- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.241
saol deryosum evet baya etkılendım:)
ne zmn bellı olacak cısıyetın?ne hıssedıyorsun ?bence ıcınden gecen neyse o olucak ınsan hıssedıyor:))))
arkadaşlar yardımcı olur musunuz benim sat 20 ağustos 12 haftalık gebeyim fakat anlamadığım kaç aylık hamile olduğum iyice karıştım her kafadan bi ses çıkıyoo(
cnm ben zaten tiroid hastasıyım
daha doğrusu tiroid kanserinden ameliyat oldum
şimdi hiç tiroidim yok sadece dışarıdan hormonunu alıyorum
hastalığımın başın gebelikte yaşayabileceğim sorunları biliyordum
ayrıca normalde bi sorunu olmayan kişilerdede gebelik şekeri gibi çıkabileceğinide
yükseklik dersem evet benim bebk mücize bebkti tiroid komasındaymışım hamil kaldığımda
91,5 tu bnm tsh :) 2 ayda düşürdük ama tam istediğimiz değerleri sağlayamıyoruz daha
ilaçlarınızı düzgün kullanıpdüzenli ölçümlerinizi yaptırırsanız hiç birşey olmaz
ama işte ihmal edilmemesi gerekn bişi buda
sımdı ruyaların tersı cıkar derlernılosum bu ctesı gıtcem dra artık soylerr zannımcaaa
ben bısey hıssedemıyorum ya kurudum resmen
ne kaaaa uyuz bı durum
ben lafı geçen her siteyi kaydediyorum yerimlerine :) hpsini yazayım da siz dolaştıkça eleyin kendinizce :))
bebeshop
e-bebek
babykeyf
ozelcan
unnado
butikbebe
cimcimebebe
tuniko
azizbebe
h&m
Hoşgeldin, umarım problemler geride kalmıştır ve bebeğinin heyecanını yaşaman ve bu güzel günlerin tadını çıkarmak için rahat bir nefes alırsın.. burda muhabbet hemen içine dahil olabileceğin kadar koyu, hiç yabancılık çekeceğini sanmıyorum. paylaşarak endişelerimizi azaltıp, mutlu anneler olmaya mutlu bebekler dünyaya getirmeye çalışıyoruz..
cnm ben zaten tiroid hastasıyım
daha doğrusu tiroid kanserinden ameliyat oldum
şimdi hiç tiroidim yok sadece dışarıdan hormonunu alıyorum
hastalığımın başın gebelikte yaşayabileceğim sorunları biliyordum
ayrıca normalde bi sorunu olmayan kişilerdede gebelik şekeri gibi çıkabileceğinide
yükseklik dersem evet benim bebk mücize bebkti tiroid komasındaymışım hamil kaldığımda
91,5 tu bnm tsh :) 2 ayda düşürdük ama tam istediğimiz değerleri sağlayamıyoruz daha
ilaçlarınızı düzgün kullanıpdüzenli ölçümlerinizi yaptırırsanız hiç birşey olmaz
ama işte ihmal edilmemesi gerekn bişi buda
ama tekrar ölçüm istememişmi
onudamı ynalış okumuşum :)
çünkü kimi dr tek tahlile güvenmeden ikinciye göre ilaç tedavisine başlarda
onun için dedim en kötü düşmesse ilaç kullanırsın diye
arkadaşlar yardımcı olur musunuz benim sat 20 ağustos 12 haftalık gebeyim fakat anlamadığım kaç aylık hamile olduğum iyice karıştım her kafadan bi ses çıkıyoo(
sımdı ruyaların tersı cıkar derlerama hamıle kadın kız goruyorsa kız da olabılır erek goruyorsa erkek olabılır dıye de duymustum
kzı da olabılır heeebirden ole hıssettım suanda hayırlısı olsunnn cumaresıı kosa kosa gel buraya amaaaaaaaaaaaaa
Ben iyiyim, sabahları bebeğim nasıl, ne yapmalıyım gibi yazılar okuyunca heyecanlanıyorum sanırım, daha bir enerjik oluyorum.. Kolay gelsin canım, ara ara da olsa uğra buralara, öptük sizi bebişimle :)
evet canım aynı anda yazmışız , bebişim geç geldi gözümde birşey kalmasın alayım diyorum ama burda magaza yok deli olacam benim alış veriş yaptığım sitelere gebe giyim gelmiyor bugün hepsine yazdım
gençlere hitap eden gebe giyim getirin diye :)
gecmıs olsun canım
cıdden baya yuksekmıs gebe kaldıgında
bende hasımatoyum. Ilk ogrendıgımde cok umutsuzluga kapılmıstım
ama smdı dedıgın gbı ılacı alıp duzenlı takıp edılınce sanırım bı rısk yok
benım en son 2,5 cıkmsttı gebelıgın ılk haftalarında
smdı yıne yaptırıcam ayda bı takıp gerekıyo gebeyken.
bende biraz okuduğum kadarıyla öle anladım.herkes cana yakın maşaallah.ok sağolun hoşgeldin ve iyi dilekleriniz için :)
seninle sorunlarımız aynı gibi canım.bende kanser falan yok allaha şükür.kaç haftalık hamilesin şimdi.
ben propycil diye bir ilaç kullanıyorum 50 mg.günde 3 tane içyordum ama drler artık bire düşürdü.bebek bu saatten sonra tehliye girmesin dedi.benm tsh de 0.002 sonra 0.005 oluyor değişken bir şey.hakkımızd hayırlısı inşl.
evet cnm kısmet işte o şekilde hamile kalamamam
kalsamda bebeğin düşmesi gerekiyordu
ama rabbim böyle yazmış
artık daha iyiyiz
ben euthyrox kullanıyorum cnm 200-250 mg arasında gidip geliyo
ama seninki benimkinin tersi senin çok çalışıyo
ama dediğim gibi tüm vucudumuzu etkilesede düzgün takip ve tedavi ile
sorun yaratmayacak bişi
gecmıs olsun canım
Hosgeldın canımmerhaba arkadaşlar bende yeni gördüm topiği.biraz geç kaldım sizinle tanışmak için ama neyse.bende 14 haftalık hamileyim.ne güzel herkes şikayetlerini anlatmış az da olsa rahatlar insan.herzaman drye gidilmiyor.oğlum olacak benmde.12 haftalıkken öğrenmiştik.
bende de zehirli guatr çıktı.onun tedavisini oluyorum.dr ler bebeği almayı düşünmüşlersi ilk başlarda sonra kendisi düşssün dediler.allaha şükür şimdilik birşey yok gibi.ama insan ne olacak diye beklemesi kadar zor bir şey yok.bir kaç kez ayrıntılı ultrasyona girdik hemen erkenden bir problem yok gibi .Allah hepimize sağlıklı eli ayağı sağlam bebekler naip etsin inşl.
sımdı ruyaların tersı cıkar derlerama hamıle kadın kız goruyorsa kız da olabılır erek goruyorsa erkek olabılır dıye de duymustum
kzı da olabılır heeebirden ole hıssettım suanda hayırlısı olsunnn cumaresıı kosa kosa gel buraya amaaaaaaaaaaaaa
Öncelikle çokgeçmiş olsun.Evet senin durumun daha vahim.Umarım istediğin düzeye ulaşırsın.Benimde bundan 6-7 sene önce guatr sorunum vardı ve 2 yıl boyunca ilaç tedavisi gördüm.şİMdi ise çok yüksek değil ama 2.5 un üzerinde olmaması gerekiyor bu deeğrin.Evet arkadaştan tekrar istenmiş ama 1 ay sonra demişler.Oda endişeleniyor bu durumdan herhalde geç kalınabileceğini düşünüyordur.Çünkü internette bu tiroid yetmezliği ile ilgili öyle korkunç şeyler yazıyorki insan korkmadan edemiyor.
bende biraz okuduğum kadarıyla öle anladım.herkes cana yakın maşaallah.ok sağolun hoşgeldin ve iyi dilekleriniz için :)
seninle sorunlarımız aynı gibi canım.bende kanser falan yok allaha şükür.kaç haftalık hamilesin şimdi.
ben propycil diye bir ilaç kullanıyorum 50 mg.günde 3 tane içyordum ama drler artık bire düşürdü.bebek bu saatten sonra tehliye girmesin dedi.benm tsh de 0.002 sonra 0.005 oluyor değişken bir şey.hakkımızd hayırlısı inşl.
gecmıs olsun canım
evet cnm kısmet işte o şekilde hamile kalamamam
kalsamda bebeğin düşmesi gerekiyordu
ama rabbim böyle yazmış
artık daha iyiyiz
ben euthyrox kullanıyorum cnm 200-250 mg arasında gidip geliyo
ama seninki benimkinin tersi senin çok çalışıyo
ama dediğim gibi tüm vucudumuzu etkilesede düzgün takip ve tedavi ile
sorun yaratmayacak bişi
kızlar bizde eşimle dün biraz dolaştık
bebeconfort bebek arabalarını çok beğendik ama sadece bitane araba kalmıştı oda teşhir ürünüydü
satıcı türkiyede çok satılmaya başladı ama bize bundan başka gelmedi dedi
sizin gözünüze çarparsa bana haber verir misiniz
Bende de hashimoto var gebe kalır kalmaz yükselmişti ilacın dozunu arttırdık ama istediğimiz kadar düşmedi tekrar arttırdık şuanda h.içi 100 h.sonu 150mg içiyorum en son 2.7 çıktı ama drum telaşlanacak birşey yok dedi. İnternetten araştırınca insanın morali çok bozuluyor artık araştırmıyorum ilacımı içiyorum düşünmüyorum çünkü stres bu hastalığın en büyük düşmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?