2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

benim arkadaşım istisnasız bebeği her yıkadığında kocasıyla kavga ediyormuş
bebek 3 aylık hala yiyoruz birbirimizi ikimiz de ayrı panik yapıyoruz diyo

Heh işte sorun orda herkes kendi panik
ee o çocukta su da yutar kulagınada kaçar elinizdende kayar
valla rahat oldumu bişi olmuyo okadar
amaan bizi pamurlara sarıpmı yıkamışlar
annem anlatır bacaklarının arasına sıkıştırırmış vücudu yıkadıktan sonra hemen baş yüz
posta babama (ozaman sobalı evler üşümesin diye babamda havluya sarar odaya lırmış
rahat olun kızlar rahat olunki onlarda rahat olsun (babalr ve bebekler)
Allhın izniyle hiiiç bişi olmaz hem yaz bebeği olcak bizimkiler ben hergün yıkamayı düşünüyorum mesela

haklısın canım, ben ocak doğumluyum sobanın önünde yıkayıp hemen sarmalıyorlarmış
bide o zaman anneannemler babaannemler türkiyede annemler tek başlarına yurtdışındalarmış
annem diyo öyle her evde telefon da yoktu zırt pırt arayabilmek için
bakmayın biz şimdi çok şanslıyız

bebkler kimin ellerinde olduklarını bilseler o kadar rahat olmazlar bence

ben ve eşimin banyo maceralarını hiç düşünemiyorum

hergün yıkıyacaksak bile birgün şampuan birgün su olmalıymış hergün şampuan zararlıymış dr diyodu

korkmayın bence de. önce yatırırız sırtüstü kollarını, bacaklarını, totosunu, göbişini güzelce keseleriz. sonra durularız. sol elimizle tutarız sırtını bize çeviririz sırtını da keseleriz. en son da başını sabunlar çıkartırız. ne olcak canım

kızlar ben kaçtım artık

herkese iyi hafta sonları

bebişlere ve kendinize iyi bakın sakın hasta olmayın öpüldünüz çifter çifter

aynen neler var baksanıza
ne alacağımızı sapıtıyoruz
ozmzna bırak alma gücünü alınacak şeyler bile yokmuşki

Arkadaşlar bebeği yıkamaktan o kadar korkmayın bence... Fakat doğum sonrasına hazırlanmak gerçekten önemli..

Ben oğlumda Ayşe Öner in bebeğim geliyor seminerlerine katılmıştım. Ayşe Öner in kitaplarını da tavsiye ederim. Annelik sertifikam var yani.

Oğlumu da hep kendim yıkadım.. İlk yıkamada Kv yanımdaydı onun dışında hep teki başımaydım... Ancak oğlum kış bebeğiydi ve yıkamaya hazırlanma aşaması çok sürüyordu :) yok peteğe havlusunu koy yok hızlıca giydir..

3lü testte bakılan şeyler down sendromu ve afp die bişi. afp bebeğin omurgasında problem varmı yokmu onu söylüyor. ama şöyle bişi var yanlış çıkma olasılığı baya yüksek o yüzden hiç meraklanma. benim afp 1/325 yani yüksek risk çıktı ama ayrıntılı ultrasonda hiç bir problem olmadığı ortaya çıktı. içini ferah tut.

bi komşum var bebekleri 9 aylık kadın hala kendisi yıkayamıyor. kocasını bekliyor illaki :))) sen de öyle yaparsın boşver :))

vallahi bende soğuk kanlıyımdır inşallah ilk bikaç yıkamadan sonra tek başıma yıkamaya alışırım inşallah :)
hem dediğin gibi yaz bebişi olucaklar her gün yıkar öyle uyuturuz inşallah:) hayali bile güzel :))

Öpüyorum kızlar sizleri, muhteşem bir hafta sonu geçirelim hepimiz bebişlerimiz büyüsün
dikkat edin kendinize

Ooo 1 saat gıremedım muhabbet cosmus gene bebek yıkamaktan korkmuyorum yakın akraba cocuklarından talımlıyım en buyuk korkum bebek ınatla aglamaya baslarda susmazsa o zaman ne yaparım ıste onu hıc bılmıyorum :26:

Olur mu olurr
Hem bebek dediğin nesi kokcak ayoll
Kıl yok tüy yok
2 tel sacı mı yağlanacakk
(Korkak annenin savunması )

benim arkadaşım istisnasız bebeği her yıkadığında kocasıyla kavga ediyormuş
bebek 3 aylık hala yiyoruz birbirimizi ikimiz de ayrı panik yapıyoruz diyo

Biz kesin boşanırız :18::18: (Tütütütü Allah korusun )
Ben panik , eşim hem panik hem odun tamm yumak oluruz valla
Cocuğuda suyun içine bırakırız

Heyyytt bee süperwomanım benimm
Süper bir yaklaşım ve güven kendine
Bebek bizden korksun dimii doğurduğum velet beni mi korkutcakk
Ben bu yazıyı kopyalayım arada okuyup gaza geleyim
Buarada yazın İstanbulada beklerim canımm arada bizim ufaklığıda cıkar aradan hee

dayanırsın hiçbişi yapamazsan sende oturup onla ağlarsın
sonra bakarsınız hanginiz daha önce susacak diye

oy kuzum gelirim tabi zaten sıksık istanbul yapar kalırım ben büyük ihtimal
ayrıca onun dışındada herşekilde sana ulaşır gazlarım ben seni

Merhaba kızlar bişey sorucam..Bebek sağda olursa erkek solda olursa kız olurmuş..bu tez doğrumu acaba?çoğunuzun cinsiyeti belli olmuş..cinsiyeti belli olanlar bebekleriniz ne tarafta hareket ediyor?

Yaptırmayı düşünüyor musunuz demedim :)) Nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz dedim !..

Bu konu ayrı bir uzmanlık alanı gerektiriyor her kadın doğumcu yapamıyor

perinatoloji yapıyor fakülte de başka yerde kım yapıyor bilmiyorum bu uzmanlarda genelde prof. oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…