2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Merhaba göbekdaşlarımm

Bende 2013 mart annelerinden olacağım inş bızım forumdan sıyrılıp bır gezıneyım dedım sızı gordum slm vermeden edemedım

biraz okudum sanırım cogunluk 16 18 . haftalarda ıns guzel ve sorunsuz bır gebelık gecırıosunuzdur bızım topıgın artık genel konusu agrılar bel ve sırt agrılarımıız yuzunden artık ne yatabılıo ne uyuyabılıo nede oturabılıoruz maalesef

bende 26, haftamdayım ıkılı uclu ayrıntılı testler bıttı sırada seker yuklemelerımız var ... sanırım bu son test ... test araları gecmek bılmıo resmen...

sızlerı kocaman operım ıns hepımız saglıkla bebeklrımızı kucagımıza alırız

akşama kaynanamlar yemege gelıcek kaynanamda orucluymus:)5 e dogru ezan okunuyor ben halaa yemek fln yapmadım oturuyorum

ay bu ne ya senin yemeklerin tadı çok güzel

yada huyunu bilip reddetmeyeceğin için sürekli misafir geliyor sana

misafir ağırlamaktan bi hal oldun
ben okurken yoruluyorum allah kolaylık versin

o ne özgüven o
2 saatin kalmış canım yavaş yavaş bişeyler hazırlasan iyi edersin
sormaaa kendımı ole bı yaymısım kıı kalkamıyorumneyse bıraz daha takılım bısıler kızartcam ayıptır olemesı sıcak olması lazım onlara baslarken corbayı fln da atıverırım ocaga
Snow buarada everyden haber var mı canım :44:
İyiler mi gelmişler mii :44:

yok balımmm arıcak o benı ınsallah

buzdolabında kalabılır ama dondurucuya gerı koyamazsın canım cozulunce hıc bırsey gerı dondurucuya koyulmuyor
ıcın rahat olsun dıye ıstersen ufak bı cevır tavada oyle dolaba koy

yemek yapmıyan tembişler:) ben yemegı hazırladım esım ne derse begenırsınız
gel dısarda yıyıp gezıp tozalım bende gıtmeden beraber evde rahat vakıt gecırırz dıye salatayı bıle yaptım 5 gıbı ıse gıdıcek
artık geldıgnde bu sozu hatırlatırım :)

pekbıcıcı balım uzulme enksıa zamnda sana bı menecer ayarlarız

Meltem gönüllü olduu ama cimriyim diyince sustuu

Ben evleneli 29 ay olduu hala kadın alacağımm
Ama her seferinde kocam ona vereceğin parayı bana ver ben mis gibi yaparım diyipp
Benide ona ne para vereceğim ben yaparım param cebimde kalır gazıylaa hala tek başıma yapmaya calısıyorum
Ama allah razı olsun kocacığımın hakkını yiyemem iyi yapar temizlik ütü
2 aydır camasır yıkıyorum ama bi sabah bi kalkıyorum ütü bitmiş

merhabaaa ne guzel bı zıyarettt hosgeldınnnnıelrde bızı neler beklıyor en ıyı ornek tesekkurler
ay bu ne ya senin yemeklerin tadı çok güzel

yada huyunu bilip reddetmeyeceğin için sürekli misafir geliyor sana

misafir ağırlamaktan bi hal oldun
ben okurken yoruluyorum allah kolaylık versin

canım kendımı övmım ama herkez cok begenır ama hamıleıkten mıdır nedır elımın lezzetı bozuldu bunun farkındayımaslında hamıleyım dıye kımseyıpek davet etmem dusun hamıle kalmadan oncekı halımıannemın kayınvalıdemın halamın mısafıerlerının hep attlıları bana aıttır menuyu soylerler bana yanına hangı tatlı gıder hemen yapıp gotururum ben fazlasıyla tatlıcıyım hem yaparım hem yerımama bugun yapmadım yeterınce yorulucam zaten

saol canımmm ınsallah sızlerı deagırlamak nasıp olur

hehehe kacırmısım orayı ben

Sadece bu kısmı alııırr kendime tshirt yapar gezerimm
Yemek yapmamak güzeldir
Ben bugün dışardayım yemekte

bende bu pankartı alırr seni protesto ederimmmm
dışarda yemek nasıl bir rahatlıkkk ahhhh haftasonu öyleydi bnmde...
bende istiyorum

afiyet olsun yarasın bebişine inşşşşş

ahh kuzum sağolasın düşünmen yeter
valla kapıcıdan rica ettim aldı sagolsun yemek işi tamamdır bide güzelce pişerse
tam süper olacak
yemekten domatesi bende seçerim ama ben doguştan öyleydim hala da devam

hımm anladım sagol canım demekki bugünlerde normalmışşş
velete boşuna söylendim ne ediyor bu diye

oyy ben onu yerim güzel yerleşsiin göbüşeee

akşama kaynanamlar yemege gelıcek kaynanamda orucluymus:)5 e dogru ezan okunuyor ben halaa yemek fln yapmadım oturuyorum

ohhhh yan gel osman

heeh suan pek bı rahatımm bırazdan ayaklarım popoma vuracakkhiiç oralıdegılım

kızlar daha erken ama isim konusunda bana yardımcı olur musunuz? ben GÖKAY diyorum. eşim Doruk diyor. Tuna da hoşuma gidiyor ama onu eşim sevmedi. sizce Gökay ismini sölemek zor mu?
Lisede bizim sınıfta bir Gökay vardı tarih hocası ona hep Gökey derdi biraz söylenişi zor gibi Tuna daha iyi

Ahh ahh cnm ben varım daha bakalım 12. haftada söylememişti dr yarın randevum var öğreniriz umarım

hehehe kacırmısım orayı ben

Bende meltemi kaçırdımm kuzumm

bende bu pankartı alırr seni protesto ederimmmm
dışarda yemek nasıl bir rahatlıkkk ahhhh haftasonu öyleydi bnmde...
bende istiyorum

afiyet olsun yarasın bebişine inşşşşş

On dönüm bostan yan gelip yat osman felsefesini bende benimsemek istiyorum ama artık
Hem sen haftasonu şansını değerlendirmişinn her zaman olursa keyfi cıkmaz
Arada bir iyidir bizim gibi ne olsa yaparım abi iş olsun yeterkicilere

Son düzenleme:
heeh suan pek bı rahatımm bırazdan ayaklarım popoma vuracakkhiiç oralıdegılım

öylemiiiiiiiiiiiiiii

2 saat sonra akşam ezanı eşliğinde aç kaynana yakana yapışıp "nerde benim yemeğim gelinnnnn"
diye çemkirdiğinde de bu kadar rahat olabilecek misin bakalım

Son düzenleme:

On dönüm bostan yan gelip yat osman

hay sen çok yaşaaaa şunun başını bi hatırlayamadıydım

ahhhha hem davet edıyorum hem yemek yok kaçtım kaçtım anca başlar anca bıtıtırımm bbyyyyy

flaş flaş flaşşşşşş

ayy adamı püskürtürüm vallaaa, nası korkuttum kızcağızı

kıyamam bebeğimmm tmm sakin ol hepiciği yetişecekkkkkkk

Yokh bugünlerde y.voltaj tahminleri trend oldu
Sende git bi soruver istersenn
Ben sana erkek demiştim dimii o ne dicek bakiö

Kızlar benim tahmini doğum 31.05 henüz cinsiyeti öğrenemedik. Yakın tarihlerde olup da öğrenebileniniz var mı?

benim de 29 mayıs 13+3 te gittik, yavrucak hiiç kıpırdamıo, bacaklarıda kapatmış, doktor da çok kasmadı ben de çok zorlamadım öğrenmek için 4hafta sonra inşallah randevumuz var o zaman öğreneceğiz.

Allah sağlıktan yana dert vermesin ama anlattığın şeyler zor durumlar, ben annemde kalırken eşim akşam yatmaya bizim eve gidiyordu hamileliğimin başında ben o zaman bi ağlardım ki bebek gibi, hormonlar, düşünceler e seviyoruz da kocacıkları ondan oluyor ama sabretmekten başka elden bişi gelmez, dua et bol bol, anlat bize, birilerine, ağla ama bebişkoyu üzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…