- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.381
kızlar bebeğinin ense kalınlığı 1.5mm-2mm civarı olan var mı?
Benim doktorumda 3e kadar normal sayıyoruz demişti
benim bebeğimin 2,1 miş. 2,5 tan sonrası riskli dedi drumuz
3 cesit gayet guzel bence
baya iyi seyler yapmissin
belki yufkadan patatesli borek olabilir o da pratik ama bence hic gerek yok
maşallah hamaratız :) bence bi de hazır yufkadan sigara böreği yap yanına yeter daa ne olsun :)
canım eğer imkanın varsa yol üstü tatlı alabilirsin aklıma bişey gelmedi
Bende kısırı okuyunca canım çektii
Ben kısır aşığı hemen teyzemi aradım
teyzeee banaa kısırr(!) dedimm oda ne yapacaksınn kasayı dedii
Bende ne kasasıı dediiim kısırr kısırr dedim, kızım kendine gel kasa dedin dedii
Ayy iyice bozdum kafayııı kasaydı faturaydıı aldı verdi toplantıydıı
Neyse akşama teyzeme gider kasalı kısırımı yerim yuppiiiiiii
canlarımmm ben 2012mayıs annelerindenim bebişleriniz cok güzel ayda dogacak inş tam yazlık üşüdü derdiniz olmıycak cıtcıtlı badileriniz cok olsun ve vanish koslanız cnkü kakalar sırta kadar cıkıcak her dk camasır yıkıyacaksınız ve bakcaksınız kaka yerleri belli içine işlemiş bunu yasamamak için azcık kakayı akıtın çitilemeyin üstüne koslayı dökün bir gece bekletin ve ertesi gün yıkayın misss bide ince havlulu battaniyeniz olursa hem yaz hem kıs kullanırsınız bebeginizin göbegine dikkat edin göbek bagını ben aynı yönde losyonunu sıkarak bıraktım megersem bir yukarı bir asagı bırakcakmısım 8gün sonra düştü oysaki daha önce düşcekmiş bide bebege tasıma cantası almayın hiç bir işe yaramayan lüzumsuz bence bende vardı keske ana kucagı alsaymısım dedim bebekler hem rahat tasınıyor hemde rahatlar kıpırtı az ve üstü kapanıyor onları etkilemiyor digerinde sanki cocugu bavula koymus gibi nese bide elinizden geldigince sizde yıkanın cnkü süt artıyor suyu cok için humana cayınızı kesin alın ve hastanede içmeye baslayın ve eşiniz sükür namazı kılsın 2rekat ve hepinize sunu söylüyim ben zor bebek büyütüyorum hiçç durmayan huysuz ama dünyalara deger onun bir gülüsü kokusu sizde anlıycaksınız suan tasıdıgınız sey resmen rabbimin mucizesi sizde onu korucak olan güzel varlıklarsınız bebişleriniz ailenizle saglıklı mutlu huzurlu birazda paralı ömrünüz olsun inş...
günaydın kızlar gebeliğimin 5.haftasından beri eziyet olan hayatım 2 gündür çook güzel bulantılarım yok denecek kadar azaldıkusmalarım günde bire düştü ilk kez dün dışarda tıka basa yemek yedim eve geldim 1 tencerede patlamış mısırı tek başıma mideye indirdim hiç kilo almadım şuana kadar,yemek yemeyi özlemiştim 4 aydır kendime hiç bakamadım kuaföre gitmedim ama bugün bi gidip eski güzelliğime geri döneyim Allah'a çok şükür sonunda bende normal gebelik yaşayabilicemmmmm
hanimlar nasilsiniz ben surekli giremiyorum topige ama yazdiklarinizi takip ediyorum bugun doktor kontrolumuz vardi bebeklerimizi gorduk cinsiyetlerini tahmin etti doktorumuz ama kesin diyemem dedi biri kiz biri erkek diye tahmin ediyorum dedi cok sevindik 3 hafta sonraya randevu verdi kesinlestiririz ozaman cinsiyetleri dedi...ultrasona gore biri 12+4 digeri 12+6 gunluk bebislerim... insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz
Kızlar 4. Ayvamıda yedim ayvayı yıkıyorum tüm olarak fırına koyuyorum biraz pişiyor öyle tüketince mide ağrısı olmuyor bilginize
bu arada bugün çavdar ekmeği yedim beni daha tok tuttu
dün diyetisyene gittim dr en fazla 10 kilo sen 7 sini almışın şimdiden dedi
yediklerimi yazıyorum aman yarabbim diyetisyene nasıl gösterecem
yarısnı yazmasammı acaba
ama canım şimdide limonlu kek çekti
ben canımın istediği şeyi söylemeye çekiniyorum, annemden, ablalarımdan bile isteyemiyorum..sadece eşime söyleyebiliyorum
benim cnm sadece bi gece marul çekti gece 12 de eşim marul buldu getirdi,nöbetçi manavlar varmış hamişler için :)
ama insanın canının marul çekmesi de enteresandır yani :))
Kızlar 4. Ayvamıda yedim ayvayı yıkıyorum tüm olarak fırına koyuyorum biraz pişiyor öyle tüketince mide ağrısı olmuyor bilginize
bu arada bugün çavdar ekmeği yedim beni daha tok tuttu
dün diyetisyene gittim dr en fazla 10 kilo sen 7 sini almışın şimdiden dedi
yediklerimi yazıyorum aman yarabbim diyetisyene nasıl gösterecem
yarısnı yazmasammı acaba
benimde canım marul çekmişti birkaç hafta önce yalnız değilsin canım:)
ben canımın istediği şeyi söylemeye çekiniyorum, annemden, ablalarımdan bile isteyemiyorum..sadece eşime söyleyebiliyorum
Hepımız ayrı delıyız cunkuhepimizin derdi ayrı ayrı demi:)birimiz bulanıom yiyemedim, birimiz karnım, birimiz kasığım, yok misafir gelcek... çok komiğiz yav:)
Uzun boylu olacak gıbıme gelıyor karın agrım wc ye gıdınce bıraz azaldı :26: ama cıdden ıcerde bır ısler cevırdıgıne emınımuzun boylu olacak ya annesi sığamıyor oraya ne yapsınşaka bir yana sağlıklı olsunlar da ağrıları da olsun
Bende kısırı okuyunca canım çektii
Ben kısır aşığı hemen teyzemi aradım
teyzeee banaa kısırr(!) dedimm oda ne yapacaksınn kasayı dedii
Bende ne kasasıı dediiim kısırr kısırr dedim, kızım kendine gel kasa dedin dedii
Ayy iyice bozdum kafayııı kasaydı faturaydıı aldı verdi toplantıydıı
Neyse akşama teyzeme gider kasalı kısırımı yerim yuppiiiiiii
gönderim kuzu sana senin canın saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?