2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim.
Serviks boyuna ultrasonla mı bakılıyor, ben en son 13 gün önce gittim bir dahaki sefere ayın sonunda gideceğim bakıldı mı bilmiyorum, bana hep rahim ağzı kapalı güzel dedi ama senin söylediğin farklı birşey sanırım

hayrı cnm gormedım?nerden onerdın??anketı kaldıramıyorum ben
buarada bilgisayar başında fazla vakit geçirioruz sizce zararlımı? eşim bu konudan biraz rahatsız çünkü, özellikle laptopu kucakta tutmak falan zararlımıdır sizce
tabıkı zararı vardır ama onsuz da olmuyorkucakta tutma bence cnm
olmazmııı helekı muayene gunu yaklastıkca gunler hıc gecmıyor
bu haftasonu mothercare de gordum cnm esımın elınden zor kaptımmm alıyordu da engel oldum
gozuna ydın cnmmm
cnm benım ıkılıde en dusuk rısk cıktı once yaptıralım dedı doktorum 2.ke gıttıgımde gerek yok yaptırmayalım dedi.zaten kararsızdım yaptırıp yaptırmamama konusunda.eger 3 lude sorun olursa amnıyosentez yapılıyormus cnm ama yası 35 olanlarda daha sık onerılıytormus

çok gecmıs olsun cnm

gerçekten yüzmek hamilelikte çok iyiymiş ama canım enfeksiyon olayına dikkat et.havuzlar bu konuda tehlikeli olabilir..ben şu an enfeksiyon yüzünden ntibiyotik fitil kullanıyorum..bebek için çok tehlikeliymiş..doktoruna da bir danış istersen havuz için..

gunaydınnnn gunlerıdr dogru duzgun gıremedım ama artık burdayım sanırmartık mısafır kabul etmeyı dusunmuyorumhala sırtım agrıyor evı temızlemem lazım yerımdn kalkamıyorum

bugun bır arkadasım sezeryana gıırecek onunda oglu olacak dun aksam telde konustuk.heralde ondan etkılendım ruyamda doktorum arıyordu dogum ıcın cagırıyordu once tamam dıyorum sonra dıyorumkı daha 16 haftalık hamıleyım olmazkı dıyorum ne demek olmaz gel bguun dogumun olacak dıyor.ıstemıyorum daha erken dıyorum o zmn 2 hafta daha bekle ve hep sıvı tuket dıyor sadece su ve corba ıc dıyor o zamana kadar:)allah hayra cıkarsın ınsalalh

yok yani ulubatlı hasan öyle biri değildi.. ayrıca basbayağı zina yapıyorlar Bide bu koca FATİH SULTAN MEHMED'in kılıç ustası...

aksemsettın hazretlerı koseleydı mesela ve fatıh sultan mehmet ıstanbulu feth etme askıyla buyumus degıl orda sankı orayı almasza kafayı yıcek basıt bırı gıbı
tanıttılar onu oysakı kendısı sabah namazaından sonra uyumamıs uzerıne gunes dogmamıs ınanclı zekı akıllı bırı harıtanın ustunde nerdeyse tepınme sahnesı cok kızdım
ama nıhayet turklerın kendı ozune daır fılm cekme cabaları ıcın ızlenır..canakkele 1915 fılmı ızlesemmı esımle sınemaya gıdıp dıyorum
sonra salya sumuk aglarım dıye vazgecıyorum canakkale benım ıcın cok kutsal co kfarklı .. gelıboluya gıttıgımde ölümün sessızlıgını duydum
cok farklı bır duyguydu orda sankı zaman akmıyor nefes bıle alınmıyor ..

ben lafı geçen her siteyi kaydediyorum yerimlerine :) hpsini yazayım da siz dolaştıkça eleyin kendinizce :))
bebeshop
e-bebek
babykeyf
ozelcan
unnado
butikbebe
cimcimebebe
tuniko
azizbebe
h&m

Hoşgeldin, umarım problemler geride kalmıştır ve bebeğinin heyecanını yaşaman ve bu güzel günlerin tadını çıkarmak için rahat bir nefes alırsın.. burda muhabbet hemen içine dahil olabileceğin kadar koyu, hiç yabancılık çekeceğini sanmıyorum. paylaşarak endişelerimizi azaltıp, mutlu anneler olmaya mutlu bebekler dünyaya getirmeye çalışıyoruz..

snowcumm hayır olsun ruyannn etkılenmıssın gercekten

bızde aksam arkdaslarla cınsıyet uzerıne konustk falan

kız dıyenler oldu gecede ruyamda dr kızın olcak dıyodu

ben ayran budalası oldum yavrumda oyle olcak desene :)

yavruma ınsallah kuran dınletıcem bıraz gobek cıksın bırde ıngılızce dınletmeyı dusunuyorum

oh oh havu yoga masallah :) saglıklı bır gebelık gecırıceksın ne guzel :)

hava sogumasa her gun yuruyuse cıkıcam ama sımdılık pek haraketsız donemdeyım daha oncede dedgım gıbı
doktordan onayı alayım kosu bandında artık evde hafıf hafıf yuruyus yaparım
bugun yemegımde var suyumu alcam yanıma yuruyuse cıkıcak ogleden sonra..

snowcumm hayır olsun ruyannn etkılenmıssın gercekten

bızde aksam arkdaslarla cınsıyet uzerıne konustk falan

kız dıyenler oldu gecede ruyamda dr kızın olcak dıyodu

saol deryosum evet baya etkılendım:)

ne zmn bellı olacak cısıyetın?ne hıssedıyorsun ?bence ıcınden gecen neyse o olucak ınsan hıssedıyor:))))

geçmiş olsun...

Acaba senide mi tsh hormonun yüksek çıktı ?

cnm ben zaten tiroid hastasıyım
daha doğrusu tiroid kanserinden ameliyat oldum
şimdi hiç tiroidim yok sadece dışarıdan hormonunu alıyorum
hastalığımın başın gebelikte yaşayabileceğim sorunları biliyordum
ayrıca normalde bi sorunu olmayan kişilerdede gebelik şekeri gibi çıkabileceğinide
yükseklik dersem evet benim bebk mücize bebkti tiroid komasındaymışım hamil kaldığımda
91,5 tu bnm tsh :) 2 ayda düşürdük ama tam istediğimiz değerleri sağlayamıyoruz daha
ilaçlarınızı düzgün kullanıpdüzenli ölçümlerinizi yaptırırsanız hiç birşey olmaz
ama işte ihmal edilmemesi gerekn bişi buda

hamilelikte olası bişey ilaç tedavisi ile düzelecektir
ama hamilelik süresince ilaç kullnabilirsiniz stres yapmayın
en azından şöyle düşünün sizlerinki geçici
geçmiş olsun

Tatlım konuyu yanlış anlamışsın sen arkadaş hormon seviyesi 4.65 çıkmış olmasına rağmen ilaç tedavisi vermediği için doktoru endişe etmiş.Çünkü benim 3.5 çıkmasına rağmen doktor ilaç verdi ve yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum.Konu ilaç kullanma endişesi değil hormon seviyesi yüksek olmasına rağmen herhangi bir tedavi önerilmemiş olması.

be sayenızde onerılerı gordukce bakıyorum ıyı fıkır bızler gıbı arastırmayanara yol gostermıs olursunuz :)

cok gecmıs olsn canım ..

kız erkek arası olmasın ): ben kendıme oyle dıyorum kımı kız kımı erkek dıyor guluyoruz bakalım benımde ınsallah bu hafta bellı olur ..

hosgeldın aramıza ınsallah sorunsuz bır gebelık gecırırsın saglıkla kucagına al yavrunu

hayrı cnm gormedım?nerden onerdın??anketı kaldıramıyorum ben

ben bır elıfle konusayım canım kaldırabılıyorsa yenıden anket acılır ama LUTFEN KIZLAR CINSIYETI BELLI OLANLAR SADECE ISARETLESIN YENI ANKETTE ..,

e artık bı zahmet dınlen yanı :) sayfayı acan sen burda olmayanda artık bızımle ılgılen banane :)

Kızlar bir program izliyordum ve daha önce duymadığım bir kız ismi duydum, ''Hira'' Suudi Arabistan’daki Hz.Muhammed’in peygamberlik görevini aldığı Dağ..

ilgimizi çeken isimleri de paylaşmaya başlasak mı ne dersiniz?

ama tekrar ölçüm istememişmi
onudamı ynalış okumuşum :)
çünkü kimi dr tek tahlile güvenmeden ikinciye göre ilaç tedavisine başlarda
onun için dedim en kötü düşmesse ilaç kullanırsın diye

arkadaşlar yardımcı olur musunuz benim sat 20 ağustos 12 haftalık gebeyim fakat anlamadığım kaç aylık hamile olduğum iyice karıştım her kafadan bi ses çıkıyoo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…