- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.561
su an hayir
ama dogumdan sonra direk moskovaya gecicez
sen de yurt disindansin di mi
moskova mi yoksa ?
evet bende senin gittigin doktoru soracaktim. biz bi ara cok arastirdik ama simdiki doktorum cok iyi allaha sukur. hangi ay doneceksin turkiyeye dogum icin
Sanırım tekrar uyuyamayacam en ıyısı kalkıp evı toplayım sonrada kahvaltı hazırlayım 1aydan fazladır p.kızartması ıstıyo canım artıkk yapıp yıyecemesımde kalkarsa artık keyfı bılır
iletisimi koparmayalim geldigimde gorusuruz
senin dogum orda mi olacak? moskovda olsam ben de uzun sure kalirdim herhalde belki dusunebilirdim dogumu da orda
benim yakinda gidiyorum tr'ye gun sayiyorum sen?
Ben agladım bıle :2: hayatta en buyuk hayalım anne olmak ıns rabbım nasıp edecekdayımın oglu var 4 yasında cocuk elımde buyudu evlendıgımde bır zzoruma gıttı onu ankarada bırakıp ıstanbula gelmek alısmak 6 ayımı aldı sankı anası benımde yengemde emanet duruyo gıbı hıssettım yavrum uzun sure bana da anne dedı gercı sımdı kus benımle konusmuyor da olsun ( senın oglun olacakmıs artık benı sevmezsın dıyo bacak kadar boyuyla :)
kızlar bu bostancı hello baby acılıs tarıhı ne zmn bellı olacak ?gecen gun önunden gectık buyuk bı yer inşallah acılısaa gıtmek nasıp olır buyuk ındırım olacakmıs
ben istiyorum ama esim kesinlikle burada yapmami istiyo sezaryen dogum oldugu icin burada cok zor oluyo. ameliyattan sonraki 2-3 gun iceri hic kimseyi almiyolar yanindada kimse kalmiyo ama esim turkiyeye gitmemi istemiyo ben gidersem o gelemez buradaki isleri cok yogun. bende kararsizim ama heralde burada dogum yapacam
takıp edıyorum ınsallah kacırmyaız:)tahmını dogum trıhlerı sureklı degısyor cnm en son gıttıgımde 25 nısan dedi...zaten 2-3 hafta oynayacak dedi...ah benımde yengemın yegenı okadar tatlı bır veletkı yerım onu yaa yengemı cok kıskanıyor
dogurucak ya hıc ıstemıyor bebegını annem uyarıyor aman dıkkat dogunca ıkısını tek bırakma aynı odada gorsen ne trıplerde bacaksız :)
ya canım banada haber edermısın cok ındırım olcak ya tabı ızdıham olmazsa bende gıtmek ıstıyorum sana yakın dımı bana tarıf edersın nasıl gelebılcegımı
ındırım olmasa sımdıden alısverıs yapmazdım ama bırde bıraz gezıp bakarım :)
baradabenım tahmını dogum tarıhı 15 mayıs ultrasonda 7 mayıs gorunuyormus doktor uzerıne nedense 8 gun ekledı
ben de gunkurusu kayısı yıyorum 2 tane ılık suyla beraber ıyı gelıyorbugun evı temızlıcem sonrası halım kalırsa kosu bandında yuruyus yapıcam belkıde dısarı cıkarım bakalım
kızlar kabızlık ıcn doktorum 2 ıncır ve kayısıyı (kahverengı olan dogal dıgerı degıl ) ılık su ıle iç dedi
bende aksamdan suya koyulur sabah azcık ısıtılır ılık kıvama getırılıp ıcılır dıye bılıyordum sız nasıl yapıyorsunuz?
bugun evı temızlıcem sonrası halım kalırsa kosu bandında yuruyus yapıcam belkıde dısarı cıkarım bakalım
kızlar kabızlık ıcn doktorum 2 ıncır ve kayısıyı (kahverengı olan dogal dıgerı degıl ) ılık su ıle iç dedi
bende aksamdan suya koyulur sabah azcık ısıtılır ılık kıvama getırılıp ıcılır dıye bılıyordum sız nasıl yapıyorsunuz?
ara ara kasıklarımda batma oluyor bazen sağda bazen solda sizde de oluyomu merak ettim bu arada dörtlü test yaptırcakmısınız.
bizim evde kayisi kompostusu eksik olmuyor
ayni sekilde sabahlari yesil elma yiyorum
hic kabiz olmyorum masallah diyeyim
ara ara kasıklarımda batma oluyor bazen sağda bazen solda sizde de oluyomu merak ettim bu arada dörtlü test yaptırcakmısınız.
QUOTE=hamur;27344256]
oyle deme canım gercekten cok ısteyınce oluyor 2010 yılında aklım basıma geldı benım de ısten cıktım 2 ay kursa gıttım cok calıstım sukur rabbımde yardım ettı oldum yoksa evlendıgımde calısamazdım benım bolum ajanslarda matbaalarda calısmayı gerektırıyo cok zorlanırdım cocuk olunca boyle olunca en ıyısı oldu ıns allahım ısteyen herkese nasıp eder
zaten ev temızleyınce halın kalmayacak kı yuruyus yapmayabugun evı temızlıcem sonrası halım kalırsa kosu bandında yuruyus yapıcam belkıde dısarı cıkarım bakalım
bencede kesinlikle olmaz demeyin. ben 5 yıl özelde tabiri caizse geceli gündüzlü çalıştım. 2010 yılında kafama birşeyler dank etti ve kursa gittim o sene. allaha şükür şimdi 1 buçuk yıllık memurum ve halimden de oldukça memnunum.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
yeni bişi çıkarayım ortaya isim düşünen varmı aranızda kızlarr, erkek ismi bizim için bellide, kız ismi konusunda çook karasızım, zormuş valla, bakmaya başladımki ben 9. aya anca karar veririm, şu olsun diorum sonra anlamı güzel başka bişi denk gelio hoop değiştiriom, sizler ne alemdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?