- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.621
bende yapmicam bugün yemek protesto ediyorum
bir yerlerim kalkmaya ikna olursa ütü yapıcam sadece akşam da aşkıııım ütü yaptım belim kopuyor yemek yapamadım dicem
dediğin gibi olmuyo k.v. yüzünden önceki gece ağlaya ağlaya öldüm eşimle tartıştım gece tansiyonum çıktı dün işe gelemedim ,beni öyle üzüyo ki lafları eşim de ailesine çok düşkün diyo bende tanıyamıyorum neden böyle söylüyolar anlamıyorum diyorum senin yanında da bana çocuğuma kırıcı laflar diyolar sen neden cevap vermiyosun ben bişey söyleyemem bana yakışmaz eşim de diyo ben ne diyim sen üzme kendini takma bilmiyorum valla çocuğum doğunca napıcaklar küçük görümcem çok hevesli saolsun gitmiş yavruma dün battaniyesini 3 takım pijamasını atletini donunu ayakkabısını herşeyi kaliteli almış ama k.v. daha bir iğne almadı ihtiyacımız yok ama üzülüyorum babaannem bile memleketten çok güzel takımla ayakkabı yollamış içim acıyo
komşularımın oğullarının adı ikiside çok yaramazlar ama doruk çoook tatlı bir bebekkk
bana da yaptılar erkek çıkmıştı,hayırlısıyla 1 oğlumuz olucak inşallah
merabalar herkese :) çok alakasız bişi sorucam bilen varsa cevap verirse çok sevinicem. ben dün gece dondurucudan et çıkardım buzdolabının normal rafına koydum. sabahtan daha çözülmemişti öğlene kadar dışarı çıkardım baktım sonra erimiş tekrar rafa koydum. şimdi bu eti bugün değil de yarın pişirsem olurmu? bu akşam bi yere gidicektik yemeğe ben unutmuşum onuyoksa bugün pişireyim öyle mi beklesin yarına kadar?? bilemedim napsam ??
bence bugün pişir canımmerabalar herkese :) çok alakasız bişi sorucam bilen varsa cevap verirse çok sevinicem. ben dün gece dondurucudan et çıkardım buzdolabının normal rafına koydum. sabahtan daha çözülmemişti öğlene kadar dışarı çıkardım baktım sonra erimiş tekrar rafa koydum. şimdi bu eti bugün değil de yarın pişirsem olurmu? bu akşam bi yere gidicektik yemeğe ben unutmuşum onuyoksa bugün pişireyim öyle mi beklesin yarına kadar?? bilemedim napsam ??
Konya gıdeyım hemen gıdecem o doktoracanım senınde ogluşun hayırlı olsun.herhal en ıyı gozu olan senın doktor bu grupta ta 10 haftalıkken sana erkek demıştı:)
ay evet haklısın en ıyısı beklemek.şayet bıızmde başımıza geldı kızıma erkek demışlerdı.ama bız ne olursa olsun hiç uzulmedık.demek erkek çok ıstıyolarmıştı ondan.:)
hadı bakalım senın az kalmış:) ben beklemede
Kelebek gıbı hareketı 2 gundur yasıyorum gercı kelebekte denemezde gezıyo resmen ıcerde hele yemek yıyeyım kımıl kımıl ıcerdemerhabalar kızlar..herkese hayırlı günler..hepiniz iyisinizdir umarım boş kaldıkça geçmişe bakmaya çalışıyorum..artık cinsiyetlerin çoğu belli oldu..benim oğluşumda birkaç gündür hareketlerini hissettiriyor..zaten ultrasonda görüp şaşıyordum nasıl oluyorda bu kadar hareketi hissedemiyorum diye..
merak ediyorum siz ultrasona girince nasıl oluyor kızlar sizinkilerde hiç yerinde durmuyor mu yoksa günün saatine göre değişiyor mu hareketleri ?? bizimki hiç durmuyordu o yüzden nasıl hissetmiyorum diye şaşıyordum..belkide sabah saatlerinde yemekten sonra çok hareketli bizimki...artık sanırım kemikleri güçlendi..karnımın altında günde 1-2 kere kelebek gibi oynuyor sanki titreşimli bişey var ordaonu hissetmek çok güzel bir duygu..dikkatimi dağıtıyor çoğu zaman ama olsun yerim ben onu ..bi de kızlar daha başlarda yaklaşık 10 haftalıkken ben aynı titreşimi birgün 4-5 saat boyunca hissetmiştim çok merak etmiştim ne olabilir diye..bence o zaman da bebek karnıma çok yakın bi yere konumlanmıştı
bir de kızlar benim burnum tıkandğı için bir hamile arkadaşımdan duydum..izotonik gibi bişey var eczanede 3,5 tl ye falan satılıyor ondan aldım..şırıngaya çekip akşamları yatmadan burnuma sıkıcam..bu bahsettiğim arkadaşım 44kg ile hamile kalmış, sonra kusmaktan 38 kg ya düşmüş serumlarla geçirmiş hamileliği..şimdi 57kg ve doğumuna 24 gün var..kızı olacak ve o kadar zayıfki sadece küçük bir göbeği varçok hoşuma gitti..hiç hamilelik bile almamış
ayy kızlar benim geçen haftadan beri göbek deliğim felaket acıyor
içeriden böyle iğneler mi batıyo desem biri çekiştiriyomu desem
hareket ederken yada ne bileyim gülerken hapşurup öksürünce falan daha beter
bu velet neler ediyor içeride acaba :44:
sizede oldumuuuuu böyle
canım tekrar dondurucuya atmabende dünkü etimi iyice pişirdim tuz atmadım kanını falan hep döktü zaten dolaba koydum bugün yapcam
bence bugün pişir canım
canlı bakteri taşıyanlarda dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum
benim herşeyim hazırda bi karıştırmak kalıyoistemiyosan yapma ütü başlı başına bi iş zaten
En güzeliii
Hem şükretsinler kii yemeklerini yapıp önlerine hazırlıyor ütülerini yapıp cillet gibi yolluyoruzz
Millet normalde bilee ahhlarrlaa vahllarrlaa iş yapmıyorr
Benim arkadaş var 2 hafta yarım gün 2 hafta tam gün kadın alıyorr neymişş calısıyormuş yoruluyormuşş
Ben bir gün almadım hamilelikte dahil
Hep diyorum yine diyeceğim benim ruhumda amelelik varr
merabalar herkese :) çok alakasız bişi sorucam bilen varsa cevap verirse çok sevinicem. ben dün gece dondurucudan et çıkardım buzdolabının normal rafına koydum. sabahtan daha çözülmemişti öğlene kadar dışarı çıkardım baktım sonra erimiş tekrar rafa koydum. şimdi bu eti bugün değil de yarın pişirsem olurmu? bu akşam bi yere gidicektik yemeğe ben unutmuşum onuyoksa bugün pişireyim öyle mi beklesin yarına kadar?? bilemedim napsam ??
Zeynepi aradım açmadıı
Sanırsam hala kızına bakıyor ekranda
Zeynepi aradım açmadıı
Sanırsam hala kızına bakıyor ekranda
kuzu onun randevusu 14:24 de değil miydi?
aa evet bugün kntrolü vardı dimi rabbim gönlüne göre versin
Ben deyayala corbası yapacam becerebılırsem de camasır yıkayıp utu yapacam amaaaa gorunen o kı gıdıp yatacambende yapmicam bugün yemek protesto ediyorum
bir yerlerim kalkmaya ikna olursa ütü yapıcam sadece akşam da aşkıııım ütü yaptım belim kopuyor yemek yapamadım dicem
En güzeliii
Hem şükretsinler kii yemeklerini yapıp önlerine hazırlıyor ütülerini yapıp cillet gibi yolluyoruzz
Millet normalde bilee ahhlarrlaa vahllarrlaa iş yapmıyorr
Benim arkadaş var 2 hafta yarım gün 2 hafta tam gün kadın alıyorr neymişş calısıyormuş yoruluyormuşş
Ben bir gün almadım hamilelikte dahil
Hep diyorum yine diyeceğim benim ruhumda amelelik varr
akşama kaynanamlar yemege gelıcek kaynanamda orucluymus:)5 e dogru ezan okunuyor ben halaa yemek fln yapmadım oturuyorum
selam kızlar birşey sorucam sizlere bende hamile kaldığımdan beri mantar var ve doktor fitil veriyor 1 hafta geçiyor sonra tekrar başlıyor. Doktor hamilelikten dolayı olması normal diyor. sizlerden benimle aynı sorunu yaşayan var mı?
Bebek yukarı cıktıkca rahım genısledıkce o agrıları cekecekmısızdun sordum da tamamen normal dedı rahım plasenta ıcın yer acıyo belın kalcan kasıgın gobegın agrıyacak dedı :26:
canım ne guzel odandasın ınternette keyıf yap iştesıkıllldımmmmmm yorulllldmmmmmm uykummm varrrrr k.v içerde tv bakıo ama bn odamdaym yatagmda uzanıorm hıc ıcerı gıdesım yok heryerm agrıo zaten iş yaptm braz yemegımı de yaptm ısım kalmadı öüfff napsamki içeri gitmesem ayıp olurmukı neden olsnkı yaa orda kanepenn tepesnde nete gıremem uzanamam yatamam kadn programına bkmak ıstemıo cnm hıcc
Bazı şeyler yazanlar olms Takmayn k.v kızlarr dicemde en başta ben takıorm kafama nıe bızı uzuolarsa bencede kıskanıolar gelınlerını her kaynana kıskanır ben olsam bnde oğlumu kıskanırdm dıe dusunuyorm ama uzmek asla olmaz üüffffffff.
Soğandan midenizmi bulanıooo :26: geçmiş olsn onlarada geçer sanırım artık bulantılar 20.haftadan snra :):) inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?