2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhabalar biz geldik
bu sabah idrar ve kan verdim hastanede
sonuçlarını saat 14:00 de alacağım

Inşallah idrarımdaki iltahap geçmiştir

kan verdikten sonra dün doğan bebişi görmeye gitti
arkadaşım baya halsiz ve yorgundu ağrıları vardı maşallah bebiş de sürekli ağlıyor emmek istiyor, maşallah iştahlı
hemşireler gece boyunca saatte bir bebeği getirip süt verdirmişler arkadaşıma o da haliyle şaşkın ve yorgun
Allah bizlere de o günleri yaşatsın Inşallah çok duygulandım ordaki bebekleri görünce çok hoşuma gitti

Benim 2,7 cıktı
Doktorum normal dedi ama endokrinde mantıklı
Ona sormak aklıma gelmediii
Sence bu değerde takip veya ilac gerekli mi?

yok cnm bılmıslık olurmu cok haklısın
ben bıturlu endokrıncıye gıdemedım ıste
oyle yogunkı sıra alamıyorum bıturlu sadece bıkac hastanede var burda o bolum
dahılıyecıyle kadın dogumcuyla ıdare ettık
t3 le t4 normal aralıktaydı bnm hep ılk ıste tsh 6.30 mu neydı.
Endokrıncıye bı gıtmek ıstıyorummm gercekten

turtix avatarındaki arabaya bayılıyorum imkan olsa birebir kopyasını imal ettiririm o derece :) ne zamandır baktıkça bakasım geliyor söylemeden duramadım...

Ben de bayılıyorum böyle nostaljik şeylere bir yerde gördüm ben bu tarz bir araba sanırım Etiler'deydi yarın iyice bir bakayım geçerken mağazanın adını yazarım sana eğer doğru hatırlıyorsam

gunaydin arkadaslar simdi dr dan geldim her sey iyi dedi ama cinsiyetini soylemedi soyleyin dedim 22 haftalik olana kadar soylemicekmis nasil bekliyodum ya hayirlisi artik 4 hafta sonraya kaldi nasil beklicem bilmiyorum sabir cins dr iste

Gunaydın kızlar... Doktora gitmek için hazırlanıcam bırazdan.. bana dua edin lutfen iyi haberlerle döneyim..:) Bu arada PekBiCiCi'im Elektirkli süpürgem geldi umdugumdan daha yüksek cekım gücü var :)))) en düşük seviyede kullanıyorum Darısı senin başına :)))

H&M mağazalarına bak canım hem çok çok pahalı değil hemde ben gömlek pantalon falan bulabildim

Ben ayda bir ölçtürüyorum en son öyle dedi dr zaten kullandığın ilacın etkisinin kanda çıkması en az 4 hafta sürüyormuş. Senin iyiymiş değerlerin cnm bakalım benim de düşer inş. ilk 3 ay bebek tiroid hormonu üretemiyormuş benimki 3 ayı geçti artık kendisi üretsin de azcık düşsün şu değerim

Benim 2,7 cıktı

Cnm bence sen her ihtimale karşı bir endokrinoloğa sor kadın doğumcu anlamaz eğer diğeri de normal derse rahatlarsın ama bir ay sonra takrar bir ölçtürmeni de öneririm sağlık ocakları ölçüyor

Benim 2,7 cıktı

cnm suan için normal gibi ama
ilk tahlil yaptırmaya gittiğinde tekrar iste ve onun da sonucuyla endokrinle görüşebilirsin cnm
o en doğrusunu en mantıklısını söyler
çünkü düşük zekada gerilik gibi etkilerinin dışında
belki önemsenmeyen ufak değişiklikler çocuğun tiroid hastası olarak doğmasına da neden olabilir
allah tüm hepimizi ve bebeklerimizi korusun ancak pekte ihmale gelmez tahliller

Hıc bılmıslık olur mu ceken bılır bende 7 senedır cekıyorum kanser suphesıyle amelıyat oldum sukur sımdı yolunda her sey doktorlar hamıle kalamazsın demıslerdı ama sukur ılk deneme de kaldım

Gule gule kullan

gunaydin arkadaslar simdi dr dan geldim her sey iyi dedi ama cinsiyetini soylemedi soyleyin dedim 22 haftalik olana kadar soylemicekmis nasil bekliyodum ya hayirlisi artik 4 hafta sonraya kaldi nasil beklicem bilmiyorum sabir cins dr iste

aaa boylesınıde hıc duymadım
dogunca soyler ya zahmet etmesın 22 haftalıkken cınsıyetmı solenırmıs :)
ben senın yerınde olsam baska bı dra gıderım sadece usg gırıp ogrenmek ıcın
hanı aklını celmek gıbı olmasın da tabı

ya neden söylemıyor benımkı umarm der nette arastırdım erkenden yaptıgı tahmınler hep tutmus doktorumun
of nasıl sabırsızlanıyorum yaaa sen nasıl dayancaksın bakalım :)

guzel haberlerle gel canım ama bır sartla dua ederım :) supurgenı bana veerrrrrrr benımkı bır eskıse yenı alıcam daha ıyı ceken :)

Ne demek Ne demek... Sen iste yeterki...Senden değerlimi...:=) Duanı eksik etme canım ..:)

Güzel haberlerle gel canımm inşAllahh inşAllahh güzelde foto iste doktordan
Vaayy vaaayy vaayy
Alıpta foto bile paylaşıyoruuuzz
Allahımm kocam iş çıkışı mağazaya uğrayıp alsaa benimde minnoşumuu
Bi süpürecem bi süpürecem öylşe böyle değil halının iliğini kemiğini çekeceğim
Maşşallahh kızına canımm Güle güle kullan

Cnm bence sen her ihtimale karşı bir endokrinoloğa sor kadın doğumcu anlamaz eğer diğeri de normal derse rahatlarsın ama bir ay sonra takrar bir ölçtürmeni de öneririm sağlık ocakları ölçüyor

Evet kızlar doğru diyorsunuz
Bir daha ölçüm yaptırırp endokrinle görüşeyim ben
Teşekkürler fikirleriniz içinn canlarımm

konuştum doktorumla kızlar dün ki yazışmamızdan sonra tutuştum ben zaten ilk işim doktorumu aramak oldu bu yükselme daha öncesinde hasta olmadığım için korkutucu değilmiş ama içimizin rahat etmesi için yarın tekrar tahlil yaptırıcam,dua edin bana herhangi bir sorun çıkmasın gerçekten çok korkuyorum

gerçekten süper siteler var, hepsini inceleyemedim ama sık kullananlara ekledim :) teşekkürler canım

ben de çoktan gitmiştim :)) hatta ben öğrendiğim halde, sırf içim rahat etsin diye 2 farklı doktora gidiyorum.

arkadaşlar yardımcı olur musunuz benim sat 20 ağustos 12 haftalık gebeyim fakat anlamadığım kaç aylık hamile olduğum iyice karıştım her kafadan bi ses çıkıyoo (
3 aylık hamılesın canım:)

ayy hadı bakalımmm hıslerımız nasıl cıkcakk nılosum
yaklastıkca merak bastı benı kızzzz
cumartesııı ucarak gelcemm
su anketede ısaretı koyuvercem artık cok ozendım
dur dur heyecanlanmaaa belkı senınkı utangaz olur gostermez allah korusun
22. hafta mııı sabır sabır varmı sende o sabırben 12. haftama 2 kala ogrendım allah yardımcın olsun ne dıyım arkadasım

gule gule kullan cnm ıyı habelrele gel ısnalalh

dogru soyluyosun ama burasi turkiye gibi degil oyle hemen drlar almiyolar birde nereye gidersen git dr nun haberi oluyo nasil beklicemi bende bilmiyorum yorumlarinizi okudukca imreniyorum ne guzel ogrenmisler diyede cocuklar ogleyin okuldan gelecekler canlarim nasil soylicem dr soylemedi diye nasil bekliyolardi anlatamam

canım dün duşa girdiğimde farkettim ben de onu...ilk süt oluşuyor işte,gayet normal..ben hafif sıktım ucunu çok az daha geldi..ama çok fena ağrı var ya..bıçaklar saplanıyor sanki

kizlar sut gelirken gogusu sIkmamak gerektigini duymustum
ve simdi de okudum meme uclarini sIkmamak, gebe sutyeni giymek, gerekiyorsa meme pedi kullanmak gerekli diyor
prolaktni bazi kadinlarin erkendne yukselirmis dogumdan once gelmeye baslarmis
hamileyken haberiniz olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…