan son kez foruma bakim dedim tel.den :) herkese iyi geceler :)

bi arkadaş ağrı kesiciden bahsetmiş telden msjı bulamadm. Parol içilebilir minoset de belki ama plus olan minoseti içmeyin sakın

Sağol canım verdiğin bilgi için...

kızlar butikbebe de lierac çatlak kremi 36,90 a düşmüş. Lanolin göğüs çatlak kremi de 8,90mış. bebişler ve göbişler büyürken ilginizi çekebilir :)

Son düzenleme:
nasılsınız

kızlar size birşey soracağım

2li testi temiz çıkıp yaşı küçük olanlar

3 lü testi yaptıracakmısınız ben özelde yaptırdığım için dr para harcatmaya hevesli

bende kararsız kaldım hayır 3 lü birşey çıkarasa 4 lü yaptırmayacam hani senden ve bebek su alıyorlar ya yok yaptıramam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…