- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.601
Benimde ünümü yayamadınız
Okadar hizmet ettim sizleree
Gerçi son 2 gündür düz gidiyorum hayırdır inşAllah
Biiii meneceriimmmmm bile yokk anlıyormusunnnHadii gülümsee
Benimde ünümü yayamadınız
Okadar hizmet ettim sizleree
Gerçi son 2 gündür düz gidiyorum hayırdır inşAllah
Biiii meneceriimmmmm bile yokk anlıyormusunnnHadii gülümsee
40 yılda bi yemeği erken koyayım kafam rahatlasın dedim, soğan bitmiş iyimi
ahh ah evladımda ben gibi bahtsız olmasa bari
canım bence hiç takma, herkes bu dünyada ne ekerse onu biçer
bence çocuklarımız da zaten onlara kimin daha çok değer verdiğini ve onları kimin daha çok sevdiğini hissedip anlayacaklar
o yüzden üzülmeye sinirlenmeye hiç değmez
yavrularımızı 3 kuruşluk insanlar için üzmeyelim
kızlar daha erken ama isim konusunda bana yardımcı olur musunuz? ben GÖKAY diyorum. eşim Doruk diyor. Tuna da hoşuma gidiyor ama onu eşim sevmedi. sizce Gökay ismini sölemek zor mu?
Kızlar kızlarr cinsiyet öğrnmek ısteyen merak edenlereee duyrulurrrrrr: Bı ıpe yapa kolyenıze alyansınızı takın gobegınızın ustune getırın ve hareket ettrmeden bekletın eger ılerı gerı yapıyorsa erkek daıre cızıyorsa kız :) bız bı sayfada cinsiyetını ogrendıkten sonra yaptık tutuyor :)
amannn üzüldüğün şeye baken büyük bahtsızlığın soğanın bitmesi olsun şekerim sende soğansız yapıver şahsen kokusu benim midemi bulandırıyo:120: bende soğansız yapıyorum
amannn üzüldüğün şeye baken büyük bahtsızlığın soğanın bitmesi olsun şekerim sende soğansız yapıver şahsen kokusu benim midemi bulandırıyo:120: bende soğansız yapıyorum
evet kuzucuğum sağlıklı olsunlar başka bişey istemem
erkek-kız fark etmez hepside ana kuzusu sonuçta
ama dediğim gibi senden bi bomba bekliyorum o potansiyel var sende
yok yok kariyeri toparlamışsın bende farkettim
artık bi ajansla görüşmenin vakti geldi
bi tane de olsa düzlük bekliyoduk sadece o da oldu daha ne
sen üzülme şekerim ben sana menecerlik yaparım... hemi de öle bi yayarımki ismini sana da ayrı bi topik açarız artık PEKBİCİCİ den Cinsiyet tahmini Ama Tersten :)) diye....
aslında en güzeli hiç yemek yapmamak, nasıl fikir[/COLOR]
ben de soğan midemi bulandırıyo diye koymadan yaptım ama cıks tadı tuzu yoktu be
ben tutmadım soğansız yemeği kocacıkta beğenmedi diye gözlemledim normal zamandaki gibi iştahla yemedi
doğru dedin şekerim, niye o kadar damara bağladım bende anlamadım zaten
soğansız olurmu kız o yemek, şimdi adını da söyleyemiyorum aşeren olur bide
benide fena yapıyo aslında ammaa idare ediyorum işte.
aslında en güzeli hiç yemek yapmamak, nasıl fikir
Sadece bu kısmı alııırr kendime tshirt yapar gezerimm
Yemek yapmamak güzeldir
Ben bugün dışardayım yemekte
Potansiyelide göbeğide geniş biriyim vesselamdaa değerim bilinmiyor ki
Ayyy canım benimm
Yalnız ben cimri bir patronumdurr ağız tokluğuna calıştırırımm kabulse gel başlayalım
Başlıkta iyi olmuş baakk, reklam calışmalarıınıda göreyimm ona göre başlarız tersten düzden tutturmalara
Herkess düzden tutturur ama marifet tersten tutturmaa geeel geell tutturalım bacımNasıl reklaam pazarcı gibi oldum
selam kızlar birşey sorucam sizlere bende hamile kaldığımdan beri mantar var ve doktor fitil veriyor 1 hafta geçiyor sonra tekrar başlıyor. Doktor hamilelikten dolayı olması normal diyor. sizlerden benimle aynı sorunu yaşayan var mı?
bende yapmicam bugün yemek protesto ediyorum
bir yerlerim kalkmaya ikna olursa ütü yapıcam sadece akşam da aşkıııım ütü yaptım belim kopuyor yemek yapamadım dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?