- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.261
vee arkadaşlar en önemlisi tsh t3 t4 ile ilgili değerlerinizi mutlaka ve mutlaka bi endokrin le paylaşın
ne kadındoğum ne dahiliye asla kesin teşhis ve tedavide yeterli olamaz
ve ne olur beni çok bilmiş gibi görüp algılamayın çünkü hiç yoksa 10 yıldır tiroid in çeşitlerini yaşadım
vee arkadaşlar en önemlisi tsh t3 t4 ile ilgili değerlerinizi mutlaka ve mutlaka bi endokrin le paylaşın
ve ne olur beni çok bilmiş gibi görüp algılamayın çünkü hiç yoksa 10 yıldır tiroid in çeşitlerini yaşadım
turtix avatarındaki arabaya bayılıyorumimkan olsa birebir kopyasını imal ettiririm o derece :) ne zamandır baktıkça bakasım geliyor söylemeden duramadım...
ya kızlar bu kıyafet konusunda çok büyük bi dorunum var : Boyum
Ya kalın çorap ve taytla idare ettim kısa elbiseleri ama
kış geldi bacakalrım üşüyo pantolon giymek istiyorum artık
o cici cici bluzleri badileri giymek istiyorum
ama pantolan boyları şarlo gibi lcw da falan
bi tanecik pantolonum olsun hatta siyah kot olsun hem işe hem gezmeye giyeyim
ama olsun ya
gecmıs olsun canım
sen ne kdr surede kontrol oluyorsun?
Benımde 1 ay once 2,5 cktı normal dedı
ben 50 lık alıyorum eutroxu.
Ins artmaz senınde normale doner.
Dedıgın cok dogru arastırmayı bırakmaj ve rahat olmak lazım
stres sıkıntı uzuntu en buyuk sorun
hatta ben bu hastalıga yogun stresten yakalandıgımı dusunuyorum
ılk kontrollerımde hıcbsy yoktu bebek olcakmı olmıcakmı derken
cok streslı zmnlar gecırdım
sonucccc olan yıne bana oldu
rabbım bebeklerımızı korusunnnn
Benim 2,7 cıktı
Doktorum normal dedi ama endokrinde mantıklı
Ona sormak aklıma gelmediii
Sence bu değerde takip veya ilac gerekli mi?
Benim 2,7 cıktı
Doktorum normal dedi ama endokrinde mantıklı
Ona sormak aklıma gelmediii
Sence bu değerde takip veya ilac gerekli mi?
Hıc bılmıslık olur mu ceken bılır bende 7 senedır cekıyorum kanser suphesıyle amelıyat oldum sukur sımdı yolunda her sey doktorlar hamıle kalamazsın demıslerdı ama sukur ılk deneme de kaldımvee arkadaşlar en önemlisi tsh t3 t4 ile ilgili değerlerinizi mutlaka ve mutlaka bi endokrin le paylaşın
Gunaydın kızlar... Doktora gitmek için hazırlanıcam bırazdan.. bana dua edin lutfen iyi haberlerle döneyim..:) Bu arada PekBiCiCi'im Elektirkli süpürgem geldi umdugumdan daha yüksek cekım gücü var :)))) en düşük seviyede kullanıyorumDarısı senin başına :)))Eki Görüntüle 551364
gunaydin arkadaslar simdi dr dan geldim her sey iyi dedi ama cinsiyetini soylemedi soyleyin dedim 22 haftalik olana kadar soylemicekmis nasil bekliyodum ya hayirlisi artik 4 hafta sonraya kaldi nasil beklicem bilmiyorum sabir cins dr iste
gunaydin arkadaslar simdi dr dan geldim her sey iyi dedi ama cinsiyetini soylemedi soyleyin dedim 22 haftalik olana kadar soylemicekmis nasil bekliyodum ya hayirlisi artik 4 hafta sonraya kaldi nasil beklicem bilmiyorum sabir cins dr iste
Gunaydın kızlar... Doktora gitmek için hazırlanıcam bırazdan.. bana dua edin lutfen iyi haberlerle döneyim..:) Bu arada PekBiCiCi'im Elektirkli süpürgem geldi umdugumdan daha yüksek cekım gücü var :)))) en düşük seviyede kullanıyorumDarısı senin başına :)))Eki Görüntüle 551364
ya neden söylemıyorbenımkı umarm der nette arastırdım erkenden yaptıgı tahmınler hep tutmus doktorumun
of nasıl sabırsızlanıyorum yaaa sen nasıl dayancaksın bakalım :)
guzel haberlerle gel canım ama bır sartla dua ederım :) supurgenı bana veerrrrrrr benımkı bır eskıse yenı alıcam daha ıyı ceken :)
Cnm bence sen her ihtimale karşı bir endokrinoloğa sor kadın doğumcu anlamaz eğer diğeri de normal derse rahatlarsın ama bir ay sonra takrar bir ölçtürmeni de öneririm sağlık ocakları ölçüyor
cnm suan için normal gibi ama
ilk tahlil yaptırmaya gittiğinde tekrar iste ve onun da sonucuyla endokrinle görüşebilirsin cnm
o en doğrusunu en mantıklısını söyler
çünkü düşük zekada gerilik gibi etkilerinin dışında
belki önemsenmeyen ufak değişiklikler çocuğun tiroid hastası olarak doğmasına da neden olabilir
allah tüm hepimizi ve bebeklerimizi korusun ancak pekte ihmale gelmez tahliller
Kizlar benim goguslerimden azicik beyaz sivi geldi,normal mi sizce?yoksa sut vermeye mi basladim?
Öncelikle çokgeçmiş olsun.Evet senin durumun daha vahim.Umarım istediğin düzeye ulaşırsın.Benimde bundan 6-7 sene önce guatr sorunum vardı ve 2 yıl boyunca ilaç tedavisi gördüm.şİMdi ise çok yüksek değil ama 2.5 un üzerinde olmaması gerekiyor bu deeğrin.Evet arkadaştan tekrar istenmiş ama 1 ay sonra demişler.Oda endişeleniyor bu durumdan herhalde geç kalınabileceğini düşünüyordur.Çünkü internette bu tiroid yetmezliği ile ilgili öyle korkunç şeyler yazıyorki insan korkmadan edemiyor.
Oyy maşallah ikinizede canımm
Hep böyle enerjikk olun, bizde kocaman kocaman öptük teyzesii
Bak ben isimlerini yazayım istersen
Fikirdenk : Bunda annelerin almış olduğu ürünler var (anasayfada aşağıya doğru bak) ne gereksiz ne gerekli kendi aralarında paylaşımlarda bulunmuşlar.
Unnado : Anne ve bebek giyim aksesuar
E-bebek : bebek ile ilgili herşey var
Babypup : bebek ile ilgili herşey var
Bebefix : bebek ile ilgili herşey var
bebegimbebek : bebek ile ilgili herşey var
ozelcan : bebek ile ilgili herşey var
bebekvebebek : bebek ile ilgili herşey var
biberon : bebek ile ilgili herşey var
Dream bag : Uyku tulumları
jeudebebe : bebek aksesuarları
hepsianneden : süper bi site
mini carsı : bebek ürünleri
mini moda : bebek ile ilgili herşey var
nuuba : süper bi site ama pahalı biraz
yapyapistir : adı üstünde
incilosh : bebek mevlüdü için süsler,şekerlemeler
ponentebaby : değişik ürünler var , ürünler kısmında
leileo : anne- bebek organik ürünler
naturaborn : organik bebek ürünleri
papiliokids : organik bebek ürünleri
totsandmore : organik bebek ürünleri
first steps : bebek hediyeleri
Kumbebe : süper site bebek hediyeleri
Sık kullanılanlara eklediğim sitelerim
Karşılaştırma yapıp en ucuzunu bulmaya çalışcam bebek ürünlerinde
Sizlerde bi inceleyin
aaa boylesınıde hıc duymadım
dogunca soyler ya zahmet etmesın 22 haftalıkken cınsıyetmı solenırmıs :)
ben senın yerınde olsam baska bı dra gıderım sadece usg gırıp ogrenmek ıcın
hanı aklını celmek gıbı olmasın da tabı
3 aylık hamılesın canım:)arkadaşlar yardımcı olur musunuz benim sat 20 ağustos 12 haftalık gebeyim fakat anlamadığım kaç aylık hamile olduğum iyice karıştım her kafadan bi ses çıkıyoo(
dur dur heyecanlanmaaa belkı senınkı utangaz olur gostermez allah korusunayy hadı bakalımmm hıslerımız nasıl cıkcakk nılosum
yaklastıkca merak bastı benı kızzzz
cumartesııı ucarak gelcemm
su anketede ısaretı koyuvercem artık cok ozendım
aaa boylesınıde hıc duymadım
dogunca soyler ya zahmet etmesın 22 haftalıkken cınsıyetmı solenırmıs :)
ben senın yerınde olsam baska bı dra gıderım sadece usg gırıp ogrenmek ıcın
hanı aklını celmek gıbı olmasın da tabı
canım dün duşa girdiğimde farkettim ben de onu...ilk süt oluşuyor işte,gayet normal..ben hafif sıktım ucunu çok az daha geldi..ama çok fena ağrı var ya..bıçaklar saplanıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?