2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
evet kuzucuğum sağlıklı olsunlar başka bişey istemem

erkek-kız fark etmez hepside ana kuzusu sonuçta

ama dediğim gibi senden bi bomba bekliyorum o potansiyel var sende

ayy kızlar benim geçen haftadan beri göbek deliğim felaket acıyor
içeriden böyle iğneler mi batıyo desem biri çekiştiriyomu desem
hareket ederken yada ne bileyim gülerken hapşurup öksürünce falan daha beter
bu velet neler ediyor içeride acaba :44:
sizede oldumuuuuu böyle

Benimde ünümü yayamadınız
Okadar hizmet ettim sizleree
Gerçi son 2 gündür düz gidiyorum hayırdır inşAllah
Biiii meneceriimmmmm bile yokk anlıyormusunnn Hadii gülümsee

yok yok kariyeri toparlamışsın bende farkettim
artık bi ajansla görüşmenin vakti geldi
bi tane de olsa düzlük bekliyoduk sadece o da oldu daha ne

Benimde ünümü yayamadınız
Okadar hizmet ettim sizleree
Gerçi son 2 gündür düz gidiyorum hayırdır inşAllah
Biiii meneceriimmmmm bile yokk anlıyormusunnn Hadii gülümsee

sen üzülme şekerim ben sana menecerlik yaparım... hemi de öle bi yayarımki ismini sana da ayrı bi topik açarız artık PEKBİCİCİ den Cinsiyet tahmini Ama Tersten :)) diye....

selam kızlar bugün inanılmaz yoğun geçiyor..foruma giremedim okuyamadım
bugün kendimi çok şiş hissediyorum nedense göbişim patlayacak gibi..pantolonun düğmesi fermuarı açık öyle geziyorum..bu hafta sonu kumaş hamile pantolonu bulmam şart oldu..

40 yılda bi yemeği erken koyayım kafam rahatlasın dedim, soğan bitmiş iyimi

ahh ah evladımda ben gibi bahtsız olmasa bari

40 yılda bi yemeği erken koyayım kafam rahatlasın dedim, soğan bitmiş iyimi

ahh ah evladımda ben gibi bahtsız olmasa bari

amannn üzüldüğün şeye bak en büyük bahtsızlığın soğanın bitmesi olsun şekerim sende soğansız yapıver şahsen kokusu benim midemi bulandırıyo:120: bende soğansız yapıyorum

Son düzenleme:

dediğin gibi olmuyo k.v. yüzünden önceki gece ağlaya ağlaya öldüm eşimle tartıştım gece tansiyonum çıktı dün işe gelemedim ,beni öyle üzüyo ki lafları eşim de ailesine çok düşkün diyo bende tanıyamıyorum neden böyle söylüyolar anlamıyorum diyorum senin yanında da bana çocuğuma kırıcı laflar diyolar sen neden cevap vermiyosun ben bişey söyleyemem bana yakışmaz eşim de diyo ben ne diyim sen üzme kendini takma bilmiyorum valla çocuğum doğunca napıcaklar küçük görümcem çok hevesli saolsun gitmiş yavruma dün battaniyesini 3 takım pijamasını atletini donunu ayakkabısını herşeyi kaliteli almış ama k.v. daha bir iğne almadı ihtiyacımız yok ama üzülüyorum babaannem bile memleketten çok güzel takımla ayakkabı yollamış içim acıyo

kızlar daha erken ama isim konusunda bana yardımcı olur musunuz? ben GÖKAY diyorum. eşim Doruk diyor. Tuna da hoşuma gidiyor ama onu eşim sevmedi. sizce Gökay ismini sölemek zor mu?

komşularımın oğullarının adı ikiside çok yaramazlar ama doruk çoook tatlı bir bebekkk

bana da yaptılar erkek çıkmıştı,hayırlısıyla 1 oğlumuz olucak inşallah

amannn üzüldüğün şeye bak en büyük bahtsızlığın soğanın bitmesi olsun şekerim sende soğansız yapıver şahsen kokusu benim midemi bulandırıyo:120: bende soğansız yapıyorum

doğru dedin şekerim, niye o kadar damara bağladım bende anlamadım zaten

soğansız olurmu kız o yemek, şimdi adını da söyleyemiyorum aşeren olur bide
benide fena yapıyo aslında ammaa idare ediyorum işte.

aslında en güzeli hiç yemek yapmamak, nasıl fikir

ben de soğan midemi bulandırıyo diye koymadan yaptım ama cıks tadı tuzu yoktu be
ben tutmadım soğansız yemeği kocacıkta beğenmedi diye gözlemledim normal zamandaki gibi iştahla yemedi

evet kuzucuğum sağlıklı olsunlar başka bişey istemem

erkek-kız fark etmez hepside ana kuzusu sonuçta

ama dediğim gibi senden bi bomba bekliyorum o potansiyel var sende

Potansiyelide göbeğide geniş biriyim vesselamdaa değerim bilinmiyor ki

yok yok kariyeri toparlamışsın bende farkettim
artık bi ajansla görüşmenin vakti geldi
bi tane de olsa düzlük bekliyoduk sadece o da oldu daha ne

Nazar boncuklarım düzler
Bir ters bir düz selanik gidiyorum işte ben canımm

sen üzülme şekerim ben sana menecerlik yaparım... hemi de öle bi yayarımki ismini sana da ayrı bi topik açarız artık PEKBİCİCİ den Cinsiyet tahmini Ama Tersten :)) diye....

Ayyy canım benimm
Yalnız ben cimri bir patronumdurr ağız tokluğuna calıştırırımm kabulse gel başlayalım
Başlıkta iyi olmuş baakk, reklam calışmalarıınıda göreyimm ona göre başlarız tersten düzden tutturmalara
Herkess düzden tutturur ama marifet tersten tutturmaa geeel geell tutturalım bacım Nasıl reklaam pazarcı gibi oldum

selam kızlar birşey sorucam sizlere bende hamile kaldığımdan beri mantar var ve doktor fitil veriyor 1 hafta geçiyor sonra tekrar başlıyor. Doktor hamilelikten dolayı olması normal diyor. sizlerden benimle aynı sorunu yaşayan var mı?

ben de soğan midemi bulandırıyo diye koymadan yaptım ama cıks tadı tuzu yoktu be
ben tutmadım soğansız yemeği kocacıkta beğenmedi diye gözlemledim normal zamandaki gibi iştahla yemedi

eşin dua etsin yemek yaptığınabenim için fark etmiyo önemli olan sarımsak tuz ve salçalı olması

hamilelikten heralde bi soğana ağlamamıştık valla ben yapıyorum yemeklerdeki soğan domatesi biberi seçiip ayırıyorum yemiyorum bitek sarma ve köftelerde güzel oluyor
eğer soğansız yiyemem dersen yapma akşam eşin getirsin yaparsın ay yakın olsaydıkta gönderseydim sana

Sadece bu kısmı alııırr kendime tshirt yapar gezerimm
Yemek yapmamak güzeldir
Ben bugün dışardayım yemekte

bende yapmicam bugün yemek protesto ediyorum
bir yerlerim kalkmaya ikna olursa ütü yapıcam sadece akşam da aşkıııım ütü yaptım belim kopuyor yemek yapamadım dicem

kizlar ben geldim dr bize goz muayenesini yaptik cekap yapmamizi istemisti oraya gittik kalp-kolestrol ekg kaldi onlarida yaptircaz 3 dusugum oldugu icin onun neden oldugunu arastiriyo
kizlar konu disinda olcak ama hurremi izleyan var mi aranizda

Son düzenleme:

bak bak pazarlamacılığın alasını yapmışsın haa... para sorun değil nasıl olsa biz bebek sevdalıları bu işi bi bilene soralım dedikçe ağzımız açık kalıyor cebin boşaldığını fark etmiyoruz... yaparız bişeyler...

selam canım geçmiş olsun..bende de ilk idrar yolu enfeksiyonu oldu antibiotik kullandım bu kez mantar oldu fitil kullandım..aradan 1 ay geçti yine mantar oldum yine fitil verdi şimdi geçti çok şükür ama yine olursam şaşırmam...hatta havuza başlıcaktım ama böyle olunca havuzada gidemedim hantal hantal takılıyorum..ama kararlıyım yakın zamanda bi pilates topu alıp hamilelik pilatesine başlıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…