- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #15.641
akşama kaynanamlar yemege gelıcek kaynanamda orucluymus:)5 e dogru ezan okunuyor ben halaa yemek fln yapmadım oturuyorum
o ne özgüven o
2 saatin kalmış canım yavaş yavaş bişeyler hazırlasan iyi edersin
Snow buarada everyden haber var mı canım :44:
İyiler mi gelmişler mii :44:
merabalar herkese :) çok alakasız bişi sorucam bilen varsa cevap verirse çok sevinicem. ben dün gece dondurucudan et çıkardım buzdolabının normal rafına koydum. sabahtan daha çözülmemişti öğlene kadar dışarı çıkardım baktım sonra erimiş tekrar rafa koydum. şimdi bu eti bugün değil de yarın pişirsem olurmu? bu akşam bi yere gidicektik yemeğe ben unutmuşum onuyoksa bugün pişireyim öyle mi beklesin yarına kadar?? bilemedim napsam ??
pekbıcıcı balım uzulme enksıa zamnda sana bı menecer ayarlarız
Ben deyayala corbası yapacam becerebılırsem de camasır yıkayıp utu yapacam amaaaa gorunen o kı gıdıp yatacam
Evelndım evlenenlı eve temızlık ıcın bırını alacam ama nerede 17aydır hep ben yapıyorum her seferınde ona verecegım parayla kendıme bırsey alırım dıyorum
merhabaaa ne guzel bı zıyarettt hosgeldınnnnMerhaba göbekdaşlarımm
Bende 2013 mart annelerinden olacağım inş bızım forumdan sıyrılıp bır gezıneyım dedım sızı gordum slm vermeden edemedım
biraz okudum sanırım cogunluk 16 18 . haftalarda ıns guzel ve sorunsuz bır gebelık gecırıosunuzdur bızım topıgın artık genel konusu agrılarbel ve sırt agrılarımıız yuzunden artık ne yatabılıo ne uyuyabılıo nede oturabılıoruz maalesef
bende 26, haftamdayım ıkılı uclu ayrıntılı testler bıttı sırada seker yuklemelerımız var ... sanırım bu son test ... test araları gecmek bılmıo resmen...
sızlerı kocaman operım ıns hepımız saglıkla bebeklrımızı kucagımıza alırız
ay bu neya senin yemeklerin tadı çok güzel
yada huyunu bilip reddetmeyeceğin için sürekli misafir geliyor sana
misafir ağırlamaktan bi hal oldun
ben okurken yoruluyorum allah kolaylık versin
hehehe kacırmısım orayı benMeltem gönüllü olduu ama cimriyim diyince sustuu
Ben evleneli 29 ay olduu hala kadın alacağımm
Ama her seferinde kocam ona vereceğin parayı bana ver ben mis gibi yaparım diyipp
Benide ona ne para vereceğim ben yaparım param cebimde kalır gazıylaa hala tek başıma yapmaya calısıyorum
Ama allah razı olsun kocacığımın hakkını yiyemem iyi yapar temizlik ütü
2 aydır camasır yıkıyorum ama bi sabah bi kalkıyorum ütü bitmiş
Sadece bu kısmı alııırr kendime tshirt yapar gezerimm
Yemek yapmamak güzeldir
Ben bugün dışardayım yemekte
hamilelikten heraldebi soğana ağlamamıştık valla ben yapıyorum yemeklerdeki soğan domatesi biberi seçiip ayırıyorum yemiyorum bitek sarma ve köftelerde güzel oluyor
eğer soğansız yiyemem dersen yapma akşam eşin getirsin yaparsın ay yakın olsaydıkta gönderseydim sana
Konya gıdeyım hemen gıdecem o doktoratakdıre sayandı 10haftalıkken erkek dedı degısmedı de tsk ederız teyzesı ıns sende tez vakıtte ogrenırsın
Kelebek gıbı hareketı 2 gundur yasıyorum gercı kelebekte denemezde gezıyo resmen ıcerde hele yemek yıyeyım kımıl kımıl ıcerde
Bebek yukarı cıktıkca rahım genısledıkce o agrıları cekecekmısızdun sordum da tamamen normal dedı rahım plasenta ıcın yer acıyo belın kalcan kasıgın gobegın agrıyacak dedı :26:
akşama kaynanamlar yemege gelıcek kaynanamda orucluymus:)5 e dogru ezan okunuyor ben halaa yemek fln yapmadım oturuyorum
bende bu pankartı alırr seni protesto ederimmmm
dışarda yemek nasıl bir rahatlıkkk ahhhh haftasonu öyleydi bnmde...
bende istiyorum
afiyet olsun yarasın bebişine inşşşşş
ahh kuzum sağolasın düşünmen yeter
valla kapıcıdan rica ettim aldı sagolsun yemek işi tamamdır bide güzelce pişerse
tam süper olacak
yemekten domatesi bende seçerim ama ben doguştan öyleydim hala da devam
hımm anladım sagol canım demekki bugünlerde normalmışşş
velete boşuna söylendim ne ediyor bu diye
oyy ben onu yerim güzel yerleşsiin göbüşeee
ohhhh yan gel osman
Lisede bizim sınıfta bir Gökay vardı tarih hocası ona hep Gökey derdikızlar daha erken ama isim konusunda bana yardımcı olur musunuz? ben GÖKAY diyorum. eşim Doruk diyor. Tuna da hoşuma gidiyor ama onu eşim sevmedi. sizce Gökay ismini sölemek zor mu?
Gökçe'cim gözün aydınnn, maşşallah ogluşuna
cinsiyet öğrenemeyen bi ben kaldım heralde, hiçbi tahmin yok
sizlerin yaptıkları dışında tabi
cuma günü gidicem kısmetse
son 2 günnnnnnnnnn
ve zaman geçmiyorrrrrrrrrrrrrr
hehehe kacırmısım orayı ben
bende bu pankartı alırr seni protesto ederimmmm
dışarda yemek nasıl bir rahatlıkkk ahhhh haftasonu öyleydi bnmde...
bende istiyorum
afiyet olsun yarasın bebişine inşşşşş
heeh suan pek bı rahatımm bırazdan ayaklarım popoma vuracakkhiiç oralıdegılım
öylemiiiiiiiiiiiiiii
2 saat sonra akşam ezanı eşliğinde aç kaynana yakana yapışınca daaa
bu kadar rahat olabilecek misin bakalım
Bende meltemi kaçırdımm kuzumm
On dönüm bostan yan gelip yat osman felsefesini bende benimsemek istiyorum ama artık
Hem sen haftasonu şansını değerlendirmişinn her zaman olursa keyfi cıkmaz
Arada bir iyidir bizim gibi ne olsa yaparım abi iş olsun yeterkicilere
ahhhha hem davet edıyorum hem yemek yokkaçtım kaçtım anca başlar anca bıtıtırımm bbyyyyy
Yokh bugünlerde y.voltaj tahminleri trend oldu
Sende git bi soruver istersenn
Ben sana erkek demiştim dimii o ne dicek bakiö
bana linkini atabilir misin?
merak ettim ne diyo
Kızlar benim tahmini doğum 31.05 henüz cinsiyeti öğrenemedik. Yakın tarihlerde olup da öğrenebileniniz var mı?
Oldukça erken kalkmama rağmen ancak günaydın diyebiliyorum sizeBenim gibi geceleri :2:nefes alamadığı için fenalaşıp uyuyamayan var mı? İnşallah yoktur çok fena oluyorum göğsümü delesim geliyo valla.. Aslında geçen sene filan başlamıştı birazda psikolojik sanırım..Ailemi, işimi büyüdüğüm yeri bırakıp evlenip başka şehire gittim, eşim işinden dolayı sürekli şehir dışına çıktı çok yalnız kaldım..Memur oldum tekrar ailemin olduğu yerdeyim bu defa eşim sık gelemiyo uuuff askerliğiydi, işini oturtmasını beklemeydi derken sinirlerim baya yıpranmış heralde destek almam lazım artık sanırım üzüntüden filan bebeğe zarar veriyorum dertleşmek istedim biraz sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?