- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.181
benim 3.5 çıktı canım slında 0.49 ile 4.5 tu normal değer yanlış hatırlamıyorsm eğer ama doktorum gebelikte 3.5 çıkmasını yükswek buldu.2.5 tan yüksek olmamalı dedi.ilaç yazdı onu kullanıyorum şimdi.
benim de yüksek çıktı kızlar 4,65 le rekordayım bir daha ölçtürücem eğer hala yüksekse ilaç başlıycaz
Bana 3.5 iken yazdı doktor ilacı sabahları aç karnına 1 tane alıyorum.1 ay sonra tekrar gel demişti.1 hafta sonra tam 1 ay oluyor.Tekrar gidicem bakalım.Umarım düzelmiştir.
merhaba kızlar...kuyruk sokumunda kıl dönmesi yaşıyorum. ve 13. haftadayım. ama günüm gecem geçmiyor artık ağrıdan.dün akşam antibiyotik kullanmaya başladım. hatta doktor lokal anesteziyle alırız diyor. kafam karmakarışık. bu durumu yaşayan ya da bu konuda bilgisi olan var mı? yardımcı olur musunuz lütfen. antibiyotik içiyorum diye içim rahat değildi zaten. burada okuduklarımla biraz rahatladım ama lokal anesteziyle operasyon fikri... bilmiyorum. aranızda lokal anesteziyle operasyon geçiren oldumu
cok gecmis olsun canim..insaallah cok basit bir sekilde kurtulursun..
hamilelikte olası bişey ilaç tedavisi ile düzelecektir
ama hamilelik süresince ilaç kullnabilirsiniz stres yapmayın
en azından şöyle düşünün sizlerinki geçici
geçmiş olsun
kizlar ne yuksek cikti anlamadim ??
gunaydin herkese kizlar..ben bu hafta havuza yazilmaya karar verdim..haftada 2 kez yuzucem insaalah..onumuzdeki ay da yakinda uygun bir yer bulabilirsem yogaya gitmek istiyorum bakalim..ayrica bir an oncede yeni dogan bebeklerin psikolojisini anlamak icin bir kitap almak istiyorum tavsiye edebileceginiz varmi? simdilik nette mahallenin en mutlu bebegi diye bir kitap gordum..
gunaydin herkese kizlar..ben bu hafta havuza yazilmaya karar verdim..haftada 2 kez yuzucem insaalah..onumuzdeki ay da yakinda uygun bir yer bulabilirsem yogaya gitmek istiyorum bakalim..ayrica bir an oncede yeni dogan bebeklerin psikolojisini anlamak icin bir kitap almak istiyorum tavsiye edebileceginiz varmi? simdilik nette mahallenin en mutlu bebegi diye bir kitap gordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?