2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
evet bende senin gittigin doktoru soracaktim. biz bi ara cok arastirdik ama simdiki doktorum cok iyi allaha sukur. hangi ay doneceksin turkiyeye dogum icin

iletisimi koparmayalim geldigimde gorusuruz
senin dogum orda mi olacak? moskovda olsam ben de uzun sure kalirdim herhalde belki dusunebilirdim dogumu da orda
benim yakinda gidiyorum tr'ye gun sayiyorum sen?

benimde coktandir canim istiyodu. usendigim icin yapmiyodum. dun kizarttim yemege birakacaktim. arada da mideye goturuyodum

iletisimi koparmayalim geldigimde gorusuruz
senin dogum orda mi olacak? moskovda olsam ben de uzun sure kalirdim herhalde belki dusunebilirdim dogumu da orda
benim yakinda gidiyorum tr'ye gun sayiyorum sen?

ben istiyorum ama esim kesinlikle burada yapmami istiyo sezaryen dogum oldugu icin burada cok zor oluyo. ameliyattan sonraki 2-3 gun iceri hic kimseyi almiyolar yanindada kimse kalmiyo ama esim turkiyeye gitmemi istemiyo ben gidersem o gelemez buradaki isleri cok yogun. bende kararsizim ama heralde burada dogum yapacam

kızlar bu bostancı hello baby acılıs tarıhı ne zmn bellı olacak ?gecen gun önunden gectık buyuk bı yer inşallah acılısaa gıtmek nasıp olır buyuk ındırım olacakmıs

ah benımde yengemın yegenı okadar tatlı bır veletkı yerım onu yaa yengemı cok kıskanıyor
dogurucak ya hıc ıstemıyor bebegını annem uyarıyor aman dıkkat dogunca ıkısını tek bırakma aynı odada gorsen ne trıplerde bacaksız :)

kızlar bu bostancı hello baby acılıs tarıhı ne zmn bellı olacak ?gecen gun önunden gectık buyuk bı yer inşallah acılısaa gıtmek nasıp olır buyuk ındırım olacakmıs

ya canım banada haber edermısın cok ındırım olcak ya tabı ızdıham olmazsa bende gıtmek ıstıyorum sana yakın dımı bana tarıf edersın nasıl gelebılcegımı
ındırım olmasa sımdıden alısverıs yapmazdım ama bırde bıraz gezıp bakarım :)

baradabenım tahmını dogum tarıhı 15 mayıs ultrasonda 7 mayıs gorunuyormus doktor uzerıne nedense 8 gun ekledı

bugun evı temızlıcem sonrası halım kalırsa kosu bandında yuruyus yapıcam belkıde dısarı cıkarım bakalım

kızlar kabızlık ıcn doktorum 2 ıncır ve kayısıyı (kahverengı olan dogal dıgerı degıl ) ılık su ıle iç dedi
bende aksamdan suya koyulur sabah azcık ısıtılır ılık kıvama getırılıp ıcılır dıye bılıyordum sız nasıl yapıyorsunuz?

evet benim bildigim de orda normal dogum olunca bir hafta yatiyorsun ve esin ne seni ne bebegini gorebiliyor
arkadasim camdan gosteriyordum esime bebegimizi demisti
esin gelemiycekse tabi zor, benim esim de tam aksi cocuk dusunmeden once bile muhabbeti acilinca kesinlikle turkiyede dogum yap diyordu
ben de ayni fikirdeyim
bol sanslar hepimize

takıp edıyorum ınsallah kacırmyaız:)tahmını dogum trıhlerı sureklı degısyor cnm en son gıttıgımde 25 nısan dedi...zaten 2-3 hafta oynayacak dedi...
ben de gunkurusu kayısı yıyorum 2 tane ılık suyla beraber ıyı gelıyor

bizim evde kayisi kompostusu eksik olmuyor
ayni sekilde sabahlari yesil elma yiyorum
hic kabiz olmyorum masallah diyeyim

ara ara kasıklarımda batma oluyor bazen sağda bazen solda sizde de oluyomu merak ettim bu arada dörtlü test yaptırcakmısınız.

bizim evde kayisi kompostusu eksik olmuyor
ayni sekilde sabahlari yesil elma yiyorum
hic kabiz olmyorum masallah diyeyim

her gun eksı elma yesıl yogurtla karsıtırıp yıyorum meyve ıle proteın tuketmek hem cok tok tutuyo hem faydalı
yedıklerımı doktoruma anlattım sastı katı sey yemem bır dılım ekmek sabah
aksamlarıda corba salata sebze yemegı haftada 1 2 enfazla katı yemek yerım oda anneme gıdınce
buna ragmen kabızlık devam edıyor

bencede kesinlikle olmaz demeyin. ben 5 yıl özelde tabiri caizse geceli gündüzlü çalıştım. 2010 yılında kafama birşeyler dank etti ve kursa gittim o sene. allaha şükür şimdi 1 buçuk yıllık memurum ve halimden de oldukça memnunum.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

yeni bişi çıkarayım ortaya isim düşünen varmı aranızda kızlarr, erkek ismi bizim için bellide, kız ismi konusunda çook karasızım, zormuş valla, bakmaya başladımki ben 9. aya anca karar veririm, şu olsun diorum sonra anlamı güzel başka bişi denk gelio hoop değiştiriom, sizler ne alemdesiniz?

Arkadaşlar geçmişi bitirdim :)
hem iş hem geçmiş derken saat on iki olmuş

canlarım nasılsınız ben bugun çalışan madurlardanım :/
neyseki bugünki iş yogunlugum az oldugu ıcın daha ıyı hıssetmekteyım.

zaten ev temızleyınce halın kalmayacak kı yuruyus yapmaya
kayısını sabahları ac karnına yıyorum uzerıne de su ıcıyorum arada komposto yapıyorum meyve suyu nıyetıne içiyorum

bende 3,5yıl falan calıştım gecem gunduzum yoktu zam ıstersın vermez, mesai dersin yok der dedim olmayacak böyle en iyisi memur olmak, şükür oldum da

aklımda bir sürü isim var benımde ama şuan ıcın değişmezse ahmet yiğit olacak (oglum olursa ya mehmet ya ahmet koyarım diyordum mehmet kendı adı oldugu ıcın ıstemıyo eşim bende peygamberımızın en sevdıgım ısmı olan ahmetı on ad olarak ıstıyrum yanına da yıgıt dusunuyorum şimdilik arada eren de diyorum ama bakalım daha 6 ay var )

aklımda bir sürü isim var benımde ama şuan ıcın değişmezse ahmet yiğit olacak (oglum olursa ya mehmet ya ahmet koyarım diyordum mehmet kendı adı oldugu ıcın ıstemıyo eşim bende peygamberımızın en sevdıgım ısmı olan ahmetı on ad olarak ıstıyrum yanına da yıgıt dusunuyorum şimdilik arada eren de diyorum ama bakalım daha 6 ay var )
[/QUOTE]

güzel isimler cnm tabi dediğin gibi daha 6 ay var:) bizim cinsiyetimiz belli olmadığı için şu diemiorum daha, bakalım 3 aralıkta gtcez iişalah ozman söler doktorumuz(bence kız) ozman dahada yoğunlaşırım, isim seçmek zormuş yaa özellikle kız ismi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…