2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bayağı olmuş doktora gitmeyeli iyi sabretmişsin valla aman unutma sormayı ağrın çoksa belki ilaç verir.keçiboynuzunun tadı nasıl acaba çok yararlıymış ama sen içtin mi hiç

karın ve bel agrıma birde (dunden beri wcye cıkamadım) onun agrısı eklendi nefes almak zor geliyor
kaç kere wcye gıttım belkım olur diye olmadı nasıl gecer bılen var mı 3 aydır ilk defa oldu

sabahları aç karnına kayısı yiyebilirsin suyu çok hiç sen kullanıyor musun bilmiyorum ama elevit verdi doktorum bana önce 1 tane sonra yarım da içsen olur dedi bir tane içeyim dedim direk ishal yaptı:18:yarım içince birşey olmuyor

o koku çok kötü yabizim buzdolabı bozulduğunda onun daha kötüsüydü hala burnumu kapatıyorum.yoğurdu yiyebiliyorsan iyi ya çok faydalı zaten ileriki aylarda bel ağrısı da çok olacak bir nebze azaltır belki

peki anne sevmiyorsa birşeyi bebek de mi sevmez zeytini süremem ağzıma ben zeytinyağına bile yeni alıştım

pöff esimden dolayı stresim olmuyor çok şükür de bu öğrencilerin stresi bebeğime geçmez inşallah ikizler burcu olacak iyice geveze olur benim bebeğim

kızlar sizin göğsünüzde kahverengi kısmın içine dağılmış sivilce benzeri oluşumlar var mı? göğsün kahverengi kısmı ile aynı renkte?

Çok doğru diyorsun canımm, kesinlikle sıkılmaması lazım
Hatta bebeği yararlı olan o sarı sütüde boşa harcayabilirsiniz
Ben çok özür dilerim ama eşime bile dokundurtmuyorum ki erkenden süt bezelerim dolupta akmasın diyee
Duştaykende gögüs bölgesini cok ovalamayınn
Bebeğin bağışıklığını kazandığı ilk süt cok önemlii :26:

kızlar sizin göğsünüzde kahverengi kısmın içine dağılmış sivilce benzeri oluşumlar var mı? göğsün kahverengi kısmı ile aynı renkte?

Onlar süt bezeleri diye duymuştum canım
Aynen bende de var irili ufaklı ama cok bakmıyorum nazar değmesin diye Bol bol sütüm olsun diye

bayağı olmuş doktora gitmeyeli iyi sabretmişsin valla aman unutma sormayı ağrın çoksa belki ilaç verir.keçiboynuzunun tadı nasıl acaba çok yararlıymış ama sen içtin mi hiç

canım ya benı tanıyanlar bılır panık bırııym ama hamılelıkte bı sabır geldı bana :)
ozellıkle cınsıyet net bellı olsun dıye sabrettım bırde 1.5 hafta gerıdeyım zatı haftamın garantı olsun ıstedım
kecıboynuu pekmezı arıyorum suan bulursam onu tuketıcem ama tozunu daha almadım canım bulamazsam oyle tuketırm artık

İyi yapmışsın canım doktorunu aramakla.Ama öncesinde öyle bir sorun yaşamadıysan eğer seninkide gizli şeker gibi birşey herhalde gebelikle birlikte yükseleninden.Endişelenip kafana takma çünkü bizim deeğrler çokda yüksek değil.Değerleri daha yüksek olan arkadaşlar var.Hepimizin hakkında hayırlısı canım.

çok teşekkürler canım. ben de Allah korusun kötü bişi olabilir mi die tedirgin olmuştum. çok cahilmişim duş olayına da dikkat ederim bundan sonra. Çok teşekkür ederim.

Icını ferah tut canım guzel dusunelım guzel olsun
Olmaz mı degısık duruyorlar ve hala cok acıyor

benim normalde meme cevrem acik pembedir simdi hafif hafif koyulasma basladi
kahverengimsi oldu diyebilirim
o sivilce benzeri sey birer tane var bende de hamile oldugum ilk haftalarda cikmisti
bir arkadasim hamile oldugunda adeti geceli birkac gun oluyordu bana gogsunu gostermisti ben sok olmustum kopkoyu kahverengi ve bezelerle doluydu, hamiel odlugmu bundan anladim demisti. bazi kadinlarin cok erkenden degisiyor sanirim bazilarinin da ileri aylarda. bir de yapiya gore de degisiyordur

canım sen öyle değince bende bakıverdim göğsüme birde ne göreyim senin bahsettiğin lekelenmeler bendede oluşmuş en son bikaç gün önce bakmıştım.arkadaşında dediği gibi süt bezeleri olabilir.Çok bakıp nazar değdirmeyelimde bol bol süt yapsın bebişlerimize...

çok şükür. içim rahatladı sayenizde :)

Is yerınden telefonla topıke gırıs yapmak ezıyet gıbı gelıyor aksamı ıple cekıyorum bu seferde esım basımda dır dır edıyo sen benı ozlemıyorsun arkadaslarını ozluyorsun dıye bıraz sızlerden bahsettım hemen gıt onlarla konus dıyo hamıle psıkolojısı yasayan ben degılım o zaten bır alıngan oldu kı sormayın cocuk gıbı oglen yemegımız de yedık oglenlerı bır corba ıcıyorumm yetıyor abartmaya gerek yok dıye dusunuyorum

abartmak değil de hamilelerin günde alması gereken belirli bir kalori miktarı varmış. onun altında kalma derim. gerçi yiyebiliyor musun o da var. zaten hamur işi beyaz ekmek filan yememek lazım hem bebeğe hem sana zarar ama belirli miktar karbonhidrat almak gerekiyor. hem şimdi hem normal hayattada. çünkü vücudumuzun günlük olarak bunlara ihtiyacı varmış.

Benim bu aralar tek yiyebildiğim çorba oldu diyebiirim.Ama inan midem daha rahat çünkü çok yormuyor çorba ve hemde sağlıklı buluyorum.Ama yanında yoğurdunu ihmal etme mutlaka yemeye çalış canım bide meyveni...

zaten istesen de yiyemiyosun fazla birşey. sindirim problemi oluyo

inşallah cinsiyetini öğrenirsin doktorun erkenden söylüyor mu acaba ben gidince de 17 gün geçmiş oluyor daha ense ölçümü ve burun kemiğine baktırıcağım gerçi 9 haftalıkken normal görünüyor demişti ama olsun maksat görmek olsun bide kendime birşeyler alabilmek iki eteğim kaldı olan pantalon bile olmuyor artık
keçiboynuzu pekmezi diye satıyorlar da gerçek mi işte tozuna bakayım ben bi sende bir eminönü yaparsan bulursun galiba

H&M mağazalarına bak canım hem çok çok pahalı değil hemde ben gömlek pantalon falan bulabildim

işte ist e gecince bakıcamda bu haftada eşim geldiği için gidemiyorum
sanırım haftaa gider ve bakarım
parasını geçtim artık boyu olan bi tanecik pantolon alayım yeter :)

ay ne güzel yetiyorsa ben bi tabak yemek (genelde öğlen zeytinyağlı)
bide çorba içiyorum ama bugün doymadım sanki

sabak krallar gıbı oglen prensler gıbı aksam fakır gıbı yemelıyız corbanın yanına salata yogurt kombıne edersen cok guzel olur canım
ben malesef aksam yıyebılıyorum rahatca bu yuzdende hafıf seylerle es gecıyorum yesıl mercımek corbası yaptım sogan havuclu kemık suyu kaynatıp
bırde sebze yaptım yag tuz koymadan onları yerım artık aksama ve bol ayran nam nam ayran delısı ben :)

zaten istesen de yiyemiyosun fazla birşey. sindirim problemi oluyo

Ya ben bu aralar biraz rahatsızım da soğuk algınlığı ondan sadece çorba yiyorum.Ama 3 gün öncesine kadar maşallahım vardı :) Pek sindiirm problemi olmuyodu anlayacağın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…