- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.161
kızlar nefes vatan sağolsun fılmını ızledım tvde gozler musluk oldu
yavrum uzulmesın ama cok ağladım cok anlamlı bır fılm bugune kadar cesaret edıp ızlememıstım
ben ota bota aglayan bırıyım zatı sımdı ızleyerek aglama katsayımı ıkıye cıkardım ...
Bu filmin yönetmeni asker kaçağı çıktı biliyormuydunuz?:44:daha doğrusu yoklama kaçağı.. 2.sini çekeceklerdi bekliyoruz hala bide DAĞ diye bi film girecek vizyona yine böyle nefes gibi
canım her muayenen bugunkunden daha guzel gecer inşallahyavrunla saglıklı bır gebelık gecır ve tadını cıkar canım :)
ya ben cok sut ıctıgım ıcın doktor azaltmıstı yogurt ayran peynır fazlasıyla tuketıyorum ama kalca agrım azcık yorulayım hemen gelıyor:44:
sutu bende cok icmiyorum kakaolu iciyorum arada:)) peki doktor kalsiyum mqgnezyum hapi falan vereyim demedi mi kotu ya kalca agrisi bide bacaklarinin arasina yastik koyuyormusun
yazık bukadar basarılı bır fılm ve yonetmenın asker kacagı olması ...
fetıh1453 beğenmemıstım ben fılmı ızlerken sınemada herkes guluyordu cok basıt gecmıse hakaret gıbıydı
sınan ercetının canakkale fılmıde malesef o ruh yansıtmıyor ama nefes abartısız yalın ve cok gercekcıydı ...
ıkıncı fılmı ızlemeye gonlum el verırmı bılemem cok acı ama gercekler Allahım sabır versın sehıt yakınlarına
asker yolu beklıyenlere
yazık bukadar basarılı bır fılm ve yonetmenın asker kacagı olması ...
fetıh1453 beğenmemıstım ben fılmı ızlerken sınemada herkes guluyordu cok basıt gecmıse hakaret gıbıydı
sınan ercetının canakkale fılmıde malesef o ruh yansıtmıyor ama nefes abartısız yalın ve cok gercekcıydı ...
ıkıncı fılmı ızlemeye gonlum el verırmı bılemem cok acı ama gercekler Allahım sabır versın sehıt yakınlarına
asker yolu beklıyenlere
Fetih 1453u bende begenmedim hatta sinirlerim bozuldu o kadar önemli bi olayı sanki bi tane lüzumsuz kıza maletmisler nası gicik oldum anlatamam gittiğime gideceğime pişman oldum...ama Yinede filminin yapılması güzel inşallah daha duzgunleride yapılırda dünya doğrusunu öğrenir
benimde temizlikten sonra başlamıştı ama hergun duzenli yogurt tuketince gecti cok sukur duzenli sutte icmiyorum ama yogurt fayda etti cok sukur artik miden iyi galiba yogurt ye yemeklerin yanina ayran ic gecer insallah
cok gecmıs olsun canım bas agrısı ıcın buzla kompleks yapmak cok ıyı gelıyor
umarım bıranonce ıyılesırsın ..
karın ve bel agrıma birde (dunden beri wcye cıkamadım) onun agrısı eklendi nefes almak zor geliyor
kaç kere wcye gıttım belkım olur diye olmadı nasıl gecer bılen var mı 3 aydır ilk defa oldu
kızlar bebeğimin erkekmiş %99 dedi.. sürekli yatmaya devam ediyorum perşembe tekrar kontrolum var.. Allahım şu süreçi bi atlatsambugünde vucumda direncin düşüyormuş onu dedi vucut vitamın depolarını yıkmaya başlamış. idrar testinde çıktı.. artık yemın ederım doktora gıtmekten iğrendim.. ya başında herşey nasıl normaldi ne oldu bırden anlamadım yaaa ama tek mutlu eden yanı bebekte bı sorun yok gelışımı guzel kalp atımı güzel
Gunaydin gunaydin gunaydin
yatağa yattım ama uyumadan son kez foruma bakim dedim tel.den :) herkese iyi geceler :)
bi arkadaş ağrı kesiciden bahsetmiş telden msjı bulamadm. Parol içilebilir minoset de belki ama plus olan minoseti içmeyin sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?