2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar 4. Ayvamıda yedim ayvayı yıkıyorum tüm olarak fırına koyuyorum biraz pişiyor öyle tüketince mide ağrısı olmuyor bilginize

bu arada bugün çavdar ekmeği yedim beni daha tok tuttu

dün diyetisyene gittim dr en fazla 10 kilo sen 7 sini almışın şimdiden dedi

yediklerimi yazıyorum aman yarabbim diyetisyene nasıl gösterecem

yarısnı yazmasammı acaba

ben canımın istediği şeyi söylemeye çekiniyorum, annemden, ablalarımdan bile isteyemiyorum..sadece eşime söyleyebiliyorum

çook teşekkürler :) süpersiniz..

ohhh, afiyet olsun :))

Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Çok alemsin, kahkaha attım resmen :))) yarısını başka bi listeye yaz tepkisi normalse bi de bunlar var der çıkarırsın :))))

ben canımın istediği şeyi söylemeye çekiniyorum, annemden, ablalarımdan bile isteyemiyorum..sadece eşime söyleyebiliyorum

benim cnm sadece bi gece marul çekti gece 12 de eşim marul buldu getirdi,nöbetçi manavlar varmış hamişler için :)
ama insanın canının marul çekmesi de enteresandır yani :))

[Çok alemsin, kahkaha attım resmen :))) yarısını başka bi listeye yaz tepkisi normalse bi de bunlar var der çıkarırsın :))))[/QUOTE]

ha ha buda güzelmiş , adam şoka girmesin

benim cnm sadece bi gece marul çekti gece 12 de eşim marul buldu getirdi,nöbetçi manavlar varmış hamişler için :)
ama insanın canının marul çekmesi de enteresandır yani :))

benimde canım marul çekmişti birkaç hafta önce yalnız değilsin canım:)

koptum yaa!papalagi ye katılıyorum.yarısını bir kağıda yaz.diyetisyene alıştıra alıştıra göster.

Neden çekiniyorsun ki canım benimm
Emin ol okadar mutlu oluyorlar kii
Teyzemin kısırı süperdirr oyüzden ona söyledimm oyy kuzumm anne olurmuştaa aşerirmiş diyorr Yerimm ben onu

hepimizin derdi ayrı ayrı demi:)birimiz bulanıom yiyemedim, birimiz karnım, birimiz kasığım, yok misafir gelcek... çok komiğiz yav:)
Hepımız ayrı delıyız cunku bır de sevındırık olduk hepımız hamıleyız dıye
uzun boylu olacak ya annesi sığamıyor oraya ne yapsınşaka bir yana sağlıklı olsunlar da ağrıları da olsun
Uzun boylu olacak gıbıme gelıyor karın agrım wc ye gıdınce bıraz azaldı :26: ama cıdden ıcerde bır ısler cevırdıgıne emınım

Supersın bende kendıme haftasonu kısır yapacam dun gece tv de gordum oyle bır kısır demısım kı esım yapayım mı dedı kalktı ama nasıl yaplıyor bıllmıyorum kı dedı gel koca bebegım ben haftasonu az salcalı yaparım dedım

bende severim kısırı geçen gün misafirlerime yapmıştım onlar birazcık yedi tabiamaa ben yatana kadar tabak tabak yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…