2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
saol deryosum evet baya etkılendım:)

ne zmn bellı olacak cısıyetın?ne hıssedıyorsun ?bence ıcınden gecen neyse o olucak ınsan hıssedıyor:))))

nılosum bu ctesı gıtcem dra artık soylerr zannımcaaa
ben bısey hıssedemıyorum ya kurudum resmen
ne kaaaa uyuz bı durum

arkadaşlar yardımcı olur musunuz benim sat 20 ağustos 12 haftalık gebeyim fakat anlamadığım kaç aylık hamile olduğum iyice karıştım her kafadan bi ses çıkıyoo (

evet cnm 4 haftalık hamile bi aylık sayılmıyo aslında
haftanı ayrı takip edip ayın yirmisinden yirmisine ayını takip edebilirsin cnm
misal 20 haftalıkken 5 değil 4,5 aylıksın aslında

Son düzenleme:

gecmıs olsun canım
cıdden baya yuksekmıs gebe kaldıgında
bende hasımatoyum. Ilk ogrendıgımde cok umutsuzluga kapılmıstım
ama smdı dedıgın gbı ılacı alıp duzenlı takıp edılınce sanırım bı rısk yok
benım en son 2,5 cıkmsttı gebelıgın ılk haftalarında
smdı yıne yaptırıcam ayda bı takıp gerekıyo gebeyken.

nılosum bu ctesı gıtcem dra artık soylerr zannımcaaa
ben bısey hıssedemıyorum ya kurudum resmen
ne kaaaa uyuz bı durum
sımdı ruyaların tersı cıkar derlerama hamıle kadın kız goruyorsa kız da olabılır erek goruyorsa erkek olabılır dıye de duymustum
kzı da olabılır heeebirden ole hıssettım suandahayırlısı olsunnn cumaresıı kosa kosa gel buraya amaaaaaaaaaaaaa

bende biraz okuduğum kadarıyla öle anladım.herkes cana yakın maşaallah.ok sağolun hoşgeldin ve iyi dilekleriniz için :)

seninle sorunlarımız aynı gibi canım.bende kanser falan yok allaha şükür.kaç haftalık hamilesin şimdi.
ben propycil diye bir ilaç kullanıyorum 50 mg.günde 3 tane içyordum ama drler artık bire düşürdü.bebek bu saatten sonra tehliye girmesin dedi.benm tsh de 0.002 sonra 0.005 oluyor değişken bir şey.hakkımızd hayırlısı inşl.

Öncelikle çokgeçmiş olsun.Evet senin durumun daha vahim.Umarım istediğin düzeye ulaşırsın.Benimde bundan 6-7 sene önce guatr sorunum vardı ve 2 yıl boyunca ilaç tedavisi gördüm.şİMdi ise çok yüksek değil ama 2.5 un üzerinde olmaması gerekiyor bu deeğrin.Evet arkadaştan tekrar istenmiş ama 1 ay sonra demişler.Oda endişeleniyor bu durumdan herhalde geç kalınabileceğini düşünüyordur.Çünkü internette bu tiroid yetmezliği ile ilgili öyle korkunç şeyler yazıyorki insan korkmadan edemiyor.

arkadaşlar yardımcı olur musunuz benim sat 20 ağustos 12 haftalık gebeyim fakat anlamadığım kaç aylık hamile olduğum iyice karıştım her kafadan bi ses çıkıyoo (

hamilelik takvimine baktım, 12+0 mış bugün yani dolu dolu 11 haftan var ve 12. haftaya girdin. bu durumda bu hafta sonunda 3. ayın dolacak ve 4. aydan gün almaya başlayacaksın.

normal ay hesabıyla aynı olmuyor gökçenin dediği gibi, hamilelik takviminde çok güzel gösteriliyor. ordan takip edebilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi

Son düzenleme:

ayy hadı bakalımmm hıslerımız nasıl cıkcakk nılosum
yaklastıkca merak bastı benı kızzzz
cumartesııı ucarak gelcemm
su anketede ısaretı koyuvercem artık cok ozendım

kızlar 2013 mayıs bebişlerinin ultrason görüntüleri bölümüne minik kuşumu yükledim cinsiyet tahminide bulunabilir misiniz

Ben iyiyim, sabahları bebeğim nasıl, ne yapmalıyım gibi yazılar okuyunca heyecanlanıyorum sanırım, daha bir enerjik oluyorum.. Kolay gelsin canım, ara ara da olsa uğra buralara, öptük sizi bebişimle :)

Oyy maşallah ikinizede canımm
Hep böyle enerjikk olun, bizde kocaman kocaman öptük teyzesii

Bak ben isimlerini yazayım istersen

Fikirdenk : Bunda annelerin almış olduğu ürünler var (anasayfada aşağıya doğru bak) ne gereksiz ne gerekli kendi aralarında paylaşımlarda bulunmuşlar.
Unnado : Anne ve bebek giyim aksesuar
E-bebek : bebek ile ilgili herşey var
Babypup : bebek ile ilgili herşey var
Bebefix : bebek ile ilgili herşey var
bebegimbebek : bebek ile ilgili herşey var
ozelcan : bebek ile ilgili herşey var
bebekvebebek : bebek ile ilgili herşey var
biberon : bebek ile ilgili herşey var
Dream bag : Uyku tulumları
jeudebebe : bebek aksesuarları
hepsianneden : süper bi site
mini carsı : bebek ürünleri
mini moda : bebek ile ilgili herşey var
nuuba : süper bi site ama pahalı biraz
yapyapistir : adı üstünde
incilosh : bebek mevlüdü için süsler,şekerlemeler
ponentebaby : değişik ürünler var , ürünler kısmında
leileo : anne- bebek organik ürünler
naturaborn : organik bebek ürünleri
papiliokids : organik bebek ürünleri
totsandmore : organik bebek ürünleri
first steps : bebek hediyeleri
Kumbebe : süper site bebek hediyeleri

Sık kullanılanlara eklediğim sitelerim
Karşılaştırma yapıp en ucuzunu bulmaya çalışcam bebek ürünlerinde
Sizlerde bi inceleyin

Son düzenleme:

evet cnm kısmet işte o şekilde hamile kalamamam
kalsamda bebeğin düşmesi gerekiyordu
ama rabbim böyle yazmış
artık daha iyiyiz

ben
euthyrox kullanıyorum cnm 200-250 mg arasında gidip geliyo
ama seninki benimkinin tersi senin çok çalışıyo
ama dediğim gibi tüm vucudumuzu etkilesede düzgün takip ve tedavi ile
sorun yaratmayacak bişi

massallah sıze canım
ınsallah sonuna kadar sende bebegınde boyle saglıklı olun
rabbım sıfa versın hepımıze..

Bende de hashimoto var gebe kalır kalmaz yükselmişti ilacın dozunu arttırdık ama istediğimiz kadar düşmedi tekrar arttırdık şuanda h.içi 100 h.sonu 150mg içiyorum en son 2.7 çıktı ama drum telaşlanacak birşey yok dedi. İnternetten araştırınca insanın morali çok bozuluyor artık araştırmıyorum ilacımı içiyorum düşünmüyorum çünkü stres bu hastalığın en büyük düşmanı

gokche'ye katılıyorum. hafta hafta gebelik takibine göre gebelik 10 aydan hesaplandığından tıbben 3 aylık hamilesin yani 12 haftalık gebesin. takvimimize, annelerimize teyzelerimize göre ise 3 aylık olmana 1 haftan kalmış. şahsen izah etmek zoruma geldiğinden ben 3 aylık hamile olduğumu söyleyip, takibimi, bebeğin gelişimini hafta ile yapıyorum. ben de senden 1 hafta ilerdeyim :)

Hosgeldın canım guzel bır topık aksamları cok vakıt gecırdıgım esımle arAda papaz oluyoruz hatta dun kustu bana 1 saat sebeklık yaptım

6 haftalıkken ruyamda oglum vardı cok guzeldı doktorda 10 haftalıkken erkek dedı bakalım ne olacak

vee arkadaşlar en önemlisi tsh t3 t4 ile ilgili değerlerinizi mutlaka ve mutlaka bi endokrin le paylaşın
ne kadındoğum ne dahiliye asla kesin teşhis ve tedavide yeterli olamaz

ve ne olur beni çok bilmiş gibi görüp algılamayın çünkü hiç yoksa 10 yıldır tiroid in çeşitlerini yaşadım

Son düzenleme:
turtix avatarındaki arabaya bayılıyorum imkan olsa birebir kopyasını imal ettiririm o derece :) ne zamandır baktıkça bakasım geliyor söylemeden duramadım...

eevt canım ben hipotiroit mişim :)çok çok fazla çalışıyor drler hiç umutlu değildi bebek konusunda gerçi hala da değiller ama nasip kısmet işte.benm anti tg ler uçmuş vaziyette.normali 0-34 olması gerekirken 552,5 )))) drler görünce suratıma bakıp gülüyorlar.zaten çok yemek yiyen ama hiç kilo almayan insandım demekki bundan dolayıymış :):)senin hap dozun çok yüksekmiş cidden.İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur.insan linde olmadan tedirgin oluyor.

bebeconfort loola up full puset kullanıyorum, katlaması açması kolay ama çok ağır. Bir de çift yönlü olmasına aldanma, oturma kısmını bebek içindeyken çıkarıp takamıyosun zaten, o bir sorun oluyor. Bir ikincisi de sırtı tam olarak yatmıyor, hafif eğimli kalıyor. Oturma yeri geniş, o yönden rahat ama şimdiki aklım olsa biraz daha araştırırdım. Senin alacağın modeli bilmiyorum ama genelde bu markanın özellikleri aynı oluyor. Yine de alıcam dersen bu arada bu markanın streety travel modeli jokerde indirimde

Son düzenleme:

gecmıs olsun canım
sen ne kdr surede kontrol oluyorsun?
Benımde 1 ay once 2,5 cktı normal dedı
ben 50 lık alıyorum eutroxu.
Ins artmaz senınde normale doner.
Dedıgın cok dogru arastırmayı bırakmaj ve rahat olmak lazım
stres sıkıntı uzuntu en buyuk sorun
hatta ben bu hastalıga yogun stresten yakalandıgımı dusunuyorum
ılk kontrollerımde hıcbsy yoktu bebek olcakmı olmıcakmı derken
cok streslı zmnlar gecırdım
sonucccc olan yıne bana oldu
rabbım bebeklerımızı korusunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…