- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.321
Ben cok korkuyorummm seyredemiyorum bile bebek yıkanırkenn
Ayy kaydıı aaayy yuttu suyuu kulağına su kaçtı aay bakk morardıı soguk mu su , sıcak olduğunu nasıl anlıyorsun filann milyonlarca soru soruyorum diyede istemiyorlar zaten yanlarında
Sağdan soldan evirip cevirip saniyelik yıkayanları tebrik ve takdir ediyorum
Bak işte balık gibilerr
Durmuyor elde
Sabun gibi fırlatırım ben cocuğuu
Hadi 40na kadar annem yıkadıı sonra başbaşa kalınca bi 40 gün ben yıkamam herhalde yeter ona 40 gün yıkanmak
Heh işte sorun orda herkes kendi panik
ee o çocukta su da yutar kulagınada kaçar elinizdende kayar
valla rahat oldumu bişi olmuyo okadar
amaan bizi pamurlara sarıpmı yıkamışlar
annem anlatır bacaklarının arasına sıkıştırırmış vücudu yıkadıktan sonra hemen baş yüz
posta babama (ozaman sobalı evler üşümesin diye babamda havluya sarar odaya lırmış
rahat olun kızlar rahat olunki onlarda rahat olsun (babalr ve bebekler)
Allhın izniyle hiiiç bişi olmaz hem yaz bebeği olcak bizimkiler ben hergün yıkamayı düşünüyorum mesela
annem anlatır bacaklarının arasına sıkıştırırmış vücudu yıkadıktan sonra hemen baş yüz
posta babama (ozaman sobalı evler üşümesin diye babamda havluya sarar odaya lırmış
Allhın izniyle hiiiç bişi olmaz hem yaz bebeği olcak bizimkiler ben hergün yıkamayı düşünüyorum mesela
haklısın canım, ben ocak doğumluyum sobanın önünde yıkayıp hemen sarmalıyorlarmış
bide o zaman anneannemler babaannemler türkiyede annemler tek başlarına yurtdışındalarmış
annem diyo öyle her evde telefon da yoktu zırt pırt arayabilmek için
bakmayın biz şimdi çok şanslıyız
kızlar akşam kontrolüm vardı doktorum üçlü test ve anomalite testleri istedi benden yaptıran varmı bunları aranızda? 18.hafta 4 günlüğüz bu arada.randevum salı günü Allah nasip ederse testler için.yaptıran varsa nasıl bir işlem acaba bilgi verir mi güzel anneler.
Ben cok korkuyorummm seyredemiyorum bile bebek yıkanırkenn
Ayy kaydıı aaayy yuttu suyuu kulağına su kaçtı aay bakk morardıı soguk mu su , sıcak olduğunu nasıl anlıyorsun filann milyonlarca soru soruyorum diyede istemiyorlar zaten yanlarında
Sağdan soldan evirip cevirip saniyelik yıkayanları tebrik ve takdir ediyorum
Bak işte balık gibilerr
Durmuyor elde
Sabun gibi fırlatırım ben cocuğuu
Hadi 40na kadar annem yıkadıı sonra başbaşa kalınca bi 40 gün ben yıkamam herhalde yeter ona 40 gün yıkanmak
en azından kırkı çıkana kadar biraz ele avuca geliyolaryıkamak biraz daha kolay
ablamda oğlunun başını yıkarken bebek her su yuttuğunda ablamın ömründen ömür gidiyodugaribim bebekte o kadar su yutuyoduki doyuyodu artık
banyodan sonra gark diye ses çıkarıyodu
sende recep ivedik gibi hergün ıslak mendille totoşunu koltuk altlarını sil yeter 4 yaşına kadar idare etsin böyle
benim arkadaşım istisnasız bebeği her yıkadığında kocasıyla kavga ediyormuş
bebek 3 aylık hala yiyoruz birbirimizi ikimiz de ayrı panik yapıyoruz diyo
3lü testte bakılan şeyler down sendromu ve afp die bişi. afp bebeğin omurgasında problem varmı yokmu onu söylüyor. ama şöyle bişi var yanlış çıkma olasılığı baya yüksek o yüzden hiç meraklanma. benim afp 1/325 yani yüksek risk çıktı ama ayrıntılı ultrasonda hiç bir problem olmadığı ortaya çıktı. içini ferah tut.
inş. canım iyi bir sonuçla donerım.ıkılı testde bısıy cıkmamıstı darısı buna inş.
Ooo 1 saat gıremedım muhabbet cosmus genebebek yıkamaktan korkmuyorum yakın akraba cocuklarından talımlıyım en buyuk korkum bebek ınatla aglamaya baslarda susmazsa o zaman ne yaparım ıste onu hıc bılmıyorum :26:
Olur mu olurr
Hem bebek dediğin nesi kokcak ayoll
Kıl yok tüy yok
2 tel sacı mı yağlanacakk
(Korkak annenin savunması)
Biz kesin boşanırız :18::18: (Tütütütü Allah korusun)
Ben panik , eşim hem panik hem odun tamm yumak oluruz valla
Cocuğuda suyun içine bırakırız
Heyyytt bee süperwomanım benimm
Süper bir yaklaşım ve güven kendine
Bebek bizden korksun dimii doğurduğum velet beni mi korkutcakk
Ben bu yazıyı kopyalayım arada okuyup gaza geleyim
Buarada yazın İstanbulada beklerim canımm arada bizim ufaklığıda cıkar aradan hee
oy kuzum gelirim tabi zaten sıksık istanbul yapar kalırım ben büyük ihtimal
ayrıca onun dışındada herşekilde sana ulaşır gazlarım ben seni
Detaylı diğer adıyla ayrıntılı ultrasonu nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz kızlar?
Yaptırmayı düşünüyor musunuz demedim :)) Nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz dedim !..
Bu konu ayrı bir uzmanlık alanı gerektiriyor her kadın doğumcu yapamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?