2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bende yapmicam bugün yemek protesto ediyorum
bir yerlerim kalkmaya ikna olursa ütü yapıcam sadece akşam da aşkıııım ütü yaptım belim kopuyor yemek yapamadım dicem

En güzeliii
Hem şükretsinler kii yemeklerini yapıp önlerine hazırlıyor ütülerini yapıp cillet gibi yolluyoruzz
Millet normalde bilee ahhlarrlaa vahllarrlaa iş yapmıyorr
Benim arkadaş var 2 hafta yarım gün 2 hafta tam gün kadın alıyorr neymişş calısıyormuş yoruluyormuşş
Ben bir gün almadım hamilelikte dahil
Hep diyorum yine diyeceğim benim ruhumda amelelik varr

merabalar herkese :) çok alakasız bişi sorucam bilen varsa cevap verirse çok sevinicem. ben dün gece dondurucudan et çıkardım buzdolabının normal rafına koydum. sabahtan daha çözülmemişti öğlene kadar dışarı çıkardım baktım sonra erimiş tekrar rafa koydum. şimdi bu eti bugün değil de yarın pişirsem olurmu? bu akşam bi yere gidicektik yemeğe ben unutmuşum onu yoksa bugün pişireyim öyle mi beklesin yarına kadar?? bilemedim napsam ??

canım kayınvaliden ne dedi bilmiyorum ama
bide şöyle düşün; o sadece kocan olduğu için senin hayatında mecburen girmiş biri
ve sen onu seçmedin o yüzden ona ve laflarına fazla anlam yükleme
ben inanmazdım ama kayınvalideler cidden gelinlerini kıskanabiliyorlar o yüzden de ne kadar pislik fesatlık varsa yapıyorlar

benim yeni evlendiğimde az kalsın namusuma laf söylüyordu, sırf yurt dışında büyüdüm diye bana bin türlü şey yakıştırdı, ben evlerine gittiğimde hep benim yiyemediğim yemekleri yaptı
daha neler neler...
ama ben onu Allah'a havale ettim
sende onun yaptıklarına takılma mutsuzdur o kendi dünyasında

canım tekrar dondurucuya atma bende dünkü etimi iyice pişirdim tuz atmadım kanını falan hep döktü zaten dolaba koydum bugün yapcam

bence bugün pişir canım
canlı bakteri taşıyanlarda dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum

Konya gıdeyım hemen gıdecem o doktora takdıre sayandı 10haftalıkken erkek dedı degısmedı de tsk ederız teyzesı ıns sende tez vakıtte ogrenırsın
Kelebek gıbı hareketı 2 gundur yasıyorum gercı kelebekte denemezde gezıyo resmen ıcerde hele yemek yıyeyım kımıl kımıl ıcerde

Bebek yukarı cıktıkca rahım genısledıkce o agrıları cekecekmısız dun sordum da tamamen normal dedı rahım plasenta ıcın yer acıyo belın kalcan kasıgın gobegın agrıyacak dedı :26:

canım tekrar dondurucuya atma bende dünkü etimi iyice pişirdim tuz atmadım kanını falan hep döktü zaten dolaba koydum bugün yapcam

yok zaten dondurucuya atmam sadece rafta pişmeden beklermi acaba dedim ama pişiricem sağol :)

bence bugün pişir canım
canlı bakteri taşıyanlarda dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum

doğru söylüyosun canım dikkat etmek lazım pişireyim öyle dursun. sağol :)

sıkıllldımmmmmm yorulllldmmmmmm uykummm varrrrr k.v içerde tv bakıo ama bn odamdaym yatagmda uzanıorm hıc ıcerı gıdesım yok heryerm agrıo zaten iş yaptm braz yemegımı de yaptm ısım kalmadı öüfff napsamki içeri gitmesem ayıp olurmukı neden olsnkı yaa orda kanepenn tepesnde nete gıremem uzanamam yatamam kadn programına bkmak ıstemıo cnm hıcc

Bazı şeyler yazanlar olms Takmayn k.v kızlarr dicemde en başta ben takıorm kafama nıe bızı uzuolarsa bencede kıskanıolar gelınlerını her kaynana kıskanır ben olsam bnde oğlumu kıskanırdm dıe dusunuyorm ama uzmek asla olmaz üüffffffff.

Soğandan midenizmi bulanıooo :26: geçmiş olsn onlarada geçer sanırım artık bulantılar 20.haftadan snra :):) inşallah :)

benim herşeyim hazırda bi karıştırmak kalıyo istemiyosan yapma ütü başlı başına bi iş zaten

aynen öyle cnm hiç içimden gelmiyo bugün yemek yapmak ütü olunca iptal oluyorum ben

ohhhh kebap zaten maaşı temizlikçiye gidiyodur çalışmasın ev temizliğini kendi yapsın
ben de almak istiyorum camlar için özellikle çıkamıyorum eşimin yapması da içime sinmiyor
annelerimizden geçiyo bu amelelik parçalardı kendini her şeyi yapmak için

pişirirsen iyi olur cnm et çözüldükten sonra pişirilmeli diye biliyorum ben

bence bu akşam pişir pişmiş olarak kalsın dolapta. bir yerde okumuştum dondurucudan indirdikten sonra eti bir daha dondurmamak gerekiyormuş. yoksa yarar yerine bakteri ürettiği için zarar veriyoormuş.

kuzu onun randevusu 14:24 de değil miydi?

aa evet bugün kntrolü vardı dimi rabbim gönlüne göre versin

14:24 müydü :26:
Benim aklımda 14:10-14:12 gibi kaldıı
Ozaman daha içerdee
Hadii bakalım inşAllah gözükmüştürr
Amin inşAllah rabbim gönlündekini sağlıkla versin kuzucuğumaa

akşama kaynanamlar yemege gelıcek kaynanamda orucluymus:)5 e dogru ezan okunuyor ben halaa yemek fln yapmadım oturuyorum

bende yapmicam bugün yemek protesto ediyorum
bir yerlerim kalkmaya ikna olursa ütü yapıcam sadece akşam da aşkıııım ütü yaptım belim kopuyor yemek yapamadım dicem
Ben deyayala corbası yapacam becerebılırsem de camasır yıkayıp utu yapacam amaaaa gorunen o kı gıdıp yatacam
Evelndım evlenenlı eve temızlık ıcın bırını alacam ama nerede 17aydır hep ben yapıyorum her seferınde ona verecegım parayla kendıme bırsey alırım dıyorum

hamılelıkte ıdrar yolu ıltıhaplanma daha cok olunuyor bu yuzden doktorum 2 lt enaz su ıc dıyor
bol bol su ıc tekrarlanmaması ıcın canım

Bebek yukarı cıktıkca rahım genısledıkce o agrıları cekecekmısız dun sordum da tamamen normal dedı rahım plasenta ıcın yer acıyo belın kalcan kasıgın gobegın agrıyacak dedı :26:

agrımıyan bı yer kalcakm ıacep :)

canım ne guzel odandasın ınternette keyıf yap işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…